Премини към съдържанието

Stoyannnov

HJT Team
 • Публикации

  1738
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1675 Жестока репутация

Всичко за Stoyannnov

 • Титла
  kaldata маниак

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Габрово

Последни посетители

9415 прегледа на профила
 1. Stoyannnov

  Windows 10 нов лаптоп

  Засегнати са файлове от кернела. Задължителна проверка на RAM-паметта и твърдия диск. За паметта https://www.memtest.org/ изтегля се iso файла и се записва с RUFUS на флашка. Буутва се флашката и се тества паметта. В зависимост от обема и зависи и продължителността на теста. 8GB плочка поне 10-12pass-a. За твърдия диск само инструмента на производителя. Какъв е твърдия диск?
 2. Функционира ли като хората? Не прави проблеми? Някакви неразбирателства с драйвера?
 3. Вероятно имате и предишни предупреждения и затова са постъпили така. А за да деактивират акаунта значи някой е докладвал видеото.
 4. Stoyannnov

  Търсене на игра

  Прилича малко, но и тя не е.
 5. Stoyannnov

  Търсене на игра

  Прегледах списъка и не я откривам..... Благодаря, но за съжаление не е тя. Искам да вметна, че може би не се води изцяло FPS. Помня, че имаше 1 мисия с пожарогасител. Военна база е в пламъци и трябва да се огаси пожара. Имаше пожарогасители, които взимаш. Кофти работа... не си спомням много
 6. Stoyannnov

  Проблем с caps lock- WINDOWS 10

  Само т'ва ги оправя тия от съпорта:
 7. Велтера се лепи от външната страна на кутията.
 8. HDF изобщо знайш ли к'во е , фазер за гърбовете на секцийте и друга подобна мебел. И обикновенно е с нищожна дебелина. Дори 40 ватов говорител ще мести това дърво.
 9. Абе каква вата какви 5 лева. Пак повтарям тва да не са ви домашни тонколони.... къде изобщо сте виждали вата в автомобилен бас бокс......... И в 15/20 литра обем като натъпчеш вата какво става? Какво пдч секция ли ще сглабяш? Само MDF дърво. Без никаква вата. И ако смяташ да го правиш отворен обем, по-дълъг бас рефлектор означава по-ниска настройка на бокса. И е добра идея тръбата да е заоблена в 2-та си края по ръбовете.
 10. Баси глупостите.... Що не изгледате ей туй видео по-долу. За да разберете, че авто озвучението не ви е домашното озвучение с врътката за звука. Тука целта е да се вкарва "прав" сигнал в говорителя, а не начупен, защото усилвателя над 50% от мощността си криви на копеле. Пример: 100 ватов говорител при 100 ватов усилвател, няма как да го захранва на пълна мощност защото усилвателя още на 60-70% от gain-а си криви и ще повреди говорителя с калпав сигнал. Ако усилвателя да кажем е 300 вата при говорител 100 вата. Усилвателя ще захранва пълноценно говорителя. При правилна настройка на gain-а усилвателя ще свири перфектно на 100вата без да има крив сигнал. Защото самия той няма да е усилен на 60-70%.
 11. Затова казах, че трябва усилвателя да се настрои от човек който е на "ти" с нещата. Усилвателя има т.н. Gain. От него се настройва амплитудата на сигнала. Цялата настройка става чрез формула и измервания. Така ще се предпази говорителя от изгаряне. При обратното както ти каза, усилвателя ще вкарва крив сигнал(distortion) в говорителя и баса ще е некадърен и ще повреди говорителя.
 12. Май не си виждал стокови изпълнения от завода. Всички такива са тип затворен обем с говорител предназначен за това. Никакво спъване не е. Твърд бас, защото настройката на кутията е такава. И на 30 херца може да се направи кутия, обаче със 100 ватов говорител на 30 херца......
 13. Напротив!!!! Подобни кутии се правят за говорители, които свирят в затворен обем. Ниско честотните говорители, които са предназначени за отворен обем изискват доста обемна кутия. А в случая мястото е силно ограничено, затова търси нискочестотен говорител предназначен да свири в затворен обем. Фибро стъклото не мога да кажа колко трябва да е дебел, не съм правил все още такива кутии. 10" или 12". По-скоро 10", заради ограниченото място. 12 инчовия е по-голям и ще изисква по-голям обем. Поне 2 пъти по-мощен от говорителя. Така ще се избегне Distortion или на Български кривеж, който влиза в говорителя. Защото от крив сигнал също може да съсипеш говорителя. Съответно усилвателя ще трябва да се настрои от някой разбиращ, за да не се получи пък обратния ефект. Клипинг в говорителя. Т.е. да влезе по-силен сигнал в говорителя, от този който може да поеме той. Обаче, аз смятам, че щом след смяната на източника на звука(плеъра) се е развалил баса, то най-вероятно се касае за кофти плеър.....
 14. Лично аз бих избрал варианта с по-голямото SSD. Не са толкова скъпи, напреднала техонология са и са достатъчно надеждни. Ще се въздържа от предложения, защото ще стане война в темата.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...