Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×

valyo_93

Потребител
  • Публикации

    1171
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Всичко публикувано от valyo_93

  1. По принцип има светодиоди на камерата би трябвало да го освети пък и има оставени дупки мисля че трябва да стане.То е ба приятел камиона каза фургона е 6-7 метра.
  2. То не ми трябва за охрана,вози се жив товар за да се гледа да не падне някое животно по време на движение.Камерата ще е на гърба на кабината вътре в фургона.До колкото ви разбрах трябва да е с бутон който да симулира заден ход.
  3. така няма ли да работи постоянно.Ще мога ли да я пускам и спирам. С някакво приложение ли се управлява. Ако я захраня камерата и пусна един кабел които го вържа към video in няма ли да тръгне.
  4. какво е двойно цека.Постоянен + ли. Ако ползвам входа за задна камера няма ли да ми я показва постоянно на екрана.Ще мога ли да я изключвам да слушам музика и ползвам навигация Зелените черти ще ги показва ли
  5. На тази мултимедия може ли да се инсталира камера вътре в камиона за гледане на товара. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN96.48 40%OFF | 2GB+32GB Carplay 7inch 1 Din Android Auto Radio GPS Universal Car Multimedia Player Stereo 1Din Video Autoradio Head Unit Stereo https://a.aliexpress.com/_EHE8BAv Каква трябва да е и как се връзва трябва ли кабел от мултимедията до камерата.Да се пуска да се види товара и да се изключва и да се ползва навигация и музика,от време на време да се пуска да се види товара.
  6. Да май по добрия начин да си ги вадя на фотото.Благодаря ви за информацията.
  7. А тези фото принтери на по 200 -300 лв не печатат ли на хартия за снимки като тези дето едно време вадихме от фотоапаратите.
  8. Здравейте може ли да ми препоръчате фото принтер за домашни условия.Да печата на хартия за снимки и да има качество снимката.
  9. То в ютуб като гледа не излизат,но по някога пуска и онлайн филми по сайтовете и там излизат на 12 години е и гледа и приказки по разни сайтове.За сега не излизат с ublok
  10. ublok ми свърши работа.Възможно е да гледат порнография защото нейни батковци ползват същата мрежа,но те не са моя грижа.Благодаря ви за помощта.
  11. Здравейте племеницата ми гледа анимации и филми онлайн на лаптоп но сестра ми забеляза че и излизат реклами с голи жени и мъже.Могат ли да се спрат такъв тип реклами.Мисля че е с уиндоус 10
  12. Да ще пробвам като частно лице за сега ми се вижда най безопасно.Благодаря ви за информацията
  13. То не искам да крия данъка,ще си отворя фирма но искам да пробвам първо дали ще се продават медиите Не съм добре финансово ако отворя фирма може и да не продам нито една медия.Искам да работя да кажем месец без фирма и ако се продават ще си направя фирма и онлайн магазин.
  14. А имам ли право на онлайн магазин без фирма
  15. Заплатата ми е 1000 лв мога да изпращам до 1000 лв правилно ли те разбрах.Мисля да продавам мултимедии за коли
  16. След колко време те докладват в нап,мога ли да пробвам пазара дали ще върви да речем месец и ако тръгне да си правя фирма тогава.Да речем купувам продукт 200 лв продавам го 280 лв.Мога ли да направя 10 поръчки и след това да реша.
  17. ок мерси А то като го поръчам от Китай нали плащам ддс,като го продам пак ли трябва да се плати в нап ддс.Така не плащам ли два пъти
  18. Здравейте имам ли законо право да купувам стока от Китай като физическо лице и да го препродавам в България главно онлайн и да го пращам по еконт.Главно с наложен платеж.
  19. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN197.91 54%OFF | 2 Din Android 12 Car Stereo For W203 Mercedes Benz Vito W639 W168VaneoClk W209 W210 M/ML Radio Multimedia GPS Navigation Carplay https://a.aliexpress.com/_mrjel5w
  20. Къде трябва да се монтира gps антената за да няма проблеми с навигацията.
  21. Здравейте поръчах си тази мултимедия от алиекспрес но защо има два юсб кабела една с 4 пина а другата с 6,кои кабел да монтирам да не правя две дупки и къде е най добре да изведа кабела.Колата е мерцедес ц180 2001 година w203
  22. Да с общ токоизпеавител ще се захранва всяка камера с отделен кабел ще стига до токоизправителя като кабелите са около 10-15 метра и този с 220 волта дето ще захраня токоизправителя и той ще е 15 метра.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...