Премини към съдържанието

NoMeJodas

Потребител
 • Публикации

  1755
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от NoMeJodas

 1. И пляс един руски парцал пак, и край вече. Ти и ти си над нещата, теб та знаем. Можеш да припкаш само като парле, ама иначе ти лично нямаш нищо. Празен от присъщо съществуване. 👎👎👎 WOW....!!! 😂😂😂😂 Такова нещо не съм чувал от никои, никога. Нашия толкова вече ги е разбрал и прозрял че, направо вижда "чисто"...!! Хахаха 😂😂👎 Е добре де, ти въобще чуваш ли се като говориш??? Хахаха 😂😂😂😂 Добре, един въпрос само. Защо ти е необходимо толкова да се правиш на голямата работа? Или викаш, ти за какво иначе да се занимаваш. Като не се наслаждаваш и на тази екстра. Нали трябва да се храни "наслаждането". Хаха 😂😂😂
 2. Тъкмо се чудех къде си, и напълно предвидимо се появяваш и ти. Просто и ти като другия, няма къде другаде да сте. И брей, ти си можел да говориш като нормален човек? 🤔 Каво стана с тука има тука няма, а? 😅 Аз викаш съм си виновен, а? Аз ей така си плюя просто? И да съм си променил търсенето на кусури? Хаха.. 😂 Това защо не го каза нито веднъж на Шунаята? Защо не му каза че да гледа хората, какви китки са, не правилно? Това на кой телевизора е? Че гледа такива филми? Аз имам достатъчно лични причини да си го правя каквото си поискам. Първо. Второ, той като е толкова просветен, защо въобще му се привиждат такива работи? А че се наслаждава на екстри, няма да го споменавам! Хаха Защо не отговаряш на нито един подобен въпрос? То на фона на нещо което си струва, има един кусур. Иди дойди, както казват старите хора. А то само кусури, и дори да не го гледам с лични пристрастия. Пълна боза и бъркоч от фантазии. И ти си същия, само че мотивите са ди други. Ти си отглеждаш отрочета във всички теми, ей така просто, са има. Сам си ги култивираш, фатмето типичен пример. Жертва. Понижи ви във длъжност, чин. Вече не сте били просветени ами пробудени само. Шшш алооо... Как може такова нещо. 😂😂😂 Ти ся само пробудени ли си и ти? Или просветен? Хахаха.. 😂😂😂😂
 3. Защо не пробваш? А? Страх ли те е? Или не си убеден все още че, ще ти помогне? И още веднъж ще кажа, много е смешно това да ми търсите из нета смисъл и значение на такива неща. Това няма нищо общо с това което е. И няма начин да се разбере, без да се преживее през практика. А ако не ти се практикува, тогава можеш да си намериш нещо друго на друго място да правиш. И след дългогодишния ти стаж тук, накрая пак нищо не разбрал. Офффф...!
 4. Ти колко си практикувал мантра че, извади есенцията..????? Хахах, не мога да спра да се смея, честно. Това което е написано че означава, е просто един опит да бъде описан, ЕФЕКТА от мантруванетео. А за да започнеш да мандтруваш, трябва много други практики предварително да си усвоил, и като цяло да си разбрал и подготвил. Как, или по точно кое, как действа на ума, и защо. Да си я усвоил до такава степен, че да си се убедил сам във всичките и ползи и ефекти. И тогава разбираш, какво има предвид това обяснение. Ама без да си направи всичко това, а ми се говори и ми се прави че, разбиря някои. Е просто един глупав човек, и да не чуди защо го бъзикат. Хахаах, наистина си точно такъв, издухан вече. Ти какво разбра от това? Или си го интерпретира, както ти отърва. Да си оправдаеш нуждите? Това има съвсем друг смисъл и значение, и така както си го изкарал от контекст. Не потвърждава издуханото ти мнение и отношение. Ти искащ, да кажеш. Че може да се постигне просветление без учител? И, ти ми се сравняваш със Буда.....?!? Това ли искаш да ми кажеш? Буда е ходил при много учители преди, сам да седне и да практикува медитация. Той сам я е развил, но основата на медитация я има много преди Буда.
 5. Хахах, и ти чакаш някой в интернет, от форумите. Да ти обясни какво значи? Хахах 🙂 Щом това очакваш, си точно това мнение което съм написал за теб. И ето го веднага потвърждението, колко типично. Толкова предсказуемо. Ето точно това за което аз винаги говоря. Благодаря на неосъзнатото същство, което веднага го доказа. Така учи и разбира от всичко. И сега вече, ви е ясно и разбрахте какво е мантар, какво е дакини? Хахаха, той даже "есенция" на какво не знае, а пък иначе и мантрата е разбрал. Аве Вуня...!!!! Хахаах 🙂 Ако знаеш само колко труд трябва и упорита практика, докато разбереш какво е мантрата. За какво се използва, и какъв ефект има. Практика трябва. Ама без учител който да тия предаде, никой не може да разбере какво е, и я практикува. Без да ти бъде дадена от непрекъсността на линията. С помощта на трансмисия от учителя. А не, да ти цитира един пишман, отвсякъде издънил се пич, да ти обяснява какво е из форумите. Хахаха.... Ти нещо нередно в това не намираш ли?
 6. Ах, стига е човек. След годините ти участие във тази тема, задаваш такива въпроси? Не си разбрал още какво е мантра? И как и защо се използва? Ами, после се чудиш защо звучиш направо налудничаво когато говориш за Будизъм тук. Как да знаеш, когато никога не си практикувал. Как да знаеш, когато никога не си се интересувал истински. Как, да знаеш когато още не си разбрал собствената си същност. Когато започнеш да практикуваш Будизъм, това което говоря от самото начало. Да започнеш да прилагаш техниките, методите на които той учи, ще разбереш какво е мантра. И дакини още не си разбрал какво е? Ми поне да беше се информирал интелектуално, какво може би е. Защото за да разбереш какво е, трябва да медитираш. Да използваш собствения си Ум, за да разбереш, какво е дакини. Иначе само на представи, това което всички правите тук. Първо ти не си, четящ темата просто, пак се променяш както ти отърва. Ти си твърд участник тук от години. Знаеш много добре какво се случва тук. И как въобще можеш да кажеш, че различните школи са нещо различно! Всичко е едно и също, Будизъм. Няма разлика в и между будистките школи. Всички имат една цел и следват един Учител. Буда. Единствената разлика е, медитативните практики които прилагат и техните резултати до които водят. Във абсолютно нищо друго не се различават. Ама как да знаеш, това толкова елементарно нещо. Ако съвсем малко се беше позанимавал, щеше да видиш сам сега. Колко ти е безсмислен въпроса.
 7. Rurk, я кажи ти. Може ли човек, който прави и постъпва по този начин. Да ми се бие в гърдите че е голям будист, просветен, прозрял празнотата и говори от името на големи учители. Да си позволява да казва на хората че живеели измислени животи, и да им обяснява колко не разбирали, а пък той колко разбирал? И едновременно, да се опитва да накара да му завидеят, докато той се наслаждавал на екстри, чисто материални? Може ли въобще такъв човек да ми има и минималното осъзнаване към което води Будистката практика? От сега ти казвам че, не. Няма как. И че не трябва да се допуска, такива въздухари да си правят гаргара с тези неща.
 8. Този тъп руски, който те знам как и колко го знаеш, какво ми го тролиш непрекъснато? Тези неща си ги постваш сам на себе си явно. И какво трябва да докажеш сега с това? Край вече, всички мирно. Фагмето, каза и даде инструкции, а другите да мълчат. Хахаха 😂😂😂 Единственото което правиш е да ми доказваш все повече своето дебилство, въобще осъзнаваш ли какъв проблем ти е това? А че те сърби и не ти дава мира, това отдавна е ясно. Ти си често, най смешния човек който съм срещал, който има такива претенции и се изказва относно будизма по такъв начин. А, да няма никакъв шанс даже да види, коло е далече от това да е разбрал и практикува будизъм правилно. Ка се наслаждаваш на екстри тогава? Как ти се превиждат меки китки? Осъзнат ли ти е филма въобще? И ако тролиш за да трупаш мнения и постовете ми за теб да минат назад в темата. Където съм ти показал, че няма как да си този за който се мислиш. Няма проблем, аз съм тук. Ще ти го цитирам. Докато не отговориш на всички обвинения. И не спреш да се държиш като бидиски говорител или PR на будистки учители. И ако и аз ще стана като теб, да ми се при виждат разни работи от комплекси. И на твоята схема, не мерси.
