Премини към съдържанието

Profruit

Hardware Team
 • Публикации

  4189
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  4

Profruit е топ потребител на 25 октомври 2014

Profruit имаше най-много харесвания

Харесвания

3203 Уникална репутация

Всичко за Profruit

 • Титла
  наблюдател

Информация

 • Пол
  Неопределен
 • Интереси
  нлп

Контакти

 • Интернет сайт
  http://profruit.blogspot.com

Последни посетители

58158 прегледа на профила
 1. Какви са перспективите в България?

  Кое ти немското на тебе, че лееш мозък от галфонска държава. Социалните помощи? Едно е сигурно. Вземи учи сина ти на Коран и арабски, че от тези английски телевизии яко си се зомбирал.
 2. Dell, модел 2009г. Отдадена сантименталност поддържа тази машина. Гърлото на бутилката в един момент се оказа Wi Fi картата. А сега забележи, някакви си 5.40 долара само решиха кардинално проблема. Това е тя. Frequency Band: 2.4GHz & 5GHz Bluetooth:4.0 Network Standard:802.11abgn
 3. ОК. Нека изясня, за да не се получи развален телефон. Helio X20 с Mali T880 е на 20% по-мощен от комбинацията Snapdragon 625 с Adreno 506. Но Snapdragon 625 е произведен по 14מm техологията, докато конкурента по 20מm. Това прави първия по-икономичен и по-хладен. Игрите не ме вълнуват. Snapdragon има едно безпорно предимство за мен. Може да се инсталира пиратски aptx - кодек и да се наслаждаваш на пълноценен звук чрез синия зъб.Например, всичките ми Galaxy-та са на Snapdragon. Притежавам aptx приемник към домашното стерео, разхождам се у дома с телефон в ръка и си пускам парчета на разстояние до 15м . За тази галимация се иска root. Xiaomi са разработчици и производите им са дело на OEM-заводи. И тук става една манджа с камерите и с екраните, което е гадно. Един и същи модел може да се отличава от брат си според партидата. А това говори за късмет, иначе жълт екран или гадната камера.Дразни още мъглата около точното наименование на модела. Между 4 и 4Х има незначителни визуални отличия, което е капан при избор на калъф и защитно стъкло на екрана. Предната камера и датчиците са на различни места, отделно долу до порта има две винтчета при единия модел, докато при другия ги няма. Лайсните на антените са различни на задния капак. И за да омота окончателно клиентите си Xiaomi решава да премахнe X-а oт 4Х на 4 в глобаната версия. И ново 20, като разиграва желязото с комбинации от количества RAM и ROM. И най-важното. На Snapdragon се предлага Android 7 Helio-то остава на Android 6.
 4. 4 е за вътрешен (китайски) пазар, затова е с спънатия хелио, докато 4х е глобален вариант. Получих с андроид 6 (XRN 4x на SD625) и на другия ден ми се предложи 7. Съгласие и всичко ток и жици. Това при 4-ка е космонафтика с автоклизма и ако объркаш стъпките получаваш жълт кирпич. Преди година се минах с един XRN 3 Pro. Дразнеше дървения MUI и пенсионерския андроид 5.1. Зачетох се в тегобите на руски разбирачи от 4ПДА и стигнах до генералния извод, че повече телефони за китайци - никога. По-добре да подаря парите на клошари, да ги изпият за мое здраве, отколкото да си губя времето в освояване на меко кацане на луната.
 5. Намери книгата на Виктор Суворов "Ледокол" и първата й версия "Ледокол ден 'М'". Чете се на един дъх. После намери документален филм от 4 октомври 1941г, в когото австрийският художник дава обяснение в Берлин, защо напада СССР. Този ход ще разбие в тебе насажданите с години митове на съветската пропаганда и демонизираните такива от жидовските им подгласници. Направи ревизия на войната СССР срещу Финландия 1939г. Хайде де, именно грузинският сатанист я стартира, за да обезопаси Лениград от империалисти.и същевременно освободи финския пролетарият от финските капиталисти. Та накратко. Интернационализъм и износ на болшевизъм към западна Европа, а после по целия свят е заложена в кръвопролитната диктатура на пролетарията, разбирай бляна на шизофреничния параноик Коби.Точно година преди нахлуваването на Вермахта по същата причина ( превантивен удар срещу червените комисари ) Франция и Англия се наговарят, да разбомбят Баку, като лишат съветската машина от нефт и после юруш на маслините от север, но става бой на негри в... ( Дюнкерк) и всеки срещу всеки. С думи прости богати западни жидове срещу съветски е генералната причина за ВСВ, но по средата се оказва Германия.
 6. Само аз ли нямам facebook?

  Заглавието е подвеждащо - "Само аз ли нямам facebook?" ! Защото под него следва анкета - "Имате ли регистриран акаунт в социални медии?". facebook не е общ знаменател на социални медии, а част от такива. Ползвам Gmail, като най-добра поща и в резултат хочеш не хочеш ти се натриса Google+. Не ползвам Google+, но търпя поблажки-те му. Мине се не мине и цъфне поредната гумена глава, която ме последва, за да ми набута личните си шитни. Отделно Google рекламата, която тоже на мига отливам в клоаката. За facebook разбрах преди 10 години по съвет на новоизлюпени псевдо гуру на тема уеб-оптимизация и сео. Един вид, за да разпърдиш за сайта си следва да се регистрираш по социални медии и оттам да облъчваш стадото какво чудо си съградил. Регнах се в facebook и twitter, и по закона на Мърфи разни трансгендери и селски пръчки цъфнаха с охуителните си оферти. На върха обаче бяха А. Шварценегер - губернатор тогава, Б. Спиърс, някакъв сенатор и книгоиздател. За чий хей ме последваха само те си знаят, но философски заключих, че и в техните "китари" дрънка оловна топка. За къс период от време разбрах, че социални медии са площадки сборища на болни хора. Океани от пикове на селски софри, оглозгани кокали и пластмасови чаши, селски сватби, селфита с намек колко съм разпоретина. Става ясно, че насреща изпъкват обречени хора. Без цел и смисъл в живота, избиващи комплексарщина, водени от рутината на безличния им живец към неизбежната обреченост. Най-страшното, което не осъзнават, че споделяйки лични снимки, те подхранват енергитийния вампиризъм, което още повече ги обрича на нищета и духовно падение. Имам регове в VK и Telegram. Причината е онлайн обучението ми. Аз съм рускоговорящ, но там съм пасивен. Това ми е спуснато от горе, от ментора и по този начин научавам за поредния семинар, или вебинар. facebook не трие регистрация, но наскоро срещнах новина, че е изтрила 10 000 профила по немско, за дезинформация. facebook е изобретение на 4-ма американски жида. Единият от тях е бил побъркан на тема талмуд, тора и искал чрез сайта, да популяризира тази религия. Мордехай обаче бил по-проницателен и отклонил тази затея. През 2020 година информацията ще се удвоява на всеки 72 часа. XXI век е векът на Водолея. Водолеите са най-умните хора. Факт! Мордехай решил да продава информация и в разрез с този развой четвъртият се самоотлъчил от групата и заминал в Израел. Завършил духовна семинария, станал равин и сега някъде из Ерусалим пее песнички на жидовския бог. Не е голяма загубата, защото подобно на Мордехай, той не бил програмист, а се грижел за хардуера, консумативите, кафе и пиците. Хората родени в века на Водолея не могат да живеят без facebook (много дълга тема), защото не са "заземени" и тенденцията е че ще става още по-страшно. поздрави
 7. Eлементарно Уотсън! Ти не си ходил при равин, така че как ще ги видиш. Темата следва да се преименува на "Всичко за Исраел, цинизма и конфликтите на valkiria1".
 8. Въпрос за HDD

  Притежавам лаптоп Dell подобно на твоя модел, разполагащ с един полезен порт. Той е комбиниран между USB 2.0 и eSATA. Последното се тълкува като външен sata-порт. Купуваш подобен кабел за 3.5 зелени и ползваш HDD-то. Красивото е, че ще ти изгрее в BIOS и можеш да го манипулираш като вътрешен диск. Да, за да заработи е нужно още външно захранване от 5V, да речем зарядно от смартфон.
 9. Капиталът: Няма кой да работи.

  Ясно. Преситили сте по цял ден да лапате суджук и бира Леденика, защото евреите така оргазнирали вашия живот. И пак те ви набутват с шоколади Своге от 1.40. Обаче еврейският народ не мисли така. И колко евреи лично познавате? За тате мама, лъскавия Айфон и сцепения задник мълча. Евреите ... и пак те са виновни за глобалното затопляне. Моята борба пасти да яде. По-интересно е как глбалния - фото Мексико не ви е изтесларил мнението за такъв открит антисемизъм.
 10. С всяка измината година все по-на кухо биеш! Егати параноята те друса, а на камерата и на микрофона лепенка сложил ли си? През 5 мин тупаш тъпана какви телевизори за всяка стая си накупил от битаците в Люксембург, какви антени си насадил в двора, как с дачиата разнасяш врати и дограма, но за 5 евро на месец се правиш на катунар. Жалко, че жената ти търка кенефи в Люксембург за 4000евро на месец (твои думи). Има прости хора. Има уникално прости. Ти обаче си Белгиеца - върха!
 11. За какво си мислите в момента.

  Как какво? Днес са ти забранени следните неща. Да не ядеш. Да не пиеш. Да не се къпеш. Да не се парфюмираш. Да не влизаш в контакт с другия пол. Да не ходиш с кожени обувки. Долбаемизъм на кубици. А хардкоровете дори от кенеф ще се въздържат. С един бял чаршаф на главата ще се завият и ще чакат да оживеят до утре сутринта, докато брат ти от Долината на впитите шалвари си напляка пържолки с шопска слата и му дреме на синтезатора кой в коя книга ще го метнат. Инфо за метеоролозите: Темп на въздуха +30'С Темп на морската вода +28'С.
 12. Намокрен телефон

  Хайде и моите 5ст за развитие на темата. Професорът е обяснил разбираемо. Сулфатизацията е убила пистите на платката и в резултат - фонът гушнал букета. Всякакви сервизни клизми и шаманизми са загуба на време и средства, още повече за модел от 2014г. Аз също преживявам подобни житейски загуби и в качеството на "работен кон" купувам народния любимец. За лято 2017г това е Xiaomi Redmi Note 4X с Official Global firmware. Снимката е фотошопирана, от официалния сайт, но на живо излежда отлично. Този апарат струва родните 250 лъва. Защо той? Заради: 4000mA батерия IR port FM radio FullHD IPS отличен екран 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa Core процесор oтлична българизация Android 7.0 качествена сглобка Процесор различен от Snapdragon аз не поглеждам. Телефони с този процесор поддържат кодек apt-x (аудифилите знаят защо). Притежавам апарата от месец и никакви претенции нямам. Да, това е бюджетен апарат и слабото място е посредствената камера и залязващия класически дизайн на кирпич. На живо с защитно стъкло и калъф. дерзай!
 13. Проблем с копи-пейс в Linux Mint 18.2 Sonya

  Вече ти казаха защо куца пилето. Сайтът ползва JS и той извращава копирано, а това си личи от самолет, че са добавили такъв скрипт. Изключи го и и копирай. На снимката ми. Първо с включен JS, a след това с изключен. Дебилна защита против дебили. Да, с средния бутон също е вариант, защото скрипта чака събитие от левия, за да се активира, откоето отпада необходимостта да се изкючва JS.
 14. За какво си мислите в момента.

  Имам нов духовен учител. От канадски произход и в последно време четях неговите книги. Никак не са малко. Не съм съгласен с всичко написано, защото касае 20-ти век, но получих нещо ново. Този гуру разглежда човека на три нива. Подсъзнание, Съзнание и Свърхсъзнание. Това ми хареса. Хареса ми още, че е дефинирал законите на Вселената. Той препоръчва сутрин, когато човек се събуди, да повтаря с вяра - "Днес ще ми се случи поредно чудо". Започнах да практикувам и чудесата не закъсняха. Кои малки, кои големи. Онзи ден ми подариха два SSD диска, чисто нови. На другия ден ми подариха кутия с банички, чипс и шише лимонада. А преди това получих поръчка, която много исках, без да промълвя дума за нея. Днес пък ми изплатиха страховките по белия лебед. Още не мога да го прежаля. Един нов трик научих. Казва се край на филма. Представете си кино "Млада гвардия". Имате билет за "Слона моя приятел". Пристигнали сте половин час по рано за вашия сеанс и като муха без глава се въртите в фоайето. В даден момент се прокрадвате в киносалона. Сядате и гледате оставащите 15 минути на филма до края му. Вече знаете как свършва филма. Излизате и отново влизате в салона. Гледате филма от самото начало, но го възприемате различно от седящия до вас, защото знаете завършека. Представете си, че това е филма на вашия живот. Вие мечтаете за нещо. Нов дом, нов автомобил, нов нещо си. Остава само да повярвате, че сте гледали този филм. Филма на вашата мечта. Жадуваното само ще влезе в вашия живот. Тази година така и не се изкъпах в морето. Опита ми днес, да попълня този пропуск завърши без резултат. Изпълнявах друга заръка на гуруто. За дълъг живот. Сутрин яж като цар, на обяд като принц, а вечер като просяк. Само плодове. Смокини, сини сливи, банан, малко бяло грозде, един пъпеш и бира за финал. Вечерях на брега и цъкнах залеза. Подарък за вас ... знам ли, може деня ви да отмине без чудо, а това е тъжно. Инфо темп на въздуха +32С темп на морската вода +30С И не забравяйте, при мен настъпи 5778г. Да е честита ... и си пожелайте само живот и здраве, останалото ще го получите от филма.
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.