Премини към съдържанието

badr

VIP Потребител
 • Публикации

  2302
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

2681 Уникална репутация

Всичко за badr

 • Титла
  kaldata пристрастен

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

14504 прегледа на профила
 1. А не всички.Особено аз, държа да не научавам "Истина" според която Хоукинг, Айнщайн , Нютон са набедени физици.Подобна "истина " е повече от жалка и дори не заслужава особени коментари.
 2. По-добре гопо питай - как става тъй, че лукавия изпитва Иисус? Нали уж е Бог, а той дявола взел да разнася Бог насам/ натам и му обещава разни работи? По алогично твърдение ми е трудно да открия.
 3. badr

  Езотеризъм и Християнство

  Аха-ха-ха.Да не би аз да не посочих точно Лука 3/27 където пише, 27 Иода, Иоананов; Иоанан, Рисов; Риса, Зоровавелов; Зоровавел, Салатиилев; Салатиил, Нириев; ' И не просто са двама, а единия син на другия.Зорававел Салатиилев .Значи според теб не само съвпадат имената, но и родствената им връзка.Положението тук става крайно комично с това "съвпадение на имената". Но ти обръщам внимание, че според Матей Йехония се явява баща на Салатиил, а той на Зоровавел,Та Зоровавел въпреки пророчеството на Еремия станал управител на Юда.Ти защо прескочи това. И не слагам никакви очила, но ако сложа библейски такива пак ще трябва да отбележим, че съгласно библейският критерий пророчество, което не се е сбъднало не е от Бога.А противник на Бог става всеки, който измисля лъжи за него.Тук именно ти се явяваш поддръжник на такива измислици. И накрая.Аз съм чел и позназнаван Библията отлично, както и всички нелепи оправдания за неточностите и разминаванията в нея.Приемам за разумна единствено православната гл.точка, че Библейският текст съдържа неточности , плод на човешкото несъвършенство, но е запазил теологическия акцент.
 4. badr

  Езотеризъм и Християнство

  Единственото, което може да признаем на Реално са нескопосани опити за шикалкаване.И така Йехония е наказан и потомството му уж отхвърлено. Потомците му обаче според Матей са. , Излиза се с твърдението, че Матей описва родосливието на Йосиф, а Лука на Мария.Твърдението е на евангелската петдесятна църква.Затова и Реално лъже по този начин. Но ето и в родословието на Мария от Лука 3/27 намираме същите Салатаил и Зоравел.Така че проклятието е в/у физическите прародители на Исус. Не стига това ами един от тези уж прокълнати потомци на Йеония напук на пророчеството от Еремия , в което изрично се упоменава, че няма да властват над Юда, взел че станал управител на Юда. И на всичко отгоре този прокълнат потомък се явява избранник на Бога. Твърде много и пряки противоречия с пророчеството от Йеремия
 5. badr

  Езотеризъм и Християнство

  Въх!Въх! Скрил съм се.Да уточним само.Ти не си задавал никакви въпроси, а сервиращ клипове в които разни петдесятници плещят щуротии.Не мога да се занимавам с всеки идиот качил някаква глупост в Ютуб. След това, аз не съм ти задал въпрос, а само посочих една пародия на пророчество.После ме питаш кой потомък на Йехония наследява Давидовия трон.И се сърдиш, че отново се позовавам на умствената ти изостаналост.Ами прочети евангелието от Матея, което започва така. Да не би Исус Христос да ти се вижда незначителен наследник? И накрая да повторя.Не искам да ми отговаряш.Всеки може да прочете текстовете и да види сам.Е това, че на теб изводите не ти харесват е друг въпрос, но няма как.Вижда се и че напук на заповедта на Йехова, евангелиста Матей не записъл Йехония бездетен, а го посочил за праотец на Исус. Това ако не е пасквил, какво друго да е? В книгата, в която ' нямало" противоречия.Ами ако това не е противоречие, то на света въобще няма противоречия.И колко още такива има.....
 6. badr

  Езотеризъм и Християнство

  Ето че тук си прав.Ти например не искаш да видиш, че в Библията има несбъднати пророчества.И то не просто, не случили се събития, а се е получило точно обратното, тоест случило се е онова,за което Библията твърди че не е възможно да се случи и никога няма да се случи. По твоите критерии в тази книга има писания на лукаваго. Ето го и първият, но пък особено фрапантен пример.И така: Юдейския цар Иехония съгласно библейските писания е прокълнат, и то прокълнат уж от самия Бог.И даже се твърди че Бог се заклел в живота си.Това ни казват следните текстове: Но пак същата Библия показва, че именно този Иехония, хич не се е трогнал от такова "пророчество" и се явява прародител на Иисус, макар че такова нещо би трябвало да е абсолютно немислимо.Родословието на Иисус според евангелието на Матей. Така налице е - не просто несбъднато пророчество, а пълна пардия на такова.Самият Бог уж се заклел в живота си, но не успял да попречи на Иехония негов потом да наследи Давидовия трон.
 7. Ами според науката физика целия материален свят си е ТД.Съответно истината за техническия прогрес се изразява именно от ТД.А вселената разглеждам като изолирана система.Не виждам основания да я разглеждам иначе. Не знам какво означава СД? Не зная и какво си мислиш, че отричам, че стигаш дори до аналогии с премахване, но това което твърдя, го твърди науката.А онези които вярват в технологиите като панацея ги очаква горчиво разочарование.Такива хора, а тук такъв е нашия Хитрейшо, нямат елементарни научни познания.Затова в техните глави прогреса е надарен с мистичното свойство да решава всякакви проблеми
 8. Какво и е интересното.Това е просто констатация на фактите.Всяка тд система достига своето равновесно положение.Колкото и каквато и да е технология това е неумолимият изход от прогреса.Как при това положение вярата в прогреса да е нещо друго освен наивност.
 9. Да върнем темата към нейния увод. Очевидно такава наивност е форма на невежество.Всяка вяра в Прогреса, особено пък техническия е форма на невежество.Така гласи науката.
 10. badr

  Хитрецът Тръмп.

  И аз имам съмнения в конкурентоспособността на стоките ни, но един колега, когото ми се струва познаваш,твърди: Пак същия колега предлага количествен критерий, а после моят пример бил неудачен заради качествени различия. Аз от своя страна вече оставам с впечатлението, че още щом видите буквата "Р" и вече с Мирко ръмжите колко лошо е всичко свързано с Русия.Дано да греша.
 11. badr

  Хитрецът Тръмп.

  Ами колегата Смърф предложи този критерий.Аз само му посочвам колко е неуместен .
 12. badr

  Хитрецът Тръмп.

  Предполагам ще можеш да посочиш търговския ни баланс с Китай и да разделим вноса на Китай от България на населението.Дали ще има по 2,70 на човек за година.
 13. За теб е по-добре въобще да не отговаряш.Един откровен и приятелски съвет.Ти си възможно, ама възможно най-силната антиреклама на евангелистката църква.Размисли дали не трябва да промениш нещо. Ти остави пеенето, гласолалията, "говорене на езици", но тези симпатяги имат претенции че молитвите им възкресяват.Без никакъв майтап, претендират точно за това.Разпространяват клипчета в които възкресените описват своите истории и как са били възкресени.Дори си имат и някакъв шампион при тях.Симпатягата е измолил възкресението на 10 човека.
 14. badr

  Алёша - уймитесь!

  Нет!Не хотим и никогда не хотели.Хотят только одни уроды.
 15. badr

  Решение за самоубийствени мисли

  Има начини разбира се. Обаче трябва да си готов на много неща за това момиче.Подхода дотук тотално погрешен. В твоето съзнание родителите и не са стока.Така още от сега се залага конфликт и караш момичето да избира м/у теб и родителите.Дори и да не ги послуша и избере теб - това е избор, който ще разруши отношенията ви.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.