 9. Оле, колко си глупав само. Ти наистина си се помислил за някой обаче. Всичко в тези сутри е, описано от реализирани и посветени учители, не от дрисльовци по форумите. Те са постигнали просветление след дълго и упорито упражнение на Будистки метод на медитация. Ти искаш да ки кажеш че, си постигнал всичко това че имаш правото да ми се изказваш от тяхно име и като най просветения? Логика ще ми използваш след като си постигнал пълно просветление. А не, логика по принцип. Или ти с логика постигаш просветление, теб та знаем. Няма как да ми говориш като такъв, а ми се наслаждаваш на екстри. Разбери го това! Колко пъти да ти обяснявам, че си много сгънал будист! Най елементарния пример, как е постигнал Буда Просветление. БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕДИТАЦИЯТА, И ПО ВРЕМЕ НА МЕДИТАЦИЯ......!!!!!
 10. Саунде слушай какво ти пее канарчето. Това са директни просветления, трябва и нас да ни втрещи внезапно. Още първото изречение показва авсолютна липса на структура, както в разбирането така и в опита. Първо явленията не се анализират с логика, това е някаква представа пак, плод на общите ти обърквания. И медитация? Хаха, нали се става зеленчук от медитацията? Нали било да си бил кух? От кога започна да говориш за медитация? И въз основата на какъв опит? На никакъв! Както всичко останало си присвойл и това понятие за нуждите на целите ти. Да си задоволява малкото и, въпреки претенциите, абсолютно непознато Аз. Честно си адски безрамник, как може такова нещо! Осъзнати и неосъзнати миражи? Хаха, естествено. Логиката ти (която е като на малко детенце, което си дрънка просто), казва че трябва да има нещо такова, но. По това че няма начин метод, с който да се достигне и преживее всичко това. Само се говори за него, но сам не може да се усети. Че всеки който говори за нещо което не е преживял и усвойл. Е абсолютен, дрисльо. И другата поредна глупост което си издрънкал, "многослойността и различни характеристики"...... WTF... 😂😂😂 Колко пъти съм ти казвал да не се изказваш от теб, защото ръсиш такива бисери. Че чак ме избива на смях като ги чета. Не доказваш че имаш разбиране, нищо. Колкото и лайка да ти дава чепа. Ти отговори защо си такъв селянин? Тава ме интересува повече. Не ми говори простотии.
 11. Какво е практика в Будизма? Това са резултат, от много практика. Пак изкарани думи от контекст, без нищо общо за това за което ти го представяш. Празнотата е нещо съвсем друго, от мъдростта и състраданието. Будизма учи, на мъдрост и състрадание, чрез будност и осъзнатост. Колко пъти спомена Празнотата вече в всичките ти постове? Направи си една сметка, много са. Никои тук въобще не обръща внимание на това вече, изтърка се тази дума. А пък да не говорим, че я лиши от всякакъв смисъл. Защото самия ти си обезсмислен. Има една поговорка. Ако не можеш д обясниш нещо по най простия начин, значи не го разбираш. А и, знам какво правиш. Предизвикваш и очакваш реакция. Имаш я.
 12. Една и съща муста на поведение, това вече се повтяра за не знам кой път. Сондажи, да видим какво е положението. Тук, съм спокойно. 😂😂😂
 13. Контекста е, контекст и не е контекст. Парцал...!
 14. Добре де, един въпрос тогава. Защо си постоянно един и същ, след като си празен и нямаш присъщо съществуване? Как може през цялото това време да не си се променил и милиметър, въпреки че си илюзия, не съществуваш? Ако въобще можеш да си отговориш на такъв въпрос. И ти, ми се криеш зад лицето на тези авторитети? Това пък каква наглост, е направо няма думи. След като ти никога не си имал автентичен достъп до Будизъм, а пък да не говорим да си бил ученик на някои от тях. И как така сам си, присвоил това величие и слава която те имат, и да ми говориш от тяхно име. Че те били ни казали през теб, какво било. И вече, никои не може да ти оспорва разбиранията ти, защото ти си с постиженията на тези Учители? Хахахаха 🙂 какъв заблуден индивид само. Тука няма нищо лично, просто чисто неутрално анализиране на тази проява. Виж се само какъв 'духовник" си, измамен. Оставям на страна персоналните ти типични навици, на си груб селянин. Но като човек, който уж се занимава с духовност, как може да си такъв? Каква истиност има в твоята автентичност? Никаква. Ти си омотал, цялата си същност, в един филм, на който ти главен герой. И най важен, и така си позволяваш да правиш каквото, ти лично си сметнал за допустимо. И този главен герой, толкова убедителен в ролята си, че въобще не може да се види, че е един актьор в собствения си сценарии. Как искам да седнеш пред един Учител и да си разкажеш ей така приказките и фантазиите, и да даваш тези Учители за свой пример? Веднага ще те изгони, първо. Защото, самото неуважение на подобен, нищо общо нямащ с Будизма човек към тези учители, е недопустимо. Това значи да си пази традицията учителя, от отровите и буламачите на такива като теб. И после се чудиш защо ти казвам какъв див още си.
 15. За какво си мислите в момента - децка градина Точно тук ти е мястото...!
 16. За какво гаснене ми говориш е? Леле, ти наистина си невменяем! Шуня, теб те разцепват тук отвсякъде, ти ми се правиш на извисен! хаха Ти вярно си голям дебил, какво са ти правили за да станеш такъв мазохист! Само мога да предполагам. Направо съм те разпундрил на пух и прах. И всичко си седи тук. Да те знаят. Хаха. Как живееш със себе си, как се търпиш. Няма съвест, ням никой. На теб ясно ли ти е защо ти е набила шута, жена ти? Аз от тук мога да ти кажа. Празния само, който от нямане какво да каже, с плоските си празнотии, се опитва да спаси и ограничи щетите. Ама аз съм ти показал, какъв си. А ти и едно нещо не мижа да обориш и кажеш че не вярно. Защото всичко което посочвам е самата истина. А ти след като си толкова отворен, едва ли щеше да се оставиш, някой да те обвинява в нещо което не си бил или направил. А, даже и не правиш опит. Защото не можеш, защото всичко е така както го казвам. А това е мълчаливо съгласие и потвърждение, че си направил всичко това. И как, намираш наглостта просто, мерзостта ти продължава да ме изнендава. А това че ти дойде покровителя, и ти само благодарение на него, събираш кураж да се обадиш. И че без него не можеш а кажеш нищо, и го исползваш да ти върши работа, докато ми се правиш на интерес. Е още по смешно и пошло за теб. Айде прави ми се още на отворен. Сгънал селски бек! А Чепа, какво ли не опита да ти помогне. Първо беше с тука има , тука няма. После гнева, после образованието, после първите седем години и въобще не трогна. Той освен ролята на менгеме, да ти играе и държи картите, не става. А и кой, човек проявява такава завист и злоба, за един форум? Колко трябва да ти е скъп и ценен че си готов, да се изложиш толкова и да паднеш толкова ниско заради него? Да се оставиш да си проявиш, истинската селска същност? Селската си природа и най първичната си посредственост. А това не е Буда природа. Ама ти понеже си чел някъде че всеки я има, си мислиш че вече си Буда природата. И даже нагло и надменно се изказваш от нейно име и на празнотата. Какъв човек, е този. Който едно форумче, му е толкова на сърце? Толкова скъпо? Ами човек, който няма нищо друго, и това му е единственото което има. Виртуала. На живо с никои не можеш да си говориш за празноти и висини. Защото никои не го интересуваш, и единственото което имаш е това тук. А и побесня тогава, защото. Толкова много ти се искаше, Скепсис да каже, че ти си прав, да ти даде потвърждение. Че ти, си този който разбира от Будизъм. Толкова много искаше, потвърждение, с такава жажда и копнеж. И когато, не го получи, и се оказа че някой който ти вече, мразише. Го получи. Вече не можа да се здържиш. Това не гняв, ама чисто безсилие и липса на стабилна самостоятелна вътрешна опора. Виждаш ли се колко си елементарен. И да вземеш да си четеш всичките ми постове за теб. Едва ли някой някога в живота ти е обръщал толкова внимание да ти направи такава ретроспекция. Това е безценна информация за теб и това което си. Ако си малко по хитър веднага ще се поучиш и коригираш. И да не забравиш да ме черпиш накрая.
