Премини към съдържанието

miro20

VIP Потребител
 • Публикации

  19165
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  1

Всичко публикувано от miro20

 1. miro20

  Избори 2019г.

  Говорили сме по този въпрос, но аз все пак оставам на мнението че именно това винаги избираме - по малкото зло.Няма друг вариант. Когато ползваш мобилни услуги, у нас или в чужбина, ти може да не харесваш никого, но избираш най изгодния , нали ? с най ниска цена която те устройва и услуги които на теб ти трябват. Ти не трябва да си влюбен или длъжен за нещо. Просто избираш за да ползваш. В случая избираме представители за нашето мнение в Европа. Аз не искам да "харесвам" в личен план някой , а да ИЗИСКВАМ. Това е ключовата дума. Както някои казаха вече, ние сме работодателите на тези хора. Искаме работа от тях, а не колко ми допада като визия, реторика , дали вярвам че е супер честен и супер некорумпиран. И другото също знаеш За мен гласуването трябва да е задължително. Това не е репресивен инструмент, а начин демокрацията да работи. Няма вот - демокрацията куца. Факт. То всъщност и сега е задължително. Да си знаете де Някои сайтове пуснаха състезания със зебри https://clubz.bg/ Без изненади з асега, въпроса е ВМРО дали ще има депутат И рали състезания http://epicenter.bg/
 2. miro20

  Избори 2019г.

  Тъкмо това припомня ДВ с един стар текст :
 3. https://www.24chasa.bg/novini/article/6510747 За забавения растеж на БВП : http://www.infostock.bg/infostock/control/bg/news/92602-zabaven-rast-na-balgarskata-ikonomika-prez-2019-g-ochakva-bnb ......реализиране на по-слаб растеж на реалния БВП и произтичат най-вече от външната среда поради несигурност за икономическия растеж на някои важни за България търговски партньори, възможността за излизане на Обединеното кралство от ЕС без споразумение, както и поради потенциално въвеждане на нови външнотърговски протекционистични мерки. Вътрешен фактор, който създава несигурност за реализиране на прогнозата, е динамиката на съфинансираните от ЕС и от националния бюджет публични инвестиции. Потенциално забавяне в реализирането на големи инфраструктурни проекти би ограничило растежа на БВП през 2019 г., като същевременно може да доведе до по-големи публични инвестиции през 2020 г. Рисковете пред реализирането на прогнозата за инфлацията се оценяват като балансирани.
 4. miro20

  Избори 2019г.

  Точно това е погрешното. Не можеш да слагаш в една плоскост хора които ще отстояват позицията на България , коио трябва да са максимално грамотни и с практика, с парламентарни партийни борби . Точно това "разми" в мозъците ви БСП и кампанията им Или искаш такива в ЕП ? Няма логика да има такива. Е.. всъщност.. Решетников ще измисли нещо .... пп Аз като гражданин гласувах за европейско развиие на България.
 5. Тъй де. Протоколни и др незначителни гафове. Нещо за гласуване за държавата да сравниш ? във външнополитически аспект изказани позици? Еднозначни ли са, не са ли ? Във вътрешен аспект ? позиции, закони и т.н. ?? Това са важните неща. На това акцентирам че пРезидента Радевв е пълна неориентирана мижитурка. Това отделно от пи-ар кампанията която и той прави в момента за БСП. Ама не.. прехласваш се по снимки на Плевню с надпис " мазна усмивка, към кого ли е?? " Аууу че компромат, ау че гаф ! Посрещнал някого на входа ! аха значи е портиер. Ау че гаф ау че компромат Николов, излагаш се за кой ли път Дори значими неща не можеш да сравняваш.
 6. Не искам да вярваш. В темата достатъчно сме изброявали и сравнявали. Радев никой не може го стигне по излагации.
 7. miro20

  Избори 2019г.

  Странно е как бленувате за тези които доказано творят фейкове и компромати. КАто се почне от Костинброд, "Ушите на Цв Цв" и т.н. Как една флашка не видяхме от ГЕРБ д аизлезе, как едно активно мероприятие като това на Манолова и капутБарек не можаха да измислят ?? всичката негативна хейтърска кампания и компромати извираха все от БСП . Странно а ? И то без нищо градивно. Защото няма как да обяснят какво ще правят в ЕС хора, които искат да разрушат същия.Затова кампанията им бе не "какво ще правя в ЕП " , а " ББ трябва да си ходи "
 8. Да, защото Плевнелиев няма такива. ОСвен незначителни лапсуси като снимки за фон на планини и т.н. пРезидента Радев се дъни на държавно ниво. От избирането, през двуличното гласуване и позиции - за сЕТА, за санкциите, за "Крим деюре и дефакто" ... и какво ли още не.
 9. Вижда се вижда : https://www.google.com/search?q=бвп+българия&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-e Пак ти казвам - мисли малко какви цифри цитираш. Ръста е забавен и това бе обща тенденция за много страни в Европа. Самия БВП като стойност е рекорден както виждаш спрямо "преди 2008" . Ако виждаш
 10. Добре. нека е такъв. Но по гафове и скандали сегашния пРезидент не може го стигне. Мисля сме сравнявали , нали Да не говорим за партийна пристрастност и червено мижитуркане. Факт.
 11. miro20

  Избори 2019г.

  Еврика ! Аз това от кога го повтарям Пак добре че си се сетил овреме.
 12. Нали ? Щото не зная какво има общо в Италия, свързано с 24 май ? И че да се поклониш пред мощите на светците е "чуждопоклонничество" ? Да, тъп и прост съм , щом си мисля това упс... май не съм аз с тези твърдения
 13. miro20

  Избори 2019г.

  Не Това Как беше.. колкото по нагла и чудовищна е лъжата, толкова повече ще повярват в нея... Гьобелс или Хитлер бе казал. Вие сте прекрасен пример.
 14. Както казах, "отива човека да се поклони на мощите на светията създал българската писменност, където е гроба, и това било "чуждопоклонничество" и ... " По време на официалното си посещение във Ватикана той ще се поклони на светите за българите места в Рим по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май. " " Росен Плевнелиев ще се поклони на гроба на Св. Кирил в базиликата “Сан Клементе” в Рим. " И тоя ме пита какво общо има с 24 май. Та... и аз не те разбирам . Осра се за пореден път и ся си тролиш .
 15. Това от двата линка / в различни години/ които ти дадох по горе. Нищо общо с 24-ти май нали ?
 16. miro20

  Избори 2019г.

  мдааа.. докато има хора които още вЕрват на БСПарското мероприятие-фейк , че аферата Костинброд е фалшификация на ГЕРБ... няма да има оправия . https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/-aferata-v-kostinbrod-aktivno-meropriyatie-na-bsp-i-podvlasnite-y-prokurori-20611
 17. miro20

  Избори 2019г.

  Ех не пропускаш да ме споменеш чети си подписа бре . Собствения подпис си чети А "възраждане" както знаеш , са доказани фейкомети. Ко стана с онова "обучение" за отпадане на робството и липсата на Русия ?
 18. Нищо не си вдянал от казаното г-н "хаха"
 19. Николов, изумяваш ме в неграмотността си . Не е едно и също, след като в Италия са починали Кирил и Методий. По точно Кирил де. Така че.. ако не са те баннали от гугъл, чети малко повече /както ти намекнах още първия път, ама не вдяваш/ . Че и ми говори за "чуждопоклонничество".... Божке Божке.... Много ниска топка си бил бре Отива човека да се поклони на мощите на светията създал българската писменност, където е гроба, и това било "чуждопоклонничество" Май по ти харесва пРезидента да си прави пи-ар с Корнела , избутвайки книжовниците и професорите.... както цитирах по горе. Ех... а едно време се чудех как може да има тъпаци дето вЕрват че азбуката я е измислил Ленин.... Та вие на там сте се запътили бре. Слепци.
 20. Аз тениска нямам, но на вас ви е татуирано не на, а под кожата "верен на БКП" .
 21. miro20

  Избори 2019г.

  Да видим дали ще се оправдаят прогнозите https://www.dnevnik.bg/politika/2019/05/24/3910515_kakvi_sa_prognozite_na_sociologicheskite_agencii_za/?fbclid=IwAR1GHVDveLn8iwPytM3Asiz6L4DE2n6wG-1BGFXDrlCwi1v86SnU0ehaO6Q
 22. Вече ти цитирах цифри от официален европейски сайт. Помедитирай върху тях, или питай тия дето ти спускат опорките
 23. miro20

  Избори 2019г.

  Не съм съгласен с някои неща, но не е лоша гледна точка. Ще ми се повече подробности от това което и аз съм коментирал - че нарочно ГЕРБ издигнаха лоша кандидатура за президент, а се оказва че ББ може би се е разбрал с Решетников цитирам... да "пуснат Радев" Но това е друга тема
 24. Той ш съ оттегли ба. Туй каза аркадаша за да даде място на другити И няма да ходи у евупрлъмнтъ
 25. Очевидно спи. Очевидно не сме им приоритет, а и отдавна си знаят че сме троянски кон в ЕС и НАТО. Руски троянски кон. Ако трябва да се борят да ни извадят от това влияние, то трябва някой да изрине стотиците ченгета, ДС агенти , които пряко и косвено са свързани с руските непроменени от времето на СССР, служби. Плюс новите им проекти , които постоянно се обновяват - Атака, сега Костадинов и т.н. БСП са ясни... Спи и по голямата част от народа ни. Щом както казах, в политиката ни се предлага като "алтернатива на сегашните това от което бягаме 30 години" , и това минава Руски лобиско-разузнавателни ГРУ служби ни избират пРезидент... и това "минава" . Псевдопатриоти като Атака са в Москва по време на празниците и евроизборите... и това минава... Каракачанов, по известен като агнт ИВан, забксува волно или неволно преговорите за новите самолети, но никак не се бави когато трябваше да налива от пусто в празно милиони за руските ни миг-ове.. и това минава... В страна от ЕС се провеждат мероприятия на Асамблеи на Евразийски проекти някакви... и това минава... и фейковете им минават дори : https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/proruska-propaganda-izlaga-che-asambleya-na-evraziya-e-imal-sreshti-s-patriarha-ban-i-vanshno И на този фон ти ще ми говориш за ЦРУ Де го тва ЦРУ ?? Както казва Том Круз - Мисия невъзможна.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване