Премини към съдържанието

Night_Raven

Потребител
 • Публикации

  2940
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Night_Raven

 1. Кой плеър използваш? Опитала ли си с друг плеър? Какво става ако активираш fullscreen?
 2. HipHop еJay експортира песните във WAV. Всяка нормална рипваща програма от CD -> MP3 може да компресира и WAV файлове. CDex 1.70 beta 2 (2.4MB) например.
 3. В msconfig махни отметките на: nwiz, dumprep и NeroCheck. Надали ще са проблемни, но не са нужни и без това. Наистина може да е добре да се видят LOG файловете от Event Viewer-a, затова ако можеш, ги качи. Колкото до проблема с логването, провери в Control Panel -> User Accounts дали има някакъв акаунт на име .NET или подобно. Ако има, го изтрий. Ако при акаунтите всичко е както трябва да е, Start -> Run -> пишеш control userpasswords2 -> OK. Там махни горната отметка Users must enter a user name and password to use this computer и кликай OK. Файловете ги качи на някой файлов хостин. Аз ползвам www.filehost.gr. Отваряш го, кликаш бутона Choose..., посочваш файла, кликаш бутон Upload и изчакваш. Сайтът ще ти даде 2 линка: един за теглене и един за триене. Този за теглене е първият, просто го копирай тук.
 4. В dllcache се складират резервни копия предимно на DLL файлове (но и други), които Windows счита за важни, за да може да ги възстанови в случай, че бъдат изтрити или заменени. Това са системни файлове или файлове на програми. Папката не може да се изтрие, защото Windows я ползва, но файловете вътре в нея могат да се трият без проблем. Нека не се трият самите папки, а файловете вътре. Не е проблем да се трият директно. Не виждам и проблем да се изтрие dllcache. Губи се възможността да се възстановяват файлове автоматично ако се наложи, но като изключим това няма други проблеми. Това не са ненужни файлове, а такива, които Windows счита, че може да компресира, за да спести място. Ако мястото е ограничено и всеки мегабайт е ценен, може да се прибегне до това, но натоварва процесора повече при боравене с тях, така че ако има място, е по-добре да не се компресират.
 5. Ако искаш, сканирай пак с HijackThis 1.99.1 (208KB) и пусни LOG-а тук, макар да се съмнявам да има нещо ново в него. Мога да ти предложа да спреш някои процеси и да видиш при изключени тях дали ще има проблеми. Винаги ще можеш да си ги включиш обратно ако се окаже, че не е от тях. Start -> Run -> пишеш msconfig -> OK и избираш страница Startup. Махни отметките на snpstd3, BgMonitor, TrojanScanner и nwiz. Възможно е да не съвпадат имената, които ти давам с това, което ще видиш в прозореца, но това е защото го гледам от LOG файла, който пусна на първата страница в темата, а HijackThis представя някои обекти с различни имена. Ако не си сигурна кое име (от тези, които ти изредих) на кой обект съответства, направи шот на прозореца и го дай. Ако се ориентираш и махнеш отметките, кликни накрая OK, за да потвърдиш и избери Restart, за да се рестартира компютъра и да се запазят промените. След рестарта ще се появи прозорец с отметка, която ти я маркирай и кликни OK, за да не ти го показва на всеки рестарт. Това е уведомление, че си правила промени по списъка с програми за стартиране с Windows. Спри и услугата NVIDIA Display Driver Service: Start -> Run -> пишеш services.msc -> OK. Намираш гореспоменатата услуга в списъка, кликаш два пъти върху нея, кликаш бутона Stop и от падащото меню избираш Disabled. Тествай така дали ще има резултат.
 6. Гузен негонен бяга. Това за закриването ти го каза, да не ми го препишеш после. А самият факт, че малко или много помагам на форума е без значение, нали? А и не е плюене, а отбелязване на факт. Жалко, че не виждаш разлика. Fifa: Говори си, не ми пречиш! Аз вече ти свикнах на "помощта"... Аре лека вечер!
 7. Радвам се, че всичко е наред.
 8. Добра програма, специализирана в организирането на музика е Media Monkey 2.5.5 (4.9MB, безплатна). Можеш да й хвърлиш око. Други варианти можеш да си харесаш и тестваш от тази страница.
 9. Е то филмите, музиката и книгите малко трудно се числят към легалните неща като се замисли човек.
