Премини към съдържанието

C.O.M.O.D.O

Потребител
 • Публикации

  529
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от C.O.M.O.D.O

 1. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Здравейте, Момчета! Възможно ли е чрез програмата NLite да премахна защитната стена, антивирусната и браузъра? Зареждам ISO формата, но не мога да видя такава опция! Може ли малко помощ и съдействие, както и да помогнете със съвет, освен горе изброените приложения, какви още боклуци мога да премахна, които само създават процеси без да са нужни и полезни! Благодаря!
 2. Значи ще мога да инсталирам и плеър...от Гугъл плей маркета е?
 3. Привет! Имам един въпрос - ако си купя хард диск 1Тв и телевизорът си го форматира, ще мога ли да инсталирам плеър или игра от Гугъл плей маркета?
 4. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Здравейте, Момчета! Някой дали би се ангажирал да направи едно ръководство на програмата NTlite с Уиндоус 10?
 5. Привет, Съфорумци! Задължавам всеки, който не е гледал тези филми да ги гледа веднага...без значение дали харесвате азиатско кино или не. Ако не сте фенове на азиатското кино, след като ги изгледате ще станете ревностни фенове на азиатското кино. Моля не бъдете предубедeни ...след като ги изгледате, заповядайте да ги коментираме. И така...да се гледат веднага следните филми: Always A.Moment.to.Remember The Third Way of Love A.Company.Man Daisy No.Mercy
 6. Лоша работа, къде по-стари телевизори записват на флашка, а този по-съвременен телевизор да не може да записва на флашка...жалка работа, как не питах преди да го вземем, ама как да предположа, че толкова нов и модерен телевизор няма да може да записва на флашка, че всеки друг го може...хич не предположих! Благодаря , Ви момчета! Много съм разочарован, но както казахте ще търся външен хард диск и тва е!
 7. Да разбирам ли, че този телевизор не може да записва на флашка? Благодаря за отговора!
 8. Здравейте, Съфорумци! Баща ми си взе телевизор Philips 49PUS8303/12 и се опитах да запиша един мач на флашката, но ми изписва да съм свържил хард диск минимум 250GB. Поставих флашка с обем 8GB, ТВ-то тръгва да я форматира, след което флашката се запълва до половината, и като натисна опцията за запис ми изсписва, че диска е пълен, а по-горе на дисплея ми изписва, че няма диск. Въобще може ли да се записва предаване на флашка на този телевизор или трябва наистина да купувам голям външен харддиск? Извинявам се предварително, ако нещо съм оплескал по темата! Моля модератор да ми пише на лично, ако трябва да направя някакви корекции по темата! Благодаря на всеки, който откликне да ми помогне!
 9. И в двете изречения след съществителните няма запетая!
 10. Нищо нередно не виждам аз! Така и не мога да разбера тези защитни стени защо подозират чисто системни процеси на ОС, като заплаха?! Хроме ъпдейтъра също не е повод за тревоги. Уйндоус Дефендъра включен ли ти е? Спри го, ако ти е включен. Разлилчин приложения ползват услуги, които се хостват от този процес. Трябва да видиш в Таск мениджъра, коя програма го използва. Спирането на този процес ще дестабилизира ОС! И тоя лакомник хромето, за кво ви е, като има Мотцила?!
 11. Ухх...хич си нямам навика да проверявам актуалността на темата.
 12. Стефчо, категорично не съм съгласен с решението ти! Определено ще липсваш много на всички в този форум! Определям, обаче решението ти за импулсивно и емоционално.Най-вероятно е взето под влияние на огорчение, някой явно те е обидил с отношение! Мисля, че грешиш защото ти си единственият, който ще страда...казвам ти го от личен опит, тъй като и аз съм взимал подобни решения, но след това много бързо разбирам, че да се махна не е разрешение на проблема и от цялата работа губещия съм аз! Надявам се да преосмислиш решението си!!! Остави малко да се поуталожат емоциите, изпитай сърцето си, помисли си и тогава реши.Прибърза малко! Тия форуми омайват и човек се привързва, като към жената на сърцето си...имаш чувството, че форумът сякаш се е сраснал с теб.Става ти, като част от живота. А дали не е любов...хм(жена имам предвид)?! Ако е така те разбирам.В такъв случай това нещо не се лекува...просто го изрязваш, като тумор от себе си. Ако е жена просто кажи... набързо ще сформирам една петиция във форума да изгоним нея ха ха. Недей!!! Решението ти е взето под състояние на афект.Просто помисли на колко хора можеш да бъдеш полезен тук...само заради това си струва хубаво да си помислиш! А коментарите в темата ти показват, че си човек, който е ценен и уважаван тук. П.С. Ухх щях да забравя .. специални поздрави от Mell !
 13. Конфигурацията на nesa007 просто ги изкъртва всички.
 14. C.O.M.O.D.O

  Въпрос за Windows 10.

  Една 32 битова десятка ще работи на този комп, тъй като изисква 1Гб РАМ, но ще трябва да работиш с антивируса и стената на Уйндоуса. Разбира се малко ще ти е трудно да пуснеш торент, да браузваш и още нещо.Просто ще можеш да правиш една задача на компа, ако се примириш с това - слагай десятката. По-лека е и малко по-бърза от седмицата.
 15. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Когато е със съгласието на потребителя е благородно! Въпроса е, че тази опция е включена под подразбиране, което вече не е много етично м-хм.
 16. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Виж определени ъпдейти са направени, като P2P с цел по-бърз обмен между потребителите на Уйндоус и постът ми е адресиран до хоратd, които това не го знаят, както и за тези, които не искат други да им теглят ъпдейти от машинте им.Ти съгласен ли си твоята машина да бъде публично предоставяна за сваляне на ъпдейти от всеки потребител на 10-ката? Откъде-накъде някой ще си сваля ъпдейти от моята машина...ха сега де. Да си свалят от майкрософтските сървъри прездназначени за сваляне на актуализации, както си му е реда. Просто това е много нагло от страна на Майкрософт...не си ли съгласен? Не демонстрирам нищо! За мен лично е редно да си помагаме взамно.Аз като знам или съм научил нещо, което съм преценил, че може да бъде полезно на съфорумците тук, не чакам да ме питат...идвам и го споделям.
 17. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Ако генерирате голям трафик, или виждате компа да се влачи изключете си опцията да не могат да теглят от вас ъпдейти други машинки! Това става, като отидите в настройки, актуализации, разширени настройки и там вече ще го видите.
 18. Виж, браузърите се делят на два вида - Мотцила и всички останали! Няма по-бърз и качествен браузър от Мотцилата...тва е истината! Пробвал съм всички по-известни, като Оперетата, Хромчето, Макстона за да се убедя от личен опит, че Мотцила е над всички останали!
 19. Явно още не се е върнал от плажа, щото щеше да каже поне едно Мерси. Легален ключ за 10-ката се получава само чрез ъпгрейд на легална 7-ца или 8-ца стига да не са само бизнес версията Ентърпрайз. Аз ъпгрейднах, но да знаете, че при ъпргрейд става мазало!
 20. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  При Ултимейт идва ли, като ъпгрейд? Трябва ли да чакам 10-ката да дойде, като ъпгрейд през Уйндоус Ъпдейт, или мога да ползвам тяхното приложение - MediaCreationToolx64 и оттам да го сваля? Свалих го през тяхното приложение с обем 2,31GB толкова ли е Pro версията в ISO формат?
 21. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Аз пак ще се върна на 7...целта ми е само да взема регистрация за 10-ката. Като ползвах тяхната медия туул ми излезна опция за ъпгрейд или инсталация на друг комп. В първия момент избрах опцията за инсталация на друг комп, но се усетих, че така няма да ми изпратят легалния ключ и се върнах на опцията за ъпгрейд. Ключа сетне ще го видя чрез AIDA и тогава ще ползвам опцията за друг комп. Момчета, гледам че ми се предлагат, като опции да сваля Windows 10 Home/ Pro и Pro N, какво ще рече това обозначение N ?!
 22. Аз съм с най-добрата защита : 360 Total Security Essential с включените в него допълнителни енджини на Авира и Бит Дефендър. Comodo Firewall VoodooShield - с лиценз от моя приятел URIEL
 23. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Един приятел by Daz ми подари лиценз;в момента ъпдейтвам и го чакам да дойде.
 24. C.O.M.O.D.O

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Съфорумци, ако си сваля W 10 и го инсталирам, ще получа ли регистрационен номер, или задължително трябва ъпгрейд на 7 или 8?
 25. Оле...оле...щом на тая скъпа машина се появява колелцето да се върти, като кликва на някои приложения, то като бързодействие въобще не правя разлика с моя 4 ядрен котлон. Имам предвид, като бързодействие на ОС! Ще дам толкоз пари и като кликна на някое приложение да видя колелцето ха ха.Аз ризбирам да се дадат пари за толоква скъпа машина, ма върху, каквото и да кликнеш да се стартира на мига.Сега за игри и програми там вече ДА. Вижте от 11мин и 55 сек. за какво става въпрос.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...