Премини към съдържанието

atridi

Потребител
 • Публикации

  600
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от atridi

 1. преди 1 час, pepimili написа:

  Можеш просто да и изпратих хубав букет цветя. Работи повярвай ми! Може да поръчаш цветя дори онлайн http://www.top-flowers.com/

  И бонбони!!! Таман ще си ги ядете двамата :P  А и бутилка винце ;) 

 2. преди 6 минути, Белгиеца написа:

  Маймуните че са по нисши примати от нас, пък не бачкат. А комунистите искаха, аз който съм роден живота да си живея на запад, на тях за по 200 лв да им бачкам. Частен бизнес не даваха да върти човек, за да не забогатее. Те не даваха, ама аз като съм съм с добре развит търговски нюх и си препродавах това онова. Например от украинци и руснаци изкупувах Зенити ( запазил съм си един за вечен спомен) и ги препродавах с 90 лв печалба на византийци и арабухи. А в ходелите бяха сложили цивилни ченгета, та един път съм сложил в един найлонов плик три Зенита, току що закупени от стаите на туристите и като го видях цивилния милиционер седнал долу на партера до рецепцията, да скиваш как дадох заден ход и се върнах нагоре по етажите. От втория етаж имаше директен вътрешен вход към ресторант Берлин ( на паметника Левски хотела ) и минах оттам и си излязох със стоката.
  Ако знаеш колко много кипърски туристи са си занесли черно бели снимки за спомен от София, ехееее .... Те искаха и лента да им доставиш с фотоапарата. Ама комунистите цветни ленти пък не доставяха редовно по магазините. И кво да правиш, иска туристът лента да снима веднага, а сега де ? Еми даваш му каквото има, демек черно бела, няма да ходиш в Кореком да му търсиш цветна я. И една лента за по доларче, щото с центове не работиш, а един долар вървеше по 6 лева при виетнамците, дето висяха по цял ден пред хотела срещу Народното събрание. Та като се случеше в един и същи ден да продадеш два Зенита на туристи и си ги изкарал 180 лв , които си бяха цяла комунистическа заплата. Когато времето беше хубаво за разходки, по два Зенита на седмица си продавах. Отделно и други далаверки, капка по капка и гьол стане в края на месеца. По онова време българите търсеха долари да си купят, пък аз продавах долари изкарани от продажбите на чужди туристи. Виетнамците всичките ми ги изкупуваха, държах много малко налични. А някой българин като ме питаше дали някой от моите познати чуждестранни студенти не може да му продаде няколко долара, аз систематично отговарях че с такиви работи не се занимавам. Щото знаех че милиционерите ползват доносници всякакви.
  Келепир има в тая работа ди си роден с бизнес нюх, келепир ...
   

  Ще опиша и нещо, което много малко хора са го знаели.
  За да влезеш в Художествената академия, трябваше солидни връзки. Ако ги нямаш, ти остава да се съгласиш да му станеш слуга на някой от преподавателите там. Значи един от тях, скулптор, ми предлагаше да ми плаща по 130 лв на месец, да ходя да му слугувам всеки ден в ателието му и така съм щял да се науча на талант, за 2 или 3 години и после ще ме вкарал да съм студент. И той имал право официално да ми издаде бележка за трудов стаж, щото при кандидатстване ти искаха да си работил цялата година преди изпитите ( освен след гимназията и казармата). Той човекът връзкар не знаеше, че аз можех на него да му плащам по 130 лв , той да ми слугува на мене. Големи идиоти бяха това комуноидите.

  Затворили границите и сложили едни комсомолци да те застрелят ако се опиташ да минеш през браздата. Граничари им викаха на тези заблудени момчета. Не ти дават да заминеш на запад, да си живееш живота. Ако искаш да станеш скулптор, е не може, това е само за техните деца. Пари ако искаш да изкарваш, пак не дават, не могло то така да има богати.
  Та баща ми бачкаше на държавна работа и покрай един пенсионер, на когото му бяха разрешили да произвежда едни стоки, той ( баща ми ) също произвеждаше и уреждаше и доставяше материали, а оня ги продаваше от негово име. С това допълнително бачкане, той си изкарваше пари за да си купува Волги. Напук на гадните комунисти.

  Добре че не са те хванали с доларите, че щеше да чукаш чакълчета по Белене и на други атрактивни места!

 3. преди 1 час, Нел написа:

  Провери си сведенията, защото режим на тока имаше и след пуска на 3 и 4 блок на АЕЦ-а. Факт е! Не знам за теб, но за мен зимата на 1983 год си беше 2 на 2(два часа има, два часа няма ток), а през деня спираха и водата, вода имаше сутрин от 6-8 и вечер от 18 до 21 часа. Кой-каквото успял да направи.

   

   

  Мале не ми припомняй за тая "дискотека"!!! Ужас беше!!!

 4. преди 3 минути, turbox написа:

  Червеният терор 1944-1949 г.

  http://razuznavane.com/?p=482

  Извършването на Деветосептемврийския преврат е последвано от вълна на насилие, извършвано главно от комунистически групи срещу политически или лични противници. Тези масови беззакония продължават няколко месеца и са постепенно поставени под контрол от властите със създаването на т.нар. Народен съд в края на годината. Според различни оценки броят на убитите през този период е между 20 000 и 40 000 души.
  Осъдените на смърт от т. нар. „Народен съд” са 2 730 души — министри, депутати, журналисти, банкери, кметове, свещеници, земевладелци, учители.

  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=63793

  http://www.jivotatdnes.bg/news/ikonomika/pyrvite-konclageri-sled-deveti-septemvri-1944

  След 9 септември българската армия е включена в състава на III Украински фронт и дава десетки хиляди убити и ранени в действията срещу германската армия. На България не е признат статут на съвоюваща страна, но е разрешено да запази освободената през 1940 година Южна Добруджа.

  http://barko4.com/bg/Любопитно/9_септември_1944_година_-_Деветосептемврийски_преврат.html

  Деветосептемврийски преврат (9 септември 1944 г.)

  9 септември 1944 г.Най-кървавият преврат, след който са убити цветовете на българския народ. Десетки хиляди българи са убити без съд и присъда, много от тях все още нямат гробове, където роднините им да почетат тяхната памет.
  Българите попадат в ново робство, по-мракобесно и от турското - българи избиват българи! Днес живеем все още в комунизъм децата и прислугата на тези затворници ни управляват и днес, и са виновници за злощастната ни съдба.
   

  Къде са закопали 20 000 и 40 000 души?!  Даваш ли си сметка колко народ е това!!!

 5. преди 37 минути, turbox написа:

  Днес ( Девети Септември ) е най-черният ден в съвременната ни история. Може би равносилен единствено на датите, когато падаме под турско и византийско владичество. На днешния ден българската държава беше върната с десетилетия назад и принизена до стандартите на жалката съветска империя. Една преуспяваща страна с възходяща икономика се превърна в икономическа развалина за цели 45 години. Но най-лошото е, че комунистите удариха на най-болезненото място - избиха цялата българска интелигенция, най-кадърните и най-талантливите българи, най-достойните българи. И на тяхно място поставиха диви селяци със завършено 4то отделение, обявявайки ги за "новия елит". Черен ден за всички българи. Черен ден за българската нация.

  .. Днес ( Девети Септември ) ...

  Пич, няма да повярваш!!! Днес сме 12.09!!! Май си още в миналото :D:D:D 

  • Харесване 4
 6. Турбописачо много си скаран с историята, ма за твойта крехка възраст е разбираемо! Много ми приличаш на една скинарка, дет убеждаваше народа, че Хитлер "лекувал" в лагерите само хомосексуалисти и нелечимо болни :D Тя горката беше някъде 14-15 годишна :P 

  • Харесване 3
 7. преди 7 минути, turbox написа:

  Ако показването на факти от историята е мислене и анализиране правя го с удоволствие. Отречи ако можеш нещо от написаното. Никой не твърди, че преди 09.09 всичко е било за чудо и приказ, но след тази дата идва национална катастрофа, която не можем да отхвърлим и до ден днешен. Отричаш ли първият "възродителен процес" когато Георги Димитров по заповед на СССР е създал Македонската нация. Много хора са били принуждавани да се пишат македонци. Имало е и патриоти, които са казвали: Аз съм българин и съответно са били убивани. Да убиваш хора от собствения си народ, за да създадеш чужд аз мога да нарека само национално предателство.

  Ама напълно съм съгласен с теб!!! А през втория "възродителен процес" е създал "Ислямска държава" и от там идват бедите на хамериканците!!!!

  • Харесване 1
 8. преди 40 минути, Blue Ray написа:

  Ми именно де... Това му е бизнес стратегията... Съмнявам се след като познаваш какво точно прави, ако беше на негово място да не постъпиш по абсолютно същия начин... Трябва да се признае, че стратегията не е никак лоша, но и доста печеливша...

  Внимавай да не си го заплатиш в солиден размер този подарък... Колкото и изгодно да Ви излиза едно нещо, спрямо друго, помнете, че безплатен обяд няма...

   

  И как ще стане това "заплащане"!? Обоснови се :)  Няма как бензин и нафта да върнем!!!

  • Харесване 1
 9. Аз ще си пълня от неговия бензин, пък ако ще да разправят че е пратеник на Апокалипсиса! :P 

  преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

  Хайде да не търсим под вола теле! Кой какво прави, защо и с каква цел го прави - лично не ме интересува! Факт, е че по - ниските цени са в полза на народа! Хората са доволни! До сега всеки гледа как да вдигне цената на своя продукт под вечно някакъв предтекст! Марешки пък сваля! Какво толкова! 

  Жалко,че в нашия регион няма негова бензиностанция! Очакваме с нетърпение такава!

  То на Луната скоро няма да има :D:D:D 

   

  • Харесване 2
 10. на ‎20‎.‎5‎.‎2016‎ г. at 15:48, Мойра написа:

  Откровено заяждане!

   

  Не знам дали чесънът гони вампирите, но е логично да ги гони, щом от похапналите чесън бягат всички, които усетят "уханието" му, независимо дали са вампири или не.

  Вярно е, макар и да не са толкова много.

  Не заяждане а шегуване! Но за откровенното позна :P

 11. на ‎7‎.‎4‎.‎2016‎ г. at 7:35, Aumi написа:

  Ако някой луд има като неговите прозрения и успее да си купи 98 ролс-ройса, както и да има милиони последователи и да издаде над 300 уникални книги, то той не е луд, а гений! :cheers:

  Ми то и Хитлер и много други са били луди ама ... :)

   

 12. преди 31 минути, Tommygun написа:

  Бъркаш. Има и DX12 и никъде не става дума за незавършен. Поне не официално. Вече какво си мислим ние е друго нещо.

  http://store.steampowered.com/app/236870/

  Ами On release players have access to the Intro Pack content - Prologue Mission, the Paris Sanguine Fashion Show, full access to Contracts Mode, Escalation Mode, elusive targets and other live content. Remaining content will be available as six releases periodically throughout 2016, starting April 2016.
  Сигурно и системните изисквания не си прочел! Щеше да пише че ти трябва такава карта си мисля.

 13. преди 16 часа, Tommygun написа:

  Ще ти кажа на 5-ти;).  Ако M$ не се осерат нещо с техния велик Windows Store де. Това е единственото ,което може да ме спре да си  я купя.

  А за оптимизациите какво да говорим - аз още чакам Tomb Raider да я оптимират за АМД. Както и да оправят един бъг в Hitman,където винаги на едно и също място под DX12 замръзва. Или поне при мен е така - затова е и на изчакване за да я изиграя както трябва. Просто с всеки нов драйвър я пробвам и като е пак така, айде в дъното на списъка.

  Дотогава играя Dungeon Defenders 2,за която поне си пише че е алфа версия и е в early acces.Поне като се бъгва и прави проблеми да знам от какво е.

  Hitman е под DX11! И още не е завършен.Така че няма как да го изиграеш.

 14. преди 13 минути, IvetaBorisova написа:

  Аз съм на същото мнение 

  И от какво се изплаши!?! Според мен не е страшен а брутален!

  Едно е подскочиш от стола или да се скриеш под дивана като видиш някой призрак, а съвсем друго е да се лее кръв с кофи и разни хора да си вадят я черва я др работи :P от които да повърнеш.

  The Ring 1 и 2 също не е лош.

 15. Току що, if4o6 написа:

  Не ама го ударих много силно и в момента на удара изключи и после цъкам бутона и  въобще не тръгна .  Така или иначе беше боклук на 8 години.. :D:D

  Малииииииии страх! Ще ме откажеш от контрата направо :P  Ако всеки дето убия си строши компа леле - мале :D:D:D

   

  • Харесване 1
 16. преди 3 минути, if4o6 написа:

  На counter strike толкова се ядосвах като по- малък че ревях от нерви .. И накрая му ударих една песница на компютъра и той изключи за винаги много се нервирам на тази игра. :D:D:D

  Как успя да строшиш дъното!?! Някой от родата да ти се казва Брус Ли случайно!?! :D:D

   

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване