Премини към съдържанието

anti-mod-ium

Потребител
 • Публикации

  1315
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  1

anti-mod-ium е ТОП потребител на 3 април 2013

anti-mod-ium имаше най-много харесвания

Харесвания

1933 Жестока репутация

12 Последователи

Всичко за anti-mod-ium

 • Титла
  .

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Спорни са имената на Боговете и във всяка една религия те се менят! Кой е Яхве? Има ли такъв? Относително е!
 2. Затова ли мюсюлманите го наричат Аллах? Или викаш той е друг Бог?
 3. Хапчето, което лекува!

 4. Много внимателно съм я чел! И всеки е писал каквото намери за добре, което го намирам за напълно нормално. Има два варианта: Яхве е Иисус или не е Иисус! Ако не е Иисус, но е едно от имената на Бог, тогава кой е?
 5. Глупости, филмираш се! А Дядо Коледа според легендите е Св. Николай!
 6. Спорът дали Яхве е Иисус или е Баща на Иисус се води и в още няколко форума. Никой не може да даде категоричен отговор на въпроса. -> Кой е Яхве? Точно така! Едно са: отца, сина и светия дух!
 7. "Езикът кости няма, ама кости троши." Из Български пословици и поговорки
 8. "Дай на глупака власт и му гледай сеира..."

 9. Горгорчо се наричам и да дрискам аз обичам Модераторче голямо, аз съм винаги засмяно! Друг кат мене е сърцатко, той е простичък кат батко. Въпреки че е дебил, винаги с дамите е мил.
 10. How to Pin the Recycle Bin to the Windows 7 Taskbar
 11. Количество не прави качество! Поздрави на Рамусчо! Много обогатяваща тема, пълна с гениалност, креативност и още нещо! Лека Вечер! СЛадки шекерови сънища и много любоФ, мъдрост и кафета в 5 сутринта.
 12. По образование съм инженер и съм ги учил, но смисъла на поста й не беше разбран или по-скоро се правите, че не разбирате. Всичко се връща! Каквото повикало, такова се обадило и т.н. Това е смисъла. Иначе, ако трябва да бъда честен, щом инДЖинерка кат Нелчету дава УпредИления за интуиция при положение че не й е в специалността, то и дрън-дрън диоложки могат да разясняват интергрално смятане. Лицемерието за дадената група НИЕ-шпакловка е присъщо! Като цяло ви се смеем няколко човека на мозъчните напъни да дадете нови определения за интуиция, съзнание, осъзнатост, КОНТРОЛ, ОВЛАДЯВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ. И мн'ооо ме кефи как тестените продукти набиват терминология за да се покажат колко са ЕнтелЕгЕнтни! Всичко това отдавна е дефинирано и единствената причина поради която не се включвам е защото Рамусчо - размисли и страсти има човешкото право да си разсъждава в някаква темичка, в някакъв си форум. Както и любимата ви колежка има право! Ама да ми говорят разни профани за ниво, класа? Хахахахахахаха
 13. Това не е мъж и йога, а мъж с "йога" или май друга буквичка беше "р"?
 14. "Не спами темичката на другарчето, за да не бъде оспамена твоята!"
 15. Сериозно ли съм се подвел? Как точно, член ли му станах? Или защото е написал нещо вярно и съм го харесал? То и Хитлер има ценни цитати, нали? В същата тема ти го доказах, но това не го прави добър човек. Или май си късопаметен? Ауми ми е в приятелската листа и винаги съм коментирал, когато съм имал възможност. Даже и спорове съм водил с Вас, заради написаното от нея. Защото си е права жената.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...