Премини към съдържанието

citynet

Потребител
  • Публикации

    93
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

3 Неутрална репутация

4 Последователи

Всичко за citynet

  • Титла
    Редовен потребител

Последни посетители

3123 прегледа на профила
  1. Можете да заключвате темата. Благодаря на всички!
  2. В Пазарджик съм и ловя 83% максимални сила на сигнала и 100% сигнал качество. Антената е One for All sv-9015
  3. Как да разбера каква е антената. Иначе намерих това в настройките
  4. Хванах 11 канала и 0 радия. От време на време има някакви смущения и телевизора затъмнява и след 10 сек се осветлява.. На какво може да се дължи това? Направих го на 1080p и като пусна BNT1 HD все едно съм на кино Благодаря на всички които коментираха. И да попитам ако купя по - скъпа антена или някакъв усилвател дали мога да хвана над 11 канала?
  5. Нещо са объркали тия боклуци.. Наистина в това е било проблема. Цветовете и дебелината на кабелите са омотани. Зареди ми инсталацията директно като пуснах на AV. Благодаря ти много!
  6. Буксата за видеото е жълта, да я свържа към VIDEO IN , нали така ?
  7. Като пусна на AV , се появява черен екран и горе пише в зелено AV и до там
  8. Здравейте, днес си купих декодер STRONG 8105 и искам да го свържа към телевизора. Купих си и една антена която съм свързал към ANT IN. Остана да свържа с нещо към телевизора. Купих си чинчове 3 към 3 / 1 VIDEO и 2 за AUDIO R,L / https://www.dropbox.com/s/fjpa3rqrjxnbyy0/2013-10-12%2016.17.25.jpg На телевизора отзад имам 4 букси. /AUDIO IN , OUT/ VIDEO IN, OUT https://www.dropbox.com/s/jr6ddcrdi9u5ye1/2013-10-12%2016.18.46.jpg В магазина ми казаха да пусна на AV и ще тръгна инсталацията, но не става. Свързал съм VIDEO с VIDEO IN . https://www.dropbox.com/s/h5sgnuqx91k1jun/2013-10-12%2016.1
  9. Предполагам трябва да се пренавие. А ако включа 2 различни тонколони (като марки) няма да има проблем, нали? Например ако едната е 50 W , а другата 60 W
  10. Да , проблема е в колоната Edit: Погледнах я, но има само една лепенка http://www.prikachi.com/images/125/6088125U.jpg
  11. Сега съм свързал една тонколона 50 W , 4.5 Ω имам още една такава, но нещо не работи и не знам къде е проблема..
  12. А ако включа една тонколона 120 W ?
  13. Купих си кабел , всичко работи перфектно Можете ли да ми кажете колко W може да поддържа тая уредба или как мога да проверя?
  14. Излезна ми още един проблем с диска.. Значи вкарвам диска, но не започва да го върти и ми изписва "NO DISC" В началото много леко тръгва да го върти, но спира. Ето един видео материал. http://dox.bg/files/dw?a=9d617e78cf
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване