Премини към съдържанието

Рашко Николов

Потребител
  • Публикации

    65
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

9 Неутрална репутация

Всичко за Рашко Николов

  • Титла
    Редовен потребител
  • Рожден ден 31 август

Последни посетители

1094 прегледа на профила
  1. Опитах ! Резултат - нулев.
  2. Преди ъпдейт-а нямах такива проблеми ! Всичко си беше точно ! Как става тоя номер с деистанлирането на ъпдейта ?
  3. Ами, реално след като са спрели поддръжката на Win7, поне да бяха оптимизирали новите си ОС-ми, до толкова, че да няма такива проблеми.. :Х
  4. Ммм.. Не ! Как става това ?
  5. CPU: AMD A8-6600K GPU: Nvidia GF 640GT 1GB HDD: Barracuda 500GB, 7200rpm RAM: 12GB, 1033MHz Заповядай !
  6. Здравейте ! Миналия ден се появи ъпдейт, който трябваше да инсталирам на компютъра. Рестартира се компютъра. На следващия ден седнах отново на компютъра. Включвайки го, чаках над 10 минути, за да зареди ОС(Ония няколко точки, които се въртят в кръг), след това като зареди, натиснах да си напиша паролата. Чаках над 2 минути, за да ми отвори полето за въвеждане на парола. След въвеждане чаках над 10 минути да ми заредят всички програми, които се активират при включваме на компютъра (3 програми, които са леки) Сега като работя на компютъра и хард диска ми работи на 100% ! Нямам нищо включено, а системата ми товари на 100% ! При опит да отворя някоя програма и чакам над 3-4 минути. Това е, че като отворя task manager-а и виждам, че само хард диска се натоварва. Някакви идеи как може да се оправи ?
  7. Окей ! Благодаря ! Моля темата да се заключи от модератор !
  8. За жалост не знам какво трябва да се следи.. В смисъл какви трябва да са нормите. Ако можете да ми кажете вие кое, как е.. Хард диск Процесор Видео карта Извинявам се, за което не съм дал информация, не съм се сетил за това.. Всички части за закупени втора ръка. Някой са от старият ми компютър. Снежинките са от видео картата(Проблемна е, знам го.) За жалост нямам толкова богата "хардуерна грамотност". Извинявам се и за това ! :]]
  9. Благодаря ви за отговорите, господа ! Ще пробвам с друго захранване. Да това е новият ми хард диск. Премахнал съм говорителчето от доста време, само, за да проверя дали идва от там звука.. Да от там е ! Благодаря ви, на всички, даже на господина с ненужния коментар, който каза, че "това нещо се използва за игри" :] А да ми предложите някаква програмна за диагностика ще може ли ? Така.. Опитах да включа компютъра и ми излезе ето това http://imgur.com/gallery/IJkGSlv Беше си на ред това, което искаше да направя, тоест нямаше нужда да се пипа. Реших да направя "рестарт" на хард диска, като направих следното: изключих компютъра, изкарах захранващия кабел от хард диска, включих компютъра и вкарах кабела..(с цел да дойде ток изведнъж в хард диска) Резултат: Компютъра тръгна така все едно нищо му е нямало..
  10. Здравейте ! Имам следния проблем: От доста време компютъра ми се мъчеше доста, ама доста с изпълнение на програми. Въпреки, че постоянно биваше почистван, дефрагментирации, преинсталации.. И още какво ли не, излизаше един и същ проблем ! Първо начално - всичко е супер. Но след няколко дни, след като инсталирам няколко игри и компютъра започваше отново да се мъчи.. Случваше се да ми излезе онзи сик екран(Да, този, който всичко мразим), за съобщение за грешка. Компютъра изключваше и се появяваше това https://imgur.com/gallery/BnAkIrk При опит за преинсталация и не ми откриваше дисковете. Не ми даваше да продължа на пред, за да преинсталирам. Но след доста опити и ставаше. Докато не се преинсталираше и не се оправяше. Помислих си, че ще е проблем от хард диска, тъй като си беше старичак и си закупих нов. С новия хард диск - въобще не го откриваше, при опит за преинсталация. Дадох го на майстор, по някакъв начин успя да го оправи. Обаче ми каза, че и той много се мъчел. Не попитах какво е направил. Помислих, че проблема няма да се появи отново. Същата работа се повтори.. Играя игричка и изведнъж се чува от хард диска един гаден звук, все едно търкате два балона. Но на интервал. 3 секунди тишина --> звук--> 3сек тишина и пак звук. И така докато не се показа синия екран. Излезе ми отново онова от снимката по-горе. Преинсталирах този път на win 10 Home. СЪЩАТА РАБОТА ! Мина 4-5 дни.. Днес докато играя GTA V и отново същия проблем. Синия екран и бам.. Същия черен екран. Разбирам, че е от натоварване, но съм сменил хард диска с чисто нов. (При стария също създаваше тоя звук, който обясних с двата балона.) Проблема е, че веднага след смяната започна да прави проблеми. Ето ви и частите, с които съм: Дънна платка: Asus F2A85 - M Pro Процесор: AMD A8-6600K Видео карта: nVidia GF 640 1GB RAM: 12GB - 2 плочки: Adata(по 4GB едната), DDR3, 1333MHz -1 плочка: RAMAXEL 2GB, DDR3, 1066Mhz -1 плочка: Samsung 2GB, DDR3, 1066Mhz. Хард диск: Seagate, Barracuda, 500GB(Не знам каква информация ви трябва за него) Захранване: NeoTech, 550W(Не знам точен модел, ако ви трябва ще погледна и ще кажа). Малко съм изчерпателен и се извинявам, за което, но се опитвам да дам макс информация, за да може да ми бъде помогнато. Също така ще помоля модератор, ако темата ми е в грешен раздел, то да бъде поставен в правилния. Благодаря !
  11. Здравейте ! Проблема е следният: След като опитах да преинсталирам компютъра си, системата ми отчете, че нямам хард диск, на който да бъде да инсталиран самата ос.. Оказа се, че bios-а въобще не засича хард диска. Странното е, че на преди го засичаше, а сега не !(Купих хард диска, опитах да преинсталирам първия път, но ми даде грешка от sub flash драйва, но го оправих.. А сега втория път въобще не открива устройството.. ) И още нещо.. Започна да ми излиза проблем Error code: 0x0000098 Който гласи: "The boot Configuration Data file doesn't contain valid information for an operating system " Благодаря за помощта, предварително ! :]
  12. Като се замисля - не ! По ЛАН кабел зад рутър. По-конкретно: Да речем Steam - тегли ми с 5.5 Mbps. uTorrent - 5.5Mbps Всичко друго действа с 5.5 Mbps, само Google Chrome прави проблеми..
  13. Здравейте ! От както съм с нов компютър имам следния проблем: Google Chrome тегли с 400/500kbs и не знам на какво се дължи. Speedtest показва: Download - 45Mbps Upload - 15 Mbps Всичко други ми тегли с нормални 4-5 мегабита, само при Google Chrome и Driver Booster тегли с 400-500 kbps.. (Имам драйвъри.) Моля за помощ !!!
  14. Първият въпрос не го схванах - не разбрах ! Кабел. Да имам проблеми и при теглене на други неща. Тегля, инсталира се и по време на инсталацията спира и дава грешка.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...