Премини към съдържанието

Лимонаденият Джо

Потребител
 • Публикации

  229
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

152 Отлична репутация

2 Последователи

Всичко за Лимонаденият Джо

 • Титла
  Почетен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Интереси
  ...just music collector...
 1. Знам, а и държави с ядрени централи никой не ги напада... Но Белене е пропито от корупция...
 2. аз предпочитам реактор в Козлодуй, пред такъв в Белене... Ако тази централа можеше да си избие парите, вече щеше да е построена според мен...
 3. Това за НЕК се знаеше още 2010 ! НЕК финансираше Цанков камък и Белене... Моля проверете...
 4. Колега, четеш както дявола Евангелието!! НЕК беше пред фалит, с 2 млрд лв на минус "благодарение" на Белене и Цанков камък!!!
 5. В Куба .... http://travellers-stories.com/wp-content/uploads/2013/01/cuba.jpg
 6. Пропускаш факта, че евреите НЕ взривяват свои!!! Не случайно на 11.09.2011 г. евреите не са отишли на работа в Световния търговски център!!!
 7. ???? Къде съм казал, че съм журналист ? Просто копирах един пост на журналистка, занимаваща се с криминална журналистика. Звездичките ги сложих защото все пак е некоректно (според мен) да я цитирам в тоя форум, без нейно знание. А вие гусин РУЛОМ, може би сте полицай или таен агент, че сте толкова в тая материя ??? М/у другото, има едни хора - арабисти, които казват къде издиша теорията за Хизбулла - Хизбулла винаги използвали ЛИВАНЦИ при атентатите си... А тези не са такива... Значи Хизбулла НЕ е... От друга страна, да предположим, че са израелците... Само че и те нямат навика да взривяват собствените си граждани - справка конспирацията, че на 11.9.2001 нито един евреин не е бил на работа в WTC.... Значи остава друга ислямска групировка? Или САЩ?
 8. ЦИТИРАМ: М** К*******а: Е, оказа се че и отпечатъците, за които първо *** съобщи(2 дни след атентата), че са открити - наистина съвпадат с тези на членове на Хизбула. Оказа се, че всяка дума от преките ми включвания от Бургас - е пълна истина. Всичко това беше цитирано в световната преса. Не се хваля - благодаря на тези, които повярваха, че НЕ съм поръчков журналист, а обективен репортер. Благодаря на тези, които не се усъмниха дори за секунда в моята информация, нито в качествата ми. На тези, които се усъмниха и тръгнаха срещу мен също им благодаря. PS: Тук не става въпрос за Миролюба Б.
 9. Понеже всички са експерти по анти-тероризъм (та затова една терористична организация ни управлява 60 год близо), само да кажа, че една колежка от една ТВ (преди работеше в нашата), още няколко дни след атентата обяви, че най-вероятно уликите сочат към почерка на Хизбулла. Естествено, беше закопана в социалните мрежи, че е платен журналист. Ами ако е била права??? Все пак тя контактува с хора "от сигурността", а ние само си чешаме езицете тук. PS: Не ме кефят американците и американската политика, но ако все пак наистина е дело на Хизбулла, какво правим? Да си замълчим?
 10. Другарите са му казали. Всеки социалист - медиум..
 11. Аз съм "ЗА" ядрената енергетика, но съм "НЕ" за "Белене". Затова мисля да бламирам този референдум, неотивайки да гласувам. Моята позиция е такава, защото: 1. Белене е земетръна зона 2. Няма изградена инфраструктура 3. Ако "Белене" беше печеливш - досега да е направен. PS: Това ми е първото и последно мнение в тази тема, която скоро ще се опорочи... PS2: Трябваше да има изискване МИНИМУМ ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ за гласуване на такава тема. Какво разбира тъп циганин от ядрена енергетика? За едните кебапчета ще ни закопаят с милиарди за много години напред.
 12. По закон рекламата е 12 минути. Всяка просрочена секунда отгоре подлежи на санкция от СЕМ. А другите клипове са т.нар. "промо-та" (или автореклама) и те не не се водат за реклама. М/у другото, може би не знаеш, но сериалите напрмер са винаги дълги по 40-45 минути. Това е измислено за да има прекъсвания за реклама и така да става с нея по час. В САЩ не знам как е, но в Европа тя е 12 мин (и добре, че сме приели евро-подхода, че май другаде е и повече). Някои сериали няма как да го изгледаш целия епизод без прекъсване, защото на места има по 3-6 секунди черен екран (бланк), оставен за да бъде направено там прекъсване за реклама. НА други сериали това го няма.. По PPV (pay-per-view) каналите няма прекъсвания за реклама Ние изходното ниво не пипаме. ПРосто излъчваме преданията на -6дБ. Рекламните клипове си идват с по-високо ниво. Ако го намалим - ревват рекламните агенции, т.е. рекламодателите. Не си мисли, че на нас ни е приятно. Ама докато не приемат в закона за едно ниво на предаванията и рекламните блокове, ще е така....
 13. Ами рекламите се правят от рекламни агенции, а не от самите телевизии. И си идват с по-високо ниво на звука Иначе филми, предавания са с лимит -6дБ, а рекламите.... (тук се съгласявам, че е адски дразнещо и се надявам скоро да прияемат предложението за еднакво ниво на рекламните клипове с това на другите предавания). ПС: На мен ми е "любима" пък рекламата на Деликатес Булка Ама я се сети каква й е таргет-групата и няма ли голям % такива по нашите земи (и кръчми) 12 минути на час е позволената реклама...
 14. Веднага ти отговарям - Министерството, което отговаря за цифровизацията. Според теб, хората които работим в ТВ не получаваме ли заплати и ако да, с какви пари ни ги плащат?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...