Премини към съдържанието

Yulian Atanasov

Потребител
  • Публикации

    50
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

4 Неутрална репутация

Всичко за Yulian Atanasov

  • Титла
    Редовен потребител

Последни посетители

932 прегледа на профила
  • oic

  • The Owl

  1. Харесва ми, ще го имам в предвид, благодаря за помощта.
  2. Ами интернета е гигабитов(уж). При директна връзка съм стигал и до 450mbits, но при обикновенните рутери ми ограничават лана до 100mbits.
  3. Специфични желания нямам, само лана ме интересува, че губя едни 300mbits иначе
  4. http://oi63.tinypic.com/rmr4md.jpg А да ми препоръчате някой изгоден гигабитов рутер, че в другата къща съм на фибер, а рутера ограничава лана до 100mbits.
  5. На пръв поглед нищо нередно. Напътствия? Хаха много се съмнявам да го приемат, купих го от gsm магазин, абусрд.
  6. Жал ми е само за рутера, новичък беше на 6 месеца, сега ще го отворя да видим как са нещата вътре.
  7. Така, смених на директна връзка, всичко изглеждаше ок. Сложих си другия рутер и за сега всичко е ток и жица. Въпреки че в тоя случай да използвам думата ток не е много подходящо :D. Благодаря на всички за помощта, явно е бил рутера.
  8. С директното свързване се управиха нещата. Оказа се, че последната буква на мак-а ми е сменена. Сега ще видим резултата.
  9. И аз не знам. Написах мака, без тиретата между числата. Рестартирах рутера от сайта (factory reset), т.е. върнах фабричните. Това не се ли смята за хард ресет? Забравих, ъпдейтнал съм си драйвърите на лан картата.
  10. Но тогава няма да мога да ползвам рутера нали?
  11. На 7ца съм. Цъкнах на troubleshoot-а. Кара ме да вляза в браузъра за да въведа допълнит. информация. Влизам, то ме изпраща в microsoft.com Не знам това как би могло да ми помогне до преди няколко дена си работеше всичко, т.е. мака ми си е бил разрешен. След тая гръмотевица стана всичко..
  12. Не съм по PPPoE Протокол. Само чрез мак адрес. Създадох все пак широколентова връзка вкарах мака в лан картата, но не се получи. Излезе ми триъгълничето и казва, че трябва да въведа някаква допълнителна информация.
  13. Здравейте, имам следния проблем: Преди няколко дена по време на дъжд от гръмотевицата ми се изключи компютъра. След като го пуснах интернета ми започна да прекъсва през интервали от 5-10, понякога 20-30 минути. Самото прекъсване е за 15-20 секунди и после пак се управя. Реснах си рутера, пак продължава. Интернета спира на всички устройства, не само на компютъра. Следователно според мен е или от доставчика някоя авария или от рутера. Обаче поради тия неработни дни не мога да отида до офиса. Можете ли вие да ми помогнете някакси? Модела на рутера е TP-LINK TL-WR841N. A и забелязах когато ми изчезне интернета в tplinkwifi.net(сайта на рутера) ми показва Wan port unplugged. Идеи?
  14. Добре, ще търся LCD монитор значи.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване