Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Aumi

Потребител
 • Публикации

  21321
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

14626 Баш Майстор

Всичко за Aumi

 • Титла
  free spirit

Информация

 • Интереси
  Peace&Love in the World

Последни посетители

18862 прегледа на профила
 1. Ок, и този цитат не ви хареса. Ще ви цитирам тогава друг: Матей 10:34 Да не мислите, че дойдох да поставя мир на земята; не дойдох да поставя мир, а меч.
 2. И следва тук: 6 Ако някой не пребъде в Мене, той бива изхвърлен навън като пръчка, и изсъхва; и събират ги та Ги хвърлят в огъня, и те изгарят. Това всеизграяне да ви напомня случайно за кладите на Светата Инквизиция или на Холокоста?
 3. Знам много добре кой Исус от кой завет е, затова казах, че цитатът е от Новият завет, от Лука. А Исус Навин е от Стария завет. Но ако желаеш, можеш да дадеш цитата от Исус Навин. Благодаря, наистина там се казват интересни неща. 16 Затова покай се; и ако не, ще дойда при тебе скоро и ще воювам против тях с меча, който излиза от устата Ми.
 4. Цитатът е от Лука 19 7 А ония мои неприятели, които не искаха да царувам над тях, доведете ги тука и посечете ги пред мене. 28 И като изрече това, Исус вървеше напред, възлизайки за Ерусалим. 29 И когато се приближи до Витфагия и Витания, до хълма наречен Елеонски, прати двама от учениците и рече им: 30 Идете в селото, което е насреща ви, в което като влизате ще намерите едно осле, вързано, което никой човек не е възсядал; отвържете го и го докарайте. 31 И ако някой ви попита: Защо го отвързвате? кажете така: На Господа трябва. 32 И изпратените отидоха и намериха както им беше казал. Ето ви още един цитат от Новия завет: 5 Аз съм лозата, вие сте пръчките; който пребъдва в Мене, и Аз в него, той дава много плод; защото, отделени от Мене, не можете да сторите нищо. 6 Ако някой не пребъде в Мене, той бива изхвърлен навън като пръчка, и изсъхва; и събират ги та ги хвърлят в огъня, и те изгарят.
 5. На теб може да ти харесва да си натъкмяваш нещата от Библията, така че да ти се харесат на теб лично и да паснат на търсенията ти. Но аз цитирам дословно без да променям нищо от казаното. Казаното е ясно. Но ако на теб не ти допада в този вид, можеш да си го изтълкуваш така както ти харесва. А аз не съм длъжна да харесвам твоите тълкувания и пояснения, и да се съгласявам с тях. Цитатът е от Библията, от Новия завет, и това не са мои думи. Можеш да отвориш която си поискаш Библия, и да се убедиш, че тези думи не са моя измислица.
 6. Лука 19 27 А ония мои неприятели, които не искат да царувам над тях, доведете ги тука и посечете ги пред мене.
 7. Aumi

  Игра: От една дума направи 5 (сезон 3)

  възпитател палет, пила, тапет, излет, завет запознанство
 8. Aumi

  Игра: От една дума направи 5 (сезон 3)

  котловина котлон, витло, оловина, талон, навик детегледачка
 9. Aumi

  Игра: От една дума направи 5 (сезон 3)

  високоплатена платно, океан, скала, власт, става безбрежност
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.