Премини към съдържанието

"БУК-М2Е"

Потребител
 • Публикации

  574
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от "БУК-М2Е"

 1. "БУК-М2Е"

  Господин Президент – Чувате ли се какво говорите!?

  Специално на този и.д. президент, и тези правомощия са му много! Този, най-слаб и безличен президент, които сме имали до момента, ако имаш власт, такива поразии щеше да направи, че управлението на Буда, щеше да ни се струва като рай.
 2. "БУК-М2Е"

  Господин Президент – Чувате ли се какво говорите!?

  Това е последното предупреждение, което получаваш. Спазвай правилата и всичко ще е наред - тоест пишеш и изразяваш каквото поискаш мнение, без проблем. Не ставай смешен пич, не може да триеш мненията на хората, само защото те не ти харесват, и не нарушават абсолютни никакави правила, даже и измислените "правила" на форумите! Спазвай ТИ правилата на форумното общуване, и тогава може да искаш другите да ги спазват! За четвръти път ми триеш мнение, напълно безпринципно! Що се касае до предупреждението: не се излагай-има хиляди проксита, и няма да е добра идея от твоя страна, да увеличаваш фалшивите регистрации във форума!
 3. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Кои стоят зад протестите: Потомствено мразещите комунизмаНаследниците на фашистите от шпицкомандите на Гешев, извършвали масовите убиства в периода 1941-1944Средна, едра буржуазия и кулаци, пострадали от национализациятаКриминалният контингент от периода 1893-2013 г, които успяха да натрупат и узаконят капитали от контрабанда, наркотици, проституцияЧастите на СДС и ДСБ, които извършиха опустошителен погром на националната индустрия, селско стопанство, здравеопазване и образованиеМалоумната тълпа от красиви безмозачни същества, тумбеци по над 100 кг, платените с голите цици, клоуните, жонгльоритеТ.н. нова „средна класа“, много пътувала „по света“Част от телевизиите и журналиститеИ всичко това с финансовите инжекции на- „Отворено общество“ (Сорос), Amnesty International, Human Right Watch, Фондация "Америка за България" (Франк Бауър), Иво Прокопиев, Бойко Борисов, Цветелина Бориславова
 4. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Нека да си припомним, какво стана на тази дата, през 2008 г, в Русия, със задкулисното участие на Юнайтед Стейтс....същите тези "миротворци" и "борци за демокрация", които сега финансово и морално инжектират протестиращите, с едничката цел- насъскване и тотално разделение на нацията, гражданска война и втори финансов колапс на България! Ще го допуснем ли??? http://www.itar-tass.com/data/Graphics/LargePhoto/4403.JPEG
 5. 2 парчета http://www7.zippyshare.com/v/34776489/file.html Парола: 11111
 6. Аз също мога да подтвърдя, че още първият ден, когато излезе, го тествах и наистина не работеше...някакъв бъг сигурно.
 7. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  сегашният е лукова глава!
 8. да да...видях! хитмана с Касперски и Битдефендера става убиец!
 9. Е това как да го разбирам? За мен засечката прилича на касперска засечка! възможно ли е инкогнито хитмана да работи и с касапа? .........а да...видях по-долу...работи и с касперски! Еми това е много добре!
 10. Хм....странна засечка, с дефиниция на "Hitman Pro"??? Таза дефиниция за мен си е направо "касперска"!! Да не би инкогнито Хитман да работи вече с Касапа???
 11. флага няма нищо общо ип-то? А кво е "прокси"?
 12. какво е това "институция"? .......... пп. ще те помоля, да си разкараш този чуждестранен флаг от подписа, че ме дразни...а и не е българския! нали демократите сте преди всичко...българи! Покажи го!
 13. Аз мисля, че за да сЪ опрай доверието на хората в институциитИ, трябва да се вкарат повече кифли, кухи лейки и калинки в управлениету. Ти кво мислиш пу въпроса?
 14. Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните тестове за 2013 гВ малките таблици е дадена обобщена класация на програмите, получена чрез осредняване на резултатите. Последната таблица "Комплексна класация" е получена чрез преизчисляване (по моя формула) на общата детекция, с отчитане на влиянието на пропуските, т.е. "комплексна оценка" е резултат от "наслагването" на "класация детекция" и "класация пропуски"! Чрез "комплексна класация" се придобива цялостна обобощена представа за всяка програма!В дясната част на голямата таблица, са дадени осредненните резултати за всяка от програмите.В долният ред на голямата таблица е даден осреднен резултат по всички програми, за съответният месец....също интересна статистика.Считам, че максимално допустимата разлика в коефициентите, съгласно "комплексна оценка", е 2%! Т.е. програми имащи повече от 2% разлика, спрямо първата програма в класацията, не би трябвало да считат за надежни, на този етап от развитието им! С други думи- последната програма, на която би могло да се заложи, на този етап е NOD32! Интересни резултати се получават от Excel, ако се построят диаграми... Може да се каже, че като цяло, че общият, сумарен, комплексен тренд на детекция, за всички програми е ....надолу, а тренда на пропуските...на горе! За феновете на NOD32 и Avira, мога да кажа, че програмите се е запътили сериозно по нанадолнището, съдейки по числата, и тяхното прогнозирано бъдещо движение,...обратно- Аваст върви плавно нагоре.
