Премини към съдържанието

nikolaustirol

Потребител
 • Публикации

  321
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от nikolaustirol

 1. Още малко пояснение на проблема ми. 1.Имам дискове СД които са с възможност да се печата с принтер по едната повърхност и да сложа логото на фирмата ми заедно с фотографии на машините. Това с USB флашка няма как да стане. 2. Все още всички компютри имат оптични четящи устройства. 3.Обемът на информацията е не чак толкова голям за да имам нужда от USB. А разликата в цената си казва думата. 1 диск е 0,5 евро, а една USB флашка (със съмнително качество) започва от 2,5 евро. И когато става дума за около 50 до 100 броя разликата е забележителна. 4. Моята идея е с тези дискове да дам информация която клиентите ми да могат да позлват дори без да има нужда от връзка с Интернет. Да направя реклама на фирмата с надписите и снимките по диска. 5.Повечето компютри разполагат с необходимите програми за отварянето на pdf и mp4. Това от което се нуждая е една програма с която да направя диска да се стартира показвайки меню с папките записани на диска. Нищо повече.
 2. Здравейте. Искам да направя диск в който ще има информации с различен формат: pdf и mp4 и който може да се самостартира по възможност с меню даващо възможност за избор. Другия вариянт е файловете да са в папки и менюта да дава възможност да избираш коя папка да отовриш. Важното еда направя диска да се самостартира. Благодаря за помощта.
 3. Благодаря предварително! Ще се радвам, ако мога да бъда и аз полезен с нещо. От какво имам нужда за да мога да качвам файлове?
 4. Напълно съм съгласен! Ще е чудесно, ако успявам сам.
 5. Не мога да приема, че някой прави нещо и няма да получи възнаграждение. Само уеб. Нищо друго.
 6. Както за теб е най-добре. Промяна на информацията в сайта се прави 2 до 3 пъти в година. Обикновено се качва информация за нов продукт.
 7. Това от което имам нужда е някой който да ми качва готовите файлове във съответния раздел. Пример: немски->Maschinen-> Bau...Това е всичко.
 8. Да, говоря и пиша на английски, руски, италиански и немски. Не е нужно човекът който ще поддържа страницата да владее език. Аз си превеждам всичко.
 9. Това е страницата на фирмата с описание на продуктите които предлагаме. Имам достъп до всичко. Страницата съществува от повече от 4 години и периодически се нуждае от обновяване. Начина на заплащане ще го договорим. Адресът на страницата е: dolomitengmbh.eu.
 10. Здравейте. Търся някой за поддръжка и актуализация на страницата на фирмата ми. За съжаление човекът който досега го правеше вече го няма... Очаквам само конструктивни предложения. Благодаря предварително.
 11. Благодаря много! Това е перфектно решение!
 12. Здравейте. Преди време реших да се опитам да защитя някои мои файлове във формат pdf с парола. По-скоро от любопитство да видя как работи тази функция. За нещастие сега ми се налага да редактирам тези 2 файла, а не си спомням каква парола сложих. Как мога да открия паролата за да редактирам файловете?
 13. Благодаря много! Перфектна работа! Всичко е супер! Да, благодаря за съдействието!
 14. Здравейте. Опитах да деинсталирам Аваст Антивирус фрее с REVO Unistaler. Уж изтри всичко. Обаче при рестартирането на компютъра се оказа, че Аваст си е там и работи! В списъка на инсталираните програми я няма, но в списъка на активните програми я има! Как да я деинсталирам?
 15. Здравейте. Сигурно моя въпрос на много от пишещите тук ще се стори смешен, но аз не съм професионалист в тази област и си позволих да пиша. Искам да разбера дали мога да инсталирам 64-битова версия на Уиндоус 7 на компютър с микропроцесор Intel Core 2 Duo E7600 3,06 GHz? Благодаря предварително за Вашата помощ!
 16. Търся безплатна програма която да ми дава информация за фотографии: марка на фотоапарата, дата на заснемане и ако е възможно още информация.
 17. Благодаря за помощта. И двата линка препращат към един и същи вариант на вайбър, който обаче не се инсталира на ХР...
 18. Търся вайбър за ХР. Опитах да инсталирам 4-2-2. но ми пише, че приложението не е валидно за 32-битова система.
 19. Как да деинсталирам Аваст от лаптоп с Уиндоус 10? Благодаря предварително за помощта.
 20. Благодаря на всички за помощта! Проблемът е решен успешно!
 21. Чудесно! Би ли ми обяснил процедурата как да изляза от единия и да се логна с другия, моля те.
 22. Здравейте. Искам да сложа на компютъра си вайбър за двата си телефонни номера. Възможно ли е и ако е възможно какво трябва да направя? Благодаря предварително.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...