Премини към съдържанието

crazy katon

Потребител
 • Публикации

  879
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от crazy katon

 1. crazy katon

  Президентски избори 2021

  Бройка, @dedidi, бройка, никаква гордост не е нито той, нито някой от неговите сътроли, просто бълват непрекъснато и въпреки че никой от хората не ги одобрява те са "Гордостта ...". В другата тема, където те цитирах, вече писах кои са "Гордостта на форума", хора, които са уважавани, а тези стават само за бъзик ... всъщност и за това не стават. Знаеш, че не съм прочел и дума от това, което казва, защото то никога нищо не казва. Тлъстият си мисли, че ще се върне на бял кон ... И на бяло магаре няма да се върне, дори хипотетично някой да приеме да разговаря с престъпната им групировка, това напълно изключва присъствието му. Извинявай, позволих си малка корекция в цитата, защото никога не споменавам името му. И за да не бъда съвсем извън темата, ще кажа, че едва ли Радев ще спечели на първия тур, а на втория много неща ще зависят от ДБ и да се надяваме, че няма да си теглят ножа, като подкрепят поредното герберастко корумпе, тъй като те изрично отхвърлят всякаква коалиция с ония. Предполагам, че ще използват клишето "Призоваваме нашите избиратели да гласуват по съвест" и бам - "Шат на патката главата" ... ей, надявам се, че ме разбрахте, шат на онова, дето не е от ония, ама не съвсем. Така де, понякога не съм много ясен, особено след тежък работен ден.
 2. Това е за брой постове, не че нещо умно е написало. Не го ли виждаш, чело-недочело, писало-недописало, но бърза да се изходи и ходи, и ходи, и ходи, бълва тъпотия след тъпотия и прави бройка. И други като @Мойра, @haidukpikaso, @_nib_, @GUNNM и още много имат хиляди постове, но публикуват смислени и красиви неща, които радват човешката душа. Като се вземе предвид тоталното незнание на българския език, то е по-скоро "Неграмотен потребител" и изобщо не ми пука дали е златен, платинен или диамантен, за мен е блокиран потребител.
 3. Ееей, ти появи ли се, къде се губиш? Сега остава и @by_chechi да се върне и ще ги почнем наново. Жалко, че времето не ми стига, ама като гледам Путин как ги размазва, душата ми се изпълва с удоволствие и надежда, че все още е останал някой с главата си.
 4. Не си мисли, че нещо му влезе в главата на това. Путин е много по-възрастен от него и въпреки това е неизброимо пъти по-умен. Не за първи път гледам как Путин говори, а стоящия насреща му западен журналист го гледа с изцъклен поглед и съвсем очевидно не възприема нищо. Усмивката на това показваше, че нищо, което и каза, то не разбра. Толкоз по въпроса, а ето едно много старо и много лошо видео (на компютър се вижда горе-долу, на телевизор трябва добро зрение) за това колко са умни американците, в чието число влиза това, което се мисли за журналист, също и пациента ... пардон, президента им. По-късно и другите клипове, когато имам време.
 5. Всички, назначени от доскоро управляващите престъпници са мобилизирани. Не подбират средства и тъй като ВСИЧКИ длъжности в най-отговорните отрасли са назначени от тях, масово бойкотират усилията на правителството, за да докажат, че само те са способни. Не знам, мисля, че хората, свързани с престъпленията им са толкова много, че ако трябва да бъдат съдени и затворени няма да стигнат затворите на само в България, но и в цяла Европа. Погледни го само онова безумственото, хили се, на какво - на това, че престъпната прокуратура защитава престъпниците. Кажи ми после, че това са хора! Не!
 6. Чудя се къде бяха тези "#свобода За Бизнеса", когато цяла България беше затворена заради 10-20 пъти по-малко заразени. Изглежда герберастките гниди си мислят, че като ни рекетират с енергетиката, която владеят изцяло и със "спонтанни" протести на трудещи се, ще ги върнем на власт. Няма как да стане, тяхното време отмина, и да протестират, и да окупират, и да се бетонират, свършени са. И изобщо знаят ли тези, които протестират, че ако на власт бяха ония, отдавна нямаше да работят, защото цифрите щяха да се надуват, а инквизицията на нощ щеше да ги заплашва ежечасно. Мислете, господа бизнесмени, мислете! Що се отнася до пътностроителните фирми - "пито-платено", а ако някой не е получил пари да пита тези, които са ги получили ... милиардите.
 7. Точно това му е хубавото, и аз го цитирах преди време и не ме интересува дали е билдълбърг или илюминат, способен човек е и го доказа. И аз не виждам, но тези така маниакално са се сраснали с властта, че е възможно дори невъзможното. Но нещо май ми светка в тъмното. Може би иска да отлюспи някои от черупката им. Е, успех му желая, според мен е безсмислено, защото ония така са се бетонирали, че не дават и "пиле да изхвръкне" (малко перифразирам), но кой знае, сега и да не стане, все някога ще.
 8. Нямай грижа, и пет души да го качат, пак няма да го прочете ... противоречи на опорките му ... но пък мен малко ме интересува, аз го прочетох за собствено удовлетворение. Каква огромна разлика между протестите миналата година, когато хората спонтанно излизаха, защото им писна от простотията на тази диктатура (някои по темите споменават "медицински фашизъм", а тогава какво беше) и сегашните, инициирани от назначени от престъпниците началници, началничета и началниченца.
 9. А утре трябва да седнат на масата да преговарят за съвместно управление. И как ще стане, когато толкова повръщня изляха върху него ... Но трябва, на всяка цена. Вижда се какво правят герберастите в опит да се върнат на власт ... накратко казано: ПОСЛЕДНИЯТ РЕКЕТ ВЕЧЕ Е НАСТАЛ! Не ми харесва само това при Киро, защо непрекъснато повтаря, че щял да преговаря с ония и другите ония, ако си признаели. Не може да има преговори с престъпници, не само това, с морални (пък и физически) унищожители на нацията.
 10. Цялата герберска гмеж се е вдигнала на въстание за да запази милиардите си. За съжаление използва тези, до които те не са достигнали. Ако аз бях на мястото на работниците също щях да протестирам, но все пак щях да си задам въпроса кой е виновен да не ми се плаща. А виновни са именно тези, които ги изкарват на улиците - техните корумпирани шефове. Така беше и с медиците-корумпета, така беше и с ресторантьорите-корумпета, калинките, енергийните-корумпета, които сега ни рекетират, но са създали структури, които не са подчинени на никой, и всичко това кой го създаде ... управляващата и ръководеща протестите сега и енергийната криза престъпна група, наречена ... знаете, че няма да им кажа името, гнус ме е. Нима някой си е мислел, че престъпник, чието единствено умение е рекета, ще си отиде без рекет. Не, този сценарий аз го очаквах, но мислех, че ще го приложат на редовно правителство. Всъщност те щяха, ако вече го имаше, но понеже го няма, засега се упражняват на служебното. Затова всички трябва да се обединят и да, не "изчегъртат", а напълно да изтрият тази гадост от живота ни. Уф, от бързане забравих, това е ценно, може да не се чете цялото, само цифрите са достатъчни. "Така работим". Какво се крие зад протестите на пътните фирми
 11. Тук главното е: Това е. Не, че са тръгнали да преговарят непременно с ... ония (никога не съм писал името им, няма и да го направя), но не може да се повтори случилото се в последния непарламент. Що се отнася до "ония", не знам защо изобщо е нужно да се говори с тях. Ако съответните признаят то с тях трябва да говори прокуратурата (не тази, естествено), а не да участват в политическия живот. Гласувайте за когото си искате, но никога за ... Те съсипаха ВСИЧКО в България и който колаборира с тях ще колабира.
 12. Дали Цветанка е питала някой от бившите управляващи габони за "договор за почтеност", дали ги е питала какъв ГМО са? Това е чисто риторичен въпрос с естествена моя реакция - Но последният и въпрос направо уцели десетката и я издигна в очите ми - Ако герберастите признаят за корупцията, то те автоматично стават клиенти на прокуратурата (не тяхната - истинска, това е от мен). Струва ми се, че тук Даниел малко се спъна, но както и да е, ясно е, че кандидатите на новия проект са хора не само с английски език, основен критерий при предишните предложения. Успех!!! Не, той не владее България, владее я феодалната система, която е създал, затова казах, че не той е опасен, а цялата му групировка. И между другото, никога не е владеел България, а само обвързаните в мрежи от страх, пари, престъпления и тъпота негови избиратели. Дано съм идиот, иначе горко ни!
 13. Точно така. И то беше след първите избори, когато слънцето още не ги беше ударило. После слънчасаха, злобясаха, истерясаха и взеха да плюят най-вече партиите, с които се очакваше да направят промяна. Не може да искаш подкрепа и да вадиш компромати срещу тези, от които я искаш. Да, и на мен ми харесваше това, което говореха, особено ми хареса идеята за "изчегъртване", но не, те не само че не го направиха, ами нападнаха тези, които вече го бяха започнали. Благодарен съм им, че бутнаха кухия, но след вторите избори всички техни действия са насочени като че ли към неговото връщане. Именно затова на сцената се появи и Кирил Петков, за да не се случи. Но то все още е възможно и то ... с тяхна помощ, защото турската етническа партия със сигурност ще подкрепи престъпниците и ако добавим сърдития на всички Слави, то мнозинството е готово. Нещата все още могат да се променят. Много хора са им благодарни затова че свалиха тлъстия тулуп и затова и на тези избори ще вземат значителни проценти. Но не започнат ли да се държат като нормална политическа сила, да разговарят, а не да заповядват, да се държат с уважение, а не нагло, то скоро ще се капсулират като герберастите, но тяхната капсула ще е съвсем малка и недостатъчна дори за влизане в парламента. За съжаление това, което виждам от един от техните привърженици тук е плашещо. Типична герберасткотролска риторика, срещу която самия той се бореше. Жалко и тъжно. А сега е време проектът на Киро да успее, пък ако ще и сомалийски да е. Не трябва да има връщане назад. Това, че кухия вече никой не го брои е малка утеха. Докато неговата престъпна групировка съществува, България винаги ще е застрашена от изчезване.
 14. Днес научих, че някакъв професор катранджиев изразил съмнение към цифрите за заболелите от короната. Аз пък ще изразя съмнение към съмнението му. Когато участваш в престъпна схема за манипулиране на обществото, всичко друго ще ти се струва лъжа. Миналата година те нагло лъжеха в желанието да спрат протестите (и успяха), после тази година нагло лъжеха за опасността от вируса за да ни спрат да гласуваме (и не успяха). Да, иска му се пак да са на власт и да ни страхуват, да ни плашат и да ни зомбират, но тяхната власт свърши, следва да платят за лъжите и престъпленията си.
 15. Голям вой срещу Киро и Асен ... отвсякъде ... от статуквото също, но повече от нестатуквото, защото обирането на гласове ще е масово. Ако "господарите" наистина имат пръст в това дело, то ще е единственото хубаво нещо, което са направили за България. Но аз си мисля, че Киро и Асен честно искат да помогнат на изстрадалия от "12 години в робство" народ и им се възхищавам за това. Сега може и да не спечелят много, но те показаха, че умеят да се оправят в блатото, което мутрите оставиха и нищо чудно в близко бъдеще да спечелят пълно мнозинство. За два месеца те разкриха престъпления за милиарди и намериха други милиарди, които да раздадат на хората, които наистина са на първа линия, на пенсионери (между другото легендарните 50 лв., с които се пънеше кухия продължиха да се получават, нищо че искаше избрани статисти да му благодарят за милостинята), на лишени от работа, а не на "администрацията от първа линия", на шофьори на четири часа, на велики управители на болници, чийто допълнителен материален стимул се измерваше с шест цифри, на всякакви знайни и незнайни фирми и фирмички, които обаче са от "нашите". Не ме интересува дали Киро е канадец, бушмен или чукча, той е на милиони светлинни години пред бившите управляващи, а както се видя от последното (анти)народно събрание и пред желаещите за бъдещи управляващи.
 16. Този е дори по-тъп, отколкото изглежда, също и по-нагъл, като всеки първи, втори, трети и т.н. гербераст. Става въпрос предимно за видеото, защото явно се вижда, че не му пука от нищо и си чати с друго, също толкова умно недоразумение, като всеки първи, втори ... е, вече го казах. ТРЯБВА ДА ГИ РАЗКАРАМЕ, НА ВСЯКА ЦЕНА, КОЛКОТО И ВРЕМЕ ДА ОТНЕМЕ!!!
 17. Така е. Например не съм съгласен с атаките срещу служебното правителство и лично към Кирил Петков. Смятам, че те си вършат работата перфектно и разкриха немислимите престъпления на бившите управляващи. Но от друга страна, нас ни свързва ясното виждане, че тези бивши са откровени престъпници и съсипаха целия живот в България. Затова ние винаги ще сме на едно мнение, също и затова, че никога не трябва да се връщат. Лично за мен няма никакво значение дали ще управлява кухия, митов или комитов, те са от едно престъпно гнездо и място за компромиси няма.
 18. Това че са изгонили политиците - добре ... вече имах съмнения, че някой ги подстрекава. Но имам няколко реторични въпроса. Къде бяха собствениците на заведения, когато диктатурата затвори всичко при 10-20 пъти по-малко заразени и 200 000 млади хора, предимно от техния бранш останаха без работа, къде бяха, когато ги затвориха втори път, и трети път имаше, защо не подкрепиха масовите протести срещу същата тази диктатура, където се подвизаваха и споменатия лукумчев, и министър менгелев, и генерал мъртъвджийски?! И последен въпрос: Щяха ли да протестират, ако на власт бяха същите. Питам и отговор не искам!
 19. Направо го размаза, разликата в интелекта е светлинни години. А какво е казал оня изобщо не ме интересува, единствените думи, които имат значение са тези на Румен Радев. Що се отнася до Съединението, време е отново за такова, защото никога България не е била толкова злобно разделена, дори не разделена, а някаква шайка шантажира избирателите си с пари и заплахи и така ги държи в някакво хипнотично състояние, далеч от реалността. СЪЕДИНЕНИЕ, НО НЕ С ТЯХ!!!
 20. И за всичко това ще е виновно "сърдитото плешиво лице" (новото). Но нека ви върна към първите избори, когато всички бяха против герберастите. Тогава пък тук всички се възхищаваха от споменатото лице, че си бил изпълнил обещанието, онова за статуквото. Точно тогава моментът беше изпуснат, ако беше създадено правителство сега нямаше да го има и гешефта, и националните телевизии щяха отново да са национални (или поне националната), пик щеше да си пика, блиц да си блица, но некадърните и корумпирани калинки щяха да бъдат изчегъртвани лека-полека. А сега някой сеща ли се какво говореше итн за статуквото, когато започнаха обща атака с бившите управляващи престъпници против служебното правителство. Въпреки всичко и сега можеше да се създаде правителство, ако се преговаряше нормално и с политическа култура, но спечелилите изборите (за което аз много се радвах) наистина не знаеха какво да правят, а предложените за министри недоразумения можеха да бъдат подкрепени само на 4-ти километър. Относно това, че прегръдката е неизбежна, съм съгласен. За никого не е тайна, че огромната част от електората на герберастите е от бившото сдс. Сега всички надежди са обърнати към Кирил Петков и Румен Радев, тъй като може да отшуми на изборите, защото герберастите и дпс са против него, а подочувам, че и ДБ, така че дано най-накрая му светне и да създаде партия. И още една надежда, въпреки че политиката е безнадеждна работа. В статията от линка има и други подобни и обърни внимание на първото (към момента, в който пиша), където се говори точно противоположното: Публикувано във факти.бг: Христо Иванов: Политическата ситуация е сложна, но няма да управляваме с ГЕРБ или ДПС Но, както казах, политиката е безнадеждна работа.
 21. Дано да е така, защото ужасът, който преживяха при предишното им управление е просто невъобразим за 20-ти век. Но сигналите на Халед Хосейни, който има близки в Афганистан не са много утешителни. Прочетох първо "Ловецът на хвърчила" ... повече никога няма да чета тази книга, не защото не ми хареса, а защото е толкова потресаваща, че умът на съвременен човек не може да го понесе. Но когато прочетох и "Хиляда сияйни слънца" просто вече не издържах, такава изостаналост, такава липса на най-елементарни права, по-специално за жените, че на човек му идва направо да крещи от гняв! Но какво, по дяволите правиха там кхмериканците 20 години, сега е лесно да обвиняват за всичко самите афганистанци, но когато те влязоха в Афганистан не ги питаха. Толкова ли не можаха да се справят с някакви религиозни фанатици?! Не знам, следя какво става, но мисля, че светът върви на зле.
 22. crazy katon

  USA и Джо Байдън

  Оппааа, имало си тема, а аз вече побързах да се изкажа в "Отношенията ..." Нищо, ето го и тук: Великите носители на демокрация изоставиха Афганистан и там отново идват талибаните, които живеят 15 века назад. Самите те също са рожба на кхмериканците, които впрочем подкрепяха дори червените кхмери, изобщо за тях няма значение кой управлява, те насаждат техните си извратени правила за демокрация и извратени човешки ценности, но което е най-лошото, мислят, че имат право на това. Е, сега се видя какво струват. Стига лицемерие! Видя се какво е търсел Западът в Афганистан. След 20 години да не си могъл да се справиш с бандата на талибаните означава едно от трите неща - или не си искал, или не си могъл, но най-вече не си знаел какво да правиш. Дотук с американската мечта, дотук с техните човешки ценности, дотук с тяхната пишман-демокрация. И така те оставиха този жестоко изстрадал народ да изживее отново средновековния кошмар, нямате си представа какво ги очаква, достатъчно е да се прочетат книгите на Халед Хосейни .. ДОЛУ usa!!!
 23. Великите носители на демокрация изоставиха Афганистан и там отново идват талибаните, които живеят 15 века назад. Самите те също са рожба на кхмериканците, които впрочем подкрепяха дори червените кхмери, изобщо за тях няма значение кой управлява, те насаждат техните си извратени правила за демокрация и извратени човешки ценности, но което е най-лошото, мислят, че имат право на това. Е, сега се видя какво струват. Стига лицемерие! Видя се какво е търсел Западът в Афганистан. След 20 години да не си могъл да се справиш с бандата на талибаните означава едно от трите неща - или не си искал, или не си могъл, но най-вече не си знаел какво да правиш. Дотук с американската мечта, дотук с техните човешки ценности, дотук с тяхната пишман-демокрация. И така те оставиха този жестоко изстрадал народ да изживее отново средновековния кошмар. ДОЛУ usa!!! Може да не е точно по темата, но ме болеше перото да ги напсувам гадовете ... нямате си представа какво го очаква този народ, достатъчно е да се прочетат книгите на Халед Хосейни ...
 24. Мойра, това същите хора ли са, с които борихме банкянската кухина?! Нима не виждат, че грешките вече не са епизодични, превръщат се в норма. Но именно защото бяхме заедно в борбата срещу ония, няма повече да споря с безпрекословните защитници. Само един въпрос: Кога партия, спечелила 24% на изборите е управлявала сама? Аз не можах да намеря, пък и нямам време. Вероятно Осман Октай ще получи моето извинение, защото пътуваме към избори и този път познай от веднъж кой ще е победителят. Но има сценарий, за който никой не се сеща. Напрежението дотолкова ескалира, че може втория мандат да бъде осъществен, защото 2+1+5 = 157. И знаеш ли кой ще излезе на протести, точно никой, като видяха как се подиграха с борбата им, хората ще се затворят в черупките си и ще вегетират като зеленчуци. А всичко беше толкова просто.
 25. Това не е правителство, а недоразумение. По улиците да бяха събирали хора, по-добри предложения щяха на направят. Та тези са непознати дори в тесния си професионален кръг, какви министри, каква отговорност могат до поемат. Толкова ли нямаше в тези стотици хиляди, гласували за итн (дотук с главните букви) капацитети, авторитети, които да предизвикат уважение и оттам и подкрепа. Не, тия ще са, добри, лоши, други няма да има ... че единствения по-познат е разследван за източване на пари и то много пари, тури му пепел. Чакайте бе, кои сте вие?! Простата политическа логика и вашите обещания бяха да преговаряте с така наречените протестни партии, дори да направите заедно правителство. Направихте ли го, не, почнахте караници и единствената партия, която реално преговаря с вас, беше БСП. После щяхте да чегъртате, и какво, почнахте да чегъртате, но служебното правителство и кой ви ръкопляска - бившата управляваща престъпна групировка и дпс (бивша, настояща и бъдеща престъпна групировка). Това неправителство нарочно ли го предложихте, за да не го подкрепят?! Съвсем ясно е защо не пожелахте да направите такова след предишните избори - защото не можете. Помниш ли как се радвах на тяхната победа, сякаш лично бях победил гадовете. А сега?! Но ето кое преля варела на търпението ми: Ако проектокабинетът не мине, отговорността ще е на тези, които не са го подкрепили Върхът на наглостта, след арогантно и надменно поведение, да обвиняваш другите и да им прехвърляш отговорността е направо престъпно. Хората виждат, не блеят, и не вярвам на някакви си проучвания на маркет ли, паркет линкс ли, сигурно са правени преди да предложат това смехотворно правителство, но така или иначе, тази новородила се и вече самоубила се партия никога повече няма да види победа, пък и като гледам градацията на техните предложения, следващите сигурно ще ги теглят с лотария. Краен съм, но това е защото проявих достатъчно търпение и уважение. ДОТУК!!! Не подкрепям това правителство, то е измислено, недомислено и безсмислено. Отворете си очите, не създавайте втори психокръжок!!!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване