Премини към съдържанието

Фен

Потребител
 • Публикации

  230
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

96 Много добра репутация

Всичко за Фен

 • Титла
  Почетен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Дивия северозапад
 • Интереси
  Хубавите вина, автомобилите. Електрониката - видеонаблюдение и контрол на охраняеми зони.
 1. Разбирам, че отговора ти е съвсем тенденциозен с цел да омаловажиш мнението ми, но той е почти еднозначен с този на колаеата. Да беше прочел постовете ми. Сещаш се педполагам, че мобилния оператор е с много крачки пред питащия и си е оплел добре документалната кошничка. Никой не е казал да не потърси адвокат, правата си и пр. Само, че, предполагам също си на ясно , че това е свързано с много нерви, време и най вече доста пари - резултата е винаги 0 или дълговременна сага. Кажи къде е премахната клетка и ако има такава какво е струвало това на потърпевшия, още повече тук спора е и друг. Не става въпрос за премахване на клетката а за палучаване на дял от наем за поставената клетка.
 2. Това ще да е последният ми пост в тази тема. Отправям това към поствалите след моя последен пост, като тук не визирам glen. Явно Българина вече така е смачкан и обработен, че да няма позиция и мнение по нито един въпрос. Явно успешно ни водяти и насочват на където си искат и ние безволно повтаряме - да, хубаво да, добре. Нямаме мнение за централата в Белене защото сме некомпетентни, нямаме мнение за ставащото в здравеопазването защото сме некомпетентни, нямаме мнение за нищо. И как да имаме като гледам как някои се регистрират във форума като VIP само да си показват тарикатлъка криейки се зад тия 3 буквички. Не станахме ли прекалено много VIP-овете, Златките? Няма и да се извиня на дактарчето, най малкото защото той също обиди всички ви, падценявайки ви като хора и професии, но вие не се осетихте защото нямате мнение и не сте компетентни. докторче /нарочно ти пиша титлата с малки букви/ според теб как трябва да се обръщоме към теб със Сър, Дон а може би с Господи. Нещо много се изхвърляш - не ти ли е минало през акъла че мога да имам и твоята пофесия. Не минава ли ти през ума че вече и вашата гилдия се разцепва на два полюса и то именно заради безобразията. Знаеш ли че вече има нашамарени Лекарари от Лекари - защо ли? Ти си само с е една професия и нищо повече не си от другите. Другите също са учили, специализирали и са професионалисти в сверата си. Не забравяй, че има професии от които вашата също зависи, Не подценявай хората - те не са 2-ра класа, а ти не си Бог. Трябва ли да ти се изиня - нека другите да кажат, но аз не смятам! glen - съгласен съм, че има много добри специалисти, хора - те са единици, никой не споменава за тях, колегите ги тъпкат и съсипват, защото не им изнасят, не щът ди си променят статуквото. Тежко и на България!
 3. За съжаление - да. Аз и quickJO се опитахме да Ви го обясним по най разбираемия начин с прости примери.
 4. @flare Все един ден хипотетичното ще ти се случи, щото нада ли да има някой който да не се е опарил по някакъв начин от докторското безхаберие. Тогава си увивай където щеш и се прави на моралист колкото си щеш. Трагедията ще си остане твоя и никой няма да му пука в реалния живот за теб и нали се сещаш , че там не си VIP Не намирам причина за конфликт, когато някой е демонстрирал, че си върши качествено и съвестно работата, че е направил всичко необходимо, без да иска да се овъзмезди еи така щото се чувства беден. Това важи за всеки бранш в това число и за Докторите. Ако те се асоциират с горенаписания текст, то мисля,че няма да има нормален човек който да им посегне а ако това в конкретния контекст се случи - здраво наказание Много малко лекари показват, че си вършат качествено и съвестно работата и че правят всичко необходимо за пациента, но стане ли въпрос да се овъзмездят - стой та гледай Щом сте съгласни на това добре?
 5. @flare Я кажи - хипотетично на майкати и става зле, отиваш в болницата, чакаш 2 часа и никой не ти обръща внимание - защо, то никой не знае, може би ти знаеш защото каваш, че си компетентен - в крайна сметка майка ти умира ей така за нищо .Какво правим след това. Ще съдиш , но "гарван гарвана око не вади" какво правим тогава???? ТОВА КОЕТО НАПИСАХ Е ХИПОТЕТИЧНО И НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ
 6. Ето това се казава самозабравяне и виновни сме всички ние , че мълчахме до сега. Това е българския доктор, долен тип мислещ само за джоба си. Жив пример - тоя даже и не поиска да схване какво се опитвам да напиша щото положението в София, Пловдив, Варна е едно ,а в Луковит, Враца, Ботевград, Петрич съвсем друго - нетърпимо. Мързел, мръсотия простотия, неграмотност, медицина от преди 2 - века. Какво искате от държавата, та тя е заделила бюджет, че и здравната каса ви плаща, че и пациентите щипете - на къде бе. Какъв си ти бе ,че да омаловажаваш която и да е професия. Хората си изкарват хлябя за разлика от вас, които им отнемат хляба без да ги е еня за каквото и било. Важно е гушката да напълним . Таксиметровия шофьор може и твой колега да е, решил да изкара някой лев отгоре и какво всички работят допълнителнио щом искаме повече, а не крадът и не рекетират. Ти каво искаш бе 3000евра а другите да си работят за 500лв. така ли? ВИЖТЕ ТОЯ САМО КАКВИ ПОСТОВЕ Е ПУСНАЛ - ТАКИВА СА ВСИЧКИ ПОЧТИ Ти не си доктор ти си ................ Ти си - хората знаят какво си. Стои си в чужбина и не се връщай. Крайно време е някой да ви озапти и това ще стане съвсем скоро. Я кажете как бедните ни доктори /ако не знаете те са и търговски представители на фармацевтичните фирми/, та как всичките си направиха частни кабинети и клиники, чии са скъпите коли на паркинга на "Царица Йоанна" в София, беден доктор става ли общински съветник или кмет на населено място, притежава ли фирми за дистрибуция на свръхскъпо медицинско обурудване? Как да кажа не бийте докторите при това положение - Биите докторите дори и при приет закон. ТОВА ЩЕШЕ ДА Е ЕДНА АБСУРДНА ТЕМА АКО БЕШЕ ПУСНАТА ДОРИ В ЕДНА РАЗВИВАЩА СЕ ДЪРЖАВА, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ И ВИНОВНИ СМЕ СИ ВСИЧКИ НИЕ. П.П. Вероятно знаете за случая с журналиста Милен Цветков, както и безобразията които разследва Ахчиева и това са еденечни случай в общото, което не знаем какъв размер е придобило. Не бързайте да защитавате докторите безусловно щото утре когато дойда линейката с 50мин. закъснение, щото на някой не си е допушил цигарата или не си е допил кафето, то не знам как ща поствате тогава. не мислите ли ,че има някаква гадна причина за случващото се и тя не е у нас - обикновените данъкоплатци.
 7. Както писах може да обжалвате пред КРС, но няма да постигнете абсолютно нищо, защото мобилния оператор е на крачка пред вас т.е бъдете сигурен, че документацията е изрядна. И да ще продадът двора, но не ако на някой му скимне, а ако бъде взето решение на общото събрание. Няма дъ бъде продаден целия двор, а само 1/2 и то съвсем законно. /Въпреки това тук също има над какво да се поразсъждава/ Как да го обясня по - просто: Вие сте 2 входа т.е 2 съсобственика с равни права, както и равни права за използване на общи и идеални части. Ако сте малка кооперация и се разбирате по между си, то теоретично е могло 1 общо събрание да представлява и 2 -та входа, както и Домоуправителя да бъде 1 Още 1 пример. Протича вашия покрив , но протича и този на съседния вход - вие оправяте вашия покрив, но не сте длъжен да поправите и на съседния вход и няма юридическа силакоято да ви задължи, нищо ,че сградата е 1-на. Ако искате обжалвайте си, но това е свързано с време, нерви и най - вече пари,.Както вече писах резултата е почти винаги 0, а вашата сага може да продължи с години.
 8. Този пост само доказва и показва до каква наглост и безочие е достигнал Българския лекар. С приемането на закона, те ще станат още по - нагли и долни. 1. Искате европейски заплати, ама нямате права само вие да искате. Тогава такива заплати и за Полицай и за Хлебари и за Камериери. 2. Опасна ви била професията - нима на Таксиметровия шофьор не е опасна професията 3. Ще ходите в чужбина - ходете, ама с този манталитет, не знам колоко ще изкарате Само за пари ревете. Защо не чух някакво предложение как да подобрите качеството на обслужване, знанията си, материалната база, възпитанието си, морала си. Това че ще ви защитят със закон съвсем не значи, че пак няма да бъдете пребивани и понеже това ще се наказва със затвор, то хората ще стигат и до крайности. Така ще бъде докато не се окопитите и започнете да работите както вашите колеги в Западна европа а не в Анадала и ще получавате заплати според стандарта на България както всички останали. Това е ако не искате да бъдете пребивани, а след въвеждането на новия закон - недай Боже това никъде да не се случва, ще бъдете и убивани. Защото отнемеш ли човешки живот заради наглост, арогантност, безочие и това най нагло и безнаказано го демонстрираш, какво може да се очаквате!?!?!? Човек е готов на всичко за баща, майка, дете, брат, роднина. ОПОМНЕТЕ СЕ МАЛКО
 9. Да както е тръгнало ще приемат закона за инкриминиране на посегателствата върху медицински лица. Това едва ли ще ме спре да си ошамаря някой доктор пр. на улицата щото пр. си е пушел цигарката от вън, докато детето ти се гърчи с 39 температура. Стига с това малки им били заплатите - само техните ли са малки, ааа? Непрекъснато източват здравната каса, направени дарения отиват по разни частни кабинети /къде отива скапъта техника/, да не говорим, че използват куп преференции пр. за наеми, за РС техника, за интернет, за обучение и какво ли още не. Защо не издават фискални дикументи, издават фалшиви епикризи, отчитат неизвършени дейности и пак им не стига. Аз беден доктор до сега не съм виждал, толкова са бедни и толкова са им малки заплатките, че си построиха мутренски вили, и имоти. Едни от най - скъпите коли те ги управляват. По най скъпите туристически дестинации те ходят. Е дали това са хора за опракване, ааа? Питам - няма ли да е редно инкриминиранито на лекарския мързел, безхаберие, неграмотност довели до смърт на чавек или трайното му овреждане. /Та това си е предумишлено убийство/ Няма ли да се инкриминира искането на рекет - защото това по закон е подсъдимо. Не е ли окриването на доходи и съставянето на документи с невярно съдържание - икономическо престъпление. Всички си мълчите, ааа. Само, че като данъкоплатец и платец на здравни вноски не съм съгласен с това. Гледам много защитници на доктори - утре като умъртвят някой ваш близък или ви осакатят, то друга песен ще запеете. ИМА И ИСТИНСКИ ДОКТОРИ И КЛИНИКИ КОИТО ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ - И ГИ ВЗЕМАТ, НО ТЕ СА ЕДИНИЦИ А И СА ДАСТА ПОДАТЛИВИ НА ТОВА ДАЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДЕНЯТ КЪМ СТАДОТО НА ...............
 10. Не, не можете да искате процент, но може да обжалвате поставянето на антената, което в почти всички случаи ще е без резултат. Да разгледаме случая така: - Имате 2 входа. Всеки вход си е учередил общо събрание, което пък е решило кой ще управлява и контролира т.е Домоуправител, касиер и пр. В случая това може да се разглежда като учередено самостоятелно, юридическо лице което може да взема самостоятелни решения без да накърнява интересите на 3 - ти страни. Дефакото това, че са поставили клетка, която специалистите са установили, че не застрашава здравето и живота ви, не накърнява вашите интереси. Дефакто казах юридическо лице - все пак те не са реално такова но много лесно биха си потвърдили статута, още повече , че да се участва по разни програми за саниране, ремонти и др - се изисква точно това. Малко оплетено, но това е положението.
 11. Обаче, пресоли ли се манджата става - мани , мааани. Не върви дори с доборо питие
 12. Глей сега - па това удоволствие няма да ти доставя. Ще си пиша във форума и ще те дразня колкото си искам. "Опера" ще я критикувам и толкоз. Да почвам ли да изреждам кусурите и бъговете и. Няма да изреждам защото много наши съфорумници вече са го направили и не бива да се подценява стореното от тях, някой само трябва да чете а не само да филосовства. Искаш проблем - те ти и нов със Java, не ме бърка особенно и няма да задавам въпрос или да отварям тема. Истинска мъка е превключването на езеците по време на браузване - те ти още един проблем. За сега смятам да спра до тук.
 13. Много силно изказване, аааа? Извинявай брат ми, но на никой не му е приятно да си зарази системата ей така от нищото. Не се случва всекидневно, наляво и надясно - естествено когато задклавиатурното устроиство работи правилно. От "Опера" явно са знаели за проблема и са мълчали преди да се разшуми защото явно не са могли да се справят със ситуацията. Примери за подобни хаквания много, но когато фирмата - компанията са силни и държът на имиджа си, то действат много бързо. Явно с въпросната Опера нещата не стоят съвсем така. И да има сайтове от които съм патил и най безцеремонно отиват в раздел блокирани т.е не влизам вече там, та ако ще да са най - рейтинговите. Сещаш се аналози има така, че ..........!!!!! п.п След като са имали индикацията , то защо не е блокиран достъпа до страницата от сама та фирма?
 14. Фен

  Кажи "НЕ" на насилието!

  Хъм. Ще напиша нещо? Обичам да бъда примерен гражданин, а това по принцип в България е признак на слабост. Не е на мода. Обичам да се правя на уязвим, слаб, и безпомощен за да видя до колко ще ми се качат на главата, до къде ще стигне наглоста на някои самозабравили се мъже, жени. Като ми писне си нанасям ответния удар, който обикновено се приема като гръм от ясно небе, но и аз да ви кажа определено се кефя от постигнатия резултат. То пак е вид насилие, но явно добрината, нормалното поведение не се цени. Все пак живеем в България и комплексарщината е на висота. Работил сам в сверата на застараховането, заложните къщи................и няма значение - при хора да ги наречем Страни или Властни. Тези хора никак не обичат комплексари, улични биткаджии и дребни тарикати - ненавиждат ги, използват, ги и след това ги мачкат като тоалетна хартия, а горките си мислят, че са издигнати в култ до като не сгазят лука и разберат, че са едно голямо нищо забравено и от Бога.
 15. В моят град Враца и околностите, човек може да види доста възхитителни творения на природата. - Пещерата "Леденика" - Прохода "Вратцата" с внушителните си скали и любима дестинация за катерачи от България, Германия, Чехия , Полша - Врачанския водопад, който след особенно обилни валежи и снеготопене се превръща в атракция. Най високия водопад е, а не този - "Райското пръскало" Изобщо за любителите на природата има доста впечатлителни скали, дупки /пещери/ и гледки. В близост до гр.Враца има също доста за гледане. Понеже никой не се интересува от Враца, никой не популяризира природните забележителности, то аз ще си позволя да го направя. Няма да кача снимки, но елате, вижте и ще се убедите.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...