 17. Хахаха, няма как. Трябва да дойдеш, да си го защитиш. Милото, ще го изкарат, невежо. Вижте се само, нищо друго освен, пинк понк. Хаха :-) Колко сте жалки, фатмака че е толкова прост, да прави такива постъпки. А ти че, на такъв човек, даваш потвърждение. И защо тогава аз, имам толкова много с което мога да ви разоблича и осветля. След като сте със, първите седем, а ти с последните седем вече, че и по малко. Да сте на един акъл, говори само че сте еднакво....!. Хахаха 🙂 Смях голям. По горе съм цитирал даже, какво всъщност е проблема. Проблема е завистта която Шунаята изпита, тогава. Когато Скепсис, потвърди че съм прав. Завидя чак, щеше да се пръсне от завист и злоба. И то от човек на който си показал лице, от характер където в ежедневието няма къде да намери. С доброта. Ако аз, бях като него, и бях направил същото като него. Трябваше още в момента в който го видях, да му кажа веднага да изчезва. Най малкото защото няма търговки вид, а там аз съм го поканил. Ще кажат, къв е тоя мурук, който си довел. Но, не. Аз го приех, независимо от всичко. Защото това няма значение, какъвто и да е. Важното е какво носи в себе си. Няма пак да повтарям всичките му издънки, още от самото начало. Само ще да спомена, как ме излъгал, че не може да спи с друг човек в стая, а то всъщност. Причината била че, той хърка като див нерез. И през две стай, цяла вечер му слушах хъркането. От самот начало, започна с лицемерието и фалшивото си поведение. А и както се оказа, той не е дошъл да слуша учения. А да клюкари и да гледа, кой каква китка бил, какви фланелки носил, какви коли карал, колко пари имал, колко свидлив бил. и мн. др. Вместо да гледа какво му говори учителя. Ти представяш ли си за какъв, безочливо нагъл, и самоцентриран пич говорим? А знаеш ли кой завижда? Какво е завист? Завист е когато, признаеш на другия че, има точно това. Което ти нямаш, а толкова много искаш. И от безсилие и комплекси избива в грозни прояви. А това не нищо повече от признание, за собственото си поражение. И тука после ми наглее от много време, да ми се изказва като извисен. Какво трябва да си мисля за такъв човек. А за човека, който въпреки всичко това, дава потвърждение на подобен? Ами точно това което се получава. Яко наляти с кофата направо, нахранени здраво. Да си знаят. Просветените тук.
 18. scepsis108 kaldata маниак Потребител 1509 1176 мнения публикувано 17 юни 2017 Приятно и полезно беше да разговарям с теб, Кьонинг. Пожелавам ти да ти спори във всичките ти начинания.
