Премини към съдържанието

AntiAlGor

Потребител
 • Публикации

  4888
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  23

Всичко публикувано от AntiAlGor

 1. И Микрон(Макрон) се обяви в защита, на себеподобните си в Чечня. Как тукашните борци за демокрация, от началство до охранен трол, са пропуснали тоя важен проблем? Аз ще дам моя дан, в издръжката на форума. И ще направя нова тема, в която да пише любимеца. Че гледам, лично теми му правят. Идва отпускарски месец, да заработим малко парички, за плажче. https://www.webcafe.bg/webcafe/analiz/id_341100336_Vajniyat_urok_koyto_Makron_dade_na_Putin
 2. Поне се разбра, защо в тоя форум виреят платени тролове. Другарю демократ. Паричките стигат ли, за издръжка на клоаката? За тия дето нямат мозък да схванат, 'македонска земя' е географско наименование. Както и самата дума Македония. Това че държава се опитва да ползва това име, е друг въпрос. Гърция не разрешава, ние още през 1990, се съгласихме. Та нищо фрапантно не е станало. Уважаеми спонсорирани демократи, от НПО. Соросотутки.
 3. Платено им е, на такива. Тия са родните на предателите, дето са отворили портите на Търново, пред османските пълчища. Сега са, като човек с двойна гуша и 100 кила туловище. В Канада всичко е ГМО, то и в САЩ е същото. Тия боклуци, искат и тук да се продава. Та да станем, като тях. Сега тия, отварят България, пред ГМО храните. Предателите, винаги са били такива.
 4. Никога няма да му, направят забелжка. Защото са в играта, заедно с тоя. Финансира се, цял форум. Особено оня глобалния мензис, дето го покрива и пари в джоба получава. Въпросния профил, го активираха през 2014 година. Тогава имаше само 20 поста, а профила е от 2010 година. Тоест, за 4 години само 20 поста. От 2014 до сега, над 10 000. Единствено и само, в раздела политика. Сещаш ли се?
 5. AntiAlGor

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Всички чакат. Ама да чакаш два часа и накрая се оказва, че не си заслужава. Щото няма чак такава разлика, освен няколко нови неща. И малко, визуални промени. Уж щели да вървят, към по-малки и бързи ъпдейти. Да видим, какво ще излезе от това.
 6. Не се изненадвай, че трият. Тук има един глобален мензис-комплексар, дето ги върши тия неща. Той е защитника, на лъжеца от Русе. Ще трие, ще те наказва, само и само да замълчиш. Какво да се прави, дай на комплексар малко правомощия и му гледай акъла.
 7. AntiAlGor

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Дано Майкрософт, скоро се научат, как се правят ъпдейти. Два часа чакам да се ъпдейтне, до пустия му Креатор.
 8. Това и аз го мисля, макар че вече не съм толкова сигурен. DW още в началото пусна версията, че Асад няма вина, нито ползва от това да пуска отровен газ. Колкото до крилатите ракети, там си е фиаско. Колкото и да се мъчат разни грухтящи от интернет, да говорят обратното. То и вече замлъкват на тази тема де, което е много показателно. От 59 броя, на цена общо над 100 милиона, да причиниш щети само за 1-3 милиона, си е трагедия. И е факт, че много крилати ракети, не стигат до целта. А съм сигурен, че краварите, са искали да ударят много тежко, летището. За това и пускат, толкова много ракети. Няма и да получиш отговор, от тия.
 9. Пусни си го ти. Примери за изцяло криптирани сървъри и дискове, много. Дори и с Линукс. Това няма общо, с файловата система. Защото вируса 'пипа', на друго ниво. Ама щом си решил, че можеш без антивирусна добре. Поне не заблуждавай, останалите.
 10. Голям кеф е, да гледаш гурчове и квичене, от свине в нета. 'Хипер прецизните' американски удари, инищожиха 6 самолета, дето са били в ремонт или бракувани. Няколко укрития и хангари и резервоари с гориво. Нанесени щети, за 1-3 милиона долара, струваха на краварите над 100 милиона. Ама се квичи, колко прецизни били. Пълно фиаско, та сега се чудят как да замажат. А свинете от нета, дори и не се усещат. То вече и краварите не говорят, за този резил. Я го вижте Рекс, колко хрисим беше в Москва. Сега се кефят разни грухчовци, че американците пуснали 'майката на бомбите'. Ми руснаците имат 'бащата на всички бомби'. Както и огромни термобарични бомби. Ама фукат ли се, като жалките грухтящи?
 11. Те така са си викали, хилядите пострадали от криптиращ вирус. Че не им трябва, антивирусна. Ама когато загубиш важни файлове и пари, осъзнаваш че си бил идиот. Много криптиращи вируса, заключват целия диск, това не знам дали има значение, от файловата система на диска. Включително и всички устроиства свързани в мрежа, с компютъра.
 12. Много от тия в Турция, не могат да говорят или пишат на български, ама се водят българи. И гласуват. Президента правилно насочи темата, към това. Имаме мъж за президент най-накрая, за това третополовите са тъжни. Сещаш се, кой ще скокне сега.
 13. Забавни са, тролове и грухтящите свине, от нета. Да се пита човек, защо не леят сълзи, за хилядите избити цивилни, при американските акции в Ирак. За избитите в Мосул. Защо краварите бомбят, една от най-големите язовирни стени, в Сирия? Ама мълчат, щото са платени. Из нета има коментари, на разни грухтящи, за позицията на Китай. Тя не се е променила, Китай каза, че съдбата на Асад, е решение на самите сириици. Китай почти винаги гласува въздържал е, на резолюциите за Сирия. Ако са предложени от краварите. Това е типичната политика, на хилядолетна държава. Трудна за разбира, от хора с лой вместо мозък. Така както и каза на краварите, да забравят за силови действия, срещу Северна Корея. Над 150 хилядна китайска армия, в момента е на границата. За да помогне, ако е необходимо. Ама ония с лой вместо мозък, не могат да го осмислят. Сега краварите, нова мода откриха. Първо бомбят, после откриват уж разговори на сирииски военни. За сега не сме ги чули, ама сигурно ще минат в графа секретни. Както всичките им, 'доказателства'.
 14. Само гледай сега, какво квичане ще настане. 'Смелите' главорези спасители, пипат с голи ръце, 'обгазен човек', със зарин. Миришели им, на газ. Всички 'жертви', са снимани, в база на главорезите. Само един въпрос имам. Дали 'умерените' избиха тези деца, за да снимат манипулацията си? Или скоро ще ги видим, като 'жертви', в други видео материали?
 15. Казах ти, хващаш се буквално за думата. Ама нека си прав. Няма да се караме сега, за такива глупости. Ония са му казали 'помпане', аз му показах какво имат предвид. Дано момчето разбра.
 16. Чета в интернет, разни свине да квичат. Защо руските C-400, не засекли крилатите ракети. Разстоянието на което радара окрива летящи обекти, като самолети, е 400 км. Радиоса в който се октриват крилати ракети, е 40 км. Цифрите са примерни. И това си е логично, дори 40 км са достатъчни, за да опазиш обекта който се охранява, от C-400. Ама се иска да имаш мозък, а не лой. Грух грух Други свине, се питат защо американците били предупредили, руснаците. Ми щото ги е шубе краварите. Американските кораби, намиращи се до брега на Сирия, се намират под наблюдение на руснаците. Както и руските кораби, се наблюдават от САЩ. Как мислите биха реагирали руснаците, като засекат масирано изтрелване на ракети, от кораби на кравари? Дали нямаше да вземат мерки, за поразяване на тия кораби? Ама свинете не мислят, те квичат. Факта че се губат ракети, е показателен. Още в първите часове, след атаката, медиите пишеха, че базата е унищожена. Като почнаха да излизат снимките, от руските безпилотници, се видя друго. А някой видео материали, са правени или в момента на атаката, или малко след нея. За изтреляни 59 ракети, пораженията са смешно малко. Колкото и да се мъчат, разни свине да говорят обратното, по разни интернет сайтове. То и за това, краварите не се хвалят много много, само се мъчат да замажат. Че даже великата тъпотия днес четох, че не посмели да ударят всичко, щото щяла да има изпускане на газ. И било опасно.
 17. Е то баш тия, събудените профили, най-много вият. То не бяха смърфове, турбота и т.н. И любимеца, на глобалния мензис.
 18. Остави журналята и свинете. Китайците няма да простят, на краварите. Те са много, по символичните жестове. И техния лидер, на среща с Тръмп, а той удря приятелска страна. Това ще го приемат, като обида. Що се хабиш да обясняваш, на радио точка?
 19. Пежо 307 SW? Бензин с газ, ще ти е добре.
 20. Е значи, са си заслужавали 100 милиона. Към 5 укрития, няколко стари самолета, добавяме и стратегическата столова. Чудно, как още са там сирийците? Трябва да са съсипани. Че и полети извършват. Първите новини на соросотутките бяха, че базата е унищожена. После, като се видя фиаското на краварите, взеха да квичат друго. А на това летище, май рунаци няма, нито техника. Те си оперират, от двете им бази. Колко свинска мъка, има на тоя свят. А най-забавни са краварите, свинете са трагични. Краварите били изненадани, от реакцията на руснаците. А каква е реакцията? Свалени краварски ракети, цели 36 броя.
 21. И аз това питам. За 59 ракети, постигнаха едно нищо. Друг е въпроса, че изобщо да не са стигнали всичките, до целта. Ударени няколко празни укрития и няколко стари самолета. Щети за 1-2 милиона, базата е 100%, в оперативна готовност. И се ползва. А краварите изхарчиха, над 100 милиона. Помня как, преди време разни смешковци сълзи пускаха, как руснаците харчели пари, като пускали Калибър. Сега ни стон ни вопъл. Само изостаналите в опорните точки, още се гърчат като п...
 22. Е да де, ама свинете от нета (разследващ сайт) квичат. Мега фал на руснаците, ала бала. И сега млъкнаха, като бити п.... Само едни други, като третополов на кожен клон, още се гърчат. Изхарчиха краварите над 100 милиона, за да покажат некадърност. Много пари се наливат. То гледай, цели форуми се финансират. Глобални мензиси, си избиват комплексите. Тия бели каски, нали ги номинираха и за Нобел.
 23. Както и модните, турбо бензини. Хиляда кубика моторче, с 150 коня. Уж горяло малко, ама само на книжка. То и за това, много от производители се отказват вече, от тая глупост. Щото не може да покрие, новите изисквания, които ще се въведат. А имено, тестове в реални условия, не в лаборатория. Това вече, е друга бира, както се казва. Тук има по-голямо приложение и повече логика. Ама не се върви в тази насока. Така ДВГ-то, може и да е под 1000 кубика. И даже да работи на метан или газ. За мен чистите миксери, за безмислени. Или това дето казваш или водородна клетка/двигател.
 24. Едни спекулации се тиражират. От хора дето, им се плаща. И се мъчат да лъжат, за пореден път. В червено са подчертани важни неща. Дето в лъжите на платените от нета, се пропускат. Ства дума, за неидентифицирани обекти над Сирия. и че разчетите няма да се занимават, да проверяват кой е обекта. А за конкретната агресия на краварите, те предварително са уведомили руснаците. И ясно се вижда, кой са руските бази, дето се базират техника и персонал, на Русия. За ударената от краварите сирийска база, няма информация да има руснаци и техника там. Как сами се закопават, платените от нета.
 25. Карам да. А ти? Ти приемаш буквално, термина 'помпане'. Казах, че това не е като крачната помпа. А леко отпускане на педала, ако усетиш, че блокира колело/а. Пак натискаш и ако трябва пак леко отпускаш. А не, да помпиш буквално. Така че да, термина 'помпане' не е точен и даже опасен. Сега разбра ли ме? И без да се заяждам, да видя ти караш ли кола. На сняг/лед кое е по-добре, да натискаш спирачката и да блокират колелата и да почнеш да се пързаляш или да отпуснеш педала леко и пак да натиснеш? И ако е необходими, да повтаряш това. Точно това седи и зад идеята, за създаването на ABS системата, да знаеш. Ама тази система, прави това, много по-ефективно и много по-бързо, от колкото човек може. Е нормален човек де, не съзтезател. П.П Ето и как, професионален рали пилот, борави с педала на спирачката. Гледайте внимателно, как в определени моменти, 'припомпва' педала. Прави това дето казах, леко отпускане и пак натискане. Но го прави бързо. Това имат предвид, опитните шофьори.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване