Премини към съдържанието

koko_ronaldo

Потребител
 • Публикации

  287
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

29 Добра репутация

4 Последователи

Всичко за koko_ronaldo

 • Титла
  Почетен потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. koko_ronaldo

  Дали пс3 супер слим се хаква ?

  Всички модели Fat конзоли се хакват,от Slim мисля,че се хакваха само до Data Code 1B.Хакът за моделите,които изредих е софтуерен,тоест CFW. За всички други модели има ODE хак(optical drive emulator),този хак не хаква напълно системата,игрите трябва да се играят от въпнеш хард диск.Има и предимство,ако си си купил игра и я играеш онлайн,и искаш да си сигурен,че няма да те баннат от PSN може да изключих хака и да останеш на OFW,после можа пак да включиш хака и да си играеш изтеглени игри.Ако искате повече информация за хакване на PS3 пишете на ЛС и ще дам линк.
 2. Е нали споделих снимка.Ето тези неща съм пипал,не само ограденото. http://prikachi.com/images/508/7009508Z.jpg
 3. Разбрах,но как да го напрвя това нещо?
 4. Доре,но защо не мога да си вляза в рутера?
 5. Да направя ли това сега или трябва задължително като се появи проблема?
 6. Значи като се появи проблеми правя това,а после да рестрартирам ли безжичния адаптер?
 7. Как да няма,нали там пише "Firmware Upgrade".Там трябва да се избере файла,но мисля,че няма ревизия A1 във официалния сайт,поне аз не я намирам Ако триъгълника стоеше и постянно имаше интернет можех да преглътна проблема,но от време на ми исписва "Ограничен достъп" и интернетът прекъсва,трябва да прекъсвам и да се свързвам наново и минавам през "Отстраняване на проблеми".
 8. Четох някъде,че да се оправи този проблем с триъгълника трябва да се настроят ръчно IP-тата и пробвах.Към Networx вчера след тези пипания нямах изобщо интернет,и сега съм на Vivacom и мам без този триъгълник,но както ви казах не мога да си вляза в рутера и преди малко пак се появи триъгълника и "Отстраняване на проблеми".Не знам защо прави така,но много ме дразни.
 9. В официалния сайт на производителя би трябвало да има ъпдейт и tutorial към него как да се инсталира,проверете там.
 10. Ами сега да,но преди пак бях свързан към този същия прутер,скойто съм сега и това триъгълниче си го имаше,а сега го няма.Както казах бях правил някакви ръчни настройки и не знам бях го махнал,на Default Gateway имах две IP-та,зададох на автоматично настроване на IP и остана една,но не мога да си влазя в рутера не зарежда,преди малко пак направи този приблем с триъгълника и трябваше да натисна "Отстраняване на проблеми".Ето какно дава,аз бях камил тази снимка,но нещо не работеше линка. http://prikachi.com/images/726/7002726w.jpg
 11. Днес някакси премахнах тази Unidentified Network.Бях въвел едно IP ето тук,взех от cmd. http://prikachi.com/images/508/7009508Z.jpg Днес го махнах и дадох на автоматично намиране на IP. Сега като въведа Default Gateway в браузъра и не мога да си вляза в рутера,не ми зарежда. Не знам дали това е нормално. http://prikachi.com/images/521/7009521j.jpg Нещата съм ги изтрил с гумата на Paint,но питам дали толкова много редове трябва да има. Моля някой да отговори.
 12. Здравейте,днес си играх и задавах някакви си IP-та ръчно и след това,явно съм направил нещо,и нямах интернет. Сега(в момента) ползвам интернет от другаде,не е от Networx,и нямам това жълто триъгълниче,но имам следното. http://prikachi.com/images/100/7006100K.jpg Не трябва ли да имам само една активна мрежа?Как да махна този Unidentified Network?Пробвах да го забраня,но ми излиза,че съм заранил мрежовата карта.Някакви идей? Май нищо не се е оправило,преди малко пак ми излезе това жълго гриъгълниче и ми изписа отново "Улеснен достъп".
 13. Откъде да ги забраня,от Device Manager-а ли?
 14. Ами май пак нищо.Значи като се рестартира лаптопа се показа икона като за връзка с кабел и има "х" върху нея,но аз прекъснах връзката и пак се свързах,и пак излезе това. http://prikachi.com/images/81/6999081S.jpg Чета и във други сайтове сега и ето какво пишат: Казват,че ако е ползвана и вразка с кабел и Wi-Fi връзка после може да се вижда този триъгълник и едната връзка трябва да се премахне някак.Да дам ли линк за сайта?
 15. Ето какъв е резултата,ако съм направил всичко правилно.Прекъснах и се свързах отново. http://prikachi.com/images/12/6999012R.jpg
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...