Премини към съдържанието

looper

Потребител
 • Публикации

  286
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

10 Добра репутация

1 Последовател

Всичко за looper

 • Титла
  Почетен потребител
 1. Примерно имам колона name, която съдържа програми като skype,winamp,chrome: но всички те имат отделни версии като примерно: skype 1.2.3, skype 2.3.4, skype 2.2.2 и други. Как да направя заявка, която изважда всички записи от колона name като прихваща името от $_GET=['name']; но прихващането да става по първите 5-6-7 или колкото да са букви.Целта е да се намерят всички имена на програми по стари от текущата
 2. looper

  грешка 0x0000007b

  Ами SP1 е. Преди това инсталирах windows 7 с WintoUSB, но pagefile ми не се създаваше и вървеше съпер бавно (бях писал тема тук). И направих друг дял за да сложа друг Win7, но ето този проблем излезна. Харда е на два дяла 1tb ама има информация в единия и ме е страх да не се изгуби ако проблвам с една като тези програми за инсталиране.
 3. looper

  грешка 0x0000007b

  да да тъй като windows не предлага инсталиране на windows на USB флашки , Hdd-та и други. Пуснах един image през acronis, който е правен на този компютър само, че сега е друг диск и външен. А windowss 10 съм го правил на друг лаптоп, но той си тръгва без грешки.
 4. looper

  грешка 0x0000007b

  Смених, но как да сменя на външен хард диск AHCI или IDE от Bios. Използвам е лаптоп без хард диск. Трика с Machi и Iastov нестава.
 5. looper

  грешка 0x0000007b

  Буутвам от външен хард диск Windows 10 няма проблем, но при Win7 ми изкарва тази грешка. Сменям някои регистри msahci - > 0, iastorV - > 0, но пак така.
 6. looper

  pagefile при външен hdd

  нестава със x64
 7. looper

  pagefile при външен hdd

  Имам инсталиран win7 x64 на външен hdd, но pagefile не се създава и като стартирам компа ми старти съобщение temporary page file нещо такова.Това съобщение го премахнах от regedit temppagefile. Но явно без pagefile не му достига RAM паметта и ме изхвърля от браузъра пред 5мин ? Какво мога да направя ?
 8. Нужно ли е да си купя външна усб карта за да ползвам някъв елементарен миксер като този http://www.amazon.com/Numark-Mixtrack-Controller-Integrated-Interface/dp/B00466HLWO/ref=sr_1_2?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1430740180&sr=1-2. Също така, защо масово dj-ите в дискотеките използват Mac book ?
 9. Този пример http://www.w3schools.com/php/showphp.asp?filename=demo_form_validation_complete Данните ми излизат на същата страница как да пренасоча към празна страница да се показват данните ?
 10. looper

  каква е разликата

  Мерси Как мога да принтирам радио бутон и чек бокс маркирани във формата да се изведат ?
 11. looper

  каква е разликата

  A това пример ли е за името на файла на php register_user.php ? PS. Трябва да направя това http://s16.postimg.org/cypz8kset/Untitled.png, но аз формата я направих. В условието имам: трябва да се валидират полетата (това са сигурно името и паролата) и информацията да се покаже с PHP въведена в HTML формуляр. Това което трябва да се визуализира с PHP явно това трябва да излезе, това което си написъл. fname=Pesho&lname=Peshev Ако не въведем нищо в полетата: fname=&lname=
 12. looper

  каква е разликата

  Значи трябва да са в файла единия html за визуализацията и един php за скрипта.Може ли в един файл html или php да се впишат. Като информация след като отиде до сървара какво ще се върне ?
 13. looper

  каква е разликата

  С PHP само се изпраща информацията до сървара така ли ? Ако сайта е на html само, защо PHP трябва да се ползва ?
 14. Има ли разлика между html form и php form ?
 15. Draw - скрива текущата форма и в нова форма изчертава няколко концентрични окръжности с ценрър, чиито кординати са определени от избраните радио бутони.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...