 19. Какъв морал ми четеш ти на мен, е? Ти ли е? Много ли си култивиран? Ти нямаш елементарна срама е, пич. Ти ли говориш, който обиждаш по най подъл и селски начин. И то само защото, си пълен с комплекси. Ти лично, спомняш ли си въобще защо, започна конфликта? А? Аз си спомням много добре. Ще ти припомня малко, пак реални факти и действителни случки. Не приказки за измислици, празноти и Буда природа. Преди доста време вече, по време на една много разгорещена дискусия тук, в която ти критикуваше Скепсис. И ти говорихме нещо, за което аз и Скепсис бяхме на едно мнение, а ти не. И той, във един пост потвърди че аз, съм прав. И излезе че, ти не. Тогава веднага, почервеня от злоба. И започна да се опитваш, много елементарно. Да покажеш на всички тук, как аз няма как да съм по прав от теб, защото видиш ли съм "мека китка". Така ли беше е? Започна да бълваш всякакви елементарни селски представи и простотии, за това какъв съм бил. Въпреки че уж, 3-4 часа, била работата. За това каква кола съм карал, как твоята колко по хубава била, и как си се наслаждавал на екстри а аз, не. Това ми е любимото. Хаха И това трябваше да ме накара да ти завидея ли? Това, е толкова селско, че няма на къде повече. Така до тук, общо. Сега конкретно. Ти на тези директни, обвинения, потвърдени с факти. Пълнене на думи ли наричаш? И къде видя аз да търся някакво взаимоотношения с други? Как си ги фантазираш само. Аз не идвам тук, да търся нещо подобно. Аз да не съм задръстен в пожарната. Аз съм тук, защото ти ми даваш прекрасната възможност, да поговорим за истински Будизъм. С дела и факти, а не на фантазии и измишльотини. Ето поредния пример. "Пълната празнота"....!?!? Каква е тази пълна празнота? Ами празна празнота има ли? Как нахално се изказваш само, като че е твоята, прозряна от теб самия, установена и осъзната. Ти чуваш ли се е, невменяем ли си? Поредното, абсолютно безсмислено изречение. Какво значи да се изправиш пред празнотата си? Какво е това? Аз от никой учител не съм чул, да говори това и така за, празнотата. Кой си ти че си позволяваш да говориш така е? И то измислици за нея? Кой? На теб истинска ценност ли ти е празнотата? Охх малеее...! Да, няма нито един. Включително и вас. Така че, как ми се изказваш от името на празнотата тогава е? Смешен си отвсякъде. Колко пъти да ти го казвам. Ти си този който трябва, да се обърне към собствената си същност, и да я погледнеш. И там в този момент на наблюдение, да си тотално, безпристрастен. И видиш, на фона на постъпките ти, какво изпитваш. Ако там, няма наличие на усещане за вредна и просташка, постъпка. Трябва веднага да се усъмниш, защо нямаш. Веднага да се усъмниш че нещо не е наред. Защото след такава постъпка, всеки нормален човек би изпитвал такова чувство. А от там, ще можеш и евентуално да разбереш, защо си такъв дебил, след като не изпитва. И към колко други неща си се отнесъл дебилски, и колко много вреда ти е довело това отношение. И т. нататък. Ти ли ще ми говориш за възпитание? Ти какво възпитание имаш? Баща ти ли ти създаде този комплекс, да гледаш първо, кой е мека китка и кой не? Ако те е възпитавал той, е направил голяма издънка. Да си отгледа сина, във хомофобия. Ти на това, възпитание ли му викаш? И много точно, Да Карма е поставил всеки където му е мястото. За това си в пожарната, със селски манталитет, разведен, тясно скроен и супер неатрактивен. Чети по Кармата си, кой си къде си. А ако аз чета по моята, значи съм заслужил много повече, от теб. Щом го имам. Спри да се проявяваш по този начин тук, това проявление, няма нищо човешко. Една фасада, маска, на един човек който няма със какво иначе да се представи. Но въпреки всичко, не това кой какво има, е най важното. Най важното е кой как го има. А гледам малкото което имаш, как и за колко голямо го мислиш. А не виждаш другите, с многото. Но се държат, много по земно от теб. И не говоря, за материални придобивки. А за човешки основни качества. На какво отгоре, са ти всичките претенции само, още така и не съм разбрал. Трудно е да се разбере, на човек му трябва много фантазия и догатки. Да успее да си предположи някой, нормален начин, по който да си се сдобил с тях. Претенциите. Но не се намира, остава единствения друг логичен извод, че всичко е от болна лудост. Мога още много да те нареждам, Кармата която си натрупал при мен, е много и достатъчна. Най интересното ми е да ти наблюдавам реакциите. Как си сгънал яко чадърите. А гнева отдавна съм успял да го осъзная, и вече мога да си го правя каквото искам. След като той направи всичко със мен. Сега вече сме приятели и го преживявам и канализирам, където и когато си искам. Повярвай ми, без да ме докосва дори. Всичко е илюзия уж, ама не можеш да видиш илюзиите. Хаха А, и въобще не се напъвам, лее се от само себе си.
