Премини към съдържанието

El.

Потребител
 • Публикации

  351
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

305 Супер репутация

10 Последователи

Всичко за El.

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 26 октомври

Информация

 • Пол
  Жена

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. El.

  Войни на светлината

  Благодаря ти, Shear the light! Радвам се, че това интервю го има преведено на български. Долорес Кенън е един от малкото хора, които умеят ясно, с прости думи да предадат случващото се и да фокусират съзнанието върху позитивното. и още Светъл ден на всички!
 2. El.

  Войни на светлината

  До сега не съм срещала толкова негативно изказване за индиговите деца. Вярно е това, в което искаш да повярваш . Индиговите деца са бунтари и не се вписват добре в сегашната социална система. "Задачата им" е да я разрушат или да доведат до промяната и. Това не значи, че "мразят" предните поколения. Само, че са категорични, когато искат да променят нещата. И имат силата (в смисъл на кураж и способност за отстояване), за да го направят. Това е, което аз съм чела за тях. Моето познанство на млади хора от тяхното поколение ме е оставило с впечатлението, че наистина са трудни за комуникиране. Светоусещането им е по-категорично и им липсва толерантност към инакомислещите. Но пък това може да е резултат от пубертета, който карат. Има и следващо поколение. Наричат ги "кристалните деца". Те са най-мъничките. Идват на Земята от някъде след 2000та година. Ако става въпрос за спасяване, тяхна е задачата да го направят. Стига ние и индиготата да им дадем шанс.
 3. El.

  Има ли човек аура или не?

  Прочети цитираното от Максимчо от статията. Прочети точно какви думи съм ползвала. Не мисля, че заблуждавам някого за нещо. Някое и друго фотонче е, да, ама го има. И не го виждаме с обикновено око. А колко би могло да е, ако камерите, които ползваха за заснемането бяха по-чувствителни ?
 4. El.

  Има ли човек аура или не?

  Излъчва и светлина. При това видима. http://www.livescience.com/7799-strange-humans-glow-visible-light.html
 5. Имало едно време една книжка, на която никак вече не и помня името. А може и да е било вестник ? Не е важно. Важно е, че там имаше една интересна теза. Тя е свързана със страха от стихийте. Страх от високо, от дълбоко, от огън и от тесни пространства (подземелия). Такъв страх се проявява при сенситивните натури, които имат по-силна връзка с природата. Или по-точно могат да усещат повика на елементалите. Елементалите са духовете на природните стихии. Страхът се проявява под формата на желание да скочиш, ако си на ръба на безумно-високо място, или да се гмурнеш и да потънеш, да се завреш в огъня или пък да се заровиш под земята/камънака... Непреодолимо желание да направиш нещо, което знаеш, че ще доведе до смъртта ти. От знанието идва и страха. Страх да не се поддадеш на повика. Не знам, дали е вярно, но е хубаво, мистично обяснение.
 6. El.

  Има ли човек Душа?

  Аз мислех "децата" , ама и другото е добре. И маймуна е добре все е душица
 7. El.

  Има ли човек Душа?

  "Душа - като едно синап`но зрънце, но по-голяма ти не си ми нужна. Щастлив съм, че твойта кръв е южна, че е от кремък, коженият ти капан" След като не можах да оценя колко духовно напреднала съм по една друга тема, сега не мога да се ориентирам и в тоя списък. Чудя се, дали да не се кръстя "Имагинерна величина". Една такава "йота"
 8. El.

  Защо няма бог

  Виж, ти каза по-напред, че като гравитацията, където телата се привличат със сила, пропорционална на тяхната маса, би трябвало да имаме в космоса тела, които са съставени от антиматерия. Не сме ги открили още само. В статията се изказва теорията, че антигравитацията действа с отблъскване, а не с натрупване - разногравитационните частици не се привличат, а се отблъскват. Но няма споменато, дали едноименно гравитационните частици се привличат. Аз размислих и си спомних този случай, когато мерихме потенциалната разлика между минус и много минус. Цялата работа в този пример е, че ефектът на Зеебек е отблъскване или привличане на токоносители (електрони или дупки) от или към горещия край на термодвойката. Което ме присети, че може би антигравитацията не е достатъчно силна сила, че да привлича антиматериалните частички според масата им едно към друго. Може би точно обратното. Антиматериалните частици се отблъскват една от друга... Е, полетът на фантазията е хубаво нещо, когато е с мярка. Да се върна на темата - ако гравитацията е работа за другите (любов), то антигравитацията е работа за себе си (любов само към себе си). Вярно, антонимът на любов е омраза, но на мен ми се струва, че в случая с антигравитацията имаме по-скоро "егоцентризъм". Ерго омразата е само проявление на егоцентризма (антигравитацията), но включваме и индиферентността спрямо другите като проявление (на антигравитацията).
 9. El.

  Защо няма бог

  Дарки, като бях млада трябваше да се занимавам с ефекта на зеебек в полупроводниково изпълнение на електродите. Електроди с еднакъв тип носители на заряд. Е на езхода на термодвойката имахме напрежение Между минус и повече минус. Не знам, доколко материята и антиматерията са аналогични във физическо отношение. От съществуващата вселена се вижда, че в нашия отсег антиматерията Не е достатъчна, за да анихилираматерията. Нали гравитацията е виновна за килограмите? Антиграва ще е виновен за антиграмите
 10. El.

  Защо няма бог

  Килограм антигравитация, разбира се. Продават я за левче в супер.маркета ... опааа, колко съм демоде - в мола На щанда при Цецка. Ето ти да наваксаш по темата. Та толкоз за тъмната материя и антигравитацията. Няма как да видиш струпване на антиматерия, ако антигравитацията предизвиква отблъскване, а не привличане. За количествено изразяване на антигравитацията за сега нямам линк. Вероятно, ако теорията на Хаджидукович добие популярност, ще има хора, които ще се опитат да я измерят. Да и дадат количествено изражение. Линкът не дава обяснение, защо електроните не падат върху ядрото, но поне дава идея, какво може да бъде антигравитацията.
 11. El.

  Защо няма бог

  Тук описа действието на антигравитацията, а твърдиш, че я няма наблюдавана Странно! Една от последните теории за размера на вселената, разширението и и количеството барионно вещество се опира на влиянието на антигравитацията на античастиците На килограм ли трябва да я мерят ?
 12. El.

  Гностицизъм /за любопитните/

  Нали ? Без нея Дарки нямаше да е там, където е. Дано да се справяш някак с руския или да има някой да помогне ... Из превод на книгата "Кодекс 632" на Ж.Р. душ Сантуш.
 13. El.

  Гностицизъм /за любопитните/

  В 15глава на книгата "Кодекс 632" действието се развива в Кинта да Регалейра. Мисля, че това би било доста интересно място за посещение и ако още не сте били там, а сте някъде из Португалия, отидете http://en.wikipedia.org/wiki/Quinta_da_Regaleira Quinta da Regaleira http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Christ_(Portugal) Е, това последното е за темата за Темплиерите, но пък е част от замъка, така че тук
 14. Един въпрос ми хрумна към хората тук, които твърдят, че спомените за предишни животи и за съществуване между преражданията са плод на човешкото съзнание (фантазия). Препратката на хайдукпикасото също ме подтикна да го задам... Ако спомените за предишните животи и живота между преражданията са плод на фантазия и преживявания от детството и кои сме като духовна еденица (душа) е резултат на наши пожелания по-скоро, нежели на нещо реално, то какво поражда силния емоционален заряд при срещата с духовното ни семейство и другите души, с които работим в духовния свят? Защото в света на душите могат да се проявят привързаности (приятелско чувство, уважение, познанство, обич) към хора, които не са роднини в човешкия свят, не са от кръга от познати и въобще може и да не са родени в същото време, в което изложения на хипноза ги среща в света на душите. Нито са литературни или филмови герои. ... Какво създава "жената в червено" ? (спомнете си първи епизод на Матрицата )
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.