Премини към съдържанието

nahalnik

Потребител
 • Публикации

  513
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

74 Много добра репутация

7 Последователи

Всичко за nahalnik

 • Титла
  kaldata приятел

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Пловдив
 1. Става въпрос за прилагане на пач за кернела на 32-битов Windows 7, така щото ОС да може да ползва от 4GB RAM не ~3,15...3,50GB, а например целите 4GB (или повече). А защо не и напр. 8GB !!!, както е в моя случай ??? Ице, имаш търсачка. Порови се в мрежата и ще намериш (доста противоречива) информация, относно това пачване. Ето ти малко (не мога да посоча линк): и още (също нямам линк): Аз ползвах пача от ТУК Прилагал съм го, както успешно, така и неуспешно. Зависи от модела на лаптопа. П.П.: Има и още няколко (поне 2-3) пача, с които се постига същия ефект. На моя лаптоп сработват.
 2. Ако питаш какво да направиш от тук нататък... Предполагам, че нямаш Root и Recovery !!! Инсталираш на компа FLASHTOOL (последната версия) и ВСИЧКИ необходими драйвери, изтегляш последния фирмуер за твоя модел и го преинсталираш. Или инсталираш Sony PCCompanion (последната версия) и чрез него го преинсталираш. В резултат ще имаш чисто "нов" телефон, като току що излязъл от завода. Ако си правил синхронизация с Google, ще можеш да си възстановиш контактите.
 3. Да, ама Google е «знаел» за смърта на Борис Немцов четири дни преди да бъде извършено самото убийство в центъра на Москва. Този детайл се открива при опит да се получи информация за споменатата манекенка Анна Дурицкая. При въвеждане търсене за "Анна Дурицкая" на 28. февруари, в списъка с резултатите на Google неочаквано има линк към сайта fraza.ua и подпис за индексиране на този линк в търсачката на системата: «Преди 4 дни»… Дали новите технологии на Google знаят предварително за това, което ще се случи дни по-късно?...
 4. nahalnik

  Sony Ericsson Xperia Arc - въпроси

  ICS 4.0.4 работи по-добре от GB 2.3.4 (лично мнение) Преди всичко направи ресет - връщане към фабричните настройки. Пробвай го няколко дни, като през това време направи няколко рестарта на апарата. Иначе, ако си решил твърдо да се връщаш на по-старата операционна система, можеш да го направиш единствено с Flashtool. Изтегли последната версия. Пълни инструкции търси ТУК НО, не става без четене!
 5. Изтеглете SDFormatter 3.1 by Panasonic от ТУК Сложете картата в четец и го включете към компютър (лаптоп). Стартирайте програмката и с нея форматирайте. Успех !!! С горната програмка съм форматирал успешно SD и microSD карти в състояние подобно на Вашата. Ползвам, когато се наложи, единствено нея за формат на флаш карти.
 6. Какъв е смисълът от подобно упражнение? Може би за спорта? Поразтърсете се из необятните простори на Интернет и ще намерите серийни номера и дори кейген за тази програма.
 7. nahalnik

  Телефона ми не тръгва?

  А ти потърси ли там тема с подобен на твоя проблем? А опита ли с търсачката? Ако ставаше въпрос за Sony Xperia, отговорът ми би бил флашване на стоков ром с Flashtool (или поправка с Sony PC Companion или Sony Update Service [sEUS]. За Samsung не зная, но повтарям "Със сигурност ще намериш отговор на въпроса ТУК , но ще трябва повечко четене."
 8. nahalnik

  Телефона ми не тръгва?

  Със сигурност ще намериш отговор на въпроса ТУК , но ще трябва повечко четене.
 9. nahalnik

  Sony Ericsson Xperia Arc - въпроси

  Означава, че има възможност буутлоудъра да бъде отключен, но все още не е. Когато е отключен инфото е друго: "Rooting status: Bootloader unlocked: Yes". Състоянието може да се провери с набиране на *#*#7378423#*#* -> Servive info -> Configuration (вж. последния ред) П.П. Костадин_91 ме изпревари, докато намеря кода
 10. Вместо да питаш за идеи, можеш сам да потърсиш отговор тук
 11. nahalnik

  Sony Ericsson Xperia Arc - въпроси

  Не сте споменали с коя ОС е смартфона 2.3.4, 4.0.4 ... Единствен съвет при горната информация е да направите: - да си копирате важната информация в компютъра, за да не я загубите - пълен ресет -> възстановяване до фабричните настройки и с форматиране на флаш-картата Ако горното не помогне за отстраняване на проблема, инсталирайте (ако не е с отключен Bootloader) PC Companion , като следвате инструкциите на програмата и задайте поправка на фърмуера. Можете да потърсите информация в този форум: http://www.androidbg.com/forum/forum77-sony-ericsson-xperia-arc.html , както и да зададете там въпроси.
 12. nahalnik

  Sony Ericsson Xperia Arc - въпроси

  Извинявам се, но не успях да редактирам горния пост! Друг вариант е: Разбира се, ще трябва да си изтеглите и фърмуер за Xperia ARC Всичко става бързо и лесно! Sony Xperia Arc-S 4.1.B.0.587 +ROOT (Unlocked BL)
 13. nahalnik

  Sony Ericsson Xperia Arc - въпроси

  Препоръчвам предварително да копирате важните за Вас файлове в някаква папка на компютъра, за да не ги загубите и да ползвате втория код. http://www.nexusoneforum.net/forum/nexus-one-general-discussion/6272-google-android-phone-codes.html
 14. Следователно не сте преинсталирали Windows, а сте го сложили върху стария. Преинсталиране (чисто) означава да се изтрие системния дял, да се създаде нов такъв и тогава да се инсталира нова и чиста ОС! Браузърът се инсталира (за Windows 7) в (скрита) папка C:Users<име на потребителя>AppDataLocalGoogleChrome Там има папка C:Users<име на потребителя>AppDataLocalGoogleChromeUser Data
 15. Единственият ми аргумент против Windows 8 е метро интерфейса, но и за това има решение с Explorer.exe от 7-цата. Работи доста по-пъргаво и по-леко (яде ми по-малко RAM) от Windows 7 - сравним е с ХР. Забелязвах по-равномерно натоварване на ядрата на процесора. Нямах никакви проблеми с драйверите, по-точно след като му включих ъпдейтите си изтегли почти всички необходими. Останалите ги прие (за Windows 7) и функционират нормално Имам го на бекъп (активиран с ключ от M$) и когато остане повече време ще го дооборудвам с програмите, които ползвам.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...