Премини към съдържанието

Stoyannnov

HJT Team
 • Публикации

  1738
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Stoyannnov

 1. Stoyannnov

  Windows 10 нов лаптоп

  Засегнати са файлове от кернела. Задължителна проверка на RAM-паметта и твърдия диск. За паметта https://www.memtest.org/ изтегля се iso файла и се записва с RUFUS на флашка. Буутва се флашката и се тества паметта. В зависимост от обема и зависи и продължителността на теста. 8GB плочка поне 10-12pass-a. За твърдия диск само инструмента на производителя. Какъв е твърдия диск?
 2. Функционира ли като хората? Не прави проблеми? Някакви неразбирателства с драйвера?
 3. Вероятно имате и предишни предупреждения и затова са постъпили така. А за да деактивират акаунта значи някой е докладвал видеото.
 4. Stoyannnov

  Търсене на игра

  Прилича малко, но и тя не е.
 5. Stoyannnov

  Търсене на игра

  Прегледах списъка и не я откривам..... Благодаря, но за съжаление не е тя. Искам да вметна, че може би не се води изцяло FPS. Помня, че имаше 1 мисия с пожарогасител. Военна база е в пламъци и трябва да се огаси пожара. Имаше пожарогасители, които взимаш. Кофти работа... не си спомням много
 6. Stoyannnov

  Проблем с caps lock- WINDOWS 10

  Само т'ва ги оправя тия от съпорта:
 7. Велтера се лепи от външната страна на кутията.
 8. HDF изобщо знайш ли к'во е , фазер за гърбовете на секцийте и друга подобна мебел. И обикновенно е с нищожна дебелина. Дори 40 ватов говорител ще мести това дърво.
 9. Абе каква вата какви 5 лева. Пак повтарям тва да не са ви домашни тонколони.... къде изобщо сте виждали вата в автомобилен бас бокс......... И в 15/20 литра обем като натъпчеш вата какво става? Какво пдч секция ли ще сглабяш? Само MDF дърво. Без никаква вата. И ако смяташ да го правиш отворен обем, по-дълъг бас рефлектор означава по-ниска настройка на бокса. И е добра идея тръбата да е заоблена в 2-та си края по ръбовете.
 10. Баси глупостите.... Що не изгледате ей туй видео по-долу. За да разберете, че авто озвучението не ви е домашното озвучение с врътката за звука. Тука целта е да се вкарва "прав" сигнал в говорителя, а не начупен, защото усилвателя над 50% от мощността си криви на копеле. Пример: 100 ватов говорител при 100 ватов усилвател, няма как да го захранва на пълна мощност защото усилвателя още на 60-70% от gain-а си криви и ще повреди говорителя с калпав сигнал. Ако усилвателя да кажем е 300 вата при говорител 100 вата. Усилвателя ще захранва пълноценно говорителя. При правилна настройка на gain-а усилвателя ще свири перфектно на 100вата без да има крив сигнал. Защото самия той няма да е усилен на 60-70%.
 11. Затова казах, че трябва усилвателя да се настрои от човек който е на "ти" с нещата. Усилвателя има т.н. Gain. От него се настройва амплитудата на сигнала. Цялата настройка става чрез формула и измервания. Така ще се предпази говорителя от изгаряне. При обратното както ти каза, усилвателя ще вкарва крив сигнал(distortion) в говорителя и баса ще е некадърен и ще повреди говорителя.
 12. Май не си виждал стокови изпълнения от завода. Всички такива са тип затворен обем с говорител предназначен за това. Никакво спъване не е. Твърд бас, защото настройката на кутията е такава. И на 30 херца може да се направи кутия, обаче със 100 ватов говорител на 30 херца......
 13. Напротив!!!! Подобни кутии се правят за говорители, които свирят в затворен обем. Ниско честотните говорители, които са предназначени за отворен обем изискват доста обемна кутия. А в случая мястото е силно ограничено, затова търси нискочестотен говорител предназначен да свири в затворен обем. Фибро стъклото не мога да кажа колко трябва да е дебел, не съм правил все още такива кутии. 10" или 12". По-скоро 10", заради ограниченото място. 12 инчовия е по-голям и ще изисква по-голям обем. Поне 2 пъти по-мощен от говорителя. Така ще се избегне Distortion или на Български кривеж, който влиза в говорителя. Защото от крив сигнал също може да съсипеш говорителя. Съответно усилвателя ще трябва да се настрои от някой разбиращ, за да не се получи пък обратния ефект. Клипинг в говорителя. Т.е. да влезе по-силен сигнал в говорителя, от този който може да поеме той. Обаче, аз смятам, че щом след смяната на източника на звука(плеъра) се е развалил баса, то най-вероятно се касае за кофти плеър.....
 14. Лично аз бих избрал варианта с по-голямото SSD. Не са толкова скъпи, напреднала техонология са и са достатъчно надеждни. Ще се въздържа от предложения, защото ще стане война в темата.
 15. Stoyannnov

  Търсене на игра

  Не е делтата, гледах я и поне още 200 игри които са подобни. Мерси за листа, ще го прегледам и ще пиша след това.
 16. Stoyannnov

  Търсене на игра

  Търся стара pc игра. Имаше мисий за изпълнение. Героя е от армията и можеш да сменяш оръжия и т.н. има First Person (ако помага до някъде това). Не си спомням за точна година, но някъде около 1998 до към 2005 да е играта. В този диапазон. Бая дъртичка е, щом съм я разцъквал на първия ми компютър. Вече 3-ти ден я търся.
 17. Stoyannnov

  Схема за тонколони

  Никъде. Това нещо в каквото и да го сложиш все тая.
 18. Командата работи отлично. Не се забелязва проблем със системните файлове. Не знам, защо я стартираш. Тя няма да оправи иконите на дяловете. Щом има проблемен твърд диск, се използва инструмента на прозводителя на твърдия диск. Макар, че едва ли ще го спаси. Прави backup(резервно копие) на всичката важна информация и я запази на флашка, облак или друго място. Но да е на повече от 1 място задължително. След което сменяш твърдия диск с нов. Има вариант да се оправят иконите, но ще даде други "дефекти" операционната система, заради лошите сектори по твърдия диск.
 19. Посочи само дяла, който искаш да клонираш. А не целия твърд диск, защото очевидно е по-голям от SSD-то.
 20. AOMEI Backupper Standard 5.6 FREE Избери "Clone" отляво и избери "Disk Clone" Избери мястото от което ще клонираш. В твоя случай твърдия диск или само дяла, който искаш да клонираш. След това посочи Next. Посочи мястото където ще се съхрани файла. В случая SSD-то. Посочи "Next". Забележка: Мястото където ще се съхрани клонирания "файл" ще бъде форматирано и данните ще се запишат на чисто. В следващия прозорец посочи отметката "SSD Alignment". Това означава, че клонирането ще се извърши на SSD така целия процес ще бъде оптимизиран за SSD. Имай предвид, че не можеш да клонираш от GPT в MBR и обратното. Трябва да е GPT => GPT/ MBR => MBR и обратното. Поне не в безплатната версия. Избери "Start Clone". След като процеса приключи избери "Finish".
 21. Направи 1 снимка и я качи тук да видим за какво иде реч. Каква е причината да стартираш командата "sfc /scannow" ?
 22. Stoyannnov

  Проблем с BSOD (dxgkrnl.sys)

  Вероятно има проблемен драйвер. Пратих ти тема. Там е написано как да пуснеш Driver Verifier, за да провери всички драйвери инсталирани на системата. Не е изключен варианта и видеокартата да е проблемна, но нека тръгнем от софутера. Провери всички драйвери с Verifier. Ако има проблемни ще ги преинсталираш и ще видим след това как се държи Windows.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...