Премини към съдържанието

Коко Динев

Потребител
 • Публикации

  347
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Коко Динев

 1. Приемни часове? "Книга на мъртвите" е представена на българските читатели още през 80-те. Отделен в въпросът, че преводът на Леков е в пъти по-качествен. И чети по-внимателно постовете, щото изрично посочих някои от авторите, които съм чел, а не съм посочил само името на Леков. Ама "чукча-писател, чукча не е читател". И вземи прочети най-накрая тая Библия, че е недопустимо модераторът в раздел " Религия, мистика, езотерика" да не е чел това основно произведение и да ръси бисери от рода на: "Йов бил арабин" и "Бащата на Йешуа бен Йосиф е Пантера" и т.н. Поздрави!
 2. Не съм се засегнал, но в случая бе необходимо да се изясни откъде съм придобил своите знания. Инак сте прав- 99 процента от хората черпят информация от интернет. Аз съм от останалия 1 процент. Поздрави!
 3. Естествено! Вярвам в самодиви, вампири и върколаци. Поздрави!
 4. От Уикипедия се образоват хора, които са скарани с четенето на книги. Моите знания за древноегип. религия съм ги придобил, четейки монографии на Теодор Леков, Сергей Игнатов, Ян Асман, Ерик Хорнунг и др. Древен Египет ми е една от големите слабости и имам доста прилични знания за него. Поздрави!
 5. Тоя "ОзириЗ" не го знам кой е. Чувал съм за "ОзириС". За прочутия съд в Отвъдния свят не си чел достатъчно внимателно. Или пък информацията в тая енциклопедия( Може би детска?) е погрешна. Перото е еманация на Маат, а Ка е само условно преводима като "душа". Но при всички положения теглилката трябва да бъде в равновесно положение, а не да клони в едната или другата посока, за да попадне древният египтянин в "Полето на тръстиката". Поздрави!
 6. Изключително задълбочен анализ! Предлагам да се публикува в някой научен журнал.
 7. О'арчих се отново, ама за обща култура не трябва да се пести. Взех си "Танзиматът, вилаетската реформа и българите. Администрацията на Дунавския вилает(1864-1876)" на Милена Тафрова и "Как се наливаха основите" на П. Пенчев.
 8. А колко всъщност са тези измерения и как се пътува м/у тях?
 9. Да опитам, пък кой знае... Да предлага някой случайно това: http://knigabg.com/index.php?page=book&id=31194 ? Поздрави!
 10. Днес си взех ей това: http://knigabg.com/index.php?page=book&id=31195
 11. Понеже прочетох всичко, което излезе на български, на Хитлеровите приближени и сътрудници, днес си купих и мемоарите на Х. Линге: http://www.prozoretz.com/?act=products&do=details&id=1550
 12. " Да не родим, преди да сме бременни"- Димитър Пенев преди мача с Италия от свет. квалификации.
 13. Една от най-добрите биографии на Бетховен- тази на М. Соломон.
 14. Ибре, Курорте! Аз дотолкоз не мога да броя! Евалла! Аз съм неграмотен и се възхищавам на хора, които могат да четат и са прочели такова количество книги. Поздрави!
 15. Тъкмо завършвам втория том на "100 мита от бълг. история" на В. Игнатов. Не е лоша, макар да не научих нещо ново.
 16. Доживях най-после едно смислено мнение. Поздрави!
 17. Втората книжка е 10-ка. Имам в личната си библиотека всичките излезли досега от поредицата книги ( 5 тома) и съм доволен от психолог. портрети, направени от Ланге-Айхбаум и Курт. Единственият минус е , че са остарели малко откъм фактология, но това е напълно разбираемо с оглед излизането на поредицата. Дано "Кибеа" издаде и останалите томове.
 18. Както гледам, май има доста пациенти за чичо Фройд. Хайде, една незадоволена жена да напише "Коран" с "у"- как да е, ама и мъже щом го правят... Дали тези мъже не са всъщност латентни хомосексуалисти?
 19. Е не... То бива невежество, ама след тая чутовна глупост мога да реагирам само по един начин: П.П. Взимам си думите назад от мой предишен пост- ти не си дори "едноока".
 20. " За да убиеш муха не ти е нужен топ ". Така че да ти отговори някоe револверче.
 21. Това е въпрос за първа сигурна сума. Ако не знаеш, ползвай жокер.
 22. Който използва главата си не само за украшение, ще пропусне това "удоволствие".
 23. За сваляне нямам никаква представа откъде. Но за четене намерих една от частите: http://chitanka.info/serie/world-of-warcraft Поздрави!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...