Премини към съдържанието

Stoyannnov

HJT Team
 • Публикации

  1428
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1359 Жестока репутация

8 Последователи

Всичко за Stoyannnov

 • Титла
  Developer

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

6389 прегледа на профила
 1. Има ли оправия за този диск/hdd/?

  Пробвай с hdd regenerator , като изчакаш процеса докрай.
 2. Благодаря. Ще го пробвам този метод с Excel, и все пак ако някой има други предложения да пише.
 3. Покажи да видим как става номера. С офис пакет 2010 съм.
 4. Да кажем, че имам таблица с X и Y, като X и Y имат по 10 стойности. Искам софтуер по-възможност безплатен, който да изчертава графика: Снимката е примерна! по X и по Y от стойностите в таблицата. Разбира се после тези графики трябва да може да се принтират. Операционната система е Windows 7 SP1 x64bit Поздрави!
 5. Безплатен хостинг за изображения

  https://imgur.com/
 6. Темата се маркира като решена, защото основният проблем е решен, а останалото бяха просто профилактични проверки.
 7. За да ти дам още стъпки, значи има още неща, които трябва да се премахнат и да се провери системата отново. Кое причинява грешката е трудно да се каже, доста неща се изчистиха, вероятно едно от всичките.
 8. Някакви трудности ли срещате или.. ?
 9. Оправи ли се проблема? Стъпка 1 Изтеглете: ADWCleaner. Затворете всички браузъри и стартирайте AdwCleaner.exe. Натиснете бутона SCAN. След като приключи проверката натиснете бутона CLEAN. Програмата ще затвори излишния софтуер и ще започне почистването. След като приключи почистването ADWCleaner ще поиска рестарт. Съгласете се. След зареждането на системата отидете до: C:\AdwCleaner и потърсете лог файл с името AdwCleaner[C0].txt. Публикувайте съдържанието на "AdwCleaner[C0]" в следващия Ви коментар. Стъпка 2 Изтеглете: HitmanPro. Запазете файла на вашия десктоп. Стартирайте програмата. Забележка: Програмата ще се актуализира, след актуализацията HitmanPro ще се рестартира. Натиснете бутона "Напред". Сложете отметка на лицензионното споразумение и натиснете отново бутона "Напред". Кликнете върху "Не, искам да извърша еднократно сканиране на компютъра" и натиснете бутона "Напред". Програмата ще започне да сканира. Сканирането ще отнеме ~2 минути. След като сканирането приключи от списъка с намерените обекти(ако има такива) изберете Apply to all => Ignore. Натиснете бутона "Next" и след това бутона "Изнеси резултатите от сканирането в XML файл" и запазете лог файла на десктопа. Отворете лог файла, копирайте съдържанието му и го поставете в следващия Ви коментар. Забележка: Ако от падащото меню няма Ignore тогава просто затворете програмата след края на проверката без да премахвате нищо! От My Computer => Tools => Folder Options => View => Сложете отметка пред "Show hidden files, folders and drives". Натиснете Apply. Влезте в C:\Programdata\HitmanPro\Logs прикачете лога към следващия Ви коментар.
 10. Стъпка 1 Деинсталирайте от контролния панел: Spybot - Search & Destroy Стъпка 2 Прикачете следните два файла за анализиране във https://www.virustotal.com/bg/ и дайте линкове от анализите: C:\Windows\SysWOW64\lzhfldr2.dll C:\Windows\system32\lzhfldr2.dll Забележка: Файловете може да са скрити! Стъпка 3 Изтеглете файла fixlist и го запазете на вашия десктоп. Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона FIX веднъж! Почистването ще започне, не използвайте системата! След като приключи, ако ви поиска рестартиране, съгласете се. След като зареди системата публикувайте лог файла с име fixlog.txt, който се намира на десктопа Ви. Забележка: Текущия фикс да не се използва на други системи! Стъпка 4 Моля изтеглете Malwarebytes Anti-Malware 3.2.2.2018 Final и я запазете на вашия десктоп. Стартирайте файла mb3-setup-consumer-3.2.2.2018.exe и следвайте указанията за да инсталирате програмата. След като инсталацията приключи програмата ще стартира автоматично. Отидете до табът Settings => Protection > и под категорията Scan Options включете опцията "Scan for rootkits" като преместите плъзгача надясно. Отидете до табът Scan, и изберете Custom Scan и след това натиснете бутона Configure Scan. Сложете всичките отметки и натиснете бутона Scan Now Ще започне проверка за зловреден софтуер. При някои инфекции можете да видите съобщението: "Could not load DDA driver" Натиснете "Yes" на това съобщение за да позволите драйвера да се зареди след рестарт. Разрешете на компютъра да се рестартира и след това продължете с останалите инструкции. След като проверката приключи ще се появи списъка с резултатите (ако има намерени обекти). Ако програмата е минимизирана докато сканира ще се появи следното съобщение ако има открити заплахи. Натиснете бутона View Scan Results. . Натиснете бутона Quarantine Selected. Изчакайте да се появи прозореца подканващ ви да рестартирате и след това натиснете бутона Yes. След рестарта, стартирайте отново Malwarebytes Anti-Malware. Отидете то табът Reports и отворете лог файла с името Scan Report. Натиснете бутона Export и след това => "Copy to Clipboard" Поставете съдържанието на лог файла с клавишната комбинация Ctrl + V и го публикувайте в следващия си коментар.
 11. Не съм сигурен къде да се насоча и аз...... Не може 2 биос-а да заделят абсолютно еднаква хардуерна памет има нещо друго. Старите дъна са много капризни откъм памет и си мисля, че трябва да се намери марката/размера/честотата памет която е тествана/работила при производителя. Друг вариант не виждам.
 12. Пробва ли да върнеш старите плочки на стария BIOS?
 13. Не се занимавай. BIOS-а е гладен . Некадърен BIOS може да направи подобно нещо. Виждал съм при 8GB памет 7 да са заделени. Но не и на лаптоп. Префлаша обикновено оправя нещата.
 14. Беше ми интересно, доста специфичен проблем. Обикновено виновникът е смотания BIOS, но в случая може да се окаже и RAM паметта.
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.