Премини към съдържанието

Profruit

Hardware Team
 • Публикации

  4175
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  4

Profruit е топ потребител на 25 октомври 2014

Profruit имаше най-много харесвания

Харесвания

3170 Уникална репутация

Всичко за Profruit

 • Титла
  наблюдател

Информация

 • Пол
  Неопределен
 • Интереси
  нлп

Контакти

 • Интернет сайт
  http://profruit.blogspot.com

Последни посетители

57696 прегледа на профила
 1. За какво си мислите в момента.

  Имам нов духовен учител. От канадски произход и в последно време четях неговите книги. Никак не са малко. Не съм съгласен с всичко написано, защото касае 20-ти век, но получих нещо ново. Този гуру разглежда човека на три нива. Подсъзнание, Съзнание и Свърхсъзнание. Това ми хареса. Хареса ми още, че е дефинирал законите на Вселената. Той препоръчва сутрин, когато човек се събуди, да повтаря с вяра - "Днес ще ми се случи поредно чудо". Започнах да практикувам и чудесата не закъсняха. Кои малки, кои големи. Онзи ден ми подариха два SSD диска, чисто нови. На другия ден ми подариха кутия с банички, чипс и шише лимонада. А преди това получих поръчка, която много исках, без да промълвя дума за нея. Днес пък ми изплатиха страховките по белия лебед. Още не мога да го прежаля. Един нов трик научих. Казва се край на филма. Представете си кино "Млада гвардия". Имате билет за "Слона моя приятел". Пристигнали сте половин час по рано за вашия сеанс и като муха без глава се въртите в фоайето. В даден момент се прокрадвате в киносалона. Сядате и гледате оставащите 15 минути на филма до края му. Вече знаете как свършва филма. Излизате и отново влизате в салона. Гледате филма от самото начало, но го възприемате различно от седящия до вас, защото знаете завършека. Представете си, че това е филма на вашия живот. Вие мечтаете за нещо. Нов дом, нов автомобил, нов нещо си. Остава само да повярвате, че сте гледали този филм. Филма на вашата мечта. Жадуваното само ще влезе в вашия живот. Тази година така и не се изкъпах в морето. Опита ми днес, да попълня този пропуск завърши без резултат. Изпълнявах друга заръка на гуруто. За дълъг живот. Сутрин яж като цар, на обяд като принц, а вечер като просяк. Само плодове. Смокини, сини сливи, банан, малко бяло грозде, един пъпеш и бира за финал. Вечерях на брега и цъкнах залеза. Подарък за вас ... знам ли, може деня ви да отмине без чудо, а това е тъжно. Инфо темп на въздуха +32С темп на морската вода +30С И не забравяйте, при мен настъпи 5778г. Да е честита ... и си пожелайте само живот и здраве, останалото ще го получите от филма.
 2. Програма за запис на гласа + добавяне на ФИЛТРИ

  На твое място бих си инсталирал синтезатора на Стивен Хокинг. Intel го пусна безплатно, а от Github можеш да го довлачиш. ЦРУ ще те гепи за налъмите на кукуво лято.
 3. Хендсфрий съвместимост

  Профил Hands-free (HFP) 1.5 и профил Headset (HSP) 1.1 Хвърляй се, но отзивите за тази джаджа са предимно негативни.
 4. За какво си мислите в момента.

  При мен заработи. Проверих в два различни браузъра. Просто изтрих бисквитките и полето цъфна, а до момента на тази манипулация го нямаше.
 5. Задаване на sudo потребител в Debian

  В обяснението ми ще се огранича до Ubuntu. Параметър -u, --user означава "print only the effective user ID". На практика това е вашия първи потребител (non-root user) , създаден по време на инсталацията на ОС-ма. Така е прието, да се присвоява число ( UID ) 1000. На www-data, например, е 33, а на root e 0. Преобразуване на числото в име : cat /etc/passwd | grep 1000 поздрави!
 6. Проблем с пукнат и 'черен' екран на Samsung Galaxy S3

  Елементарно става с Ubuntu 16.04 и монтиран USB хъб, Конкретно USB версия 3.0. Свързваш фона към хъба по USB и той изгрява като монтиран диск в системата. После си преточваш каталога DCIM и си в джаза. Няма значение от версията на Аndroid, защото притежавам модели от серията Galaxy SII, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7. До един се разпознават и обменям файлове, без да се налага ръчкане из андроид менюто. Навремето имах Мotorola Nexus 6. Телефонът се изплъзна от джоба на ризата и екранът се пръсна, но чрез описания горе начин си извлякох снимките и документите. Относно прикачените ти снимки , ето как. Успех!
 7. Авторска снимка, от която да стане нагледно как изглежда USB тестера. Тук няма ни микрон намек за калибриране, но ти понеже си "големия разбирач" заподозря платка с LM25965 и се изживя като Шерлок Холмс. Ближи си сладоледа и си слушай яката музика, а да и много здраве, и .... НМП.
 8. Kупи си USB_Tester/Doctor ( Digital LCD USB Mini Current and Voltage Detector Mobile Power USB Charger Tester Meter ). Разход за 2.60$ ~ 4.0$. Kaлибрирай го. Много удобен прибор за наблюдение на напреженията на токоизточници. USB 3.0 следва стандарти различни от USB 2.0. Вероятно напрежението на порта е над допустимото и съответно електрониката на флаш диска загрява. ""При бързия трансфер и при голямото количество файлове...." са ала-бализми.
 9. Не е точно така. Не е ридампула, а най-обикновен датчик на Хол. Ридампулите се ползваха преди много години в механичните клавиатури. Друг е въпроса, че този датчик на Хол с успех може да се замени с ридампула, но тук опира до умения и сила на постоянния магнит.
 10. Човка за 936

  Soldering Tip for 936 Station Set на марката HAKKO и се раждаш. Разбира се не при Сульо и Пульо, Петров и прочие тенекеджии, а директно от жълтите. Има няма 8~10 зелени за подобен комплект.
 11. Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

  Купиx си трион. Избрах с най-добрата стомана. Прибрах се и над три часа правих аутопсия. Не можах да я вдигна на плота и право на пода, като утилизатор. Помните ли историята на един евреин, завърнал се от Тибет. Как с една риба нахранил народа. 2017 години по-късно историята се повтори и нищо не е случайно. Един българин от Якоруда повтори чудото и нахрани народа с една тиква. На галено, българинът нарече природния дар урановата тиква. Режеш, пакетираш, звънец на входната врата и на ти тиква, да ме помниш. Накрая си направи тиквеник и печена тиква, а каквото остане през рендето. Следва да призная, че вече 24 часа съм на тиквена диета. Морал За да получиш, първо трябва да дадеш! И колкото повече раздаваш от сърце, толкова повече ще получиш.
 12. Иврит сафа каша, но няма по-точна аналогия с твоя иврит. Ни едно от обясненията ти/превода/интерпретацията не е вярно. Самоучка, някакъв ляв учител, караш по учебници от 1956г или Google хоби. Но следва по-тъпото от разясненията. За чий хей набиваш неспокопсания си иврит в тема за Библията?
 13. За какво си мислите в момента.

  През 1987г Холивуд пусна на големия екран култовия филм "Хишникът". Главната роля изигра австриецът Шварценегер. Науката счита, че човешкия мозък се състои от милиард клетки. Част от тях са така наречените синапси, които формират паметта. Мисля, че филма куплира над 100млн синапса в мен. Нещо повече, издигнах го в култ, в религия. Успехът на картината роди очакваните продължения, които обаче са неповече от гротеска на първородния син. Пак по това време изгря друга картина с С. Уивър - "Пришълецът". Минаха 30 години. Аз извадих надувния басейн и го инсталирах под шатрата на Ксеркс в двора на Исидор. Мотивът за това действие бе нежелание да ходя на море, а да се плацикам на двора. Но този акт не биде, понеже не си намерих банските. Нуди не ми се отдава. Папараци на рояци. Мина седмица, мина две, после влязох в пандиза, после излязох и мина още две седмици, за да свърши еволюцията своето. Басейнът се превърнал в инкубатор на хишници. Това ми светна след като всички съседи около мен започнаха да се оплакват от настървени хеликоптери. По ръце и крака следи от флюски, все едно тарантули са ги смукали. И ето дадох име на това събитие - нанороботите от Якоруда. Не звучи, никак даже, та мисля за нещо по-оригинално, но друга мисъл ме смущава. Пациентът А наред с мултивитамини и амфетамини редовно е поемал под форма на прахчета изпражнения от български селяни. Жалко, колега все пак, но д-р Морел отнася тайната на рецептата. Мда, курбан се оформя и изненада за гостите никога не пречи...български селянин от Якоруда. A сейчась полный Achtung! Реших да дам покой на сетивата и се отдадох на поход без посока. По едно време се оказах в поле с тикви и избрах най-малката. Едвам я метнах в багажника. Тежи 72кг. Помолих съседа да ми помогне. От улицата до вкъщи я мъкнехме като насрани. Егати урановата тиква и после иди ми разправяй, че евреите не били виновни. Утре май ще купувам бичкия. После ще раздавам, защото съм Добър. Добрият винаги побеждава! Нощ лека мислители ...
 14. За какво си мислите в момента.

  Машината е супер и само хора с ампутирана техническа мисъл не могат да я оценят като шедьовър на немската промишленост. Онзи ден погребах белия лебед. Приплаках на раздяла. Стоя на светофара и някаква кифла с чисто нов джип се заби в багажника с 60км/ч. Стоиш и изведнъж страхотен удар и грохот на изгърбени ламарини. Възглавниците се отвориха, а това означава спиране от пътя и в автоморгата. В течение на една седмица оставам в живите за втори път. Според законите на Жидовия ме чака пореден съд, който може да се избегне ,ако се договорим с торпедиската. Морал - не е важно колко си прав/виновен, важно е колко сухо имаш в джоба. Загубата реших да възстановя като се загледах в посочения модел. Като редовен клиент свалиха от цената с 9600лв. Три цилиндров турбо мотор, учудващо голям багажник и разход 5л/100км. Налага се обаче да изчакам 170 дни, преди да попълна заветното число 3 в гаража си. Навремето, 97г беляза подобна черна полоса в живота ми, за което дадох курбан за здраве. Настанало е време да повторя ритуала. От Ихалиакала Хю Лин научих една простичка молитва: "Аз те обичам. Прости ми. Съжалявам много. Благодаря ти." Това работи и когато ми е черно пред очите тя ме връща обратно към живота. Важното е да изричате думите от дълбините на душата си.
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.