Премини към съдържанието

nevidim

Потребител
 • Публикации

  91
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

2203 прегледа на профила

Постижения на nevidim

Чирак

Чирак (3/21)

 • Първа публикация
 • Сътрудник Рядка
 • Първа седмица
 • Месец по-късно
 • Една година във форума

Нови значки

16

Репутация

 1. Правя всичко на ръка. То не са две имена то са толкова много, но лека полека ги нареждам. Тези са го правили с подръчни материали, но това е....... Довърши си нещата, не се притеснявай. То лошото е че подребата е всичко едно под друго, а след това пък аз ги подреждам по критериите, които на мен ми трябват. Какво ли не съм правил и все някак съм се справял, но тази информация ще я запомня за дълго време.
 2. Сладур, все си мисля че този сайт е добронамерен и всеки който се е регистрирал се е съгласил да бъде полезен по някакъв начин със своите знания. Или правиш регистрация и на чужд гръб си търсиш клиенти, чрез сайта. Помагал съм безброй пъти за нищо, хей така, защото съм знаел как да го направя и съм виждал че нуждаещият се, няма или никога не се е занимавал с нещата от които има нужда от помощ (както е в моят случай, както никога не съм програмирал на Питони, Змиорки, и тем подобни програми). Никой не карам на сила, с най-добри намерения помолих за помощ, а до момента с изключение само на един Човек, всичко останало е с отговори - за баири, трудности и т. н., Че било прекалено лесно, но не му се занимава. Нямам лоши чувства към никого, но да видя жена на пътя със спукана гума, която няма нито крик, нито ключ за гуми и никога не е сменявала спукана гума и да ме спре за да й помогна, а в същото време аз да имам всичките познания и да знам как бързо да й помогна за да продължи напред, да взема да й кажа, защо си мислиш, че съм баламурняк и очакваш аз да ти свърша работата или ти с трици, маймуни ли искаш да ловиш, т.е без заплащане, при положение че сам съм спрял и съм разгледал проблема й - Е, не го разбирам! Виж сега, ще го напиша за пореден път НИКОГА НЕ СЪМ ПРОГРАМИРАЛ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГО ПРАВЯ, заради една таблица и база данни. Ще ми отнеме повече време и ако трябва ще си го направя на ръка, защото никога не съм бил готованко, както се опитваш ти да ме опишеш. Би ли ми дал наистина едно логично обяснение, защо ако знае човек свърх, мега лесен начин една работа да се свърши лесно и всичко да се приключи, все го обръщаме на мързел, плащане, че все този който го прави е "тъпичкия", "прецакания" и т.н. На никого който не познавам не съм правил характеристики
 3. Ето това ни е проблема. Да се намираш в сайт за помощ и да говориш за пари. Въпреки че в един от постовете съм споменал, че може и срещу заплащане, но да стане както аз го искам. Що се отнася до комерсиалната употреба, все си мисля, че за обществено достъпни неща, за АБСОЛЮТНО ЛИЧНА УПОТРЕБА, не можете да ми намеквате по никакъв начин. Комерсиалното, се счита онзи момент, в който дадена информация е забранена и излишно е упоменато, че не може да се използва, което в случаят не е така. То тогава мисля че след като някой си има по-интересна работа, в случая не би било редно да се намесва и лекичко да "дразни", че хем може да го направи, хем е толкова елементарно за него, че не му се занимава. Господа, ако искате помагайте, ако искате НЕ помагайте. Колелото в този живот се върти и всеки си намира "майстора", каквото посее, това ще пожъне човек! Желая ви много успехи и крепко здраве и дано не дойде ден при вас, в който за каквото и да било, да не ви се налага да имате нужда от нещо, с което никога не сте занимавали и се намерят хора, които да го разбират и да ви кажат, че е прекалено елементарно за тях и не им се занимава. Оставям запитването ми отворено, ако все пак някой друг реши да помогне. И отново с безброй благодарности към plamen_petrov_80 ! Благодаря
 4. Благодаря ти! Аз ако можех и съм работил някога с упоменатите програми, навярно нямаше да моля за помощ. След като е скучно, мога да ти пожелая да бъдеш жив и здрав, а аз ще се мъча по някакъв начин. Интересно ми е, ако бяхме в обратната ситуация, как би се почувствал, при даден от моя страна - същият отговор?
 5. Не знам как точно го е направил plamen_petrov_80, но след като говорих с него, ми каза че го е направил ръчно copy/paste, което исках да избегна аз самият, а той се е мъчил (за което отново изкавам огромна Благодарност!!!) Вие бихте подходили по вашият начин и може би да е още по-лесно! Веднага казвам защо: Правейки запитването и молбата за съдействие идеята ми беше точно такава, а т.е когато се стигне до свалянето, конкретни данни да се изнесат в таблицата, но да бъдат в определени колони - областа в една колона, града до нея в друга колона и т.н. Тъй че аз съм доволен много за помоща, но ако някой може да сътвори програмката, както споменаваш с Питон, Visual, C, C++ или каквоти и да било, може да се включи. Колоните трябва да следват тази идея: Област / Населено място / Адрес/и / Лекар или лекари / Телефон или Телефони / ако има няколко лекари, на един и същи адрес, населено място те да се повторят за всеки един Благоевград / Петрич / ул. Някоя си 25 / Д-р Иван Иванов / 082547889 Благоевград / Петрич / ул. Някоя си 25 / Д-р Пенка Пенкова / 082547889 и т.н @Петър Ангелов, спомена, "това да ми бил проблема" - може би е така, , но в таблицата абсолютно всичко е едно под друго, ако можеш подай някакви идеи, ще бъда благодарен!
 6. Здравейте, благодарение на plamen_petrov_80, всичко е свалено и ми спести няколко дни висене пред компютъра. Безкрайно съм благодарен за бързата реакция и помощ. Бъдете живи и здрави всички! Благодаря!
 7. Тъй като съм в движение и това което успях да видя на телефона, е че наистина си ги свалил, но има вариант някак да ги подреди в някакви колони, както аз желая. (Може и от телефона да е проблема), но ми се видя доста разхвърляна самата таблица. Благодаря предварително
 8. Аз се поразрових както спомена колегата от предният пост за някакви програми и изнамерих туй онуй, но там се казва, че сваля целият сайт за офлайн разглеждане. Което отново ме довежда до това, че и офлайн да е, то отново ще трябва да си прелиствам страница по страница. Та в този ред на мисли, затова се обърнах за съдействие, дали може някой да се отзове, дори и срещу заплащане, някой програмист, който да го сглоби този скрапинг, както му казвате.
 9. Здравейте на всички, надявам се да успея да намеря някой, който да може да ми помогне. Става дума за сайт в който има качена обществена информация, която е за различни райони и е с доста интернет страници (1,2,3 ......), която информация е горе-долу в табличен вид. Имам вариант, в който за 2-3 дни да си я копирам и прелиствам на следващите страници и да я сваля на ръка и след това да си подредя в екселска таблица. Търся и моля за съдействие, ако някой може да напише малък код(програмка), която сама да извърши тези действия (просто не знам как се нарича, защото не съм се занимавал никога). Преди години имах приятел, който програмираше и от друг сайт, тогава сглоби някаква такава програма, буквално за 10 минутки и тогава свърших работа. За съжаление, моят приятел не е сред нас и се обръщам за помощ. Сайта от който искам да сваля данните е: https://services.nhif.bg/references/lists/opl.xhtml Инфото, което на мен ми трябва е : Област, Град, Адрес, Телефон/ни и Имената (колкото и да са може да бъде 1 може и повече. Оставам на разположение за допълнителни въпроси! Благодаря предварително на всеки отзовал се!
 10. Имам два харда по 1 ТB, и С 250 GB, този на който е С (така казано) има в 90% само програми, всичко останало е на този, където надеждата е да не се загуби при една преинсталация. В моят случай, всичко се сваля на десктопа и след определени действия от моя страна заминава извън С. Моя си е вината, че оставих малко място, предимно за програмите, е разбира се може да има, тук-там нещо забравено и да не се знае къде се намира в С (около 300-400 MB), защото от доста години се използва компютъра.
 11. Здравейте, докато се подготвя, накрая се нервирах и всичко занулих. Напрво на нова инсталация и си направих нещата, както аз желая. https://www.hdd-tool.com/videos/windows-10/extend-system-c-drive.mp4 Не знам длаи ще може да се изгледа това видео, НО точно в 0,24 секунда от видеото до 0,25-тата секунда, при мен това нещо не можеше да се случи. А го правя, ТОЧНО както е показано, но явно аз съм бъркащият. Благодаря ви за бързите отговори. Бъдете здрави и прекрасен ден!
 12. Здравейте, явно аз не правя нещата както трябва. Имам два диска С и D - C-то е в червено, почти нямам място, в D-то имам над 600 GB, Много четох, но не можах да се оправя с вграденият разделител, който се предлага и намерих безпланата програма NIUBI ( https://www.hdd-tool.com/video-guide.html ) , която може да се справи с тази задача. Изгледах всичките видеа, които са дали за помощ и работа с програмата, но когато взема някакви GB от D-то и те станат Unlocated и са пред D и преди C, след това, отивайки в С, за да взема предвиденият дял не ми дава да го присъединя. За съжаление, не мога да кача видеото, но от подаденият линк на програмата за Windows 10 първите 3 видеа, съм ги гледал по няколко пъти и НЕ мога да го направя. Къде бъркам? Моля за някаква помощ. Благодаря предварително на всички!
 13. Аз го мисля по този начин: Влиза лицето Х(шофьор) в бара и пита бармана, какво можете да ми предложите от водките(но само да не е еди каква си марка). Бармана(модератора) - Няма да ви дам отговор, защото сте шофьор и за да ви предпазя(превантивно), Първо няма да ви дам предложения и понеже имам "правомощия" ще ви преместя в залата за пиещи сок. Защото моето заключение, е че ще се напиете и няма да можете да излезете от бара и да се приберете с колата до вкъщи(но дали ще се напие или няма???, а дали е дошъл с колата????, аз съм седящ на едно място в Бара(в сайта)) Не ми се обиждайте, пак се повтарям не съм ЗА ползването на такъв софтуер, ПРОТИВ съм, но все пак дискутираме. С уважение.
 14. Добре тогава трябва ли да разбирам че вие се явявате като съдя изпълнител или органът, който може да направи обиск в къщата ми(компютъра ми): Какво имам в предвид: без да има доказателства има наказание(представете си ситуация: Полицай спира кола и казва на шофьора: -Взимам ви правомощията за шофиране(правоуправление)защото довечера ще се напиете като кирка, а това е противозаконно действие), тъй като ценя и уважавам вашите мнения се допитвам до Вас. Ако на някой потребител се даде отговор от сорта на: Първи продукт - цена 50 лв. Втори продукт - 90 лв. Трети продукт - 324 лв. Четвърти продукт - безплатен Пети продукт - безплатен Успех (или каквото и да било)
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване