Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

crazy katon

Потребител
 • Публикации

  276
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

864 Невероятна репутация

1 Последовател

Всичко за crazy katon

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 28.09.1960

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Интереси

Последни посетители

1337 прегледа на профила
 1. crazy katon

  Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Разбира се, щеше да е нередно, ако я бяха разстреляли. Еййй, правителство, прокуратура, фани едните, удари другите, все един ги е правил. Направо ни връщат в Средновековието. И макар света да се тресе от простотиите на други великани на мисълта, все ни остава време да се позанимаем и с нашите, само ми е чудно кой от кого се е учил, те от ония или ония от тях. Разликата е единствено в мащаба на държавите, не и в глупостта.
 2. crazy katon

  Войната в Сирия (2011-)

  Ето как в Дума посрещнаха войските на "животното" Асад и "агресорите" от Русия и как реагираха на появата на умерената опозиция.
 3. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Сега, когато стана ясно, че цялата тази "химическа" истерия е постановка, мислите, че онези ще си признаят грешката ... не, такова животно няма. Участниците в тази тема надълго и нашироко показаха всички пропуски първо на "случая Скрипал", после на аматьорския филм на "каските", пропуски, които ще се видят и при най-елементарно разследване и мислите,че те ще си признаят грешката?! Не, продължават с техните папки. А какво има в тях никога няма да разберете, защото просто няма никакви папки. Сега, когато се разбра, че показната им наказателна акция претърпя тотален провал, мислите, че ще се замислят?! Не, нама такова животно ... заплашват с по-мощни удари. На какво основание? Може би ще го минат за "хуманитарна мисия", както тръбят местните идиоти. Пък и за какво им е основание, те са се самоназначили за световни съдници и държавите по света могат да бъдат управлявани само от такива, които те харесват, изборът е свободен, само ако е техния избор. Някои си мислят, че демокрацията е управление на народа. Да, така е ... това е управление на американския народ. Аз мисля, че тия няма да мирясат, докато не запалят война. Всякакви разумни доводи се разбиват в техните параноични видения и изобщо изглежда, че те не са в будно състояние. Сега на ход са хората от тези страни, които като че ли дават признаци на събуждане. Те са единствените, които могат да ги спрат и ако го направят, ще призная, че съм сгрешил относно тяхното повсеместно затъпяване.
 4. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Браво! Точно, конкретно, аргументирано! Мислиш, че ще промениш мнението им? Не, както при теб мисленето е от особена важност, така при тях стои въпроса с "немисленето", нещо, което на запад се превръща в епидемия. Спускат им готовата рецепта (мнение) и те я защитават с фанатична страст и най-вече ненавист. Според мен русофобията трябва да бъде класифицирана като болест. Не твърдя, че аз като русофил съм много по-различен, важното е, че в момента Русия е единствената страна, която се стреми на всяка цена да запази мира и това ме прави привърженик на добрата кауза. Какво мислят така наречените русофоби, не ме интересува ни най-малко. И пак браво! На мястото на моите емоции спокойно, хладнокръвно обяснение. Както споменах, то няма да ги промени, но поне усещането, че и там има все още мислещи хора действа успокояващо. П.П. Моля тези, които чувстват, че са на коренно различно мнение (споменатите фоби) да не ме цитират ... не съм ги блокирал, но съм ги запомнил, така че могат да бъдат сигурни, че цитирането на мои постове е излишно ... не ги чета. Чао.
 5. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Това, че така наречения "брилянтен удар" срещу Сирия е престъпление изобщо не подлежи на съмнение. Но в течение на вчерашния ден постепенно почна да се разнася, първо слух, а след това неопровержима истина за мащаба на провала на тази операция. Оказа се, че провала е пълен. Пълен, защото там, където ПВО на Сирия фактически е позволило на ракетите да паднат е имало необитаеми сгради ... за американците химически лаборатории. Или с други думи казано, те разчистиха строителен обект. Толкова голям провал със сигурност би довел до оставки, само че имайки предвид умствената деградация на западните лидери (и не само лидери) те просто нямат никакво понятие за реалното състояние на нещата. Гледат си аматьорските филмчета на "белите каски", не желаят да чуят нищо, което може да обърка " стройните" им теории и в крайна сметка са в състояние на непрекъснато бълнуване. Този провал е и опасен, защото след него като нищо могат да се изкушат за нов удар. Да, но ако тогава се намеси и руската ПВО, това тук може да им се стори като успех. Затова смятам, че ще следват изпитания модел: бели каски, плачещи деца, грим и пластика, вой в Twitter и Facebook и пак удари. Да, но нещо подочувам, че някои от "режисьорите" на научнофантастичния филм "Химическа атака в Гута" са пропели и май и там отива на поразия. Изобщо очаква ни "Облачно с кюфтета", но няма да са кюфтета.
 6. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Друго не съм и очаквал, т.е. очаквах и аз като Путин разумът да надделее, ама то затуй мозък трябва, а както показаха събитията от последните месеци, при онези това вещество липсва. Няма как да се нарече това освен престъпление и опит за възстановяване на ислямска държава. Или както някой наскоро беше казал: Не може да защитаваш международните закони като ги нарушаваш. Оставям на местните русофобчета и (не)националните медии да се възхищават от справедливото възмездие на ислямистите ... кхмериканците не са нищо друго, а онези, англофренските подлоги за друго и не стават, само за фекалиите на болния американски организъм. Отново бе доказано, че тяхната демокрация е най-съвършената форма на тирания и по-добра още не е измислена. Да заплашваш света с война само на основата на авторски филмчета означава, че нещо ... не, всичко в тази система е сбъркано. Също пролича, че тази форма дава възможност за развихряне на дълбоко комплексирани същества. Като почнем с агресивната истерия на грозната британка, добавим "едиповия комплекс" на френското "такова" и за капак буйния нарцисизъм на доказано психично раздвоения Донът Тръмп, се получава такава сложна психиатрична смеска, че чак се чудиш как подобни управляват, вместо да си седят на някое тихо местенце. Всъщност Тръмп е най-читав от тримата, той поне има и добра страна, другите двама са плод на генетични мутации на основата на демокрацията (тиранията) им. Всъщност всичко мина според очакванията. Нанесени бяха удари далеч от местата, където може да има руснаци, руснаците пък не отговориха, може би на същото основание и така и вълкът сит, и агнето цяло. Страда само сирийския народ, който победи тази ислямска чума, за да страда сега от ударите на създателите и. Може би руснаците постъпиха правилно, защото в противен случай наистина щеше да започне война, която нормалните хора не искат. Но докато споменатите три психиатрични случая управляват, тази възможност ще виси винаги, а те имат достатъчно време до края на мандатите си да унищожат човечеството. Русия не спря войната, отложи я. И стига с тия приказки, не им ли стана ясно, че онези ще си правят, каквото искат, никой не слуша руските представители. Сега засега обаче само Русия е спирка пред болните мозъци на западните сатрапии.
 7. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Да, има няколко човека в онази истерясала западна тълпа, които мислят реалистично, но дори и тя не декларира твърдо, че това е измама. А останалите? Трябва наистина да си дълбоко умствено увреден за да не си зададеш елементарния въпрос: Защо Асад не използва това прословуто химическо оръжие, когато терористите бяха 100 000, а го направи, когато останаха 1 000. Да оставим настрана, че тези "каски" вече един път правиха театър и всички видяха (тези, които могат) измамата им. Всичко това е казано тук многократно и го повтарям просто защото не мога да приема да ме правят на идиот. Сега всички погледи са отправени към Путин. Най-лесно е да изпълни заканата си и да отговори на удара. Да, но руснаците не искат война, разбрах го, когато на пресконференция Сергей Лавров каза, че никой не иска да воюва и всички почнаха да ръкопляскат. Но според мен нещата вече са преминали критичната точка, наглостта на онези няма граници, след Сирия ще дойде Донбас и тогава няма да може повече да се отстъпва, руснаците ще ударят с цялата насъбрана злоба и това ще доведе до края на шибаната западна демокрация. Путин се надява разума да надделее. И аз се надявам, но ...
 8. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Д-р Джекил и м-р Хайд
 9. crazy katon

  Войната в Сирия (2011-)

  Концентрират все повече сили и ударът е въпрос на време, време, което онзи с раздвоената самоличност (Тръмп) е определил на 48 часа ... пак ултиматуми. В последния месец тия използват за комуникация само ултиматуми. Както каза Иво Христов, на тях доказателства вече не им трябват и тогава спрях да го гледам, защото ми се стори много черноглед. Явно е бил прав. Ако сега се размине следващия път и "Том и Джери" ще е достатъчен за доказателство. Но този път няма да се размине. Има начин, но той засяга главно инициаторите на тези удари. Лично аз в момента не виждам как ще се откажат от тях и ще продължават с тезата си за химическа атака ... значи този вариант отпада и ще ги нанесат. Те никога няма да признаят, че са сгрешили. От друга страна руснаците също няма къде да отстъпват, защото ясно доказаха, че тази атака е рисувана. Тук обаче те имат малка вратичка ... просто ще кажат, че там, където са нанесени ударите не е имало руски военнослужещи. Това е вариант, който, макар и подъл спрямо съюзниците от сирийската армия ще задоволи онези "свободните". Ако постъпят както декларираха, трябва просто да спрат с обяснителния режим. Дали са си предупреждението, остава да го изпълнят и да свалят не само ракетите, но и самолетите, и техните носители. Никога светът не е бил толкова близо до война по такава нелепа причина. Вярно, че кхмериканците винаги са започвали войните си с провокации, но поне са били една идея по-достоверни, сега използват гримирани деца (да използваш деца за тези цели е само по себе си престъпление), пускат кадрите в социалните им мрежи и онези зомбираните се тръшкат от негодувание срещу режима на еди кой си, без да видят, че техния е същия, че и по-лош, без да се замислят, че същите тези "бели каски" отдавна са компрометирани с документални кадри на предишните им "жертви". И това е, чакаме. П.П. Путин, обади се!!!
 10. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Презумпцията за виновност на Русия - логиката на идиота (западния) Логиката на идиота - 2 Това наистина е антиутопия. Онзи тоталитарен режим изглежда като разходка в парка в сравнение с техния.
 11. crazy katon

  Войната в Сирия (2011-)

  Точно. В първата част, това е въпрос, който всеки нормален човек би си задал, но повтарям, нормален. Съвсем ясно е, че лидерите на западните тоталитарии не са такива, а учудващо е все пак, че в това число влиза и папата. Руснаците от месеци предупреждават, че терористите разполагат с химическо оръжие в Гута и подготвят провокация, как пък никой не отиде да види, да провери, доказателства - бол, даже и с надписи от мястото, където са произведени, като че ли беше някъде в Англия. И защо да проверяват, та те знаят преди руснаците, че там има такова оръжие, нали си е тяхно, че даже и инструктори им изпратиха. А сега протестират. Аз лично съм сигурен, че това е отново шоу на филиала на ислямска държава, наречен "белите каски", но не изключвам и умишлено изтребление на своите близки. Хора, които стават живи бомби едва ли биха имали скрупули да избият и семействата си, нали ще отидат " там". Изобщо мисля, че химията яко е повредила мозъците на запад и те вече нямат никаква представа за реалността.
 12. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Западните тоталитарни режими дадоха своя решителен принос в процеса на глобалното затъпяване, а именно, измислиха и внедриха в употреба Презумпцията за виновност на Русия. Дали ще е престъпление, природно бедствие, трудова или битова злополука, вълшебните думички "Русия е виновна" решават случая, няма нужда от доказателства, факти, разследвания и тем подобни простотии, Русия по презумпция е виновна. Не знам, предполагам, че в тези сатрапии правят някакъв експеримент с населението си за да видят до каква степен то може да затъпее под въздействието на медиите. Не мога да отрека, че успеха им е пълен, 100% е, може и да има някой, който още да е способен на мисловна дейност, но числото е пренебрежимо малко. Поздравления с успешно проведената лоботомия. И както веднъж споменах, в такива случаи се радвам, че живея в България. А що се отнася за онзи случай, той се издуха отвсякъде и затова се върнаха към Сирия, където терористите джихадисти защитават техните основни свободи с помощта на инсинуации, презентации, провокации и други шменти-капели.
 13. crazy katon

  Отношенията между САЩ и Русия

  Трудно се пише по време на празници и ако го правя, то е за да продължаваме да имаме такива. Както е тръгнало обаче те наистина свършват ... завинаги. Истерията придоби нови измерения. След като използваха грозните си предци от острова, решиха да вземат нещата в свои ръце. Смешно е и обидно, че за това използват отново "белите каски", които са просто "гласът на ислямска държава" и да се използват техните инсценировки за доказателство противоречи на здравия разум. И аз пък, какъв здрав разум след скрипал, то май изобщо липсва. Няма да се разпростирам много, на всички е ясно, че светът върви към война и то защо, защото с най-примитивни пропагандистки методи промиват мозъците на поданиците си и то така са ги промили, че вече са ги измили. Тамошните и местните нещастни русофобчета не могат да разберат, че колкото повече притискат руснаците, толкова по-жесток ще бъде отговора, най-малкото за да отмъстят за всичките незаслужени обиди по техен адрес, обиди, непредизвикани с нищо. С първия свален американски самолет практически войната ще бъде обявена ... и причина за това няма да бъде защита на някакви си бълнувани свободи, а ислямската държава.
 14. crazy katon

  Войната в Сирия (2011-)

  Не ще и спор, идиотизмът им идва отръки на тия, култивират си го от дълго време, даже не от 1964 г., а още от създаването си. А тогава правеха и шедьоври, този не е от тях. А онзи (името му вече няма да споменавам) няма какво да го охрабряваш, той е някакво плашило, но може да плаши само деца. И за пореден път казвам: ако някой ще съжалява за отсъствието ти от форума, това няма да съм аз, замразен си дълбоко, както и оня с нервните кризи и спри да ме цитираш, със същества като теб нямам какво да си кажа. Извинявам се Lumberman, че използвам цитирането на веселия ти клип за да отговоря индиректно на онзи трол, но ми писна да ме цитира, след като му заявих нееднократно, че за мен такива като него просто не са "съществителни".
 15. crazy katon

  Войната в Сирия (2011-)

  Циркът, наречен "Белите каски", продължава. И това при положение, че You Tube е пълно с кадри от гримирани жертви и смеещи се под чаршафи убити. Ще кажете, че само кретени могат да обявят това за доказателство. Да, така е, но след случая Скрипал нима някой се съмнява, че именно такива управляват " там". След като вече приеха първата провокация като неопровержимо доказателство, сега отново продължават или както беше казал Стивън Кинг в една от книгите си: Позволиш ли да бъдеш излъган в началото, всяка лъжа след това ще ти се струва истина. А тъжната истина е следната: Ако в Сирия има химическо оръжие, то е произведено в Англия и ако терористите не знаят как да го използват ... за тази цел са изпратени съответните инструктори, които са там уж за да се борят с тях. Изобщо всяко изказване на западен политик, изтъкано от заплахи и истерика аз оценявам като обида за здравия разум и като заплаха към съществуването на Homo Sapiens като вид. Или ако все още има такъв вид, те не принадлежат към него. След случая, от който ми писна и който се пропука отвсякъде, сега се връщат отново към горещата точка Сирия и пак химическо оръжие. Аз лично мисля, че химическото вещество, от което се състои техния мозък е най-страшното оръжие.
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.