Премини към съдържанието

StefanoV08

Потребител
  • Публикации

    112
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Всичко за StefanoV08

  • Рожден ден 8 август

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    Луковит

Последни посетители

1352 прегледа на профила

Постижения на StefanoV08

Ентусиаст

Ентусиаст (6/21)

  • Първа публикация
  • Сътрудник Рядка
  • Първа седмица
  • Месец по-късно
  • Една година във форума

Нови значки

10

Репутация

  1. Оправи се, след множество ресети на cmos триене и сваляне на драйвъри (може и сама да е решила) тръгна през display port, за сега работи добре, благодаря ви много за отделеното време и помощта 🙂🙂🙂
  2. По нагоре съм написал, че процесорите работят (и двата), само единия не чете видео картата Малко тъп въпрос, но на тоя gigabyte в биос не откривам нищо за графичния адаптер ако може малко помощ Направено е
  3. Покрива ги и двата, проверил съм не е от биос, само незнам защо не чете видеото на единия
  4. Досега се занимавах с тях и установих следните неща asrock с core i3 няма проблем с i5 (с който беше до момента) не работи правилно, gigabyte с i5 работи ако е без видео картата, със нея картина няма.
  5. Пробвах да, но пак не става и да добвя реших да оставя моя с мигащия курсор и след около час тръгна работи нормално в момента. Поправка:След рестарт отново спря в биос забелязах че не разпознава ssdто (няма го като буутващо устройство)
  6. Не се получава пак си мига курсора от клипа по горе, а на другия компютър даже в биос немога да вляза понеже картина няма никаква Не мисля че ако има криви пинове биоса ще чете процесора, поправи ме ако греша.
  7. компютъра, на който слагам моя процесор е с дъно gigabyte Ga-h110m-s2, външна карта на nvidia gtx 1060, а моя личен компютър е с b150 pro4/d3 на Asrock, също с видео на nvidia gtx 1060, друго интересно е че в биоса на моя компютър процесора се вижда качвам снимка
  8. Здравейте, един приятел си търсеше процесор и реших да му продам моя, понеже и аз искам да ъпгрейдвам, моя процесор е intel core i5-6500, а неговиия intel core i3-6100 и двата са skylake, и двата са lga 1151, но тук идва проблема след смяната неговия компютър тръгва, но картина няма, ресетнах CMOS, но пак не тръгва (ПИУкането се чува в началото, значи системата работи). Реших, че явно BIOS е стар, но след като върнах моя процесор на моя компютър пак същото, след ресет на биос картина има и влиза в биос, но след излизането от BIOS излиза това VID_20201002_200933_854x480_20201003022051.mp4
  9. Засега е добре благодаря на всички за полезната помощ!
  10. Не е проблем да се купи такава батерия просто незнаех дали е от нея и да като включих харда тръгна компютура И друг въпрос процесора седи на 100% това на какво може да се дължи xD
  11. Не след няколко минути пак ги губи
  12. Влиза в биос след като му дам save and exit пише reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване