Премини към съдържанието

nisa

Потребител
  • Публикации

    17
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за nisa

  • Титла
    Потребител
  1. здравейте, искам да си купувам нов компютър без монитор като най-важното е че ще ползва за работа с Photoshop CS3 с тенденция за CS4.Бюджета е към 600-700 лв. Насочила съм се грубо към нещо такова.Моля дайте съвет къде трябва да се пипне.Тук не е вкл захранване и кутия като него го слагам към 100 лв MB GigaByte EP41-UD3L/G41/ddr2/Lan/Sata/PCI-E s.775 $65.5 CPU Intel C2Duo E7400 2.8GHz 1066 MHz 3M s.775 BOX $119.7 HDD Seagate 500 GB 7200 / 16MB SATAII $52 RAM Kingston DDR2 2 GB PC2-6400/800 MHz $48.6 Video Palit 9800GT SUPER 512MB DDR3 256b PCI-E $101.5 мишки записвачки и п
  2. оправи се и пак стана и пак се оправи и вероятно пак ще стане
  3. успокоих се като прочетох че и вие имате този проблем.Реших че съм лепнала вирус за момент после пробвах търсачката на yahoo тя си бачка нормално.Да не би някой да хаква google .....интресено какъв ще е проблема
  4. Препорьчайте ми прокси различно от CC proxy по възможност нещо което е free версия не искам да слагам незаконен софт.Дот мерси за предупреждението наясно съм какво правя.
  5. Все пак ще ми кажете ли как да го направя
  6. здравейте имам следното питане на което предполагам има кой да ми отговори.Значи имаме съществуваща мрежа в която един компютър има пълен достъп до нета а другите имат ограничение това е направено по IP.Възможно ли е на компютъра с пълен достъп да се сложи някакво прокси което да шерва нета към другите компютри без да имаме две лан карти защото така или иначе са си в мрежа компютрите.И ако е възможно какъв адрес трябва да се конфигурира на съвъра понеже всички IP-ta от съществуваща мрежа са вътрешни от типа 192.168.х.х.
  7. да обощя резултата най накрая оправих проблема.Оказа се че когато харда и сд-то са ми вързани на един кабел имам проблем при първото палене когато са поотделно на различни разклонения от захранването няма проблем това е
  8. ми на това пише COLORSit предполагам е някое неизвестно ама токаво ми дадхоа не съм го купувала и затова не можех и претенции да имам.Лошото е че вчера като го слагах си тръгваше компа нормално ама точно днес като го пусанх пак направи същият проблем а тъкмо се зарадвах че е от това.Вече се чудя дали не е дъното проблема или пък тая батерия на Биоса дето ми казахте да я сменя.Уф май харда ми прави проблема днес само пускам спирам да чуя разликата и при първото пускане не се чува един от характерните звуци който мисле че е точно от харда.Вече половина неща подмених от проби ужас
  9. най-после си смених захранването сега имам 350 вата и компютъра си пали от раз мерси на всички :bye:
  10. @spica това което казваш ми се вижда доста логично вече съм почти убедена че е захранването.Видеокартата не е чисто нова даде ми я моят приятел но си е работила нормално преди не е давала проблеми.Добре препоръчайте ми някакво захранаване в случай че се окаже това проблемът.Моля ви да е нещо сносно на не много висока цена.Благодаря на всички
  11. ми захранването ми е 250 вата и не знам какво е точно, беще ми изгоряло предното и това ми сложиха в сервиза.кажете де може ли де е от видеото скоро ми дадоха една по добра видео карта и мисля че скоро след това почна да прави
  12. да винаги от вторият опит е не знам каква може да е разликата как да си проверя батерията тя вярно че е стара щото компа го имам от 5 години ама как се разбира дали е за смяна.От монитора не е защото вчера си купих новият а при него и при старият го правеше същото просто монитора не включва първият път за да вида инициализацията.В един друг форум ми казаха че е от видеокартата възможно ли е
  13. дъно някакво К7...с чипсет на Виа процесор Duron 750 Mhz RAM 512 mb SDRAM видео geforce fx 5200 128 mb HDD Maxtor 20 GB монитор Samsung SM740 N
  14. уиндоуса съм го преинсталирала процесора не е клокван .Да откакто почна да го прави проблема всеки път тръгва от вторият път
  15. Здравейте имам следният проблем.О две седмици компютърът ми не ще да пали от първият път а от вторият.Пускам го чува се че почва да работи но не се чува специфичното пиукане монитора на се включва и съответно не инициализира.Спирам го със задържане на копчето понеже от ресета пак нищо не става.При повторно пускане си тръгва нормално.Имам някви съмнения че може да е от харда защота компютърът ми както си работи и изведнъж увисва просто замръзва не знам дали са свързани двата проблема това с увисването на рс-то го имам много преди тоя проблем със сигурност не е от рам паметта защото я смених съ
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване