Премини към съдържанието

Шери

Потребител
 • Публикации

  91
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Шери

 1. Шери

  Очакване.

  Песента е една. Но в различна тоналност пее всяка душа, облича в думи реалност. Всяка дума трепти, рекушира в сърцето, отразява очите ти и повтаря се в ехото. Всяка дума пламти и прогаря пътека. Ти по нея тръгни- с любов чакам за срещата!
 2. Шери

  Може би..............

  Изгубва се в твоето синьо- окъпана с нежност и страст, избухва в безкрайни викове в ръцете запазили цялост. Изгаря с усмивка на устните, изпълнена-с твойта любов! Изгрява в съня ти-пристъпваща, с тяло жадно,самия Живот. Изпълва те с вяра и обич, слива се с твойта душа, умира,а после ражда се- за теб и с теб- в безкрайността.
 3. Шери

  Пролет в планината все пак ще има.

  Брат ми,ставаш все по-добър!!!! Вероятно и за мен има надежда баси
 4. Шери

  Когато плача.

  Когато плача за теб, сълзите рисуват цял свят,резделен от безцветни преструвки. Когато плача за теб, луната и слънцето се прегръщат с надежда, че има път за завръщане. Когато плача за теб, сякаш прегръщам те и света занемял,се къпе в цветните сънища...
 5. Шери

  Преди.

  Облече ме в обич, обу ме с надежда, с чудо наметна ме и прегърна горещо. В светлина ме обля, тишината разпръсна, подаде ръка за остатъка в пътя. Събори стени, прогони страха...... Събуди ме приятелю- преди сълзите да тръгна.
 6. Шери

  Задай въпрос на следващия (част ... n+1)

  Не винаги.Случвало се е чак когато ме удавят,да ги видя. Хвърлян/а ли си в калта? Привет Мерил!Още не. остава въпросът ми.
 7. Шери

  Задай въпрос на следващия (част ... n+1)

  Не. Всеки ли има право на "втори"шанс?
 8. Шери

  За какво си мислите в момента

  Хахахахх брат ми,важното е,да си прочел надписа на дъното докато те е сгрявало питието Това твоето"хладно" ми е познато като замразител
 9. Шери

  Роден в нощта..

  Пак в миналото раждаш се, прегърнал болка. Пак викове изваждаш- като тъмен облак, пред слънцето поставен- да избегнеш огъня очите ти опарил... Пак искаш да приема, че пътя е един. Че няма друга схема освен разруха,дим....... Ще искам ли да бъда цветната дъга, захвърлена на пътя на твойта самота? Ще мога ли да раждам усмивките в деня,а нощем да прогонвам кошмара от съня? Не знам какво ще избера. Но днес съм с теб.Сега!
 10. Шери

  Когато плача.

  Благодаря,Су
 11. Шери

  Чисто и просто...или...просто и чисто.

  Наперено казваш: Чисто и просто-Живей! От купон на купон, на бедите се смей. На гребена на вълната превземай морето, от върха в планината докосвай небето- простора бъди! Вложи от сърцето в игри и мечти, спомени трупай за последните дни... Тихо нашепвам: Живей просто и чисто! Дишай свободен от завист и злост, забрави,че в света си временен гост. На всеки дарявай обич и милост, без хляб не оставяй нищо,що живо е! Пази си душата чиста за дните, когато пристига онази,сърдитата... Чисто и просто....или...просто и чисто.. Живей!
 12. Шери

  Може и така.

  Хмммммм ми чувам,че понякога се получава ) Привет Еф!
 13. Шери

  Може и така.

  Един срещу друг изправени- гледам те с презрение! Очакваш ти наздравица в стая пълна с напрежение. Мълчиш и чакаш с нетърпение от тебе жадна да отпия, да ми покажеш път-забвение, от самотата да ме скриеш. Въпроси никой не задава, но отговорът ще си Ти! От прахоляка аз ще те избавя- от спомена,бутилчице ме отърви!
 14. Шери

  Спомен

  Стоиш пред врата насред нищото. Налазва те страх от преглъщани истини. Мисълта те поглъща за скритото "там", но не можеш да тръгнеш, да се видиш "отсам" Стоиш пред вратата, копнеещ за нищото... дали "тук",или"там" бъди просто истински!
 15. Шери

  Задай въпрос на следващия (част ... n )

  Хммммммм Ако си по средата,кое определя "горе" и "долу"?
 16. Шери

  Ти избираш заглавието!:)

  Къде си родена? Кое е твоето начало? От Бога ли си сътворена или в човешкото мечтание? Коя си ти? Какво те провокира? Начало ново,след нечакан край. Душата режеш....Ту секира, ту лек си в сълзите порои. Кога,къде,коя...Въпроси. А истината е една- чувството покоя носещо. След теб остава радостта!
 17. Шери

  Ти избираш заглавието!:)

  Прекрасно обич!
 18. Шери

  Задай въпрос на следващия (част ... n )

  Ще задам Кое те кара да летиш?
 19. Шери

  Прошепнато на дъщеря ми.

  Погледни се. Колко си хубава! В усмивката денем и нощем в съня ми. Погледни се- не си никоя друга, а моя Ангел по пътя на сбъдване! Запомни се в своята същност- искрящо-бяла Любов! Прегърни я не само външно- Тя е сърцето на твоя Живот!
 20. Шери

  Прошепнато на дъщеря ми.

  Благодаря ви,Анна Те са едно от най-прекрасните изживявания за всеки родител.
 21. Шери

  Прошепнато на дъщеря ми.

  Благодаря
 22. Шери

  Довърши стихотворението!

  Живее в безкрая, от безвремие прегърната, не винаги знаеща как при теб да се върне. Пътя който чертаеш със жарава и вяра, не е никак достатъчен! Много обич ти трябва!
 23. Шери

  За теб,обич:))))

  Благодаря
 24. Шери

  За теб,обич:))))

  Знаеш ли как ми се иска да прикова времето докато намериш усмивка? Знаеш ли как ми се иска да съм онази,Шива, и с всеки жест да отварям врати пред сърцето ти? Знаеш ли как ми се иска очите ти с моите да разменя- само за миг,в който вечност живее, и така да се видиш докато те слушам немееща. Знаеш?И знаеш,че искам онази диря в небето от полета ти рисувана! Е,не чакай-лети обич,неримувана!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.