Премини към съдържанието

.nfo

Потребител
 • Публикации

  61
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за .nfo

 • Титла
  Редовен потребител
 1. Everything е малка, много бърза и безплатна програма за търсене на файлове и папки, намиращи се локално на вашия компютър. Тя е идеален заместител от вградената търсачка на Windows, като на практика мигновено намира необходимите файлове и папки. Изключително прост интерфейс с поддръжка на специални символи за търсене като +, -, |, (), и др. При първо пускане, за 3-4 секунди индексира всеки един файл на вашия компютър, като пази тази информация в собствена база. Ако оставите Everything да се пуска с компютъра, никога няма да видите тази индексация отново. Специалните символи за търсене могат да помогнат на по-напредналите да търсят изключително прецизно. Примерно, ако искате да видите всички файлове с разширение от два символа, можете да го направите с търсенето *.?? Единственото ограничение е, че Everything може да работи само с NTFS дискове, но почти сигурно е, че и вашия компютър ползва точно този формат. Програмата разполага с Portable версия както и с command line интерфейс в полза на разработчиците. Download: http://www.voidtools.com/Everything-1.1.4.301.exe Моля хората с права да добавят тази програма в основната листа със софтуер на сайта .
 2. Много благодаря. Не се бях сетил, че при тестовете всъщност съм го разкачал преди това . Мерси.
 3. Здравейте. Интересувам се как мога да направя така, че Hamachi-то да ми се включва с пускането на програмата. Нямам предвид програмата да се стартира с Windows, а след като се стартира веднага да се върже а да не е нужно да се натиска кръглата иконка от долу. Благодаря предварително.
 4. Моля предложете ми конфигурация до 650лв с ДДС. Ще се ползва тежък софтуер, като Photoshop и AutoCad, а и вземете предвид, че имам досадния навик да отварям всичко накуп. Нека видеото бъде вградено. 120GB хард са напълно достатъчни. Благодаря.
 5. Само да подчертая, че той не слушаше просто чалга, а циганска музика - музика с подчертано цигански ритми и текст на цигански. Ако не слушаше циганска музика, а просто някаква си чалга, нямаше да е уместно да изтъквам това че е циганин.
 6. Билет не мога да продупча в нередовен рейс. Като тук "нередовен" значи "не по правилата". При това по правилата, които са въвели те. Ако сляза, за да чакам друг, то значи че първия редовен рейс ще ме забави точно с един рейс и ще направи и него нередовен. От там и въртележката. Според контролите, докато не си дупча билета аз не съм си платил услугата, но не са прави. Аз давам пари, държа билет в ръка и чакам да дойде редовен рейс. Това е дълга тема, а и поста не ми е за това. Аз не съм му казал "ей, циганин", а го нарекох "г-н циганина", за да подчертая различните ни музикални вкусове - за него е нормално да надуе циганска музика, но за мен не е нормално да ми дрънчи цигания в транспорта. И без това достатъчно мирише. Веднъж един шофьор за малко да ме размаже с рейса докато се опитвах да се кача (не съм тичал да го хвана или нещо подобно). Опитах се да се оплача на техния телефон за подобни случаи, но от там почти ми се изсмяха. А последния път когато реших да се разправям директно с шофьора отнесох не малко словесни глупости.
 7. Не си чувал Българския език с ушите на чужденец и се изказваш неподготвен. Българския език също е от неблагозвучните и немелодичните езици. Но ролята му изобщо не е такава. От това страдат само поетите и текстописците, които често прибягват до чужди езици, не за да са модерни, а за да се възползват от мекостта и мелодичността им. Ти не слушай Вазов как с пяна на уста се опитва да убеди първокласниците, колко невероятен е техния език. Неговата стойност е по-скоро факта, че малка страна като нашата, продължава да говори съвсем собствен език.
 8. Никой няма да седне да измисля български алтернативи. А и дори някой да го направи - какво от това. Всеки ще си ползва добрите познати стари думи - и това незначи, че сме по-малко българи или, че не уважаваме езика си. Непрекъснато ще навлизат думи - ние сме малка страна с непопулярен език - от нас почти никой няма да вземе, освен разбира се съседите, с които непрекъснато разменяме изразни средства. Щом една дума я няма в българския език - то нека да се вземе от другаде. Важно е да имаме достатъчно думи с които да си служим без значение от къде са. А и синоними да прибираме - лошо няма. Нехаресвам идеята българския език да се чисти от чуждици, защото без тях е доста беден.
 9. Първо, в речниците са влезли много думи от турски език. Второ - ако тръгнем да чистим езика си от заети думи, то няма да остане много...
 10. .nfo

  Хайде честито ни членство в ЕС!

  Честито! Европесимистите ако помълчат следващите 4-5 години ще разберат защо е толкова важно да сме там. Темата не е за спорове.
 11. Вярвам в чудеса и че след 5 месеца пак ще отвори. Иначе ще бъде грозна постъпка.
 12. Когато във ВУЗ влиза полугола к***а и си слага тежката разголена гръд връз бюрото на преподавателя за да разговарят за оценки никой не се сеща за ограничения в облеклото. Ако християнка влезе забрадена с френско шалче за 1000 лева, това е проява на вкус - никой не се сеща за ограничения за облеклото. Сещат се когато забрадките ги носят хора изповядващи исляма. Проблемът е, че забратките са религиозен символ, а българското образование е светско и като такова не може да понесе религиозни символи. Тогава да не се ходи и с кръстчета, защото това също е религиозен символ и въпреки че християнството е официалната религия в България, защо да има подобна идиотска дескриминация, когато ВУЗ-овете са ни светски и не позволяват религиозни символи. Ще ви кажа - нищо ама нищо светско няма в това да тормозиш малцинствата по най-долнопробен начин. Някой невежа предположи, че забрадките ги носят за да подбуждат религиозни проблеми, но проблеми ще станат точно с това поведение на забрана. Дупе да им е яко на българите решили да учат в Турция, ако някой се сети да ги пребърква всяка сутрин на входа, дали нямат в себе си религиозни символи. Нищо комунистическо няма в униформите - в нормалните държави е гордост да ходиш с униформата на училището си, да не говорим, че все пак няма и къде толкова да те видят - в крайна сметка ти си на училище през това време, било то висше или средно. Основната идея на униформата е да приравни бедни и богати, рапъри, чалгари, метъли, кришнари и всички останали групи изразяващи своята принадлежност към нещо с начина по който се обличат. Дали трябва или не, е въпрос към друга тема. Ясното е едно - докато ВУЗ-овете, нямат строги правила към всички спрямо облеклото, рано или късно някой ще се издразни достатъчно за да ги направи на пихтия в някой международен съд. Ние сме народ, крайно търпим към другите етноси и религии, което винаги ни е носело повече плюсове отколкото минуси. Винаги копираме само тъпите идеи от другите държави, а Франция е държава пълна до горе с тъпи идеи.
 13. М... защо казвате че не дърпа малко? При абсолютно орязани опции (без fade, замазващи ефекти и тн) и на всичкото отгоре скрит ми дърпа 13MB - колкото антивирусната програма. За разлика от нея, RD не прави нищо друго, освен да си помни настройките и 5-те икони, които съм сложил на него. Пак гледате, че е шарено и мърда яко и тн. Така и не намерих опция за няколко панела в различните части на екрана.
 14. "Ако се абстрахираме от личността му и гледаме сериозно на думите му" А ако се абстрахираме от личността, думите и действията му става досущ като дядо коледа.... и вече ни е по-добре. Ти се абстрахирай, аз не мога да си затварям очите, че той не става за президент, замо защото последните години политиците се дънят един след друг.
 15. СКАТ са събрали най-смешните и изтрещели хора да правят най-смешните и изтрещели предавания - това не е България, а Сидеров не е алтернатива. Само, че недоволните се лепват на първия смешник, който вдига шум. Преди време Жорж също събра доста голям процент за президент. Така промени не се правят. За президент ни трябва представителна личност. Затова и нямам нищо против Първанов, въпреки, че идва от доста болна партия - той върши много добре работата си.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...