Премини към съдържанието

Ico :)

Потребител
  • Публикации

    3
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Ico :)

  • Титла
    Новобранец
  1. иеенсо мерси ,но дори и това не помогна,имам чувството че нищо няма да помогне.
  2. линка не работи ,и да ги деинсталирам като в дивайс мениджера дам ънинстал
  3. Всичко започна след като исках да инсталирам Уиндолс 7 ,инсталацията не можеше да продължи докато не извадих една от плочките рам памет и тогава продължи,докато разбера че това е проблема минаха бая часове в нерви.Най-накрая си помислих че всичко ще е ОК ,но не беше сложих другите 2гб рам и компа се ъпдейтна и след това нямам звук.Инсталирал съм около 10 различни драйвера за звука нищо не помогна.Първоначално ми показваше ,че колонките са вкючени и дейвтително те бяха и като пусках песни индикатора за звук се мърдаше но звук нямаше.След поредната партида драйвери вече ми показва че кулонките не са ми вкючени,но те са.Вече сигурно 20 часа се занимавам от началото на инсталацията на уиндолс 7 ,всяка идея и помощ е добре дошла,вече се изчерпаха идеите ми и тези в интернет .Който помогне ще е герой за мен Конфигурацията ми е : Windows 7 64 bit; Amd x2 2.8 ghz Ati radeon 3850 512 mb Asrock Alivexfire-esata2 r3.0 4gb ram 2x2gb a data na po 800
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.