Премини към съдържанието

Optium

Потребител
 • Публикации

  1150
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

145 Отлична репутация

3 Последователи

Всичко за Optium

 • Титла
  kaldata маниак

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • Интернет сайт
  http://www.otgovor.bg/scorpion_55

Последни посетители

4592 прегледа на профила
 1. Именно по тази причина в Интернет препоръчват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в подобни ситуации да си създадеш прясна: ТОЧКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И без вас господа, ще изгрее слънцето . . . Целта ми беше да мога да направя нещо сам, без да викам специалисти ! Ще платя там където му е мястото и пак ще си свърша работата ! Приятна събота и неделя !
 2. Грешите и се върнете да видите публикуваните от мен снимки в OneDrive ! Ще видите нагледно че нямам избор, поради което се принудих да се набутам с тези 46 лева ! Че тази идея ми е дадена тук във форума и то от "високо" ниво !
 3. Това е така, не отричам ! Сега ще ви моля да ми дадете тогава един краен и синтезиран отговор с препоръки за действия, по който да си реша проблема !
 4. Това е така защото съветите са много и разнопосочни . . . Не разбах само какво да правя с инсталираната папка TP LINK в Program Files (x86) ?
 5. Това е така /нали горе съм го описал в темата/ и като включа адаптера той се появява в Диспечера на устройствата ! Проблема е че програмата не го открива и явно трябва в BIOS да се забрани стария драйвер от 2012 година . . .
 6. От тук ли да сваля драйвера за версия 3: https://www.tp-link.com/bg/support/download/
 7. Сега ще ви помоля вас, като най-умен да ми кажете обстойно как да постъпя, за да приключим с темата защото вече ще откача . . .
 8. Според вас тогава трябва да си изтрия и презапиша отново програмата, за да може тя да прихване новия драйвер . . .
 9. Качил съм я защото умниците от JAR computers ми дадоха тези инструкции !? Сега вие след като не сте на тяхното "ниво", ми кажете какво да правя и как да излеза от тази каша . . .
 10. Не съм казал че драйверите са в директорията Program Files (x86), а че там се настани "папка" с името на мрежовия адаптер след инсталацията от съдържанието на диска в кутията на адаптера ! Освен това онзи ден всички от форума "ревнахте" срещу мен че с подобен стар драйвер от 2012 година програмата никога няма да тръгне !? За това взех този адаптер от списъка публикуван от разработчиците на тази програма ? Не знам тука пък, къде е проблема в този случай . . .
 11. Днес взех модела TP-Link Archer T4U който фигурира в списъка на софтуера на фирмата, като съвместим с програмата ми CoomVier for WI-FI 7.1.795. Той е двубандов и е най-евтин из между другите му "събратя от списъка", защото струва само 46 лева. Останалите като: 1./ Edimax EW-7822UAC е 176 лева 2./ EnGenius EUB 1200 AC е 161.94 лева 3./ ASUS USB-AC68 е 134.94 лева Драйверът го инсталирах на компютъра с помощта на диск и същия се настани удобно между програмите в директорията Program Files (x86). Той е с разширение .ini: [InstallInfo] DEVICE_ID=USB\VID_2357&PID_0115 Supplier=2 DeviceName=TP-Link Archer T4U Driver DeviceGUID={4805DC86-DEBF-4A5C-B9C4-291FA6441548} InstallPath=C:\Program Files (x86)\TP-Link\TP-Link Archer T4U Driver WPSToolGUID={685EFF87-B126-49E4-8213-70C56625C5B5} DevconName=devAMD64.exe InstFileTempPath=C:\Users\toshiba\AppData\Local\TP-Link\TP-Link Archer T4U Driver Когато адаптера е включен към компютъра посредством USB /той се вижда в Диспечера на устройсвото /, но когато го махна от компютъра, същия изчезва от там. При включено положение мрежовия адаптер образува нова WI-FI мрежа под названието: WI-FI 2 /редом до старата мрежа WI-FI1/ Но новият инсталиран драйвер на TP-LINK ARCHER T4U програмата все още не може да го открие и фиксира посредством допълнителната ми мрежа WI-FI 2 , за да може и тя /програмата/ най-сетне да се включи и заработи !? В инструкцията и се предлага стария драйвер да се ИЗТРИЕ, но аз не смея да направа това /защото ме е страх/, че това ще окаже НЕБЛАГОПРИЯТНИ последствия след себе си. Опасявам се че ще се наруши по този начин работата на компютъра ми и домашната ми WI-FI мрежа, подържана с години от рутера ми LevelOne - 6003 ? Тук във форума ми предложиха да забраня стария драйвер Realtek RTL8187B Wireless 802.11b/g 54 Mbps USB 2.0 и да инсталирам новия, но как да стане това безопасно ? Преди това направих опит да забраня стария драйвер от Диспечера на устройството, но дори след премахването му от там /програмата изобщо не забеляза отсъствито му / и не индексира новия драйвер на TP Link Archer T4UH при влючено в лаптопа USB ? Нещо не се прави така, както трябва !? В Интернет пространството намерих следните инструкции, но коя от тях да ползувам: Начини за активиране на Мрежова карта в BIOS Инсталиране /ръчно/ на драйвер на TP Link Тук е пък общото описание на CoomView for WI-FI и инструкцията ми от нея в интерфейса и свързана с инсталацията на драйвера: https://1drv.ms/u/s!AtP7ahqg46yXZ4jHuWvma2aTvAg?e=ot5mak
 12. Написах им писмо и сега чакам обратна връзка от тяхна страна ! ОС Windows 10 на лаптопа ми я инсталираха преди година и сега компютъра ми работи отлично. За това си отварям "очите на четири", тъй като ми бе нужен тогава повече от месец /продължителна работа/, докато си възстановя данните и програмите в компютъра от преди . . .преинсталацията на оперативната му система !
 13. Става въпрос за фирмата AnimaBg.com свързана с търговията на компоненти в областа на електрониката ! Изпратиха ми и този пакет, който не знам дали ще ми свърши някяква работа: https://yadi.sk/d/CkuJm6BmDwt5Vw
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...