 20. Ти или си невменяем, ли си малоумен. Какво се правиш, на голямата работа е.......? Първо веднага ще ти обърна внимание, на това как "изчистено" се изказваш. Какво стана, къде са конструктите, програмите и каква беше онази глупост, за изначалното цяло..!?!? Веднага обърна палачинката, колко си плосък само. Демек, ти си пробудения и отрази реалността, такава каквато е? Кога е? Като ти се привиждат, меки китки ли? Веднага смяна, на стилистика. Защото го навряха, където му е мястото. Вече, не казваш "просветлени" а само, пробудени..!? Хахах 🙂 Това е понижаване в длъжност е фатме, ти знаеш какво значи това. И красиво, wow каква хармония. Да наблюдавам двама просветлени да си говорят, Няма лошо говорете си, никои не ви е забранил. Ама не ми се пишете будисти и не ми говорете с бозите си, за и от името на Будизма. Това е гавара! WOW.....! Ти наистина си много безочлив. Демек ти си в това състояние на Буда! И даже и на другия му го преписа?! И си общувате блажено божествено? Аве ти въобще нормален ли си е? Аз все повече се убеждавам че си тотално издухан вече. И не можеш даже а мислиш и разсъждаваш нормално. И да ви обясня защото явно, имате нужда. Този гняв, всичко което ви изглежда такова. Е чиста симулация, това е стандартна реакция на почети всеки нормален човек. Аз просто ви симулирам , но това предизвиквате, по дефолт и заслужавате. За гаврите, и гаргарата която си правите. Щуная, толкова ли не можеш да намериш малко доблест е? Толкова ли си гузен и не ти пука, за чистотата на съвестта ти, мислите ти? Разликата между мен и теб в момента е, че аз ги казвам тези неща. Но не ги мисля. А ти ги мислиш , ама се правиш и не ги казваш. Колко си жалък. И във случая. Аз съм този който вижда това което е, изнесъл съм достатъчно достоверни факти и аргументи. Които даже и не правиш опит да обориш. Защото не можеш.. А ти си този, който се залъгва с илюзии, че бил пробуден и общувал просветено.. Вместо да приеме , реалността. И да се мисли за велик, като се изказва от висока, с празнота и Буда състояния. Хахаха, не знам. По явно и ясно от това , може ли да бъде. Колко си елементарен.
 21. Аз със теб, никога няма а общувам. Както, никога до сега не съм го правил. Аз само стоя отстрани и те освирквам, докато ти ми дефилираш отпред, правейки се на интересен. Давай, продължавай. Така само ми даваш, още повече материал.
 22. Има и среден пръст, нали не си забравил. Зависи кои какво е заслужил, това ще получи. Дали да върви по среден път или да получи, среден пръст. И този "среден път", който ти е пък на теб опорната точка. Го размяташ и ти тук, като мръсни гащи. Точно по твоите обяснения, както в момента, на фона на "среден път". Е точна тази подигравка което ти и отрочето ти, така си позволявате. Е най голямата глупост, която може някой да направи. И не си мисли само. Тоя ся къв е тъп не може да разбере, какво искам да му кажа. Не, напротив. Винаги разбирам какво искаш да кажеш и защо и точно поради тази причина. Ти се отнасям по този начин. Защото това е отрова, за всяко чисто учение. И знаеш ли, ще ти споделя нещо лично. От теб направо ми се гади, повдига. Честно. Ти тук във този форум, няма място където да не си изписал всякакви глупости. До такава степен си се оплескал, нацапал. Че при общуването с теб, ме е страх да не ме нацапаш и мен. Представи си.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване