Премини към съдържанието

anti-mod-ium

Потребител
 • Публикации

  1315
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  1

Всичко публикувано от anti-mod-ium

 1. Спорни са имената на Боговете и във всяка една религия те се менят! Кой е Яхве? Има ли такъв? Относително е!
 2. Затова ли мюсюлманите го наричат Аллах? Или викаш той е друг Бог?
 3. Хапчето, което лекува!

 4. Много внимателно съм я чел! И всеки е писал каквото намери за добре, което го намирам за напълно нормално. Има два варианта: Яхве е Иисус или не е Иисус! Ако не е Иисус, но е едно от имената на Бог, тогава кой е?
 5. Глупости, филмираш се! А Дядо Коледа според легендите е Св. Николай!
 6. Спорът дали Яхве е Иисус или е Баща на Иисус се води и в още няколко форума. Никой не може да даде категоричен отговор на въпроса. -> Кой е Яхве? Точно така! Едно са: отца, сина и светия дух!
 7. "Езикът кости няма, ама кости троши." Из Български пословици и поговорки
 8. "Дай на глупака власт и му гледай сеира..."

 9. Горгорчо се наричам и да дрискам аз обичам Модераторче голямо, аз съм винаги засмяно! Друг кат мене е сърцатко, той е простичък кат батко. Въпреки че е дебил, винаги с дамите е мил.
 10. How to Pin the Recycle Bin to the Windows 7 Taskbar
 11. Количество не прави качество! Поздрави на Рамусчо! Много обогатяваща тема, пълна с гениалност, креативност и още нещо! Лека Вечер! СЛадки шекерови сънища и много любоФ, мъдрост и кафета в 5 сутринта.
 12. По образование съм инженер и съм ги учил, но смисъла на поста й не беше разбран или по-скоро се правите, че не разбирате. Всичко се връща! Каквото повикало, такова се обадило и т.н. Това е смисъла. Иначе, ако трябва да бъда честен, щом инДЖинерка кат Нелчету дава УпредИления за интуиция при положение че не й е в специалността, то и дрън-дрън диоложки могат да разясняват интергрално смятане. Лицемерието за дадената група НИЕ-шпакловка е присъщо! Като цяло ви се смеем няколко човека на мозъчните напъни да дадете нови определения за интуиция, съзнание, осъзнатост, КОНТРОЛ, ОВЛАДЯВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ. И мн'ооо ме кефи как тестените продукти набиват терминология за да се покажат колко са ЕнтелЕгЕнтни! Всичко това отдавна е дефинирано и единствената причина поради която не се включвам е защото Рамусчо - размисли и страсти има човешкото право да си разсъждава в някаква темичка, в някакъв си форум. Както и любимата ви колежка има право! Ама да ми говорят разни профани за ниво, класа? Хахахахахахаха
 13. Това не е мъж и йога, а мъж с "йога" или май друга буквичка беше "р"?
 14. "Не спами темичката на другарчето, за да не бъде оспамена твоята!"
 15. Сериозно ли съм се подвел? Как точно, член ли му станах? Или защото е написал нещо вярно и съм го харесал? То и Хитлер има ценни цитати, нали? В същата тема ти го доказах, но това не го прави добър човек. Или май си късопаметен? Ауми ми е в приятелската листа и винаги съм коментирал, когато съм имал възможност. Даже и спорове съм водил с Вас, заради написаното от нея. Защото си е права жената.
 16. Нел ли е христянка, дето лайква мненията на Рамус, също като Мерил, против Бог, позитивното и всеобщите заблуди на масовката? Да бъдем добри, да бъдем позитивни - захарен диабет? Валкирия и останалите дами - колко сладко е това позитивното, чак лошо им става? А ти на какво мислиш учи вярата в Бог? Като добавим Рамус, Сим, белгиеца, Ти (невярващ в Бог), ето една масовка атеисти! А на Бадр, направо не мога да сваря да му отговарям на постовете. Нищо лично!
 17. Ще бъда напълно директен! На "сериозните ви постове" умишлено не съм отговорил, както и на много други теми в раздела, тъй като пределно са ми ясни вашите настроения, убеждения и нагласи. Да се включвам редовно означава всекидневно да водя някакви безсмислени спорове. И ако не си разбрал (защото вече се повтарям, сигурно потретвам) хората не ви пишат в разделите не защото не знаят, а защото ВАШАТА ИСТИНА е най-правилната, друга няма! Това си е НАЛАГАНЕ на мнение. Толкова сте се самозабравили, че дори не се усещате, че сте част от масовката. Егоцентризма Ви не позволява да се видите отгоре. Когато влязох в този раздел, очаквах да видя различни гледни точки: на Християни, на Будисти, Мюсюлмани, Атеисти, Йоги, Дъновисти, Философи и т.н. А всъщност излиза, че няма никаква толерантност и разбиране. Всичко е едно състезание - "кой е по-по-най". Това било заблуда, онова било заблуда, всичко отричаме! А бе Вие пишете сякаш всяка вечер си ходите "горе" и се връщате сабале да ни премахнете заблудите. Или понеже си снобарче и си взел някой друг изпит, имаш индийци учители и вече аз съм мн'ооо ПРО (professional)? Миличък, то ако ставаше само с книжки, досега да сме изкарали "специалността" и да сме нещо "много", "свръх" и "неотразимо". Ахм, точно така ще стане!
 18. За какво съзнание да си говорим с тях? Като започнем, че написаното: Естествено че не може да има само Светлина във всички краища на Вселената. Дори тук на Земята, Слънцето залязва. Което ясно означава, че има тъмна част от денонощието и не може да има само Светлина, но се интерпретира: че слънцета залязва на земята Отделно нашия позитивизъм и вярва в Бог, да се интерпретира, че Бог ни говорил? И завършим с мозъчната клизма на проф. Рамус - размисли и страсти, в която освен личните му възмущения с лай*ян очерк, сме поставени в категория (НИЕ-съзнание) и масовки, същевременно без да си дават сметка, че те са точно в такава: на атеистите и скептиците. Та, какво си губиш времето? Остави ги да си допринасят в темата!
 19. Да, казал е. Има сполучливи цитати ...и разбира се, че не всичките. От всеки можеш да научиш нещо - Адолф Хитлер - Цитати
 20. Вера и Ванга винаги са твърдяли, че Бог е енергия и в нас има божествена искрица. Друг е въпроса, че някои злоупотребяват с това и създават секти, нали? Що се отнася до раздел "Психология и психотерапия", да те питам аз какво търсят тук Тъмни материи и енергии на Вселената? Хайде да се връщаме по темата!
 21. Изключително добре е казано! ...и няма да стане нищо! Заради вас вече няма да си обличам черния анцунг ...може да стана негативен
 22. На мен ли го казваш, дето съм учил Астрономия? Това че ти не си разбрала смисъла на написаното, се дължи на тестото с аромат на конфитюр и шоколад.
 23. Въпрос на честота, дължина на вълната и заряд. Естествено че не може да има само Светлина във всички краища на Вселената. Дори тук на Земята, Слънцето залязва. Това не означава, че изведнъж всичко става негативно.
 24. Астрономите от NASA не са намерили отговор, но ти можеш да продължаваш да тръсиш. Лошо няма. Всички други асоциации с Dark Forces и императора са в твоята глава: Радиестезията се прилага за намиране на негативна енергия, тя не е непозната.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...