Премини към съдържанието

betina1

Потребител
  • Публикации

    26
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

8 Последователи

Всичко за betina1

  • Титла
    Потребител
  • Рожден ден 15.10.1975

Информация

  • Пол
    Жена
  • Интереси
    мода,филми,книги
  1. betina1

    Салата "Снежанка"

    Благодаря за информацията.
  2. betina1

    Търся рецепта за...

    Преди две години в Гърция опитах една салата с майонеза ,пилешко ,царевица,грах и яйца но и заябравих името до колкото си спомням беше бефи нещо подобно на тази дума.ако някой и знае името моля да ми напиши.
  3. betina1

    Микровълнова печка.

    Шишчета от колбаси. Продукти за 4 порции: 4 броя виенски наденички/ ловджийска,врачанска,сарфалади или кренвирши/,100 сирене"Ементал"/ кашкавал/. Време:3 минути Приготвяне:Наденичките и сиренето се нарязват на малки парчета.Набождат се на дървени пръчици,като се редуват.Получените шишчета се подреждат кръгообразно в кръгла керамична форма и се държат,без да се покриват,3 минути при 600Вт. Поднасят се с малки хлебчета и различни видои сосове.
  4. Здравей, хареса ми материала за микровълновата печка и аз съм пуснал нещичко по темата на http://micro.nebelservice.com

  5. betina1

    Салата "Снежанка"

  6. betina1

    Кое е любимото ви ястие?

    А що се отнася до обичано ястие/чушки със сиране,зеле с пилешко месо,спагети/.
  7. betina1

    Кое е любимото ви ястие?

    Обичам макорани на фурна със заливка от прясно мляко, яйца и захар.
  8. betina1

    Гората

    супер са снимките
  9. betina1

    Гората

  10. betina1

    Гората

    ооооооооооооо как ми се ходи а пикниг в гората.
  11. betina1

    Невъзможното

    .
  12. betina1

    Салата "Снежанка"

    моите не обичат в салатата да слагам орехи но класическата се прави с смлени орехи.
  13. betina1

    Салата "Снежанка"

    Идвай.
  14. betina1

    За мен

    Вчера си направих блога,и ми е трудно да се справям.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.