Премини към съдържанието

moondarck

Потребител
  • Публикации

    5
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за moondarck

  • Титла
    Новобранец

Информация

  • Пол
    Мъж
  1. moondarck

    Проблем с asus n56vz и допълнително SSD Adata

    Да си жив и здрав още 100 години, днес ходих до сервизния център направиха каквото им показах и стана , дано темата е полезна и за други Поздрави!
  2. moondarck

    Проблем с asus n56vz и допълнително SSD Adata

    Бях чел някъде , че има пинове които трябва да се прекъснат, та съм склонен да вярвам, че причината е тази. Колкото до по-горните варианти, форматирах хард диска, рових целия биос като съм го настройл да търси и да показва само SSD като възможен boot device, тъй че от това не е , може би проблема е хардуерен, както се вижда на картинката, а и caddyто ми е кйтайско естествено възможни са дефекти... значи ако тази схема е същата и при мен трябва да се прекъсне "Manufacturing diagnostic пин-а?
  3. Здравейте, притежавам въпросния лаптоп, с версията от 2012 когато още нямаше опция за SSD , а и тогава не бяха толкова навлязли. Закупих си Адата sx900 128гб - ползвам такава и на настолния компютър , скоростта е убииствена. Поръчах в един сервиз в Сливен / Инфобокс или нещо такова се казва / кади / caddy за хард диск 2.5инча, монтираха ми SSD на мястото на HDD, а HDD отиде в кадито на мястото на оптичното устройство, всичко ок , биоса засича всичко, инсталира се и новия windows 7 x64 . Да обаче почвам да инсталирам разни неща, и иска рестарт , тръгва да се рестартира windowsa , стига до едно положение и така си остава, екрана остава черен , не мигат никакви лампи , а само свети тази че е включен лаптопа, пробвах ъпдейт на биос, гледах разни натройки и по него всичко си е както трябва , контролера е на AHCI (то ако не е на това даже не иска да тръгне windows) пробвах да форматирам на ново HDDто , няма ефект, нито се рестартира, нито гаси, нито даже иска да заспи както трябва, а всеки път се налага за да го изключа да задържам хардуерния бутон за on/off. Интересното е че когато disconnect-на кадито с HDD всичко си работи перфектно , гаси , рестартира няма проблем, щом го свържа , проблема пак се появява , някакви идей?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.