Премини към съдържанието

Фен

Потребител
 • Публикации

  230
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

96 Много добра репутация

Всичко за Фен

 • Титла
  Почетен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Дивия северозапад
 • Интереси
  Хубавите вина, автомобилите. Електрониката - видеонаблюдение и контрол на охраняеми зони.
 1. "Който се страхува от мечки нека да не ходи в гората" Когато има голямо струпване нахора, то понякога и такива случки се случват та макар и много неприятни. Принципно това говори за лошо организирана охрана и подценена ситуация. Лично аз обчам промоциите. Любимата ми дестинация за шопинг е София, нейните Молове, "Карфур" Живея обаче на 100 километра от столицата, но, това не ми пречи да си начеша крастата и пазарувайки по - на едро да си спестя някой лев. Харесвам този тип пазаруване. Не, че там дето живея няма представители на големите търговски вериги и в интерес на истината не са малко.
 2. Фен

  Компютърът ми издава странен звук.

  Направи каквото те посъветваха колегите за да се убдим, че на истина му е топло. За мен лично това е сигурно. Сигурен съм, че на твоето РС скоро не му е правена профилактика. Най добре го занеси на сервиз за да го почиснят или помоли някой познат да свърши това. Ако смяташ, че ще се справиш - следва най общо казано почистване. Убеди се, че всички вентилатори работят и по тях и перките не трябва да има наслоявания и прах Охлаждащите радиатори също трябва да са чисти т.е да не са забити от прах и мръсотия Може да се окаже, че има работещи вентилатори които също да издават странни звуци - те се нуждаят от смазка или замяна с нов КОГАТО ПОЧИСТВАШ - РС то. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ИЗКЛЮЧЕНО ОТ МРЕЖАТА / КОНТАКТА
 3. Фен

  Рециклиране на батерия

  Най разумният съвет е този. Ако имаш познания и време - поиграй си. Ако се наемеш, то е много важно: - Новите елементи трябва да са от типа на оригиналните. Не е нужно да са от същата марка. За да не стане грешка когато купуваш елемента, то покажи на продавач-консултанта за какво иде реч Този който имаш в къщи и не знаеш какъв е - не го използвай - Капацитета на елемента трябва да е същия както на оставалите елементи - Спазвай начина на свързване т.е поляритета Принципно не е желателно да смениш само 1 - елемент Ако мислиш, че няма да се справиш или не си сигурен в начинанието - не се заемай. това може да застраши техниката, и както твоят живот и здраве
 4. Разбирам, че отговора ти е съвсем тенденциозен с цел да омаловажиш мнението ми, но той е почти еднозначен с този на колаеата. Да беше прочел постовете ми. Сещаш се педполагам, че мобилния оператор е с много крачки пред питащия и си е оплел добре документалната кошничка. Никой не е казал да не потърси адвокат, правата си и пр. Само, че, предполагам също си на ясно , че това е свързано с много нерви, време и най вече доста пари - резултата е винаги 0 или дълговременна сага. Кажи къде е премахната клетка и ако има такава какво е струвало това на потърпевшия, още повече тук спора е и друг. Не става въпрос за премахване на клетката а за палучаване на дял от наем за поставената клетка.
 5. Това ще да е последният ми пост в тази тема. Отправям това към поствалите след моя последен пост, като тук не визирам glen. Явно Българина вече така е смачкан и обработен, че да няма позиция и мнение по нито един въпрос. Явно успешно ни водяти и насочват на където си искат и ние безволно повтаряме - да, хубаво да, добре. Нямаме мнение за централата в Белене защото сме некомпетентни, нямаме мнение за ставащото в здравеопазването защото сме некомпетентни, нямаме мнение за нищо. И как да имаме като гледам как някои се регистрират във форума като VIP само да си показват тарикатлъка криейки се зад тия 3 буквички. Не станахме ли прекалено много VIP-овете, Златките? Няма и да се извиня на дактарчето, най малкото защото той също обиди всички ви, падценявайки ви като хора и професии, но вие не се осетихте защото нямате мнение и не сте компетентни. докторче /нарочно ти пиша титлата с малки букви/ според теб как трябва да се обръщоме към теб със Сър, Дон а може би с Господи. Нещо много се изхвърляш - не ти ли е минало през акъла че мога да имам и твоята пофесия. Не минава ли ти през ума че вече и вашата гилдия се разцепва на два полюса и то именно заради безобразията. Знаеш ли че вече има нашамарени Лекарари от Лекари - защо ли? Ти си само с е една професия и нищо повече не си от другите. Другите също са учили, специализирали и са професионалисти в сверата си. Не забравяй, че има професии от които вашата също зависи, Не подценявай хората - те не са 2-ра класа, а ти не си Бог. Трябва ли да ти се изиня - нека другите да кажат, но аз не смятам! glen - съгласен съм, че има много добри специалисти, хора - те са единици, никой не споменава за тях, колегите ги тъпкат и съсипват, защото не им изнасят, не щът ди си променят статуквото. Тежко и на България!
 6. Фен

  Мнение за "Дачия Логан"

  Спрях се на марката защото е достъпна за джоба ми, отгоре на всичко е обурудвана с екстри като за доста скъп автомобил над средната класа. Все пак изках да придобия някаква представа, което стана с помоща на поствалте тук. Благодаря ви.
 7. За съжаление - да. Аз и quickJO се опитахме да Ви го обясним по най разбираемия начин с прости примери.
 8. На кратко и без битовизми - трябва да закупя "Дачия Логан", която да влезе в експлоатация като таксиметров автомобил. За щастие в моя град има представителен магазини сервиз на марката от който получих оферта. Офертата е впечатляваща като за 13000лв. Автомобила трябва на всяка цена да работи по предназначение най - малко 5 години. Ще ги изкара ли. Дайте препоръки, мнения , отзиви.???
 9. Фен

  Има и такива лекари :(

  Aаа, хаа. В другата тема всички скочихте срещу мен, но тук се възмущавате. Е гати двуличието! Ще има ли наказани - естествено, че не!!! Осъден - та това е утопия!!!
 10. @flare Все един ден хипотетичното ще ти се случи, щото нада ли да има някой който да не се е опарил по някакъв начин от докторското безхаберие. Тогава си увивай където щеш и се прави на моралист колкото си щеш. Трагедията ще си остане твоя и никой няма да му пука в реалния живот за теб и нали се сещаш , че там не си VIP Не намирам причина за конфликт, когато някой е демонстрирал, че си върши качествено и съвестно работата, че е направил всичко необходимо, без да иска да се овъзмезди еи така щото се чувства беден. Това важи за всеки бранш в това число и за Докторите. Ако те се асоциират с горенаписания текст, то мисля,че няма да има нормален човек който да им посегне а ако това в конкретния контекст се случи - здраво наказание Много малко лекари показват, че си вършат качествено и съвестно работата и че правят всичко необходимо за пациента, но стане ли въпрос да се овъзмездят - стой та гледай Щом сте съгласни на това добре?
 11. @flare Я кажи - хипотетично на майкати и става зле, отиваш в болницата, чакаш 2 часа и никой не ти обръща внимание - защо, то никой не знае, може би ти знаеш защото каваш, че си компетентен - в крайна сметка майка ти умира ей така за нищо .Какво правим след това. Ще съдиш , но "гарван гарвана око не вади" какво правим тогава???? ТОВА КОЕТО НАПИСАХ Е ХИПОТЕТИЧНО И НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ
 12. Ето това се казава самозабравяне и виновни сме всички ние , че мълчахме до сега. Това е българския доктор, долен тип мислещ само за джоба си. Жив пример - тоя даже и не поиска да схване какво се опитвам да напиша щото положението в София, Пловдив, Варна е едно ,а в Луковит, Враца, Ботевград, Петрич съвсем друго - нетърпимо. Мързел, мръсотия простотия, неграмотност, медицина от преди 2 - века. Какво искате от държавата, та тя е заделила бюджет, че и здравната каса ви плаща, че и пациентите щипете - на къде бе. Какъв си ти бе ,че да омаловажаваш която и да е професия. Хората си изкарват хлябя за разлика от вас, които им отнемат хляба без да ги е еня за каквото и било. Важно е гушката да напълним . Таксиметровия шофьор може и твой колега да е, решил да изкара някой лев отгоре и какво всички работят допълнителнио щом искаме повече, а не крадът и не рекетират. Ти каво искаш бе 3000евра а другите да си работят за 500лв. така ли? ВИЖТЕ ТОЯ САМО КАКВИ ПОСТОВЕ Е ПУСНАЛ - ТАКИВА СА ВСИЧКИ ПОЧТИ Ти не си доктор ти си ................ Ти си - хората знаят какво си. Стои си в чужбина и не се връщай. Крайно време е някой да ви озапти и това ще стане съвсем скоро. Я кажете как бедните ни доктори /ако не знаете те са и търговски представители на фармацевтичните фирми/, та как всичките си направиха частни кабинети и клиники, чии са скъпите коли на паркинга на "Царица Йоанна" в София, беден доктор става ли общински съветник или кмет на населено място, притежава ли фирми за дистрибуция на свръхскъпо медицинско обурудване? Как да кажа не бийте докторите при това положение - Биите докторите дори и при приет закон. ТОВА ЩЕШЕ ДА Е ЕДНА АБСУРДНА ТЕМА АКО БЕШЕ ПУСНАТА ДОРИ В ЕДНА РАЗВИВАЩА СЕ ДЪРЖАВА, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ И ВИНОВНИ СМЕ СИ ВСИЧКИ НИЕ. П.П. Вероятно знаете за случая с журналиста Милен Цветков, както и безобразията които разследва Ахчиева и това са еденечни случай в общото, което не знаем какъв размер е придобило. Не бързайте да защитавате докторите безусловно щото утре когато дойда линейката с 50мин. закъснение, щото на някой не си е допушил цигарата или не си е допил кафето, то не знам как ща поствате тогава. не мислите ли ,че има някаква гадна причина за случващото се и тя не е у нас - обикновените данъкоплатци.
 13. Както писах може да обжалвате пред КРС, но няма да постигнете абсолютно нищо, защото мобилния оператор е на крачка пред вас т.е бъдете сигурен, че документацията е изрядна. И да ще продадът двора, но не ако на някой му скимне, а ако бъде взето решение на общото събрание. Няма дъ бъде продаден целия двор, а само 1/2 и то съвсем законно. /Въпреки това тук също има над какво да се поразсъждава/ Как да го обясня по - просто: Вие сте 2 входа т.е 2 съсобственика с равни права, както и равни права за използване на общи и идеални части. Ако сте малка кооперация и се разбирате по между си, то теоретично е могло 1 общо събрание да представлява и 2 -та входа, както и Домоуправителя да бъде 1 Още 1 пример. Протича вашия покрив , но протича и този на съседния вход - вие оправяте вашия покрив, но не сте длъжен да поправите и на съседния вход и няма юридическа силакоято да ви задължи, нищо ,че сградата е 1-на. Ако искате обжалвайте си, но това е свързано с време, нерви и най - вече пари,.Както вече писах резултата е почти винаги 0, а вашата сага може да продължи с години.
 14. Този пост само доказва и показва до каква наглост и безочие е достигнал Българския лекар. С приемането на закона, те ще станат още по - нагли и долни. 1. Искате европейски заплати, ама нямате права само вие да искате. Тогава такива заплати и за Полицай и за Хлебари и за Камериери. 2. Опасна ви била професията - нима на Таксиметровия шофьор не е опасна професията 3. Ще ходите в чужбина - ходете, ама с този манталитет, не знам колоко ще изкарате Само за пари ревете. Защо не чух някакво предложение как да подобрите качеството на обслужване, знанията си, материалната база, възпитанието си, морала си. Това че ще ви защитят със закон съвсем не значи, че пак няма да бъдете пребивани и понеже това ще се наказва със затвор, то хората ще стигат и до крайности. Така ще бъде докато не се окопитите и започнете да работите както вашите колеги в Западна европа а не в Анадала и ще получавате заплати според стандарта на България както всички останали. Това е ако не искате да бъдете пребивани, а след въвеждането на новия закон - недай Боже това никъде да не се случва, ще бъдете и убивани. Защото отнемеш ли човешки живот заради наглост, арогантност, безочие и това най нагло и безнаказано го демонстрираш, какво може да се очаквате!?!?!? Човек е готов на всичко за баща, майка, дете, брат, роднина. ОПОМНЕТЕ СЕ МАЛКО
 15. По поредноста и по 6-балната система: 1. Оценка 5 Ето това не мога да приема. Всеки има право да влиза или поства било шемет или не. Иначе заключете целия форум. Нивото на контрол също е много ниско. Напоследък попадах на някои теми меко казано странни, но реакцията не беше най бърза - едни бяха бързо заключени, но други останаха. Ефекта е само един т.е. напрежение и ненужни дразги. VIP-овете - много голяма част от тях са се регистрирали с цел зад прикритието на тези 3 буквички да правят май каквото им хрумне - постват неадекватно, държат се доста неприлично и търсят постоянен конфликт, постват заради рейтинг и брой мнения. Мислите ли че е редно това толериране та макар и платено. Изобщо когато се нагорещи една тема и започнат обиди, започне да върви вулгарно или неадекватно съдържание и пр. - то няма какво да се мисли толкова. 2. Оценка 5 Ееее понякога се получава какафония, но нищо Случва се понякога да не се вниква в дадаен проблем. Все пак хора сме и не сме безгрешни 3. Оценка 5 ХАЙДЕ СЕГА - УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВИ!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.