Премини към съдържанието

nevidim

Потребител
 • Публикации

  78
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

16 Добра репутация

Всичко за nevidim

 • Титла
  Редовен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж
 1. Здравейте, сещам се за един вариант при който като се приберете в Испания, влизате в интернет намирате си клавиатура за вашият лаптоп и си я сменявате без сервиз.
 2. Такаааа jhoro, Ще може ли да ми кажеш как в този опен офис да направя пивота в другия шийт. Сутринта преди да тръгна на работа се опитах да го направя, но някак си я правеше в същият шийт. В ексел знам как да направя нещата, но нали не съм работил с open office и ми е мътна индия. Благодаря предварително.
 3. Здравей jhoro, Най-вероятно си прав, но в преден коментар споменах, че работя с ексел 2007 и 2010, но съвсем случайно отивайки в един от офисите и слагайки флашката за да сваля файлът там го имаше този Open Office и всичко стана миш маш (в предният коментар съм показал и снимки). Най-вероятно само за този open Office и никоя друга подобна програма я дава тази грешка. Да аз съм ги писал тези формули. Що се отнася до записите те ще бъдат доста повече от това число (696) (редовете). Относно шийт "Справка" - записите ще бъдат може би по-малко (защото пациентите в Sheet1 ще се повтарят и когато се въведе ЕГН, на всеки ред ще излиза цялата информация за него, а т.е - кога е бил на преглед, какви изследвания са му правени (на коя дата) и други подобни неща) - нещо от сорта: на дата еди коя си са направени еди какви си неща, на следващият ред отново същият пациент, но с друга дата има други направени неща за него и т.н Това с vlookup - го изпробвах и станаха нещата (Благодаря много) Ако има възможност подай "едно рамо" за функцията datediv, с какво да я заместя в Open Office - т.е с нея отброявам колко дни ми остават до следващото посещение. Благодаря. Edit - намерих функцията за datedif и тя е =days
 4. Здравейте, ето файлчето: ods и xlsx Благодаря ви предварително.
 5. Нямам никаква идея и накрая се принудих да намеря портабъл версия за да го изпробвам, но пак не ми се получават нещата. В голяма дилема съм. Ето и една снимка:
 6. Здравейте на всички, бих желал да попитам за малко съдействие от ваша страна за формули които в ексел работят на 100%, както трябва, но занасяйки таблицата в един офис и отваряйки я на(в) Open Office се видях в чудо: само надписи, че има грешки във тях. Аз нямам такъв Open Office и няма как да ги изпробвам в нас, та в този ред на мисли, ако някой може да удари едно рамо. Ето и формулите: =IF(SUM(F7+$G$3);SUM(F7+$G$3);"") =IF(G6>$C$2;"Предстои преглед на пациента";IF(G6=$C$2;"Ден на преглед";IF(G6<$C$2;"Закъснял преглед";""))) =IFERROR(INDEX(Sheet1!$A$5:$G$2000;SMALL(IF(Sheet1!$A$5:$A$2000=Справка!$D$2;ROW(Sheet1!$A$5:$A$2000));ROW(1:1))-4;1);"") - ctrl+shift+enter Благодаря ви предварително.
 7. Благодаря сърдечно. Аз си мислех, че е нещо много сложно.Бъдете живи и здрави.Благодаря още веднъж.
 8. Здравейте на всички, обръщам се към всички и най вече към quickJO, с молба ако може да споделите с какво се прави това (писане, търсене в google и след това да бъде активно потребителя да може да кликва върху предложеното му). Толкова нескопосано съм го написал, но не знам как да го опиша и поради тази причина давам линк от един от постовете за да разберете за какво питам и как се прави. http://www.kaldata.com/forums/topic/230588-търся-драйвъри-за-лаптоп-dell-inspiron-n5030/?p=2919099 Та кликвате на линка (ТОВА) и след това показвате на потребителя какво би трябвало да напише и какво ще му се покаже, а след това той сам може да кликва върху желаното. Благодаря ви предварително
 9. nevidim

  Редакция на поле в Microsoft Word

  Бих ви посъветвал да премахнете Compatibility mode и да пробвате, какво ще се получи. А т.е да не е .doc, a .docx.
 10. Здравейте на всички. Ако може да допълня нещо от моя скромен опит и почти завършващ второто си висше образование. Вярно е че има много лентяй, които по никакъв начин не се интересуват какво, за какво, откъде, как, защо, поради каква причина и т.н се намират в дадено висше учебно заведение. Но заедно с тях се намират и хора, които наистина искат нещо да научат и да станат компетентни в дадена сфера. Доста често се виждат коментари, че едва ли не търсещият помощ е най-големият мързеливец и винаги е нападан от отсрещната страна. И в този ред на мисли да попитам Вас - защо никой не предположи варианти от сорта на Преподавателя не знае за какво изобщо е в час, дало този учител знае как да обясни самата материя и предмет по който преподава или е там само да си изпее материала и да си вземе хонорара или заплатата??? Въпреки голямото ми желание да науча неща, от които се интересувам и доста прилежното ми посещение на часовете, виждам, че все още има хора, които като говорят, сами не могат да се разберат, а трябва всички останали да имат това умение да разгадаят за какво им говори лицето застанало пред тях??? Хех, подигравка. Съгласен съм с мнението на Emokostov, но донякъде. Защо ли - защото в момента си блъскам главата с едни проекти, които така са ни обяснени, че няма разбиране, а не защото не съм присъствал в часовете, просто защото не са ни обяснени на такова ниво, че да бъдат разбрани - което е кофти не за ученика, а за самият преподавател. AlkatrazBG - в защита съм на задаващият въпрос, защото той наистина пита за малка помощ, а не да му се направи всичко на готово. Бъркам ли или например във вашата сфера вие сте на 100% с всичко запознат и никога не сте имал нужда дори и от съвет и малко помощ? Бъркам ли или сте се родил с вроден интелект и всичко знаете и можете във вашата сфера на работа или подобна тематика? Веднага ще ви дам и пример за коментара ви за многото работа и малкото четене: Вие сам ли си платихте образованието и никога, никой ли не ви е помагал в някакво затруднение? Защото, аз лично свалям шапка на потребителя, че хем ходи на училище, хем ходи да се труди за да може да се подпомага по една или друга причина, а и като гледам не е написал направете ми всичко на готово. Да разбира се и аз не подкрепям готованковците, които искат абсолютно всичко на готово, но в даденият случай нямате абсолютно никакво право да го съдите. Радвам се, че се намират и хора, които влизат в положение и се опитват да помогнат с каквото могат(ще ги видите в горните коментари). Razzares - от това което прочитам си представям следната може би ситуация - магазин(склад, офис) - имате заведени неща, заприходена стока, дадени количества от стоки и артикули, съответно може би има и база данни в която се изписват липсващите стоки(например са свършили) - може би това се има в предвид обобщение - т.е в момента има........, продадени са........, липсват...... - трябва да се направи връзката между отделните таблици. Поздрави
 11. Здравейте, за това ли питате? - Клик
 12. Аз го мисля по този начин: Влиза лицето Х(шофьор) в бара и пита бармана, какво можете да ми предложите от водките(но само да не е еди каква си марка). Бармана(модератора) - Няма да ви дам отговор, защото сте шофьор и за да ви предпазя(превантивно), Първо няма да ви дам предложения и понеже имам "правомощия" ще ви преместя в залата за пиещи сок. Защото моето заключение, е че ще се напиете и няма да можете да излезете от бара и да се приберете с колата до вкъщи(но дали ще се напие или няма???, а дали е дошъл с колата????, аз съм седящ на едно място в Бара(в сайта)) Не ми се обиждайте, пак се повтарям не съм ЗА ползването на такъв софтуер, ПРОТИВ съм, но все пак дискутираме. С уважение.
 13. Добре тогава трябва ли да разбирам че вие се явявате като съдя изпълнител или органът, който може да направи обиск в къщата ми(компютъра ми): Какво имам в предвид: без да има доказателства има наказание(представете си ситуация: Полицай спира кола и казва на шофьора: -Взимам ви правомощията за шофиране(правоуправление)защото довечера ще се напиете като кирка, а това е противозаконно действие), тъй като ценя и уважавам вашите мнения се допитвам до Вас. Ако на някой потребител се даде отговор от сорта на: Първи продукт - цена 50 лв. Втори продукт - 90 лв. Трети продукт - 324 лв. Четвърти продукт - безплатен Пети продукт - безплатен Успех (или каквото и да било)
 14. Извинете ме г-н capnemo, "Предложете ми някакъв windows за моят компютър, но само не ми предлагайте Windows XP." - това означава ли че и например едно такова запитване ще се заключи или премахне, защото разбирате ли, има вероятност да ми дадете предложения, от които бих се възползвал и наранил интереса на трето лице с цел облага? Ако тръгнем от разпоредбите и законодателствата, всяко нещо, което има цена и е публично обявено за продажба - то следва, че е законно. Бъдете много далеч от мисълта, че се заяждам или защитавам някого, напротив - вече споменах, че съм против тези неща, но все пак. Ето моя пример, нямам на разположение странични суми и си кретам с моят win 7, защото не мога да си позволя да си закупя win 8 или 8.1. Поздрави
 15. Здравейте, мога ли и аз да се намеся, въпреки че нямам хиляди мнения и това не означава, че не съм прочел правилата на форума. Защо на всеки зададен въпрос, който се отнася до програма, която трябва да се плати - То веднага се предполага, че темата ще бъде заключена? Или Максимата строги, но справедливи не действа? Аз съм против пиратските неща, но не съм против задаване на въпроси за програми които се плащат. В това мнение(запитване) никъде не видях - Дай те ми крак, Patch, key и.т - кое е лошото или подсъзнанието ни кара да правим заключения? Поправете ме ако греша. Иначе ще се превърнем на нещо от сорта -Даваме отговори за решаване на проблеми само на безплатни програми.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.