Премини към съдържанието

Bushedo

Потребител
 • Публикации

  9
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Bushedo

 1. Здравейте! Търся програма, софтуер да е free, който да допуска използването на USB портовете само на флашки които са мои.... т.е. ако някой вкара своя USB флашка (с цел да копне нещо) програмата ще се го спре с парола. Нещо като MyUsbOnly но free.
 2. Bushedo

  Проблем със Scheduled Task

  Успях да го направя като влязох в администраторския акаунт и въведох паролата> Но не се получава ако си в акаунт даже и с администратоски права??!!??. Благодаря! Ако бъркам нещо кажете?????
 3. Bushedo

  Проблем със Scheduled Task

  Здравейте! Когато искам да поставя задача чрез Scheduled Task и определя час и т.н. при въвеждането на парола и потвърждаване ми изписва грешка" 0х80070005 Access is denid: The hew task has been created but may not run because the account information could not be set" както и се получава приема задачата но не я изпълнява. С администраторски права съм, къде бъркам помогнете???
 4. Направих го, обаче там на новото място /D:// всеки има достъп до файловете, а не трябва, ...
 5. Когато създадеш акаунт системата създава няколко папки които са негови/акаунта/ в C:/, и когато usera работи документи те се записват там на C:/така ли е? Искам те да се записват на D:/ без usera да се намесва в това или друг user да му гледа документацията.
 6. Харда ми е с два дяла, имам няколко users на компа - Къде се съхраняват папките им с документи на C:/ или D:/? Може ли да се посочи къде? За по-голяма сигурност искам users когато работят документи те да се съхраняват на D:/, така при евентуална преинсталация или някакво забъгване те да се запазят! Благодаря предварително!
 7. Успях да го пусна използвайки драйверите в WXP за Epson LX-300. Работи перфектно! Благодаря!
 8. Използвайки драйвера p1694nt не успявам дава ми грешка. Нещо бъркам?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...