Премини към съдържанието

iovi

Потребител
 • Публикации

  2895
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  7

Всичко публикувано от iovi

 1. gold1337 за грубо нарушаване на 2.13 получава 3 дни забрана за писане.
 2. Разбрахме де, не е нужно да дъвчеш едно и също. Надявам се, че важността на изчезналите коментари не е била толкова висока като на тези!
 3. aninfid - 7 дни забрана за публикуване за обида на част от екипа!
 4. За постоянен офтопик, както и по собствено желание AleXxX&VaNkO (по-скоро Ванко) получава 7 дена забрана за публикуване както и време за лечение.
 5. baikolio95 - системно нарушаване на 2.5 и 2.19 от правилата, поради което получава 3 дни почивка!
 6. След публичното извинение към Ицо Тонев наказанието се променя от вечен бан на 10 дена забрана за писане.
 7. За изключително груби псувни към член от екипа gogoge6 получава вечен бан.
 8. А след преинсталацията инсталира ли наново Windows Mobile Device Center? Ако при нова инсталация с нов Windows Mobile Device Center не ти разпознава автоматично телефона, ми се струва, че трудно ще минеш без Hart Reset.
 9. iovi

  Дейзи

  От албум: Dasy

 10. iovi

  Dasy

 11. Провери дали антивирусната ти програма (защитната стена) не блокира връзката.
 12. Явлението на критикуване не е от вчера или онзи ден. Това е било винаги така, вероятно никога няма и да се промени. Лично мен винаги ме е вбесявало, че "критиците" не правят нищо друго, освен да търсят кусури. Самите те не си правят труда да напишат нещо, защото вероятно не им стига пипито, не превеждат, защото вероятно не знаят езици и не копират, защото им е под достойнството. Ама иначе разбират от всичко Мнението ми е, че няма проблем да се копира, но ако е дословно копие, трябва да се посочи източника. Ако това не беше допустимо, то щеше да бъде забранено от правилата. За съжаление Alex&Ramesses_B.H.Л не е първият огурчен от "критиците". Доста кадърни момчета спряха и да пишат заради тях.
 13. Извинявай, ако думите ми са прозвучали обидно. Ще ти отговоря по още един начин, който може би е по-логичен. Имаше анкета, в която по-голямата част от потребителите застана зад промяната Не говорим за омраза. Как може да мразя някой, който не познавам (говоря за себе си). Става на въпрос, че минусите не се ползваха по предназначение и водеха до конфликти. Както казва rvp:
 14. Не искам думите ми да звучат като израз на любов към България. По начина, по който ти се бориш от Плевен, аз се боря от Мюнхен. Вероятно борбата и на двама ни води до еднакъв неуспех. Защо аз се боря от тук? Ами защото и аз като теб съм просто българин и може би търся по-лесното. Втората причина е, че последната една трета от живота ми е преминала тук и от години не съм зависим от състоянието на България. А то е такова до голяма степен от негативизма, от който тръгна всичко...
 15. Тук не става въпрос за американизация, а за безсмисления негативизъм, който типично по български носим в себе си. До колкото разбирам, за теб възможността да изразиш негативизма си е важно условие за ползване на дадена платформа. Замисли се обаче, както всеки задник има две бузи, така и всяко нещо си има две страни - една лоша и вероятно една добра. И всеки избира сам коя страна да търси! А честно да ти кажа, съмнявам се светът да страда от това, че ти няма да ползваш фейсбук, калдата или нещо друго А защо не вдигнеш глава пред важните неща в живота? Защо не излезеш да протестираш против мизерното състояние, в което се намира държавата ни? Защо трябва да се скланя глава пред сложните, но важни неща, а да се цъкат минуси на неща, които не харесваш или от които не разбираш във виртуалното пространство? Въпросът е поставен към теб, но всъщност е към българина като цяло.
 16. Ами да...ако фейса беше чисто български, сугурно щеше да има само бутон "не харесвам". Как може винаги да намерим причина за мърморене и на всичко да намираме кусур!
 17. Да взема да ви метна темата в най-важния раздел и да си я довършите там, съгласни ли сте? Така и така тоя цирк вече не е за тук. Само да отговоря на колежката Merryl, която спомена за обида към колегите от нетехническите раздели. Искам само да ти кажа, че имам невероятен респект към тях. Проблемите и хората, с които те се занимават ежедневно изискват не само модераторски права, но от части и психологичен подход. Но уважението ми към колегите не е равно на уважение към тези раздели. И ако те бяха толкова важни, вероятно началната страница на Калдата щеше да бъде жълта преса, кръстословици, судоко и виртуално люпене на семки. Спор няма, че вероятно те докарват голям брой посетители, кликове и по-висок рейтинг, но не винаги количеството е за предпочитане пред качеството. Прави сте за едно - във всеки форум има такъв раздел, но не зная форум, в който на този раздел да е обърнато такова внимание, каквото ние му обърнахме през последните няколко дни
 18. Извинявай, но не можах да се въздържа. Степенуването на приоритетите в живота е невероятно: 1. Слънцето 2. Въздуха 3. Мастурбирането 4. Виното И някъде наравно с тези неща са "Празните приказки"...вероятно са малко по-важни от виното и малко по-маловажни от въздуха
 19. Леко разяснение на думите ми за неразбралите - исках да кажа, че Калдата е на сравнително високо форумно ниво, особено за България и това високо ниво е постигнато благодарение на техническите раздели. По тази причина те най-малко заслужават иронията от така нареченото "ръководство".
 20. Може да пуснеш тема "За или против техническите раздели". От иронията към тях в така нареченото "Ръководство" можем да изходим, че те вече са излишни. А всъщност те са главният "виновник" форумът днес да е на това ниво, не бива да го забравяме
 21. Аз предлагам да въведем репутацията и в чата. Все пак може и там някой да ми честити рождения ден и как ще му благодаря иначе Да пусна ли една тема "За и против репутацията в чата"
 22. Гласувах с "против" по изказаните от Нел причини - струва ми се нелогично отчитането на репутация за неотчитани постове. Но като се замисля ми е все тая какво става в този раздел и кой с каква репутация е, стига да няма раздори. С премахването на минусите би трябвало с времето да се решат някои проблеми и това за мен лично е най-важното.
 23. iovi

  Тук-там

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...