Премини към съдържанието

filippo_33

Потребител
  • Публикации

    6
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за filippo_33

  • Титла
    Новобранец

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

  1. filippo_33

    Премигване на екрана(монитора)

    Днес купих нов кабел директно от Сони,опакован с логото на сони на самият кабел.кабелът е 3м и струва 40лв.Препоръчаха ми го като най доброто на пазара.Смених го и вече над 24ч нямам нито едно премигване.Еврика както се казва.Явно през цялото време е бил кабелът. Към колегата Трайков нямам ресивър,кабела от телевизора влиза направо във компютъра.Купи си един скъп марков кабел и всичко ще си дойде на мястото.
  2. Здравейте прочетох подобна тема,но не си реших проблема,затова и реших да пиша. Монитора(телевизора) премигва на неопределен интервал от време понякога по-често,друг път по-рядко.Премигването е все едно не получава сигнал от видеокартата за интервал 1-2сек и след което се появява пак образа.Телевизора(монтора) премигва само в режим на ползване от компютъра.Сменял съм уиндоуси,дъна,видеокарти,процесори,рам,захранване,цели компютри и винаги си го има това премигване.При гледане на телевизия няма премигване,при сърфиране в интернет от самия телевизор премигване няма,при гледане от флашка или твърд диск няма премигване.Ето сега като пиша тази тема не е премигвал 30мин въпреки че го ползвам с компютъра. За монитор ползвам телевизора си Sony KDL-32W650A, компютъра ми е стационарен с видеокарта sapphire ati radeon hd 5830 xtreme 1gb ddr5 256-bit windows 10,, имам юпиес,но и със и без него едно и също,със стари или нови драйвъри е същото.На 60херца е настроено това е максимума който ми показва че може да бъде избран.
  3. Здравейте,да съживим малко темата.Аз има подобен проблемс моят телевизор Toshiba 22L1334. Флашката мо е lenovo 512gb. Незнам скороста на четене,формата и е ntfs (защото не знаех огреаниченията).Като я сложа на телевизора и открива абсолютно всички файлове(анимация за детето) на нея,но повечето не тръгват(само някои тръгват).Файловете са в популярен avi формат има няколко mkv за които не бях обърнал внимание.Четох из книжката преди това и не са отбелязани някакви ограничения. USB функции Картина (USB) : JPEG Аудио (USB) : MP3, MP4 Видео (USB) : AVCHD, AVCHD Lite, mts, m2ts, H.264, MPEG2PS, mpg, mpeg, MPEG2, MP4, mp4, m4v, AVI, DivX, DivX Plus HD, MKV Това го пише в описанието и не виждам някакъв проблем(освен скороста на четене за която изобщо бях изключил). ако се сещате за нещо друго моля подскажете
  4. filippo_33

    проблем с видеокарта

    просто се огледай за нова карта,тази със сигурност си заминава,щом и температурите са добре.
  5. Здравейте,четох из други подобни теми но не намерих точно това което търсех. Свързал съм пц-то към Тв-то с хдми кабел.после съраунда отзад в пц-то. обаче звукът се чува през тв-то. а от колоните се чува някакво смущение.отделно при пипане на настройките,да изкарам звука от компа ,се получава но за кратко,след което звука се заглушава от самосебеси без да му правя нищо,до толкова че смущението се чува по силно от самия звук. Пцто ми е с дъно A55pro3,с четириядрен атлон FM1 сокет,с 2х2гб цорсаир и 2х2гб а-дат(общо 8гб ддр3),видеокарта асус хд5770,захранване 550 вата хунткей чисто ново (тежи 1.7кг),сата дискове.С стария ми комп с.478 с този тв. и с тезюи колонки всичко беше ок.Разликата беше че връзката с тв беше с кабел хдми към дви.Пробах и с този кабел но проблема е същия(видеокартата ми има и двата входа,а тв-то само хдми).след няколко преинсталации на уиндоуса,биоса, и све. незнам какво да правя.един приятал ми подари звукова карта CT4810, обаче нямам и идея като я сложа на компа какво да направя че да изкарам звука през нея и не знам дали въобще ще работи през уиндоус 7 64бита .отделно стария ми комп имаше 3 дупки за трите жака,сега новия има 5(от това дето пише в инструкциите съм ги вързал на правилните места),а саун картата която ми дадоха е с 4 и един много широк като за принтер. Ако някой има идеи,ще бъда много благодарен да ги сподели. И предното аудио откачих,понеже кутията ми е стара,сложих джъмперите на място и отново нищо.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.