Премини към съдържанието

badr

VIP Потребител
 • Публикации

  2288
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от badr

 1. badr

  Решение за самоубийствени мисли

  Има начини разбира се. Обаче трябва да си готов на много неща за това момиче.Подхода дотук тотално погрешен. В твоето съзнание родителите и не са стока.Така още от сега се залага конфликт и караш момичето да избира м/у теб и родителите.Дори и да не ги послуша и избере теб - това е избор, който ще разруши отношенията ви.
 2. badr

  Решение за самоубийствени мисли

  Протестантска секта.Най-често петдесятници и производните им.Те събират десятък.Влиянието в/у редовите им членове е силно.Възможно и силно вероятно е да и въздействат.Мога дори да предположа как.Но някои моменти ми се виждат странни. Това няма да сработи.И въобще тук нещата са по-сложни.В църквата предполагам и говорят, че Св.Дух и е обиден заради греховния и живот извън брак.Чувството за вина е огромно и това прави момичето несигурно.
 3. badr

  Решение за самоубийствени мисли

  Тогава, ей така, докато се "изчакват" всеки от тях ще спре да чака и ще поеме по собствен път. Офф топик; Махни Мирча от подписа си.Ненужно и те принизява.Подписа ти изразява теб, не бива на Мирча да се отделя чак такова внимание .
 4. badr

  Решение за самоубийствени мисли

  Правилния отговор е следния: Не и звъниш, и не я търсиш.Среща м/у двама ви само по нейна инициатива.Така нещата или се получават или не. Започнал си да се вайкаш по форумите.- Грешка!Груба грешка - Започнеш ли да се огъваш и нещата задължително се объркват.Това е най-сигурния начин да получиш нежелания резултат.
 5. Сегиз-тогиз по форумите се намира по някой такъв екземпляр, който успява самичък в състезание да се класира втори. Тук дори не става толкова въпрос за относителността на понятията.Яум е арабска дума означаваща период, но използвана предимно за ден.И когато се използва за период различен от ден - това се указва - " Ден, колкото хиляда години" Но случая се посочва деня на събитието - съдния ден.А колко ще продължи е отделен въпрос.
 6. В заключение.. - Пак дебилни истории.Никога, ама абсолютно никога Исляма не е претендирал, че е нова религия, че внася нещо различно като основна доктрина.Напротив Исляма претендира че е продължение на вярата Авраамова,Мойсеева.и т.н и т.н.. Самият Ислям не признава че е нещо ноео. Такива глупости могат да редят само твърде прости хорица.
 7. Боя се, че нищо не се напъвам.Както се вижда просто цитирам строго официални и канонични църковни документи, които са признати и от твоята църква.Всеки може да провери.Докато ти си голословен. .Всеизвестната максима - "Всеки е невинен до доказване на противното" е взаимствана от Исляма.Християнската догматика винаги е отричала тази максима и винаги се обявявала против нея.Какво има и какво няма в Курана ти не знаеш.
 8. А бре момко.Нали уж Светия Дух е не-помалко Бог от Отца.Как тогава решенията на съборите, които според християните, са пряко внушени от Св.Дух са неверни? Троичния догмат е приет на съборите.До Никейския събор къде го има символа на вярата? Можеш ли да покажеш къде Иисус казва нещо за троица?? Ама ти даже не знаеш, че и на Никейския събор все още не е имало троица.Тя се доуточнява на Константинополския.Че Исус е Богочовек се решава на Халкидонския. Въобще християнската догматика се решава именно на съборите.Това че на теб не ти харесва си е твоя работа.Какво утре могат да решат съборите също си е ваш проблем.
 9. Проблема при теб се нарича заинатяване.Аз нищо, абсолютно нищо мое не казвам.Цитирам ти решения на вселенските събори. Ако с нещо от тях не си съгласен си е твой проблем.Твоята църква например ги признава.Ти си толкова неук, че не познаваш ученията на вашата църква,Твоята църква признава решенията на тия събори, а ти не.Или интелекта ти е толкова нисък, че не осъзнаваш какво пишеш, или си някакъв мошенник. Лицето Метцгер писао, редактирало Библията издавана от вашата църква, но ти не го признаваш.В библията на арабски пише Аллах, но ти не го признаваш че е Бог. То бива простотия, бива простотия, но твоето няма стигане.Поработи върху общата си култура и интелигентност.Няма смисъл да хабим клавиатурите. Християнин бил, ама несъгласен с вселенски събори при все, че те са признати от всички тринитарни църкви,Уникална нелепост.
 10. Нищо не намеквам, абсолютно нищо, а направо ти казвам, че съгласно религията наречена Християнство, решенията на вселенските събори са дело на Св.Дух, а не на Исус.Съгласно тези решения: На втория вселенски събор е решено: лишават се от сан 36 македониански епископа и са предадени на император Теодосий Велики, който ги подложил на бой с говежди жили, показвал ги вързани на камили по тържищата, а после ги заточил в град Сирийски Емекин, и там са намерили смъртта си. На четвъртия Вселенски събор са осъдени еретиците Диоскор и Евтихия, а техните единомишленници са били масово подложени на бой с говяжди жили и пръчки, хвърляни в затвори и глобявани по десет гривена злато. Петия Вселенски събор заедно с император Юстиниан, след анатемосфането на еретиците (в случая последователи на Ориген), решил да въведе и граждански закони за осъждането им.В тези закони за еретиците са предвидени различни наказания. Режели са носове, ушите, езиците, ръцете и в такъв вид са показвани по тържищата за назидание,, а след това се изпращат на доживотен затвор. След анатемата на еретиците от Седмия Вселенски събором царица Теодора измислила" красиво отмъщение": Заповядала да се ударят 200 удара с говеждими жили на иконобореца патриарху Иоанн, ослепила го и заточила в сурова местност. В документите на събора е казано, че у Константин Арменопол се намират и други подобни истории, показващи че за еретици и разколници трябва да се въведат различни наказания в гражданските закони. Не само не го разбира, но не го е и чел.Типична протестантска пропаганда. Изпадаш в нелепи ситуации.Ти не коментираш Исляма, а сервираш клипчета, сайтове показващи мнения и възгледи на протестанти за Исляма.
 11. Напълно си свободен да ме смяташ за силен, полусилен или безсилен.И в случая не тълкувам никаква Библия, а само посочвам единодушното твърдение на всички християнски теолози, а то е че решенията на вселенските събори са внушени от Св.Дух. И за зла твоя беда именно там е наредено еретиците да бъдат клани, драни, да им се режат носовете и да се бият с волски жили и прочее изрази на "любов към ближния". Ако нещо не ти харесват съборите - значи не си християнин.Ето това е факт.
 12. Боя се, че ти нямаш необходимият интелект за да ги схванеш.Не бягам от никакви отговори, а въпросите от поста ми са риторични.
 13. От твоите постове лъха такава дебилност , че това минава всяка граница.Толкова тъпота на едно място не бях срещал. Запомни го наизуст.За Християнството, а очевидно ти не си християнин, решенията на Вселенските събори са с много по-голяма тежест от грамадната част от текстовете на НЗ.Авторите от НЗ са Марко, Лука, Матей и т.н.докато решенията на съборите се смятат за внушени от Св.Дух. Все ми се струва, че Св.Дух е нещо повече от авторите на НЗ.Догмата за св.Троица е гласуван на Никейския Събор, но ти отричаш съборите.Къде Исус в НЗ казва че Бог е троица? Можеш ли да ми посочиш такъв цитат?? - ПРОСТО ЦИТИРАЙ Исус от НОВИЯ ЗАВЕТ.
 14. Че ти не си чувал си е просто твой проблем.Невежите и ниско интелигентните може и да не са чували.Това е характерна тяхна черта.Все пак като за теб: Форума има търсачка.Ползването и препоръчително.Възползвай се и ти.Не може за всеки дебил и малоумник да се повтаря едно и също. Ако умствените ти възможности не позволяват ползването на търсачката, тогава вече ще ти посоча конкретни мои постове в които се цитират редица най-известни ислямски учени, както и официалното становище на Комисията за религиозни изследвания на Саудитска Арабия.Комисия чийто председател е главния мюфтия на Саудитска Арабия. Дрън, дрън.А ти кого си мислиш че лъжеш. Я на свой ред и аз да те питам.Къде Исус поощрява или инициира създаването на Инквизиция? Твърде лошо ще е за теб ако не можеш да ги намериш. Именно в Християнството към днешна дата, а именно 31.5.2018 е задължително избиването, измъчването, осакатяване, осъждане...... на еретиците.Това е безпрекословна догма изработена на четвъртия вселенски събор.Решенията на вселенските събори са абсолютно задължителни за всеки християнин.Твърди се че тези решения са пряко внушени от Св.Дух.Точно въз основа на тези решения е създадена Инквизицията.Нима някой смята, че Папата, висшия клир на католиците и православните не познават Библията и решенията на съборите.
 15. А не пише същото.Никъде не пише убий всички без изключения включително бебета и деца.А в Библията точно това пише.Даже е изрично написано "бозайниче" А Realno дълбоко и искрено одобрява това.За него пеленачетата и децата са извършили грехове, сексуални престъпления, жертвоприношения и заслужават острото на ножа.Той не може да изкаже дори най-малкото несъгласие. Докато наказанията в Исляма се присъждат от съд.Съд според който, никое дете не може да бъде подсъдим или обвиняем, дори и да е извършило престъпление.Едно дете, а да не говорим за бебе при никакви обстоятелства не е позволено да бъде убито, измъчвано, преследвано и т.н.Едно дете е винаги невинно съгласно Шариа.Също така никой, който твърди противното не може да бъде мюсулманин. Всеки един, който позволява, одобрява или оправдава убиване на дете е просто измет.Книга, която позволява, оправдава или прокламира като правилно убиване на деца е от Дявола.А съгласните с това са негови слуги.
 16. За теб разбира се може и да има.Но за теб.За Исляма полумесеца не е натоварен със символика. .
 17. Абе то бива да си, как да го кажа - да речем разсеян, но твоето минава всяка граница.Казваш Исус е Бог, но отишъл да провери дали смокинята е дала плод при това във време, в което тя не дава. Как става тая работа? Нали Бог е създал тая смокиня, и би трябвало да знае кога узрява, а Исус не знае, че тя няма плод.Може ли един Бог да не знае нещо и да ходи да проверява, че дори и да проклина смокинята, заради липса на плод, като се има предвид, че той я е създал и определил кога да дава плод. Виждам, че както е типично за един сектант - лъжесвидетелстваш.ДейностНикъде и никога не съм говорил против Исус и Библията.Изказвам възраженията си срещу небиблейските тринтарни възгледи. Разбира се, за да коментира човек нещо, той трябва да го познава.И както е видно аз съм отлично, а и в пъти по-добре от теб и Библията, а и Християнството.Да не говорим за Курана.Това ми дава правото да коментирам.Това че у теб отсъства необходимата интелигентност за да схванеш отговорите ми или пък те не ти харесват е твой проблем.
 18. Е да, но ти току що безпрекословно и нагледно доказа, че не всички хора имат това качество.
 19. Ах.Само това да е. Ами пак в евангелията пише как Исус, бидейки гладен отишъл да провери смоковницата дали е дала плод, макар че не било време за смокини.И като не намерил я проклел. Как тъй самият Бог е гладен, търси плод от дърво, което зрее в друг период, възмущава се че не намерил нищо......
 20. Да, така е по-принцип.Но в скучая това освен че сочи конкретното обвинение има и саркастичен елемент.
 21. Аз отдавна съм напълно прав, но ти както винаги четеш избирателно.Съгласно евангелията на кръста юдеите подигравателно написали - юдейски цар.Както вече казах Син Божий е титла на юдейския цар.Исус е бил разпнат с обвинението че се представя за чакания месия-юдейския цар, който ще възстанови величието на Израил.Това е съгласно юдейските традиции. Абсолютно нищо общо с единение с Бога.На това всеки евреин само би се смял.
 22. Имало такива, които са станали едно с Бога.Брейй.И как после са били екзекутирани?.Нали уж са станали едно с Бога?
 23. Да бе.Разбира ти на теб главата от суфизъм.
 24. Чисто логически - ти нямаш нищо общо с логиката.Човешкият образ е слаб, немощен.Сред животните има такива, които живеят по-дълго, виждат по-далеч, чуват по-добре, с по развито обоняние, по-издръжливи , по-силни от човека.Въобще по много качества човек не е на първо място.Докато Бог е тъкмо противоположното на всякаква немощ.Ето затова е смешно Бог да се разкарва в човешки образ.
 25. Обаче Син Божий е титла, която носи юдейския цар.Именно това е и обвинението към Исус: - Защо се представяш за юдейски цар? Къде ти е трона? Кога ще възстановиш независимостта ни....... Това е и явно доказателство, че Исус е човек.Никой няма да седне да осъжда някой, който се представя за Бог.Такъв просто биха го сметнали за луд.И действително налудно звучи - Бог да се разйкарва напред-назад в човешки образ.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.