 10. Хайде, де, дори децата в детската градина (така да се каже) разбраха вече, че Осама е съчинен герой. Не е по-истински от дядо Коледа. Медиите обаче продължават да се бъзикат с хората и да дрънкат какви ли не глупости. По-тъжното е, че хората продължават да вярват, че някъде там се крие лош талибан, който е търсен от американците. Напомня ми на номера, когато стопанинът държи пръчка и се прави, че я хвърля, а всъщност я скрива, кучето обаче тъъърчииии.
 11. Да дишам спокойно значи.
 12. Пропуснал съм да уточня кой точно файл VIAMACH.INF да инсталираш. Той не се намира в viamach\driver, а в viamach\driver\WINNT5. Дано си инсталирала него. Ако не си, инсталирай него върху текущия.
 13. Ето разликите на демо версията спрямо пълната платена: 1) При платената се появяват компонентни ъпдейти на самата програма. Т.е. от версия 2.70.23 да се мине на 2.70.32 например, както беше наскоро. При демо версията няма такива ъпдейти и просто трябва да си инсталираш новата версия отделно. 2) Ъпдейтите за платената изискват име и парола. Такива се получават за 1 година при закупуване на програмата или се намират из интернет, но се банват рано или късно. Трети вариант е да се ползват безплатни и нелегални сървъри за ъпдейт, но и те попадат в черния списък на ESET и NOD32 отказва да се ъпдейтва ако вече е ъпдейтнат до конкретна версия. Дискутирано е на предната страница. При демо версията няма нужда от име и парола. 3) Ъпдейтите на демо версията понякога може да се появят на сървърите малко по-късно отколкото тези на платената. Все пак плащащите са с предимство. Закъснението (ако го има) обаче по принцип е доста малко. 4) Демо версията е валидна за 30 дни, което fix-ът "оправя". Сам прецени дали си струва.
 14. Ами той ще замени/надгради драйвера на Microsoft за IDE устройства. По принцип не би трябвало да има проблеми, но понякога подобни драйвери се гъбаркат и бъгват. По-сигурният вариант е да се ползват стандартните. Казах да не ги инсталираш, защото щом като не работи инсталацията нормално, не съм сигурен дали ще се деинсталират успешно после, в случай, че създават проблеми. Ако държиш, ги инсталирай, но резултатите може и да не са особено розови. Windows има функция да върне стар драйвер, но знам ли дали ще сработи както трябва. Има и System Restore, с която можеш да си направиш точка на възстановяване, в случай, че нещата се оклепат, но и там не знам дали ще бъде всичко безпроблемно. Казано накратко: ако се наложи деинсталация на този IDE драйвер, може да се усложнят нещата и да стане каша, а не вярвам да има особена разлика в производителността между него и стандартния. Щом считаш, че повече няма да ти трябват, можеш да ги триеш. Иначе като цяло няма да е зле и да сканираш компютъра за гадинки с още някоя-друга програма, да почистиш регистратурата и временните файлове и да дефрагментираш хард диска. Може също да окаже ефект.
 15. Ами щом си инсталирала драйверите успешно, рестартирай и виж дали ще има промяна.
 16. Май четеш през редовете. Аз съм го написал: Кондензаторът не е само един, а повече. Потърси дали има подути такива. Без поялник не можеш да ги извадиш без да съсипеш дъното. С поялник можеш, но само ако наистина имаш доста опит и знаеш какво правиш. Казано накратко: само огледай дали има подути и не пипай нищо.
 17. Night_Raven

  Иконката на кошчето не е активна

  Изтрий файловете в папката S-1-5-21..., а не самата папка.
 18. Ето примерна снимка на кондензатор, за всеки случай: Ето тук ти качвам саморазархивиращ се архив с папките. Настроил съм го да ги разархивира автоматично в папка C:\VIA. Да се надяваме, че всичко ще е както трябва. Направи това, което ти описах по-горе. Като за начало не бързай да инсталираш драйвера, който се намира в папката VIAStor.
 19. Аз не видях такава информация.
 20. Ами би трябвало след като кликнеш върху файла с десния бутон, избереш IZArc -> Extract Here да се създаде папка и вътре да са файловете и папките, които съм показал на шота. Сигурна ли си, че си с най-новата версия на IZArc?
 21. С коя програма разархивираш?
 22. Всъщност няма значение. И трите трябва да имат тези папки, след като ги разархивираш. Ето:
 23. Говорех за 5.10А версията на драйверите.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване