Премини към съдържанието

Tanner Foost Foust

Потребител
 • Публикации

  1844
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

610 Невероятна репутация

2 Последователи

Всичко за Tanner Foost Foust

 • Титла
  kaldata маниак

Последни посетители

2280 прегледа на профила
 1. Tanner Foost Foust

  Любима романтична песен

 2. Tanner Foost Foust

  Проблем с харда?

  Така, така, чета глупости. Сега ще ви кажа как го правят в бизнес светът. При такова съобщение, формат на диска, физически на парчета се прави и се изхвърля в контейнер за метални отпадъци и се подава за рециклиране, защо формат и физическо чупене, за да не останат сензитивни данни! Поръчва се нов диск и се заменя. Спасяват се данните, които могат и се определя какво е състоянието на данните и какви са щетите, старият счупен диск, се пази няколко месеца, преди да се разглоби и рециклира. Така го правят в бизнес светът, там разчитат на надеждност! Ако влезете в сериозен сервиз с квалифициран персонал, веднага ще ви посъветват да си купите нов диск. Задайте си въпроса, каква гаранция ще ви дадат за поправени сектори? И кой ще ви я даде? Няма такава гаранция, просто е несериозно, ако някой ви каже че ще гарантира. Ще ви дам с мой диск пример, има само един счупен сектор и получавам това съобщение. Само един представяте ли си, но е достатъчен за да ми съсипа криптирането на партишъна или хард диска ако ползвам такова, е точно това се случи, съсипа ми криптирането, и се разделих с гигабайти криптирана информация и две операционни системи. Не е лошо да експериментирате или да видите, колко ще изкарате с подобен диск, обаче е желателно да не пазите най ценните си данни на подобен диск. Защото ако една информация я имате само на едно място то все едно я нямате, а ако я имате само на един диск и той е със проблеми, бройте че нямате тази информация, ще дойде един миг и ще ви види сметката диска, ако не сте се застраховали. Аз с този диск който съм и имам супен сектор, просто оставих смарта да си върши работата и си ми стои закачен за лаптопа на мястото за DVD., имам един Линукс на него и един Windows 7, май един Сървър 2008 и 2018, е да имам и един партишън за данни, но нищо сериозно не пазя на този диск, закачил съм си здрав диск на в лаптопа в отсека за хард диск и там имам един Windows 10 и си съхранявам важните данни и едно Линуксче. Така че внимавайте и добре обмисляйте как ще действате и на кого ще се доверите.
 3. Tanner Foost Foust

  Мicrosoft искат да въведат месечни платени лицензи за Windows

  Ako мутрата чиято е фирмата има чадър, боли го че ползва пиратски уиндоуси... Никой няма първо да го провери че да го глоби. Te ползват пиратски уиндоуси за клиентските си машини и са си вдигнали едно линукс сървърче с RAID на който им е файл шеринга и толкус. Практика е при малките фирми. Платили са си само за някоя складова програма или счетоводна и това е. Иначе има фирми, които са глобявани например за 59 компютъра с нелицензирано съдържание. Работех в една с този случай, след глобичката, почнаха да си купуват уиндоусчета. И да ползват фрии софтуер или да си купуват софтуер. В Windows светът ako бизнесът ти е среден или по-голям, например тип корпоративен, не можеш да си позволиш пиратски софтуер, защото гониш сигурност, надеждност, безотказаност и продуктивност, за да го гарантираш ползваш лицензиран софтуер и ос. Ако си в Windows светът, е там сървърните версии нямат крак или активатор, и да се намери ще е несериозно, все пак говорим за бизнес. Ако в основите на бизнесът ти стоят кракнати, пиратски, неща, модификации с неясен тип и бла бла, ти гарантира Out of Business, достатъчно е един криптовирус да те удари. Да не говорим за GDPR и изтичането на информация. В корпоративният свят при средните и големите фирми, ще видите, само лицензиран софтуер и ос, и микс от осове и устройства. Линукси, Windows и бла бла. Например мониторинга на мрежата ви ще се държи от Zabbix линукс аплаянс. А електронната ви поща ще се държи от Микрософт Exchange Server. Ако сте един обикновен потребител, боли ви за бизнесът и Windows. Един линукс и това е. Ще покрие всичките ви нужди. Е сега ако сте геймърче, няма. Но ако сте обикновен скромен юзър, всичко ще е 6.
 4. Tanner Foost Foust

  Мicrosoft искат да въведат месечни платени лицензи за Windows

  Дигитален маркетинг, я ми кажи сега,тия пичове с какъв пагон или шапка са и с какво ниво на опасност се класифицират,бели сиви или черни . Майтапа на страна, дори този GDPR не става за нищо.
 5. Tanner Foost Foust

  Мicrosoft искат да въведат месечни платени лицензи за Windows

  Само ако хардуерът е нов и съвместим с 10,всичко в гладко. Няма нужда да ви казвам че трябва да имате актуални параметри нали. Иначе пак се берат ядове,ако не са спазени изискванията. Майкрософт печели дори от пиратството,те за това си затварят очите,ако бяха решили да сложат край на пиратските копия и активатори,да са го направили. Но не. Корпоративна политика и сътрудничество с агенции от разузнаване до още какво ли не. Веднъж опиташ ли линукс,научиш ли го. Няма сила която да те върне на Windows,освен ако не си в инфраструктура с мулти операционни системи и услуги, за които трябва да се грижиш.
 6. Tanner Foost Foust

  Непозната икона в лентата на състоянето

  Мобилен нет е това . Вие ме разбихте. Супер е че сте се усетили.
 7. Tanner Foost Foust

  Процесорът вдига много

  Оставете да му изгори дъното,до като не счупи нещо няма да се научи.Прилича ми на тинейджър без опит.
 8. Tanner Foost Foust

  Взе да ми пада косата

  Характер, стабилност. социален статут. Звезди са. Нали знаеш богат грозен няма.
 9. Tanner Foost Foust

  Взе да ми пада косата

  Нула номер, ако е много зле бикчето и бръснене.. Принципа е или имаш или нямаш Половинчати работи никой не харесва.
 10. Tanner Foost Foust

  Взе да ми пада косата

  Той горкия какви простотии е писал след косопада си не е истина. Та както и да е наистина няма смисъл да спорим. Всеки си има своето мнение и своята гледна точка .
 11. Tanner Foost Foust

  Взе да ми пада косата

  Ако попиташ индустрията така ли е, ще отрече за да запази пазарът си, също както е с петролът и електрическите автомобили. Индустрията с петрола пази пазарът си, за това ограничава и държи под контрол всички останали източници на енергия, които са много по чисти и икономични. В този свят не всичко, което ни набутват е най доброто и оптималното. Така че радиационният ефект си е налице. Преди 50 години не започваше да ти пада косата на 18 нали. Нека бъдем обективни. Всеки от нас в ежедневието си е подложен на доста количество радиационно облъчване. Отделно и всеки от нас има смартфон в джоба си със съответните SAR показатели за радиационно облъчване. Така че аргументите ми са отлични.
 12. Tanner Foost Foust

  Взе да ми пада косата

  В основата стои генът, но всички изброени фактори ускоряват процеса, думай квото си щеш. Но друго си е да живееш в по чист свят, далеч от всики негативни фактори А иначе в BG МАМА можеш да прочетеш за свойствата на лукът, чесъна, ампулите за коса, присаждането на коса и какво ли още не....
 13. Tanner Foost Foust

  Взе да ми пада косата

  Истината е друга, ако се поровиш в исторически план и се върнеш назад във времето, ще установиш че косопад е нямало или е било наистина само генетично в супер малък процент и само при определен тип лица. Но тогава е нямало WIFI, клетъчни мрежи, радиo ефир, телевизионен ефир, GPS, радари, сателити, каквито и радио сигнали се сетиш. Тези неща са фактори за бум на този проблем и само тези с най силен ген устояват на тези фактори, но ги удря на други места. Озонът, въздухът, замърсяването, консумираните храни, продуктите, използваните пестициди, изкуствените торове, химикали, гмо-тата, етата............... Психологични фактори, стрес на работа, стрес в ежедневието, стрес у дома също допринасят. Стрес дори и в училище. Как сме живи още се чудя.
 14. Tanner Foost Foust

  Взе да ми пада косата

  Почва да ти пада косата на 18 и след това процесът е трудно обратим. Ако не се вземат мерки, сериозни зони с наличие на малко коса ще усетиш между 25 и 28. Това, което можеш да направиш е да потърсиш професионален съвет от лекар експерт в тази област. Така можеш да спреш косопада и да си дадеш още няколко години живот на косата. Може би до 35-40. Много е индивидуално. Има хора с буйна коса и на 70 години. Това вече си е ген. Ако в семейството ти повечето мъже имат проблеми с косата и рано оплешивяват. Трудно ще избягаш. Вече много хора страдат от косопад, не си само ти! И винаги имаш решение на този проблем, машинка и нула номер. Няма да ходиш да се постригваш през няколко седмици, ще си спестиш и пари от това, ще ти е леко на главата, особено лятото ще ти е много комфортно. Да не ти пука, сега е модерно да си с гола глава. Относно жените, не косата ще ти харесат, а характера, сигурността която можеш да им дадеш и т.н. Косата да ти е проблем. Жив и здрав да си само, от косопад не се умира. Няма се плашиш и няма да се притесняваш само. Виж колко известни личности са готини и без да имат коса. Компенсират с други неща. Така че горе главата. Аз този проблем си го реших с машинка и нула номер, минавам се през два три дена. И въобще не ми пука, чувствам се екстра и свежо. Ако ползваш гелове за коса и лакове, препоръчвам ти да спреш. И да започнеш да използваш само шампуани за косопад и т.н след лекарска консултация. Относно другите простотии, които си изръсил, ми напомняш на дядо ми, лека му пръст, той като е бил на 35 и са му излезли едни пъпчици се е разревал че ще мре, е живя до цели 85. Човече ти ме разби, само едно ще ти кажа, като кандидатствах за една работа, ми правеха медицински тестове и ЕКГ показваше високи стойности. Накараха ме няколко пъти да си направя за да вляза в нормата за годен, според изискванията. Но в крайна сметка каквито и да са показателите, доктора пише годен ли си или не. Нормално е между 18 и 30 да си с по динамични показатели било на сърце и кръвно и бла бла. Вече ако изпитваш дискомфорт, болка и имаш влошаване в качеството на живот, ще търсиш диагноза, лечение и лекарска помощ, виж хората тук как ти се подиграват. По спокойно малко. По мъжки се дръж.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.