Премини към съдържанието

Vasilissa

Потребител
 • Публикации

  26
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

6 Неутрална репутация

Всичко за Vasilissa

 • Титла
  Потребител

Информация

 • Пол
  Жена
 1. Благодаря на всички за отношението! Винаги съм намирала разбиране в този сайт. В крайна сметка смениха дистанционното с друго без всякакъв коментар, записаха замяната в гаранционната карта и това е. Сега си е наред.
 2. Разбира се, че в крайна сметка ще я ползвам. Мисълта ми е, че предпочитам замяна с нов телевизор, а не да ми ремонтират дистанционното и пак същото да ми го връщат. В крайна сметка то не се е развалило след 5 месеца, а съм го купила дефектно. Не е приятно чисто ново нещо да ти го ремонтират, преди да си го ползвал. Затова попитах, дали има такъв вариант - да ми дадат друг телевизор направо. Между другото, купих го от магазина, а не онлайн.
 3. Здравейте всички, купих на майка си нов телевизор, включихме го и всичко си беше наред. На другия ден ме извика, защото не може да го включи. Смених батериите на дистанционното, които иначе си бяха нови и тръгна. На следващия ден - същото. Пак ги смених. Пак тръгна. Сложих старите на апарата за кръвно и ми показа празни батерии - там има такава индикация. Занесох ги и в близкия сервиз, където ми замериха всички ползвани батерии и всички бяха празни. Замерих и поредните, които щях да слагам, те си бяха наред, но сега - един ден по-късно - пак са празни. Не че съм технически грамотна, но такова нещо не съм чувала досега. Да не иска да работи дистанционното - добре, но да ми изпразва батериите за нула време... Моля за предположения. Ясно е, че ще нося телевизора и дистанционното в магазина, но на мен ми се иска да ми сменят направо конфигурацията, а не да ми ремонтират сега дистанционното, при положение, че аз очевидно съм купила дефектно нещо, а не да се е повредило след известна употреба, да кажем, че да чакам да го ремонтират по силата на гаранцията. Знае ли някой дали имам право да искам това? Благодаря!
 4. Поръчах си стъклопакет - обикновено + 4 сезона - на юг съм, топло е и т. н. Предстои монтаж. Всичките му качества проучих, но чак постфактум започнах да се притеснявам , дали това стъкло няма да прави светлината в стаята неестествена, дали не затъмнява, дали не я засенчва, дали не я оцветява според цвета на покритието си? Има ли вариант стаята ми да се превърне в мрачна пещера с неестествено оцветяване? Моля, дайте впечатления!
 5. Vasilissa

  Въпрос за живак!

  Благодаря ти за всички отговори! Аз веднага схванах какво ми казваш, въпросът е, че други хора изразяваха друго мнение и аз затова продължих да задавам въпроси. Ще гледам да съм спокойна! Весели празници и на теб!
 6. Vasilissa

  Въпрос за живак!

  Термометърът е стар - живачен! И, както казах, знам какво трябва да се направи, проблемът е, че не е направено. Не е станало при мен, а при майка ми. И тя не е направила нищо - не го намерила и толкова. Въпросът ми беше, какво може да й стане, а не какво да правя, вече нищо не мога да направя. И какво значи това, което казваш - от една страна 1 термометър не е сериозно нещо, а от друга страна - изпаренията са му опасни и вече е дишано. Живакът е бил някъде там, изпарявал се е и го е дишала, какво имаш предвид, като казваш, че един термометър не е сериозна нещо? Доколко е тревожно - това е всичко, което питам!
 7. Vasilissa

  Въпрос за живак!

  ОК, мерси, ще те послушам!
 8. Vasilissa

  Въпрос за живак!

  Да, имаш предвид, дето пише, че живакът от термометрите не е опасен. Само че на други места пише друго, не знам как да съм сигурна. Разни хора викали ХЕИ или не знам си кого да им обезвреждат, други пръскат със сяра, мият, трият, проветряват, не знам докъде е основанието за тревога и откъде започва параноята. Благодаря ти!
 9. Vasilissa

  Въпрос за живак!

  Да, и аз четох, но все пак пише, че се обезврежда със сяра. А нашият изобщо не е обезвреждан с нищо. Благодаря! Ами знам, че не може, просто питам дали й е навредило про това положение!
 10. Здравейте, първо да кажа, че знам какво се прави, когато счупиш термометър и живакът се разлее вкъщи. Проблемът е, че няма как да го направя. Вчера майка ми ми каза, че е счупила у тях термометъра през пролетта, след това не могла да намери живака. Исках да го потърся аз, но не ми разреши - тя много се дразни, когато кажа, че нещо е вредно и не обича да си разваля спокойствието. И изобщо не вярва, че този живак може да й причини нещо! Няма да изляза на глава! Ако някой има представа, би ли ми казал, дали толкова е опасно съжителството с такова количество живак, бързо ли се изпарява, бавно ли, изчезва ли някога сам ... нещо такова, дали няма някакво успокоение за мен!? Благодаря!
 11. Благодаря, така ще направя! Не мога сама да се справя!
 12. Да викам хората от сервиза, нали? Нищо няма да пипам. Поправимо ли е?
 13. Когато изключа климатика, жалузите не се прибират. Остават отворени. Когато си играя с бутона SWING, осъществяват съвсем ограничено движение. ???
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...