Премини към съдържанието

Optium

Потребител
 • Публикации

  1214
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Optium

 1. Optium

  Преброяване 2021 г

  Здравейте, днес по обяд си направих регистрацията в : www.e - census2021.bg Вече минаха над 2 часа и все още не съм получил линк от тях, в електронната ми поща !? Този сайт за електронно преброяване на населението, дали работи въобще . . .
 2. Shadow Defender е лесно за използване решение за защита (за операционни системи Windows), което защитава реалната среда на вашия компютър или лаптоп от злонамерени дейности и нежелани промени : https://sharewareonsale.com/s/shadow-defender-sale
 3. В края на краищата вие не сте тук определящия фактор и смятам че ще се намери друг сериозен човек, който да помогне да открия електония адрес на тази група от Станфордския университет. Тази която си е направила труда да заснеме този изключително ценен филм ! Смятам че не биха имали нищо против да го споделят, след като вече веднъж са го качили в Интернет. Явно е засегнал нечии интереси, тъй като са го премахнали . . . след няколко часа от там :
 4. Това е някаква изрязана версия за масовия зрител и представлявя само официалната част от конкурса. Линкът който съм публикувал по-горе е с продължителност над 5 часа и обхваща времето от 14.05 / посрещането на кандидатките за приза в Холивуд/ до 16.05 / официалното им представяне на сцена/. След като публикувахте тази съкратена версия в темата ми, аз отново се върнах към ТОЗИ линк в Интернет за да потърся евентуално повече информация. Но какво бе изумлението ми когато установих че този линк, който стоеше там преди час, сега вече бе премахнат от мястото му . . . За това молбата ми е да ми дадете повече информация за него, ако някой от вас реши да го разчете !?
 5. Тази нощ завърши грандиозния спектакъл по избора на Мис Вселена 2021 година в Холивуд. Търсих в Интернет линк на записа на целия конкурс, чиято продължителност е повече от 5 часа и успях да открия само този: https://climatepublicopinion.stanford.edu/mue/video-Miss-Universe-liv-us011.html?ref=vc.ru който е качен преди около 12 часа. Но за съжаление достъпа до този сайт е блокиран ! Моля, ако някой може да даде насока и помогне на мен и тези които се интересуват от този конкурс . . .нека да помогне !
 6. Господине, това което искате от администраторите е непосилно за тях, защото други служби разполагат с тази информация ! Умните хора между нас отдавна тръбят че цялата информация в Интернет, никога не се губи или унищожава ! Тя представлява оръжие срещу самия вас или нас, ако някога започнете да се занимавате с политика и станете неудобен на върхушката, решите да свидетелствувате срещу някой "силен на деня" или заемете ключово място в държавната администрация ! В случая ви предоставям най-пресен пример: Вчера г-н Илчовски се оплака в Kомисията на Мая Манолова в Народното Събрание, че лица от "службите" са ходили "на крак" до град Кнежа, за да търсят конфиденциална информация срещу него, от учителката му обучавала го . . . от 1 - 4 клас !!! Истински съжалявам за проявената от вас наивност на времето, ако сте писали някои нелицеприятни неща срещу политическата система в която живеем и сте имали неблагоразумието да сте се регистрирали с истинските си имена и адрес , както и да не сте ползвали в такива случаи Virtual Private Network с чужд IP adress и защитен браузър : от който допълнително да се извлече лична информация !
 7. Благодаря на "цър-вул" за краткото и целенасочено напътствие което ми даде ! Защото аз го изпълних и всичко излезе на 100% от филма: 1./ K-Lite Codec Pack го изкарах в стартовото меню 2./ От там отворих опцията ФАЙЛ и маркирах позицията - DVD устройство 3./ Щракнах след това върху VIDEO_TS И филма тръгна със всички опции Забележка: Другият положителен елемент от публикуването на тази моя тема е това, че на светло изкочиха няколко едри плъха от тъмни доби / [email protected], Year Zero, Joss Bomon /, които можах да ги ЛОКАЛИЗИРАМ и БЛОКИРАМ с УСПЕХ !
 8. За съжаление тази рекламна заставка е само няколко минути, след нея е . . .пълен мрак ! Бате, остави тази злоба за пред твоите близки в къщи, защото явно ме бъркаш с . . .Черен Петър !
 9. Нали трябва да вървим напред, а не да се връщам 15 години назад . . . Кажете друг подходящ софтуер в случая /за да го сваля от някой торент/, защото наистина ще ми трябва ! Благодаря ви, ще се постарая да използвам тогава безплатния MPC-HC за отварянето на: 1./ папката VIDEO_TS където са събрани всичките 16 файла 2./ или само файла video_ts.ifo
 10. Цялата папка в която се намира филма, не мога да я отворя с плеър. Реших да отворя според инструкциите на INED папката video_ts.ifo, но на нея не е филма а рекламата преди него ?
 11. По принцип лаптопа от години вече ми е свързан с HDMI кабел към широкоекранен цифров телевизор, на който си гледам /по всяко време на денонощието/ филми, сериали и телевизионни канали от Ванкувър до Владивосток. Скоро докарах от вилата си един кашон оригинални DVD дискове със стари и стойностни игрални филми, които една част съм ги гледал на закараното от мен там DVD устройство SHARP. Днес реших да гледам няколко филма на лаптопа ми, с ОС Windows 10 Pro и макар че филмите ми излизаха на екрана със звук, субтитрите им на български липсваха ?! Тук ще ви публикувам направена снимка от компютъра на един от дисковете с филми / Долината на цветята на Пан Налин/ и намиращите се файлове в неговата папка. Пробах и гледах /с картина и звук/ всички големи файлове находящи се на диска, но никъде не можах да открия субтитрите, за да гледам този филм с превод. Докато на отделното старо DVD устройство купено преди 15 години, го няма този проблем ?! Защо се получава така . . .
 12. Вие явно мислите и действате смислено и организирано, за разлика от други "дежурни умници" в този форум, които се предлагат на всяка "манджа мерудия", макар никой да не им търси мнението ! Подобна пародия се бе заформила преди години във форума на Data.Bg /но добре че по-късно го затвориха/, че успяхме да се отървем от тези "капацитети" . . .макар че в последствие се пръснаха по други форуми със сменени псевдоними ! Тук съм снимал и предлагам на всички уеб регистрацията на компютъра си в TeraBox /за да я видят всички/, като смятам че по-добре е да ме шпионират "жълтурите" . . . вместо "ушанките" :
 13. TeraBox - 1024 GB облачно съхранение безплатно TeraBox (по-рано Dubox Cloud Storage) предоставя безплатно облачно съхранение за архивиране на снимки, съхранение на документи и видео файлове. Безплатният акаунт включва 1 TB облачно съхранение https://www.comss.ru/page.php?id=8851
 14. За първи път от както работя с компютър / над 10 години/ се сбъсквам с толкова труден и щекотлив проблем ! Вече близо две седмици не съм в състояние да го разреша, макар че "прерових" изцяло Интернет пространството, свързано със сайтове на английски и руски език !? В един момент в който поисках да ползвам WEB камерата на моя лаптоп, се оказа че системата Windows 10 не може да е открие: WE CAN NOT FIND YOUR CAMERA Приложенията от трети страни като SKYPE, VIBER & YANDEX TELEMOST ми се оказаха блокирани. От Диспечера на устройствата ми изчезна камерата, както и от останалите "сервизи" на оперативната система Windows 10 Pro ! На Skype имам черен екран с някакъв странен надпис на UScreen Capture / програма която никога не съм инсталирал на своето РС / и която липсва на компютъра ми."Телемоста" ми пък на Яндекс показва само снимка на работния плот на компютъра ми, което ме накара веднага да сложа парче от "черен изолирбанд" върху камерата на лаптопа ми: От инструкциите които събрах по разни форуми из Интернет пространството, направих следното: 1./ От НАСТРОЙКИ - ПРИЛОЖЕНИЯ - нулирах камерата > НИЩО. 2./ Изтрих камерата - рестартирах - преинсталирах и пак > НИЩО. 3./ Проверих ДОПЪЛНИТЕЛНО системата срещу вируси чрез сканиране с UnHackMe,Dr WEB CureIt, Faber Recovery Scan Tool, Malwarebytes и Kaspersky Total Security > НИЩО 4./ Опитах се също да добавя камерата /като старо устройство/ в Диспечера на устройството, но и там тя не ми излиза. А системата иска да я добавя от диск на . . . производител !? 5./ С риск влязох в регистрите и промених ключа на WEB камерата > НИЩО. 6./ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СИСТЕМАТА я употребих също, но без успех ! Някои потребители от COMSS.Club ме увериха че това не е вирус, ами "программное обеспечение" и ми дадоха идеята да сканирам компютъра си с помощната програмка на Windows: Everything 1.4.1.1005x64 /последна версия/ Направих го и за мое най-голямо очудване тя намери проблемния файл, скрит в системната папка SysWow64: uscreencapture.ax Не го изтрих, ами направо го унищожих посредством метода BSI-VSITR /надежден немски стандарт/, рестартирах компютъра, но за съжаление . . .проблема си остана ! Макар че в някои чуждестранни форуми прочетох че това е достатъчно за да се възстанови нормалната работа на WEB камерата на устройството: http://forum.skynomad.net/gallery/albums/userpics/normal_UScreenCapture_Orb.jpg
 15. IObit Uninstaller 10 Pro Безплатен лиценз
 16. Направих нужното, рестартирах и пуснах програмата Turbo Studio v21.1.1441 (известната последна версия от 2020 година) и тя ми отвори логото на програмата. Този път не ми потърси инсталацията на ".NET Framework", но отново не ми отвори програмата ! Явно проблема няма да мога да го разреша тук, поради наложените местни рестрикции и ще го търся в първоизточника, а именно във форумите: 1./ Ru.Board 2./ Yandex
 17. Ако трябва да бъдем съвсем точни и следваме инструкциите на @цър-вул , ще трябва да публикуваме и това:
 18. Проблемът има много просто решение, ако тръгнем по пътя който ми сочи публикуваното от мен /по-горе/ съобщение . . . което ми предоставя самата програма: Моля, задайте ключа на системния Регистър: HKLM\Software\Mikrosoft\.NET Framework\InstallRoot, КОЙТО да сочи към мястото на инсталирания .NET Framework Въпросът е сега, как да го създам този липсващ ключ:
 19. Здравейте,

  пиша до вас тъй като остават по-малко от 24 часа до изтичането на промоцията на LopeEdit v5.8.1:

  1487859127_LopeEditpro.thumb.jpg.e4e9d19380e9f34b4c3476e47cb318e3.jpg

  https://sharewareonsale.com/s/lopeedit-pro-giveaway-coupon-sale

  Програмата е много добра алтернатива на Notepad и притежава множество професионални функции.

  Опитайте се вие да я публикувате, защото вече Карабойчев ми изтри няколко много добри

  промоции свързани със SharewareOnSale, тъй като разпространявали незаконни регистрационни

  ключове !?

   

  1. Gangosa

   Gangosa

   Здравейте и благодаря , но ще се въздържа да я пускам щом шефа недоволства. Според мен нищо му няма на сайта.

 20. Как да проверя дали го имам инсталиран този компонент на Microsoft ? На Контрол панела липсва !? Явно става въпрос за версиите . . . 3.5 SP1 или 4 /те са най-разпространените днес/
 21. Тъй като реших да докарам идеята си докрай, с инсталирането на подходящ софтуер за създаването на портативни програми (които впоследствие да прехвърля на флашка) и след несполучливите ми опити с Cameyo и VMware Thin App, реших да пробвам и с другата известна програма от тази група - Spoon Studio. Спрях се на следните преносимите (работещи) версии: 1./ 16.0.482 2./ 21.1.1441 Жалкото е че не можах да им отворя .exe файловете, поради следния проблем: МОЛЯ, ЗАДАЙТЕ КЛЮЧА НА СИСТЕМНИЯ РЕГИСТЪР: HKLM\Software\Microsoft\.NET Framework\InstallRoot, за да сочи към мястото на инсталиране на .NET Framework Оперативната система на моето РС е сравнително нова и е Windows 10 Pro, която работи по-малко от година ! Смятам че софтуерната рамка на Microsoft ( .NET Framework ) присъства в оперативната ми система и не зная защо, Spoon Studio я търси и не иска да се инсталира без нея . . .
 22. Тези дни се амбицирах и влязох в регистрите на програмата /макар че имам няколко професионални програми за тази цел/ и изтрих РЪЧНО всички остатъци от тази Cameyo и злополучния му сървър. С изключение на компонентите и в/у хард диска, в това число: 1./ Apache Tomcat 9.0 2./ Cameyo Remote App Процесът на изтриване бе прекратен, защото ми излезе предупреждението: UNABLE TO DELETE ALL SPECIFIED VALUES ! Как да се справя с това !?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване