Премини към съдържанието

Luboslav Angelov

Потребител
  • Публикации

    44
  • Регистрация

  • Последно онлайн

11 Последователи

Всичко за Luboslav Angelov

  • Рожден ден 12.08.1997

Контакти

  • Skype
    djlubcho

Информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

4288 прегледа на профила

Постижения на Luboslav Angelov

Изследовател

Изследовател (4/21)

  • Първа публикация
  • Сътрудник Рядка
  • Първа седмица
  • Месец по-късно
  • Една година във форума

Нови значки

16

Репутация

  1. Агнешко върху шишета Необходими продукти: 1 тлъсто агне или младо шиле черен и червен пипе пресен джоджен и магданоз олио Начин на приготвяне: * Нарязва се на порции и вяко парче месо се подправя със сол, черен и червен пипер. * На дъното на голяма тенджера /казан/ се нареждат легнали бирени бутилки. * Заливат се с вода, така , че да не се покрият целите, а повърхонстта им да остане суха. * Месото се нарежда на редове, като се поръсва всеки ред с много нарязан пресен джоджен и магданоз и така, докато свърши месото. * Залива се половин литър олио. Поставя се капака, и се облепва с тесто /може и фолио/. * Капакът се затиска с някаква тежест, понеже се създава налягае и може да се отлепи. * Казанът се поставя на огъня и печенето продължава за 2 ч. и 30 мин. от запалването. Ако използвате овнешко или месо от едър рогат добитък - 3 часа. * Огънят трябва да е умерен, парата си прави сама дупка в тестото и излиза на вън. Месото става крехко, и добива вид все едно е печено на пещ. На дъното на тенджеата в бутилките е събран бульонът, който е подходящ за приготвяне на други ястия. Бележка: Това ястие може да се приготви от всякакво месо на едър и дребен рогат добитък. Не се получава от млади агнета или ярета, прекалено са крехки. Подходящо е месо от агнета, които са добре пораснали в края на лятото.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване