Премини към съдържанието

incomer

Потребител
 • Публикации

  21
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от incomer

 1. Здравейте, Знам, че на темата не й е мястото тук (направих по-рано днес такава в раздел таблети), но искам да чуя още някое мнение относно колебанието ми кой от следните 3 таблета да си взема от емаг. Вариантите, между които трябва да избера един са: http://www.emag.bg/tablet-google-nexus-7-ii-s-procesor-quad-core-1-5ghz-7-ips-2gb-ddr3-16gb-wi-fi-bluetooth-4-0-android-4-3-jellybean-kafjav-nexus7-asus-1a018a/pd/DST8XBBBM/ , http://www.emag.bg/ipad-mini-16gb-wi-fi-cheren-md528hc-a/pd/EVCSKBBBM/ и http://www.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab-3-s-procesor-dual-core-small-sup-tm-sup-small-1-50ghz-8-1-5gb-ddr3-16gb-wi-fi-gps-android-4-2-jelly-bean-bjal-sm-t3100zwarom/pd/DCS7JBBBM/ . Ще се радвам да чуя някое мнение в повече преди да реша кой да бъде. Пак се извинявам за темата, но много искам да направя възможно най-добрия избор Някои казват, че е до интереси и предпочитания, но все пак.. Очаквам мнения
 2. Здравейте!Вчера реших да поръчам таблета гугъл нексъс 2013 от емаг, но реших да забавя поръчката до днес. Стана днес и видях, че нексъса не е 2013, а 2012 (този, които има 16 гигабайта памет и 4.3 ос). Открих 2013 в ардес http://ardes.bg/tablet/Asus+Google+Nexus+7+2013-51861 . Понеже ще го купувам на изплащане бих искал да знам в 12 месечното изплащане излиза, че крайната сума, която ще платя е 592.48 лв./ близо 50 лв. на месец. Въпроса ми е тази такса, която е написана на графата такса 63.48 лв дали се събира с общата сума 592.48 лв. и се получава 655.96 лв. или общото, което ще платя е 592.48 лв. И ако се събират няма да имам възможност за нексъса 2013, и по-добре ли ще бъде да взема галакси таб 3 8" или гугъл нексъс 2012? Благодаря!
 3. Питах човек, който е наясно, каза ми, че последната графа щом е обща сума, и след нея няма друга графа най-вероятно това ще е сумата, която реално ще се плати. Ще се доверя. Вече остава дилемата самсунг галакси таб 3 8" или гугъл нексус 2013 7 32 гигабайта рам и изпращам поръчка Получих потвърждение. 592-те лева са крайната сума за плащане.
 4. нещо не го виждам, може ли да ме светнеш, че не го намирам
 5. В телефона си имам някви стотинки само, пък трябва да се информирам. Освен да рискувам, пък като пристигне доставката да питам. До към 18.00 вече трябва да съм поръчал и се колебая между нексъс 2013 16 гигабайта, нексъс 2013 32 гигабайта и самсунг галакси таб 3 8" Дали ще си струва да взема този 2013 с 16-те гигабайта, като се има предвид, че няма слот за карта
 6. incomer

  Най-добрия избор на таблет

  Не ме разбирайте погрешно, аз съм човек който цени парите и искам да ги дам за най-доброто. Ще дам даже повече защото нямам възможност да ги дам наведнъж, а ще го взема на изплащане. Все пак ще предпочета нексъса. Не беше толкова трудно Ето вече имам своя надежден единодушен отговор, като го комбинирам с моите предпочитания също пак е същия. Благодаря за напътствията и се извинявам за множеството 2-3 на брой теми. Поздрави!
 7. incomer

  Най-добрия избор на таблет

  Окей. айпада го отписвам. И да, днес съм се интересувал цял ден за таблетите, четох, гледах няколко видеа . Това е последното, което предлеждах с цел да видя кой таблет би бил по-добрия за мен. От там става ясно, че нексъса превъзхожда самсунга с изключение на 8-те инча на галаксито.На пръв поглед и двата са супер. Галаксито само дето е с инч повече, а нексъса е по мощен заради 4 ядрения процесор, 2та гигабайта рам, 4.3 ос. Не е като да не се интересувам
 8. incomer

  Най-добрия избор на таблет

  Ха, знаех си че ще има и такива като теб.. Като не ти се отговаря недей да отговаряш, просто не ми разваляй настроението не ми е до закачки. та нещо незнам защо не са се появили и другите линкове. Възможните избори са самсунг галакси таб 3 8" 479 лв. (на промоция е в момента), айпад мини 549 лв., гугъл нексъс 7 2013 479 лв.
 9. Здравейте, Днес се каня да си взема този таблет http://www.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab-3-c-procesor-dual-core-small-sup-tm-sup-small-marvell-pxa986-1-20ghz-7-1gb-ddr3-8gb-wi-fi-gps-android-4-1-jelly-bean-bjal-sm-t2100zwacoa/pd/DS7CXBBBM/ , вчера даже направих тема за да питам защо се продава с 200 лв. по-малко и от Вас разбрах, че причината е че няма 3G, което според мен е чудесно защото ще разчитам само на wi-fi. Питането ми е относно това, че искам да го взема на изплащане, но до момента не съм закупувал нещо на изплащане. Единствената ми предишна покупка беше монитора ми, LG 23", който е чудесен, но него го купих в брой (пак вземайки предвид съвети от форума). Въпроса е като го поръчам от сайта на емаг като попълвам в данните за доставката на графата "Желая да платя посредством:" трябва да избера покупка на изплащане ли? И как ще се ориентирам след това къде да плащам вноските? Дали доставчика ще ми разясни? Който има опит в това нека помогне. Другото, което е таблета е на промоция, така че това е другата причина да искам да избързам да го купя. Няма да е зле и някое изказване относно обмисляната от мен покупка да чуя, някой съвет. Очаквам някой да се отзове.
 10. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Да кажа за всеки случай направих тема, в която питах относно избора си за таблет не в този раздел, за което моля да ме извините. Целта ми е малко повече мнения преди да поръчам някои от тях. Темата тук вече може да бъде закрита. Още веднъж благодаря на всички отзовали се и споделили мнения в тази тема.
 11. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Аха. Чудесно и аз клоня към Нексъса. Щеше да е добре да чуя и повече мнения, но пак съм сигурен в избора си. Благодаря много за помощта Само да попитам да съм сигурен коментара Ви относно самсунга е против така ли?
 12. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Оценявам всеки коментар, благодаря за което. И все пак да не губя времето излишно на всички, след главоболия по мисленето на таблета кой че бъде той, стигнах до 3 възможни варианта, между които се колебая. А те са: http://www.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab-3-s-procesor-dual-core-small-sup-tm-sup-small-1-50ghz-8-1-5gb-ddr3-16gb-wi-fi-gps-android-4-2-jelly-bean-bjal-sm-t3100zwarom/pd/DCS7JBBBM/ , http://www.emag.bg/ipad-mini-16gb-wi-fi-cheren-md528hc-a/pd/EVCSKBBBM/ и http://www.emag.bg/tablet-google-nexus-7-ii-s-procesor-quad-core-1-5ghz-7-ips-2gb-ddr3-16gb-wi-fi-bluetooth-4-0-android-4-3-jellybean-kafjav-nexus7-asus-1a018a/pd/DST8XBBBM/ . Много бих се радвал на едни последни препоръки, кой ще е най-добре да бъде и да го поръчвам. Чакам да ме посъветвате.
 13. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Да, безспорно е така. Проблема е, че нямам възможност да ги дам наведнъж, което е желателно да не бъде така. Трябва да направя някакъв избор, или да изчакам малко, че да мога да го взема (който ще е таблета) на един път.
 14. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Вече е въпрос на избор. Колебая се, но ще видим! Благодаря за насоките.
 15. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Благодаря! И аз точно така предполагах. Сигурен съм вече, че така се прави. Като ми доставят евентуално таблета, който закупя, предполагам, че доставчика ще ме ориентира занапред при вноските. Остава само да избера, кой от всички да бъде. Междувременно докато чаках, се натъкнах на тези видеа ,
 16. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Добре ще го имам в предвид. 2та таблета, който сте посочил са наистина перфектни за парите си. Само бих искал да знам дали знаете как стоят нещата с изплащането.
 17. incomer

  Въпрос за полупка на Таблет Samsung Galaxy Tab 3 7" без 3G

  Видях го много е добър, харесва ми. Чудя се дали ще има смисъл да отделя още към 200 лв. за този 8" галакси http://www.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab-3-s-procesor-dual-core-small-sup-tm-sup-small-1-50ghz-8-1-5gb-ddr3-16gb-wi-fi-gps-android-4-2-jelly-bean-bjal-sm-t3100zwarom/pd/DCS7JBBBM/ ?
 18. Здравейте! Предварително се извинявам ако съм постнал темата в грешния раздел. Питането ми е относно Таблет Samsung Galaxy Tab 3 http://www.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab-3-c-procesor-dual-core-small-sup-tm-sup-small-marvell-pxa986-1-20ghz-7-1gb-ddr3-8gb-wi-fi-gps-android-4-1-jelly-bean-bjal-sm-t2100zwacoa/pd/DS7CXBBBM/ , който е обявен на промоция за 299 лв. и http://www.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab-3-s-procesor-dual-core-small-sup-tm-sup-small-marvell-pxa986-1-20ghz-7-1gb-ddr3-8gb-wi-fi-3g-gps-android-4-1-2-jelly-bean-bjal-sm-t2110zwacoa/pd/DJNRXBBBM/ , който е обявен за 499 лв. Виждам, че има разлика от 200 лева, а характеристиките са едни и същи. Има ли вероятност да са се объркали, и ако да ще бъде ли супер да поръчам този, който е пуснат на промоция за 299 лв. ? Очаквам Вашия отговор
 19. Разбирам. Благодаря за мненията Ви! Все пак аз съм си на личното мнение, че по-добре да дам 150 лв. по-малко и да ползвам wi-fi е по-добре за мен. Изясниха ми се нещата относно темата и искам да благодаря на всички отзовали се. Темата ако трябва да се премахне. Ако имам някакво запитване, ще попитам пак. Още веднъж Благодаря Ви.
 20. Така и мисля да направя. Не виждам смисъл да давам с 200 лв. повече за таблет със същите характеристики (без 3G), а и после да си плащам на месец за интернет, като става да си хващам с Wi-Fi-я и да не давам пари.
 21. Да, прави сте всички . Ако предпочета таблета, който е без 3G, мисля, че няма да загубя нищо защото имам намерение да ползвам интернет само чрез Wi-Fi-я. А другото което е, не възнамерявам да ползвам услугата 3G, защото не искам да давам допълнително пари за интернет. Правилно ли разсъждавам ?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.