Премини към съдържанието

Накaтa

Потребител
  • Публикации

    465
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от Накaтa

  1. Този ефект на снимката почти сигурно е постигнат по оптичен път - най-вероятно е направена с DSLR или друг тип апарат със сравнително голяма матрица и със светлосилен дългофокусен обектив.

     

    С телефон може евентуално да стане имитация на този вид по софтуерен път - последните няколко версии на Google Camera имат тази опция, но това си остава синтетичен (изкуствен) ефект.

    Благодаря за бързия отговор колега, сега ще пробвам.

    Получи се, но не така както исках аз. Явно апарата му е майката... Благодаря все пак !  :)

    • Харесване 1
  2. Този кабел в момента който е на колата, трябва да свършва на същите две букси, като новия. Това погледни.

    Не колега, кабела който излиза от колата за аудиото пасна точно на новия плеър, всичко вече е ОК.Просто като съм свалял старият касетофон, при издърпването на буксата се е откачил един от проводниците влизащи в буксата - а именно черният. Върнах го на мястото и всичко е наред. Благодаря ти за съдействието. 

  3. Това "разделяне на две" е евро стандарт. При теб директно е запоена буксата(тези двете разклонения са отрязани и директно са свързани кабелите) или ...? И пак те питам стария касетофон SONY ли е бил, или не знаеш?

    Да касетофона старият беше Сони(новият и той). Буксата не съм сигурен дали е преправяна(има свръзка на един от проводниците) има един кабел(син на цвят) който е отрязан и изолиран, останалият изолирблант(тиксото) е поставяно за да не се разплитат кабелите един от друг.


  4. Сложи си кабела, който си върви със CD-то. Махни стария и сложи новия. Стария касетофон SONY ли  е бил ?

    Няма как да използвам този който върви със СД-то, от едната страна пасва на ЦД-то но от другата се разделя на две - цък и там нямам къде да го свържа. Кабела който излиза от колата за касетофона е като единичният от едната страна на снимката. http://prikachi.com/images.php?images/303/7055303m.jpg - Касетофона(оригиналния) на колата. http://prikachi.com/images.php?images/310/7055310B.jpg - Касетофона отзад. http://prikachi.com/images.php?images/311/7055311C.jpg - Кабела който върви със новото CD. http://prikachi.com/images.php?images/313/7055313N.jpg - Кабела - куплонзи(накрайници).  Извинявам се за лошото качество, апарата няма батерия снимано е с телефон.

  5. Здравейте колеги. Преди 2 дни си купих от прода**лник CD Player (Sony CDX-GT24), като то ми беше изпратено с наложен платеж(проба преди покупка), тествахме го но не на моята кола и всичко си беше ОК - радио, MP3 disc, AUX и т.н. След това се пребирам и го слагам в моята кола, като за начало тръгна добре, но като сложа диск независимо дали ще е МР3 или аудио диск то се самоизключва, след което моментално се включва отново. От къде може да идва този проблем ? П.П. Когато вързахме ЦД-то в чуждата кола(когато всичко беше ОК) го свързахме с разклонителен кабел т.е. от ЦД-то буксата която влиза в него, се разклоняваше на 2 еднакви накрайници(куплонзи) но единия с повече, другия с по - малко пинове(скоби) в самия куплунг. В моята кола го извадих този разклонител и буксите които влизаха в старият касетофон паснаха идеално директно в ЦД-то. Обаче когато извадих старият касетофон 2-3 проводника се бяха откачили от съдединителя в които влизаха, уж ги направих както трябва, но проблема може ли да идва и от там ? Довечера като приятелите ми се приберат от работа ще го пробвам в друга кола за да видим как ще се държи там. Кабела който беше със плеъра е този, като черния влиза в ЦД-то и аз го извадих, защото старият кабел който е в колата е с такъв куплунг и пасна на ЦД-то.

  6. Здравейте, търся един филм който преди години си спомням, че го гледах по Диема. Разказваше се за някаква избягала/новородена змия с която ставаше нещо и се размножава в милиони, и който бил ухапан от този вид змия умира. Нещо подобно, имам много бледи спомени за случващото се.  :ph34r:

  7. Хвърли едно око и на Solo 7c, също са доста добри. Като имаш и в предвид това, че са активни и не се нуждаеш от допълнителен усилвател към който да ги вържеш.  ;) 

    П.П. Ако не се лъжа дори имаха дистанционно управление.  :P

  8. Ще си позволя да пиша тук, не за да питам колко пари ще хвана, а за си намеря по - лесно(може би) някакво AMD на s.AM2/+ от 4400+ нагоре.  :)  П.П. Нека ако има някои който иска да се отърве от подобен, да драсне допълнително едно ЛС.  :tongue2:

  9. Благодаря ви и на 2-мата отзовали се, намерих проблема. Трябвало е да сложа отметка на някаква настройка в настройките :D . Сега всичко върви както трябва, иначе и 2-та плеъра предложени от вас съм ги ползвал, ама пък BS-то някак си си ми харесва най - много от другите(просто съм си свикнал с него, и така). Лека и успешна седмица от мен ! :P

  10. Здравейте колеги :) ! Не съм сигурен дали съм пуснал темата в правилния раздел, и ако съм сгрешил, моля модераторите да ме извинят и съответно преместят темата в правилния. Та.. проблема е следния. Преди 2 дена преинсталирах компютъра си (от Win XP sp3 x86 със Win 7 sp1 x86) ОС е напълно чиста, не е барана. И когато пусна даден филм, клип или нещо от сорта, ми вади звук и субтитри, но не и картина ! Инсталирал съм актуалните драйвери за видео картата, плеъра е BS Pro. Барах настройките на плеъра (след като видях, че не ми вади картина), дори свалих кодеци от интернет, но пак същия резултат. Вече не знаех какви методи да използвам, за да се пробвам да я изкарам тая картина но не ще и не ще... :no-no: П.П. Забравих да допълня, че проблема е само с BS Player с WMP пък си вади звук и картина, но без субтитри. Просто съм свикнал с този плеър, и искам да си карам с него. Пробвах 2 различни версии.

  11. Еми явно единственият вариант е да се свържа със доставчика ми, и да го попитам понеже ми донесоха рутера готов за ползване само включих кабелите и тръгна. Мерси все пак за бързите отговори "Capnemo".

  12. Потърсете в документацията какви са фабричните

    Фабричните са същите като посочените по доло от "Krali", но не става с тях, прочетох опътването и пише, че за да се рестартира рутера (връщане кум заводски настройки), трябва да натисна бутона които е отзад на панела, но ако го направя пише, че може да не тръгне интернета и трябва да се обаждам на доставчика, а тях като ги знам какви са....

    По подразбиране са:

    username = admin

    password = admin

    Но ако някой друг е настройвал рутера сигурно ще са други.

  13. Направих го, след това както ме посъветва направих и другите стъпки, и ми излиза поле да напиша Username и Password, съответно пиша името и паролата на безжичната мрежа но не ме пуска... ? http://www.prikachi.com/images/68/5121068B.jpg

  14. Как по - точно да изпълня командата (ipconfig/all), извинявам се за може би малко тъпите въпроси, но точно в компютърите много не ме бива.

  15. Обикновено с 192.168.1.1 или 192.168.0.1, после трябва да въведеш парола и потребител и си вътре...

    Обаче ми изписва

    Просрочено време на връзката

    Сървърът 192.168.0.1 просрочи зададеното време за връзка.

    и край.

  16. Въпросът ми е следния, как мога да променя името и паролата на безжичната мрежа вкъщи (името няма чак толкова голямо значение дали ще си остане същото или променено), понеже бях казал паролата на един съсед, а той явно я е "разпространил" и на други си негови приятели, и искам да забраня достъпът му до нея. П.П. Рутера е TP-Link TL-WR340G, използван в домашни условия, за компютър и един и понякога 2-ри лаптоп.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване