Премини към съдържанието

Коко Динев

Потребител
 • Публикации

  347
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от Коко Динев 1. Какво трябва да се разбира , под призраци.Демони , зли духове или друго.Не съм срещал . въпреки , че аз самият ходя като призрак.Имам впредвид ,че живея като всички хора . но.Но умът ми , не е на земята.Понякога не чувствам ,че стъпвам на земята.Винаги съм ,сънувал .Всяка вечер ,дори и през деня докато си върша работата ,пред мен се откриват картини и хора.Близките ми са свикнали с това.Не съм ,куку .Откакто съм се родил съм такъв.Странно ,но факт.

  Приемни часове?

  Айде сега,като се изяснихте,кой какво, знае за Сехет-иару, и какво чел от доцента представил "Книгата на мъртвите",на българските читатели,двамата я карайте по същество и по темата.

   

  приятен ден

   

   

   

  здравей,

   

  това имах предвид....изключение правят взетите приживе на небето-но това е друга тема.

   

  поздрави :)

  "Книга на мъртвите" е представена на българските читатели още през 80-те. Отделен в въпросът, че преводът на Леков е в пъти по-качествен. И чети по-внимателно постовете, щото изрично посочих някои от авторите, които съм чел, а не съм посочил само името на Леков. Ама "чукча-писател, чукча не е читател". И вземи прочети най-накрая тая Библия, че е недопустимо модераторът в раздел " Религия, мистика, езотерика" да не е чел това основно произведение и да ръси бисери от рода на: "Йов бил арабин" и "Бащата на Йешуа бен Йосиф е Пантера" и т.н.

  Поздрави!


 2. Извинете ме господине ако съм ви засегнал по горе, но и аз като малък се интересувах от египетска митология и история, сега съм забравил всичко.

  Не съм се засегнал, но в случая бе необходимо да се изясни откъде съм придобил своите знания. Инак сте прав- 99 процента от хората черпят информация от интернет. Аз съм от останалия 1 процент.

  Поздрави!

  • Харесва ми 1

 3. Ето кой е чел от уикипедията >> Това е било доста отдавна не си спомням как беше но енциклопедията не е детска литература и то като прочета от уикито имам доста отклонения. "Не се претегля душата а сърцето от едната и от другата страна перото на Маат".

  От Уикипедия се образоват хора, които са скарани с четенето на книги. Моите знания за древноегип. религия съм ги придобил, четейки монографии на Теодор Леков, Сергей Игнатов, Ян Асман, Ерик Хорнунг и др. Древен Египет ми е една от големите слабости и имам доста прилични знания за него.

  Поздрави!


 4. Препрочетох бързо поста на Мойра и тя ме подсети за Египетския бог Амон Ра, и горе в първия ми пост забравих да напиша че всяко животно в природата си има роля както и различните народи ги възприемат като носители на различна енергия, олицетворение и вярвания. И тук също мога споделя не само от династията на Озириз и др. фараони който са били на власт за отвъдния свят на Египет>> принципа на претеглянето на душата (КА) и пращането и в измерение в зависимост колко е омърсена тя и какви грешки е правел обикновения египтянин през целия си живот. На едната теглилка се претегля перо на другата самата душа на мъртвия и ако перото е по-тежко от нея душата е изпращана в рая в противен случай перото ако е по леко а тя е тежка е изпращана в ада защото е омърсена много от живота (Душа на престъпник и убиец).  :conversation:

  Тоя "ОзириЗ" не го знам кой е. Чувал съм за "ОзириС". За прочутия съд в Отвъдния свят не си чел достатъчно внимателно. Или пък информацията в тая енциклопедия( Може би детска?) е погрешна. Перото е еманация на Маат, а Ка е само условно преводима като "душа". Но при всички положения теглилката трябва да бъде в равновесно положение, а не да клони в едната или другата посока, за да попадне древният египтянин в "Полето на тръстиката".

  Поздрави! 5. Такааам от къде да започна до къде да свърша. Не съм бил свидетел на почти нищо до сега, но разказите на хора и мои приятели запознали се с паранормалното са ми като пикантен филм в петък с пуканките на стола. Е ми аз съм този който попада в средата между вярващи и не вярващи. Какво имах в предвид да започна от вярващите в началото някой от колегите спомена за халюцинация на мозъка - Да потвърждавам неговото мнение за такова, защото каквото и да видим го пресъздаваме като картина дори и в сънищата си. На мен ми се случи като малък около 2000г.-2002 в този период в спалнята една вечер на светната лампа видях за части от секундата (ns) черна фигура, която лежеше на едно от леглата. Първоначално се уплаших, че може да е демон и се отдръпнах от леглото (то приличаше по нюанс на нещо като черно/на куче или жена), но пак се обърнах към него и не видях нищо изчезна все едно не беше там. Много бързах да взема нещо от етажерката и се появи пред мен. Може да е плод на въображението ми, което се случва на такава свръх активна детска възраст. 

  Във втория случай много обичах някой да ми разказва за такива истории вкл. и нло в небесата, но това е отделен въпрос.Да, също споделям и мненията на Мойра и на haidukpikaso,  да подкрепям идеята за материализацията на (мъртвите) да приемат формата на неодушевен предмет напр. разказва ли са ми че котката и кучето виждат и чувстват паранормалното явление силно, което ние не можем почувстваме например разказа за един стол, дух, куче, змия и котка>> Разправяли са ми как едно куче започнало да лае по един стол котката и змията започнали да хапят краката на стола, мислейки, че се отбраняват от неприятеля. Друг случай вселената е много голяма и е възможно да има паралелни светове който се пресичат с нашия така, че да можем да видим други форми или наши познати починали или същества които да ни атакуват за да ни пропъдят от техния свят (вкл. не е изкл. да са демони) (Това последното го прочетох от сп. НЛО за нападнати хора от невидими създания). Иначе играчки за контакт с призраци има като кутиите( GhostBox) са радио приемници работещи на принципа на белия шум те автоматично търсят (White noise) честоти на полицията ФБР МВР гражданска, GSM-ите в Khz каквито са SB receiver Police station. Ето един пример P-SB7 модел http://www.youtube.com/watch?v=6dUyiknHqbY  и много други подобни на този. Класическия контакт както знаем е спиритуалната дъска за съобщения с букви от латиницата и цифри за узнаване на името на духа и др. информация.Доколкото за животните те са чисти съвършени души, който са феномени и медиуми който подсказват, какво се случва във времето и пространството. Питате ли се защо нечии човек ваш приятел или непознат застанал на врата ви и кучето ви го усеща от разстояние в затворено пространство, без то да знае, че той е пред вратата ви. Някой котки или други животни стават боязливи ако нещо страшно предстои и бягат. Всяко живо същество има енергия ако нямаш енергия логично е да нямаш душа (без воля) тогава ставаш безволно зомби (тяло без душа) каквото е и при сомнамбулите.

   

  Призраци има на такива хора на който са им останали душите в зависимост от тяхната смърт Има три свята Свят на живота (Логическа единица) Свят на смъртта (Логическа нула) както знаем няма свят на неопределеност, но има такъв в които душите се загубват или падат от стълбицата до небето и падат на земята (това малко като сарказъм :Д) ето за този свят също съм чел който вкл. и комата, преди клиничната смърт. Така, че приемайте света какъвто е, всеки има воля на доверие и недоверие към едни и други АЗ ЛИЧНО ВЕЧЕ ИЗКРЕЙЗИХ :Д от това дето написах и съм объркан от това което се пише в тази тема, но за мен бе удоволствие да споделя моето мнение харесвайте коментирайте и маркирайте.Лог. 1 и нула за технически познания вкл. инт. ттл схеми и лог устройства вкл. някой от битови уреди до мобилни и персонални устройства.

  Изключително задълбочен анализ! Предлагам да се публикува в някой научен журнал.


 6. О'арчих се отново, ама за обща култура не трябва да се пести. Взех си "Танзиматът, вилаетската реформа и българите. Администрацията на Дунавския вилает(1864-1876)" на Милена Тафрова и "Как се наливаха основите" на П. Пенчев.


 7. Nad 1700 knigi :),,zapisvam si  vsichki,imam si kartoteka 

  Ибре, Курорте! Аз дотолкоз не мога да броя! Евалла! :wors:  Аз съм неграмотен и се възхищавам на хора, които могат да четат и са прочели такова количество книги.

  Поздрави!

  • Харесва ми 1

 8. Природните явления и физично-химично-биологични закономерности за суеверно-религиозните са все знамения от бог-ът библейски!

  Не обвързана с каквато и да е религия ,инспирирам към-то Наука ,умишлино написано с главно Н!

  Като си представя само,че има хора дето си броят крачките и с кой крак ще прекрачат праг,убиват котки с черен цвят,щот "черното е цвят на дявола" и да не изброявам,навлизайки в нисък праг на умствен уровен,поради незнания е  проблем наистина! :black eye:

  Доживях най-после едно смислено мнение.

  Поздрави!


 9. плюсчето е за "Тъгата" на Господинов

   

  Публикувано изображениеПубликувано изображение

  Втората книжка е 10-ка. Имам в личната си библиотека всичките излезли досега от поредицата книги ( 5 тома) и съм доволен от психолог. портрети, направени от Ланге-Айхбаум и Курт. Единственият минус е , че са остарели малко откъм фактология, но това е напълно разбираемо с оглед излизането на поредицата. Дано "Кибеа" издаде и останалите томове.


 10. Както гледам, май има доста пациенти за чичо Фройд. Хайде, една незадоволена жена да напише "Коран" с "у"- как да е, ама и мъже щом го правят... Дали тези мъже не са всъщност латентни хомосексуалисти?


 11. теб за това те обичам.ти си ми абсолютен синхрон,в мислите.отделно и си  запознат с писанията.аз съм проучила абсолютно точно въпроса и доказателствата са в библията.консултирала съм се с хора,които са в час с въпроса.да.най-големия праведник според библията,йов е четвърто поколение ,от коляното на ишмаел/бащата на арабските народи/тоест ,йов е арабин.....чудя, се християните дали я знаят тая работа ,или папагалстват само.

  Е не... То бива невежество, ама след тая чутовна глупост мога да реагирам само по един начин: :lol6::wors:

  П.П. Взимам си думите назад от мой предишен пост- ти не си дори "едноока".


 12. Единственият човек, който разбира въпроса  ти, и то много по-добре от теб, съм точно аз.Българин съм и не съм роден с името Бадр.

  А Асан и Асен могат да бъдат мюсУлмани.В това няма никаква пречка.Мехмед не е арабско име, но познавам няколко души с това име и са мюсУлмани.

  Какви са? Я пак?


 13. Аз предлагам да ползваме теб като жокер, и като по-знаещ да отговориш ти на този толкова елементарен въпрос.

  " За да убиеш муха не ти е нужен топ ". Така че да ти отговори някоe револверче.


 14. Тя моята беше за бъзик, а тая тука е "сериозната", гледай сега цели 12 серии филм пуснали. После бъдещите поколения ще ги водят от училището да го гледат този филм на кино, както нас ни водеха под строй да гледаме Война и мир.

  Който използва главата си не само за украшение, ще пропусне това "удоволствие".


 15. здравейте на всички,

  от доста време търся книгите от поредицата world of warcraft в електронен вариант за сваляне,

  помня че преди време ги бях срещал някъде, но не помня къде.

  Ще съм ви много благодарен ако някой може да ме насочи от къде да си ги сваля.

   

  подчертавам че търся World Of Warcraft, а не само warcraft.

  За сваляне нямам никаква представа откъде. Но за четене намерих една от частите:

  http://chitanka.info/serie/world-of-warcraft

  Поздрави!

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...