 15. Те не знаят....и халхабер си нямат- какво точно искат! Говорил съм много пъти с колеги, някои от които даже ходят на протести: искат едно- "да ги няма комунистите!"...и от там насетне- нямало значение кой ще е! Относно въпроса на темата: нужна е ясна програма (нарочно не говоря за правителство), разписана по месеци, чрез която в края на четвъртата година от управление да има покачване на жизненият стандарт на българина с минимум 50%! Забележи, че говоря за жизненият стандарт, т.е. за покупателната способност, а не за заплатите. Защото какъв е смисъла - заплатите да скочат с 50%, ако и цените скочат с 50%? От там насетне, мен лично, не ме интересува кой колко е крал, колко и кога е крал и т.н.... Простичко и ясно- покачване на жизненият стандарт с минимум 50%. За горното мое искане, има директно практическо решение, без това да е свързано със вземане на заеми и всякакви опити за въртележка в енергетиката: Печалбите на фирмите- законов фикс на 10%-ово европейско ниво. Това ще доведе до директно покачване на заплатите с минимум 30%Банките- лихвите с 50% надолу. Няма кой да плаща ипотека 6-7%, при средна заплата официална 750 лв. Лихвите трябва да кореспондират със жизненият стандрат, а не чрез тях да се търси компенсация на риска. защото колкото по-висока е лихвата, толкова по-висока е вероятността от нейното НЕвръщане!Ако тези две мерки се сумират- отсксока в жизненият стандарт даже ще е към 70-80%! И всичко това- без никакви "инвестиции" и "подпомагане на бизнеса". "Лошото и неприятното" тук е едно едничко нещо: някои хора просто ще печелят по-малко...но те и без това печелят доста! Т.е. това, което предлагам аз е- адекватно преразпределение на създадената от работника/служителя добавена стойност, т.е. една много по-голяма справедливост! И на никой няма да му мине през главата да ходи на протести и да сваля правителство! ДОХОДИТЕ (ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ)- тук е заровено кучето! Всякакви клишета за "морал в политиката", нови конституции...бла, бла...е "вятър и мъгла", ако не се реши въпроса с ДОХОДИТЕ!
 16. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Е що пък да не мИ интересува, пък??? чи кво му е лошото на момичиту, я глей как знай политиката......и комунистити ги прай на сапун, фаренхайт-маренхайт за нищу го няма.... що пък да не я зема за жена?? такваз оправна жена ви тряя на мен....да вика и подскача по площади и да мачка комунистити...мдаааа...
 17. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Препоръчвам първо да минеш опреснителен курс по граматика, и чак тогава да пишеш по форуми! Роднини ли сте? http://www.youtube.com/watch?v=xrL-ea8eRAY
 18. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Добре! тук съм съгласен! кажи ми простичко и ясно- кой ще дойде на мястото на БСП, ДПС, Герб и Атака? Кой? кажи ми кой, кажи ми какво ще предложи ново, което ще повиши жизненинят стандарт на българина, и веднага излизам на протеста!!! Ако обаче не можеш - вадя тежката "базука" от поста №124 и я насочвам срещу вас...защото без да имате алтернатива искате да разрушите цялата къща! Разумен човек няма да го допусне! И ще ти кажа още нещо- докато протеста няма лице, докато протеста не се оглави открито от някоя и/или някои реални партии и/или коалиции, той НЯМА ДА УСПЕЕ! Това ти го гарантирам!
 19. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Система за тежък залпов огън- "Буратино"! ПОДКРЕПЯМ! Подписа ти обаче е уникален и ще остане завинаги в историята! Мушморока му с мушморок....на президент шЪ ми сЪ прай!
 20. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Ако имаш електорална подкрепа- ще влезеш и без пари! Трябват ти пари само за регистрацията! Пич 1% е 35-36 хиляди гласа! Това е смешно число и се набира чрез фейсбука елементарно...особено сред 20 годишните! Така копна субсидийката и този тарикат! Задължително трябва да се вдигне за субидия...хайде да не са 3%, но поне 2%, т.е. наполовина от прага за влизане! Но да даваш 12 лв/глас, при това всяко от 4-те години- това е жив обир на хората! какво са 35 хиляди гласа- един стадион!
 21. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Абе кой ще вземе на сериозно това, до скоро, несериозно момче?!? Трябва да се премахнат субсидиите за извънпарламентарни партии, които имат резултат под 3%! така ще се елиминарат автоматично всички стихийни партийки партийки, възникващи с едничката цел- да се докопат до заветният 1%, осигуряващ автоматично 4 годишното лежане по гръб на Хаваите!
 22. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  А не! Грешиш! Да ти "разшифровам" малко резултатите. Тези, които наистина искат избори, са мушмороците искащи "веднага" (15%) и мушмороците искащи "до края на годината" (26%), т.е. общо- 41% са реално искащите избори! Истината е, че тези които искат избори "догодина", са скрити подръжници на правителството, които изобщо не искат избори...И мога да ти кажа, че когато "догодина" наближи, тези, които сега искат "догодина"- вече няма да искат! Т.е. да обобщя реалната картинка: 41% - реално искащите избори, а останалите 59%- реално НЕ искат избори! Опаа....май пак стигнахме до сакралното "златно сечение" 60:40!!!
 23. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Което значи, че 29% изобщо не искат избори....което значи, че няма и да има!
 24. "БУК-М2Е"

  Протести в страната (продължение)

  Къде са ръгнАли тия американски мекерета, с 3% да ми свалят правителство!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.