Премини към съдържанието

Profruit

Hardware Team
 • Публикации

  4247
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  4

Всичко публикувано от Profruit

 1. Не. Тук се получи хранилка за мозъци. С господин am-am сме стари познайници, мисля над 10 години. Много ми допада потока на неговите мисли, затова си позволих, да ги интерпретирам и финиширам. Какъвто и да е човек по натура той си остава социално същество. Мозъкът тежи около 1.5кг, но заделя над 20% от енергията за свои нужди. Над 20% от въздуха пак той усвоява. Мозъкът обаче има нужда от една свойствена храна - общуване с други мозъци и той не може, да гладува дълго без нея. Излиза че с господин am-am сме на една вълна! Разделихме си шоколадче. Признавам, не знаех отенъците на дебил, но знанието е сила зарита в книгите и това изравни сконфуза. След дебил следва имбецил и накрая идиот. Дебил и имбецил ми звучи по-натъртено, по-качествено. Най-страшното наказание в лагерите е изолатор. Сам сред дебели стени без светлина. Загубата на ориентация след първите 24ч води до шок за мозъка, следващите 24ч до лабилност и въпрос на часове е умопобъркване. Рекорд в това отношение е 64дни в Алкатраз. Това било известно в Римската империя и се прилагало още по-страшно. Към наказания за всеки случай връзвали на гърба му умрял. Ако мозъка му в тъмната килия не се пръсне, то умрелия логично се разлагал и повличал с себе си здравата плът. До Магнето, харесвах младия Ханибал. Брилиянтен ум, обноски, знания, маниери, физическа красота. Те обаче не са виновни с Магнето. Просто е. Човек се ражда добър, но цял живот се учи да бъде зъл. Пред малки деца до 2г възраст разиграли куклен театър. Едно пате и две мечета. Зеленото било добро, а червеното лошо. Зеленото помагало на патето, а червеното налитало на двамата приятели. В края на сценката психолог се доближавал до малкото дете и поднасял двете мечета. 20 майки доброволки и 20 пъти децата избирали доброто. Излиза, че в мозък на възраст годинка-две има зашит код, който ориентира детето в социалната игра Добро срещу Зло. Ако продължаваш да четеш книги ще разбереш, че всезнанието е власт. Наблягам на умните книжки и те винаги ме извеждат на един и същи път, че най-силната мощ в Вселената е Любовта. Само че тя е подметната на рафта и яко събира прах. В една от лекциите чух интересна хипотеза. Първобитният човек бил хиперсексуален и често налитал на животни. Това обяснява произхода на маймуните. Да, стана дълго и за да не доскучи спирам. Става трета година как задочно уча психология и така. А, да, симпатизирам и на аутистите. Много яки мозъци, завиждам им. Ти коя героиня си избра? И за лична консумация - Нео не е избраният. Агент Смит е, а той май е вакантен...
 2. Profruit

  Хакерство

  Да не страдаш от катаракта на очите?
 3. Toва обаче не изчерпва отговора. От семинара в Москва научих две ценни неща. 80% от обкръжението ви изобщо не ги интересува вашите проблеми. Тези които демонстрират някакво внимание на практика си слагат тръба между ушите. Емпатия, симпатия, антипатия са доста в страни. Интересното е с останалите 20% как възприемат вашите проблеми. Те просто се кефят отвътре, но се опитват да го прикрият отвън. Вторият ценен съвет е да си изберем подражател. Не идол, не да станем шестица на някого, а именно да се вживеем в супер герой. Избрах си Магнето. Той е интроверт, индивидуалист, социопат, интелигентен. Вдъхновяващ момент е пресоването на немските каски от разстояние. Светът се напълни с дебили и поредния преречил ти се на пътя му провиш чугунения череп на трътка. Първо правило - не ти пука че е дебил или изпускаш парата на вътрешните си чувства.
 4. Profruit

  Въпрос за смяна на процесор на старо дъно

  Така и не каза коя версия е текущия B.I.O.S. Новият процесор поставя условие ver. F5 и нищо не пречи да флашнеш последната версия. Това е RAM памет десктопна версия - 2GB ddr2 800MHz. Погледни в средата една малка осмонога интегрална схема. Това е флаш памет и съдържа SPD файла на паметта - всичкото бля-бля за нея. Това инфо се съпоставя с заложеното в B.I.O.S. и ако няма разбирателство става негърска свадба. Отпоява се с фен и се прочита от евтин USB програматор. С обикновен HEX редактор се търси 4-ти бит. Обикновено той е 03 (означава деcктопна памет ), а 02 съответно за лаптоп, нетбучна. Съвпаденията се заменят с дъмпа от новата памет в дъмпа на B.I.O.S. Запоявяш флашката обратно. Флашваш с новия дъмп и честито. Имаш дъно с max memory 4GB. profit...
 5. Profruit

  не мога да заспя

  Clonex 0.5mg Clonazepam - сънотворно действие лека форма. Oxazepam - по-сериозно средство с широк спектър: страх, тревога, повишена раздразнителност, нарушен сън. 1час преди лягане. Escitalopram - много сериозен агрегат. Нейромедиатор антидепресант, който нулира негатива в съзнанието. Работи особено. Пие се в продължение на един месец и едва след това настъпва подобрението.
 6. Profruit

  Отношенията между САЩ и Русия

  Ти като слезеш от влака за Люксембург ... точно ти и твоята Белгия дремите на Путкин на фара.
 7. Profruit

  Свързване на 5.1 съраунд система към лаптоп

  Официален няма, но може да се излъже с горепосочения. Това важи и за вин8 и разните му подверсии. Разбира се, хубаво евтино няма, но за 12лв и лек компромис е удачна.
 8. Profruit

  Свързване на 5.1 съраунд система към лаптоп

  Въпросната аудио външна карта е на чип CM6206-LX и е една идея по-добра от вградената в лаптопа. Ще ти свърши работа (5.1 съраунд звук ) и може да се намери на половин цена нова. Драйвер за нея (XP, WIN7).
 9. Profruit

  вреди ли магнита на лаптопа

  Сори, забравих че си падаш по антиквариата: Passat B2, IBM Thinkpad T4x от 2003г. Ти обаче си девствен и продължавай да пишеш вицове за чукчи.
 10. Profruit

  вреди ли магнита на лаптопа

  Ами ти вярно си класическа дрисня. Хайде се образовай инже тогава, нали и блядския ти е роден.
 11. Profruit

  Смяна на столицата на България?

  Ako се стигне до преместване на всички "съборетени", дайте гаранции, че няма да забравите наследствената къща на Белгиеца! Моля!
 12. Profruit

  За какво си мислите в момента?

  С редовните влакове ходи жена ми, аз обикалям битаците за нови телевизори и сателити. Не мога да търпя началници над главата ми. Ако нищо не изпадне го удрям на снимане на бозайници. Поздрави, обядвам печено пиле, остана трътката от вчера.
 13. Profruit

  За какво си мислите в момента?

  Как къде? В Белгия, на 10км от Люксембург. За 9 кило-юро яздиш нова дачия и там по солниците.
 14. Profruit

  За какво си мислите в момента?

  За такъв пасат ли иде реч? Автомобил над 20 години минава задължително два пъти в годината технически преглед и това води неминуемо до продажба на скрап/старо желязо. Ако все пак сантименталността надделява и собственика търпи такава жертва, то на 30г рег. номерата се снемат и се закачат с надпис ретро автомобил. Напълно сериозно и с него можеш да се возиш само в празнични и почивни дни. Около мен Volkswagen Passat B5 са на изчезване, а Volkswagen Passat B6 лека полека се стопяват.
 15. Profruit

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Браво! Бис! Време е да си върнеш стария ник – Ясновидеца! И за протокола. Настъпи обяд. Днес ще ходиш ли за печено пиле или ще оглозгаш остатъците от вчерашното?
 16. Profruit

  вреди ли магнита на лаптопа

  Магнитът се е залепил за носеща планка на матрицата. Не е желателно да е в близост до машината. Всеки лаптоп има вграден датчик на Хол и това може да го смути.
 17. Profruit

  Сайтът AliExpress

  Чак пък масово - пресилени думи. От aliexpress.com минава за най-сигурно между китайските магазини. От 2013г пазарувам редовно от споменатия сайт, предимно чукачки. Скъпите поръчки бяха няколко неттопа, таблета и телефона за лични нужди. Най-скъпа покупка остана навремето един OnePlusOne. Изключително грозен телефон, когото лансирах на бивш съветски гражданин. За изминалия период съм открил 9 диспута и всичките спечелени - недополучени или дефектни. Последният диспут, например, бе че търговеца 20 дни не екстрадира пратката с обяснението - китайска нова година е и всички са на село. ОК, вдигнах диспут и лека нощ деца, след седмица ми върнаха парите и същата хуйня си купих от друг търгаш. aliexpress е онлайн търговска площадка, на която се регистрират китайски търговци и китайски производители. Разбира се измежду тях има еднодневки, които се опитват да пробутат дефектна стока. Те си личат по ниската цена и лошите отзиви оставени от клиентите им. Така че, изборът ви нека се води от количеството заявки и съответните отклици. Друг момент при мен е, че си открих карта с 250$ лимит точно за този сайт. Основната ми сметка е в международна банка, а алиекспресната карта е заведена към пощенска банка. Преводът от една сметка в друга е въпрос на кликове. Тази галимация ако нещо изпуши и човекът взе парите и каза - чакай ме тук. Разните карнавали, фиести и 11.11 са чиста форма на чистене на складове от залежали шитняци за лапнишарани. Финални думи. aliexpress.com не минава за евтин, а една идея за по-сигурен. поздрави...
 18. Никой не те дърпа за езика. Ти сам потвърди думите ми. Математиката е точна наука. Ти си на 53 годинки. Завършен енергиен вампир - това не е обида, а класификация в психологията. След 7 годинки си на пенсия. Все тая, от социални помощи на социална пенсия. Ще стигат за нет та цикленето за русия ангел, матовата гъркиня, англичанката лезбиянка, португалката и волгата, да продължава докато кацнат извънземните. Страшното е, че деня премина в нощ за разказите около шестицата в живота ти. Как не ти пука черепа от толкова мозък вътре, но бас държа, че простатата ти се е превърнала на пергамент, а белгийката плаче за отварчка за миди. Клошарчето Калитко, етническия българин, кандидат милионерчето на баницата от Люксембург, което според същата математика ще измие дачията-мечта едва през 2021 година. Oh mein Gott! Има прости хора. Има тотално прости ... има и царе на простотията, но белгиеца е Избраният, защото ни червено, ни синьо хапче му трябва!!!
 19. Profruit

  Какъв е обхвата на TP-LINK TL-WR840N

  Смени текущите 5 dBi антени на 8 dBi и обхвата ( приемане - предаване ) забележимо ще се увеличи. Поздрави!
 20. Profruit

  Как да стана милионер в Luxembourg ?

  Има съществена разлика между лък и арбалет. Оръжие създадено 5000г преди Христа. Малоизвестно е как тези оръжия са били ползвани в Средновековието до появата на барута. Само по себе си стрелата изстреляна от тези оръжия не носи онази тежест, която се очаква от нея - смърт. Пронизването не винаги е смъртоносно и се налагало усъвършенствуване. Намазване с отрова. Кураре например, за което европейците ще узнаят след като открият Новия свят. Европейският вариант бил много прост. Стрелите се мажели с лайна. Изпражненията на самите стрелци били достатъчни за целта. Попадайки в вражески солдат - изпражнението предизвиквало инфекция и мишената умирала след време от болест. Пеницилин също нямало. Нещо повече. Изпражненията на армията се събирала грижливо по време на обсада, а катапулти мятали лайняните бомби по крепостите. Идеята тук била да предизвикат погнуса, гадост и също заразяване на ранени. Каквото повикало такова обадило. Рововете около замъците били първобитни минни полета. Те били запълнени с отходи, разбирай лайна, включително животински. Тази смес воняла злокобно, но всички зад стените волно търпели. След кратка екскурзия в Чехия разбрах, че първия кенеф в света е тяхно изобретение. Величието сядало на дървен трон с дупка, а улей отвеждал отходите в рова. Разбира се WC-съоръжението се намирало в горните етажи на зданието, заради особеностите на земното привличане. За какво ви разказвам всичката тази шитня? Търпение, все пак Люксембург е все още монархия, а родната гладна кокошка просо сънува. Естествено след като чехите изобретили сортит за вожда си следвало да помислят и за биологичните нужди на половинката му. Но при жените природата е леко друга и съотвено ми показаха разликата с мъжкия сортит. Трон няма, а дупката е много по-голяма. След като баронесата се изкендза в длъжност влиза оторизиран утилизатор. С огромна лопата в ръце той изгрибал фекалите и логично ги мятал в рова. Екскурзоводът дебело подчерта, че подобна длъжност удостоявала с голяма чест лайнометача. Виждам, че на някой им светна лампичката и вече събраха пъзела. Да пишеш по малките часове на нощите поредните циклофрении, говори за погребан редовен полов живот. Най-малкото се очаква поне, да пърди по това време под един юрган с русия ангел, след като десет години цикли за амура на живота му. Но не, снимащият бозайници, инвеститора на дачия, вундеркинда по сателитни телевизии, маркетолога по покупка на телевизори от Люксембург се усетил, че все още не е станал милионер. Жалко, че живее толкова близо до Люксембург, а за всичките тези години можеше още един трофей да добави до цигулката и ламповия усилвател - Лопата за мятане на лайна. Да не мислите, че великата херцогиня не ака.
 21. Profruit

  Пито от извора

 22. Profruit

  Как да кажа на родителите си че имам гадже?

  Белгиецът пие от извора. Юнашки глътки с голямата кофа! Дачия комби. Телевизор от Люксембург. Не ползва твърд диск и заради хакерите е преминал на перфоленти. Гора от сателитни антени. Диплома по маркетинг, даже оплетката на кабелите на ламповия му усилвател е от косите на елфи-девственици, а цигулгата от метеорит. Чат ли си?
 23. Profruit

  Засилване на звука на слушалките

  USB към компа. RCA към усилвател. 3.5mm гнездо към слушалки. Никакви претенции за драйвери към Win10, Android, Linux. Ръгаш и откриваш нов свят.
 24. Все едно си сиамски близнак с Белгиеца. Той такива мокри сънища дращи по форумите. Остана да си купиш дачия. Да я консервираш в гаража, после да се научиш как се опъват сателитни тенекии. Все пак делиш граница с него и 5 евро за зомбиране с телевизия е клизма отвсякъде. Не спирай да пишеш. Преди малко разбрах, че си мятал лайна на село и пак там като сумнабул от зори до зрач си бил главен герой в някакви селяндурски конспирации.
 25. Profruit

  Аудио система

  Забавно сколько можно придумать невнятных классификационных признаков, для самых, казалось бы, очевидных вещей. Аз съм от поколението, което школите учиха на истинските неща. Светът регресира и като резултат наплоди всякави умопомрачителни технически термини, които да залъгват дебилите. Да си прост е все едно да си умрял. Пак ще се срещнем умнико.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.